Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הרגע חזרתי מנסיעה קצרה, סתם בישביל הכיף.

על פי מה שהראה המד באוטו עשיתי 53 ק"מ, במשולב (קצת בעיר וקצת מחוצה לה).

ניכנסתי לתחנת הדלק לתדלק כשאני יודע שאני לא אמור לשלם יותר מ50 ש"ח.

התחלתי לתדלק אבל מיד קפצה המשאבה. (אחרי שמילאה ליטר וקצת)

מוזר חשבתי, ולחצתי שוב, ב 1.4 היא קפצה שוב. :shock:

לפני זה המיכל היה מלא עד סופו.

אגב שילמתי רק 9.1 ש"ח :lol:

איך זה אפשרי שנסעתי 50 ק"מ בליטר אחד (כמעט)? למישהו יש הסבר?

נ.ב

נסעתי ממש אבל ממש כמו סבתא, (ולפי העצות של קלרקסון לחסכון בדלק :lol:),

אם ראיתי שהרמזור אדום, מיד הורדתי רגל מהגז, בירידות (באצ'קלון ליד הים יש כמה ירידות רציניות)נסעתי בניוטרל,

מחוץ לעיר נסעתי 90-100 קמ"ש) בקיצור דיי חסכוני, אבל עדיין, לא ניראה לי הגיוני צריכת דלק כזאת.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

יכול להיות שבפעם הקודמת, אחרי שהמשאבה קפצה,הוספת\ הוסיפו לך עוד 2-3 ליטרים?

יכול להיות שבפעם הקודמת תידלקת במשאבה אחרת?

יכול להיות שהמשאבה לא תקינה - לפעמים, אפילו כאשר מיכל הדלק ריק, המשאבה קופצת ללא הסבר.

ומה הסיבה שאחרי 50 ק"מ נכנסת לתדלק?

אם זה בשביל לבדוק את צריכת הדלק, זאת לא הדרך המדוייקת - תתדלק אחרי לפחות 100 ק"מ ,רצוי יותר ותמיד באותה המשאבה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
היי

אם ראיתי שהרמזור אדום, מיד הורדתי רגל מהגז, בירידות (באצ'קלון ליד הים יש כמה ירידות רציניות)נסעתי בניוטרל,

מחוץ לעיר נסעתי 90-100 קמ"ש) בקיצור דיי חסכוני, אבל עדיין, לא ניראה לי הגיוני צריכת דלק כזאת.

אהלן,

ואקום במיכל דלק.

זה התשובה.

דרך אגב,לא נוסעים בניוטראל בירידה.

נוסעים בהילוך גבוהה יחסית,ולא לוחצים על הגז.

ניוטראל זה יכול להיות מסוכן.

פורסם

בד"כ שמתדלקים פול אז תמיד יש עוד טיפה ועוד טיפה למלא וכנראה זה מה שעשית ,וזה בעצם הסיבה לצריכה מה גם שבמערכת ההזרקה היה דלק לפני הפול אז הוא נשמר כאילו מעט "רזרבה", עצה תמלא פול אפס את הספידומטר סע משהו כמו חצי מיכל חשב כמה ליטר ניכנס {שהמשאבה תעצור לבד} תחלק בקילומטר שמראה השעון!

!Blue Subaru Impreza

פורסם
יכול להיות שבפעם הקודמת, אחרי שהמשאבה קפצה,הוספת\ הוסיפו לך עוד 2-3 ליטרים?

יכול להיות שבפעם הקודמת תידלקת במשאבה אחרת? לא

יכול להיות שהמשאבה לא תקינה - לפעמים, אפילו כאשר מיכל הדלק ריק, המשאבה קופצת ללא הסבר. המשאבה תקינה.

ומה הסיבה שאחרי 50 ק"מ נכנסת לתדלק?

אם זה בשביל לבדוק את צריכת הדלק, זאת לא הדרך המדוייקת - תתדלק אחרי לפחות 100 ק"מ ,רצוי יותר ותמיד באותה המשאבה

נכון שכשהמשאבה קופצת אפשר להוסיף עוד קצת, אבל זה ממש קצת - גג 0.5 ליטר, ולא 2-3 ליטר, לא?

