ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,568 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מעוניין להחליף את הג'יפ טוסון שלי לרכב קטן יותר וחזק התעניינתי בהתחלה ב A3 דגם 1500 טורבו 2017 ולאחרונה ראיתי גם את הסיאט לאון אשמח לדעת חוות דעת עליה או בכלל המלצות נוספות תודה!
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הי, בודק רנו מגאן סטיישן 2016 אקספסיון דיזל במחירון מופיע סעיף לתוספת מחיר עבור perfect PK. מישהו יודע מה זה אומר מבחינת המפרט ? ובכלל אשמח לחוו"ד כללית על הרכב תודה. ועוד תוספת שנזכרתי, לדעתי החליפו דגם ב 2016. אם הרכב עלה ב 9/2016 זה הדגם החדש או זה שיצא בשנת 2014 ?
הודעה אחרונה מאת arco1, -
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מחפש רכב שישמש אותי לנסיעות של כ-15-20 אלף ק"מ בשנה, לא המון ולא הרכב העיקרי במשפחה. חשוב לי שייראה מכובד, שיהיה נוח מאוד ועם בידוד רעשים מעולה. הצטמצמתי פחות או יותר לשני אלה שבכותרת. וולוו חדשה (גם ה xc40) לטעמי יקר מדי, והפיג'ו נותנת יותר ערך לכסף, שוב, לטעמי. אז ההתלבטות היא בין xc60 בשנתונים 15-16 עם ק"מ סביר (עד 25 לשנה) מטופלות לפי הספר, כאשר המחיר ינוע סביב ה-130, או פיג'ו 3008 1.5 דיזל חדשה בדגם אקטיב, שמציע גם מערכות בטיחות שלא היו בשנתונים קודמים ברמת הגימור הזו, עד כמה שראיתי. השיקולים העיקריים- עלות אחזקה (טיפולים, ביטוחים וכו'), ירידת ערך, שוק כאשר ארצה למכור. אשמח שתאירו את עיניי.
הודעה אחרונה מאת shuvaz, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
היי חברים, מעוניין מאוד לרכוש את הרכב הנ"ל. ניסע איתו בערך 20 אלף ק"מ פלוס מינוס. זוג+ תינוק( עגלה+אמבטיה, כיסא בטיחות). רציתי לדעת כמה פרטים לפני שנבצע רכישה. 1.איך הרכב מבחינת אמינות עם דגש לגיר הרציף? 2. עלות אחזקה שנתית להחזיק רכב מסוג זה. ביטוח חובה+ מקיף? טיפולים שוטפים? אגרת טסט? 3. והאם יש הבדל משמעותי בעלות אחזקה שנתית בין גרסת הדיזל לבנזין?
הודעה אחרונה מאת splesh, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 972 צפיות
אני חייל שמשתחרר עוד חצי שנה ואני רוצה לרכוש רכב. לפני צבא היה לי סוזוקי אלטו ידנית שממש אהבתי, אך המחיר שלה גבוה לי מידי בגלל שאני חייל. אני מחפש רכב שיחזיק לי שנה שנתיים שינייד אותי. אני עובד ונוסע הרבה, אין לי רכב משפחה (יתום) ואני צריך להתנייד. התקציב שלי הוא 7 אלף רק על הרכב לא כולל ביטוח בדיקות ותיקונים (נלקחו בחשבון). מצאתי הונדה סיוויק שעונה על הדרישות שלי מבחינת נוחות ומרכב מנוע 1600 110 כוח סוס יחסית מרווחת ושמעתי רק דברים טובים. מצאתי זוג דתיים שמוכרים הונדה סיוויק 2004 שלהם ב8000 ש"ח, הבעל קיבל רכב חברה ואין בה כלל שימוש כרגע לכן המכירה שלה. ברכב הוחלף עם קבלות לפני כ 4 חודשים: ברקסים, מצבר ו-4 צמיגים. לטענתם שילדה נקייה מנוע וגיר לא עשה בע…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 539 צפיות
ברשותי כרגע אקסנט 2006 עם 270 קמ המצב המכני שלה לא להיט בכלל... אך נוסעת... מספטמבר אצטרך לעשות מידי יום נסיעות מאשקלון לרחובות אז לדעתי מומלץ לשדרג את הרכב בעיקרון התקציב שלי הוא 10 אלף (אם מאמץ מאוד רציני יכול להגיע ל20.. עדיף שלא... רק אם ההבדל קריטי) תמליצו לי על רכבים שמותאמים לכזאת נסיעה מידי יום (אוטומט) רכבים עד 10 ואם אחליט בסוף ששווה את המאמץ אז עד 20 אלף בדגש על חיסכון בדלק ובטיחות ואיך הם בהשוואה לאקסנט 2006 אם זה בכלל שווה את השדרוג?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 700 צפיות
