Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הצמיגים NANKANG?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך הם נשמעים לך?

בהנחה שכל הרבעיה עלתה לך 800 ש"ח כולל התקנה ואיזון, אזי כל צמיג עלה פחות מ200 ש"ח ולכן שווה בהתאם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לאיזה רכב ? באיזו מידה ? איזה דגם צמיג ? איזו סדרה ?

לא הייתי מתקין כאלו 155/70/13 בפורשה 911 טורבו. (לפחות לא מאחור).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

צמיגים נהדרים. לבת שלי יש כאלו בטרקטורון החשמלי שלה. איזה דריפטים היא עושה בסיבוב של המסדרון!

כלל אצבע - מה שזול, יקר. וכשמדובר ב2ס"מ רבועים שאמורים לקבוע את הקשר בין הרכב שלך לכביש, על כל המשתמע מכך, היקר הופך להיות יקר מ-א-ו-ד. 4 צמיגים בפחות מ-1500 ש"ח יהיו תמיד זבל!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

איזה מידה ?אני חושב שב205 זה 13" אז זה מחיר סביר.

גם לי יש מקדימה ננקאנג מה2006 שלא מראים סימני צמיג סיני ,זה מיוצר בסין כתוב על הצמיג.

סה"כ הם עושים עבודה טובה במיניוואן .אצלי הם עלו 2 ב800 ,במידה 215/65/15.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

על רכב פג'ו 205

במידה 165\70\13

800 שקל כולל התקנה ואיזון.

עדיף לי את זה מאשר 3 חברות שונות של צמיגים ו2 קידמיים שחוקים ומנופצים.

האחיזה השתנתה לגמרי, בפניות חדות הרכב נשאר על הכביש, לצערי נאלצתי לבצע פנייה כזאת בהגזמה במהירות גבוהה בגלל נהגת שכנראה קיבלה רישיון בשוחד.

בצמיגים הקודמים הרגשתי כאילו הרכב היה עם 2 צמיגים באוויר.

מה שכן, הנסיעה על מים לא משהו.

חוץ מזה אין תלונות.

פורסם

על בימר בירושה מבעל קודם נישארו לי צמיגים של יצרן הזה. הצמיגים פשוט ח$א בכל המובנים.

אחיזה - אין, גומי ייבש לצמיגים שיוצרו לפני כשנה וחצי.

הכי מצחיק, שיש אנשים ששואלים על מוצר מסויים אחרי שרכשו אותו.

אני מחליף צמיגים האלה בהקדם האפשרי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...