למרות שההסבר הזה ניראה לי מאוד סביר והגיוני, ביגלל שאבא שלי תדלק לפני, ובדרך כלל הוא סוחט עוד קצת בסוף :-).

ולא נכנסתי כדי לבדוק צריכת דלק, פשוט תמיד אחרי שאני לוקח את האוטו אבא שלי בוכה לי שהדלק יקר וכו' וכו',

אז החלטתי לתדלק ישר אחרי שנסעתי באוטו.

דרך אגב,לא נוסעים בניוטראל בירידה.

ניוטראל זה יכול להיות מסוכן.

OK , אדע לפעם הבאה.

פורסם

למה לנסוע בירידה בהילוך גבוהה? כל הקטע שאתה רוצה שהתיבה תעזור לך בהאטה.

פורסם

הילוך גבוהה יחסית,במידה והירידה פנויה למה שתאמץ את המנוע על ידי הילוך שיעזור לך בבלימת מנוע?

למשל אם אתה בירידה וההילוך המתאים הוא הילוך 2 ,שים הילוך 3 ותהנה מתצרוכת דלק טובה.

בטח ובטח שלא ניוטראל.

פורסם

כל הקטע שאתה רוצה שהמנוע יתאמץ כמה שפחות, כדי לצרוך כמה שפחות דלק.

אבל תלוי כמובן באילו ירידות. אם זו ירידה ארוכה ותלולה, אז כדי להשתמש בהילוך נמוך כי חבל על הברקסים.

על הירידות שאני דיברתי עליהן, עדיף לנסוע על הילוך חמישי/ניוטרל. :oops:

maxizem

הקדמתה אותי :-)

פורסם

בהודעה המקורית כתבת "ירידות רציניות", ובתגובה למה שאני אמרתי כתבת "אם זו ירידה ארוכה ותלולה, אז כדי להשתמש בהילוך נמוך כי חבל על הברקסים, על הירידות שאני דיברתי עליהן, עדיף לנסוע על הילוך חמישי/ניוטרל". תחליט איזה ירידות היו שם. אני הבנתי שדיברת על ירידות תלולות ובמקרה כזה כדאי להיות בהילוך נמוך. במהירות גבוהה בירידה בין אם מדובר בניוטרל או בהילוך חמישי, העומס על הבלמים יהיה גבוה.

פורסם

ירידות רציניות - ארוכות, ועדיף בהן להכניס להיולך גבוהה ובסוף ללחוץ על הברקסים.

כתבתי רציניות כדי שלא תחשבו שכל שיפוע של 1% שילבתי לניטרל.

חוץ מיזה, אם הייתה באשקלון וראיתה את הירידות שם (ליד הים) , הייתה מבין על מה אני מדבר.

פורסם

יבגני, אני גר באשקלון והירידה שם רחוקה מלהיות ארוכה ותלולה.

זו ירידה סבירה שגם בניוטראל לא תצטרך לגעת בברקס עג כמה מטרים לפני ה T בסוף הירידה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
יבגני, אני גר באשקלון והירידה שם רחוקה מלהיות ארוכה ותלולה.

זו ירידה סבירה שגם בניוטראל לא תצטרך לגעת בברקס עג כמה מטרים לפני ה T בסוף הירידה.

"בירידות (באצ'קלון ליד הים יש כמה ירידות רציניות)נסעתי בניוטרל", זה מה שכתבתי בהודעה הראשונה,

ואז כולם התנפלו עליו שזה מסוכן וכו' וכו'...

פורסם

ע"פ כמה שידוע לי, ומניסיוני האישי, ואני בטוח שכמה יסכימו איתי :

נסיעה במורד הכביש במהירות בינונית ומעלה, יותר חסכוני מלרדת בניוטראל, משום שהנסיעה גורמת לסיבוב המנוע ע"י הגלגלים, וכך המנוע צורך מעט מאוד דלק כדי להכבה.

בניוטראל המנוע פשוט מזרים דלק חופשי כדי לא להכבה, יותר דלק מאשר בירידה בהילוך.

חוץ מזה, אין בלימת מנוע = מסוכן יותר = יותר בלאי לבלמים.

לא חבל ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...