שלום לכולם, אחרי עשור עם גיפון שזולל 1:10 החלטתי להשיל קילוגמים מיותרים ולעבור לרכב קל וקטן עם דגש על צריכת דלק טובה ופשטות מיכנית - מנוע אטמוספרי וגיר ידני. קצת פרטים: תקציב - 25,000-30,000: נסועה - 100 ק״מ ליום 80% כביש מהיר, 20% עירוני מעורב בעליות, פקקים סבירים. קילומטראג׳ שנתי כ 28,000 ק״מ. נהיגה - נוהג מעל 35 שנה, על פי רוב שיוט מתון ב 110 קמ״ש ועל פי החוק. רק מה, פה ושם בסיבובים בכביש מפותל אני לא מתאפק חשיבות מרובה למזגן טוב, כמובן כמצופה מרכב לא חדש עם מנוע חלש. לאחר חפירות בפורום אני מתלבט בין 208 אקטיב לפביה 1.4 שלשניהם נתונים דומים. למרות שטרם נהגתי על אי מהן, קראתי על עניין הממיר ב 208 והגומיות בשנתונים 12-14, אז את זה אדע לבדוק בבוא…
הודעה אחרונה מאת Dudi2, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב כרגע זה הרכב שעל הכוונת. לא אכלן, נראה טוב ואמינות שוהכיחה את עצמה. עשינו נסיעת מבחן במגרש ורק שהגענו אמרו לי שהרכב עבר תאונה, הראו לי תמונות לפני התיקון ואמרו חי שזה רק קוסמטי, כנף ימנית טמבון קידמי ונראלי בקטנה מכסה מנוע. אמרתי להם שבכל מקרה אעשה בדיקה. המחירון של הרכב 65, אחרי ההורדה 61. האוטו 92 קמ יד שנייה פרטית. בחוץ מושלם קוסמטית הוחלפו ג'נטים לשחורים 19' בצורת כוכב לא אשקר כבש אותי. ההגה מקולף עד הסוף ברמה באמת זוועה. מראה אחת לא מתקפלת חשמלית, צ'ק אנג'ין דלוק. אמרו לי מסדר לך תמראה והצ'ק אנג'ין זה מצבר אני מחליף לך. בכל מקרה אמורים לראות בבדיקה לא? דורשים על האוטו 58 אחרי מיקוח ראשוני. קשה לי במחיר הזה לקנות אותו בלב שלם. עשינו נ…
הודעה אחרונה מאת matanbasa123, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 837 צפיות
בוקר טוב. נא העלו את דעותיכם בעד ונגד. חסכוני או לא? עלויות?
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
אנחנו זוג ומחפשים רכב גדול שיחזיק לנו מספר שנים קדימה להתרחבות לשני ילדים בתקופה הקרובה. לכן מחפש רכב מרווח עם מירווח גדול לנוסעים מאחורה ותא מטען גדול לעגלה/מנשאות וכו' בתקציב עד 60K. חשוב לי גם שיהיה מפנק באבזור, אמין (לפחות סטטיסטית..) עם מספיק כח זמין שלא ירגיש עצל בלחיצה בריאה על הדוושה בעקיפות. חשבתי על רכבי מנהלים הללו משנתונים 2013-2016: 1. יודנאי I40 ו- קיה אופטימה, הבנתי שמדובר באותו הרכב, איזה נחשב לדגם מוצלח יותר? 2. סקודה אוקטבה- 1.4-1.8TSI, אשמח לדעת איזה שילוב מנוע+גיר כדאי לחפש ומאיזה להמנע. היחידה שהיא לא מנהלים כי המרווח מאחורה והבגאז שלה מספיק גדולים. 3. הונדה אקורד - אופציה מועדפת, אבל האם יש הצדקה למחירון הגבוה יותר שלה לעומת האחרים? …
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 478 צפיות
שלום, אני אמא לילד בן 4.5 + שתי תאומות בנות שנה וחצי. מתייעצת לגבי רכב שיכיל שלושה מושבי בטיחות מאחור. נמענעת מרכב של שבעה מקומות מחשש מהוצאות גבוהות של דלק. אני נוסעת עם הרכב לעבודה חמישה ימים בשבוע. מקום העבודה נמצא במרחק 50 קמ מהבית. כל יום 100 קמ. מה אתם מציעים? ( עד 100000 שח) תודה!!!
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
התחייבות בבדיקה 1 2
מאת daniel2018-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 4 אלף צפיות
מה קורה כשמוכר מתחייב לגיר מנוע שלדה בבדיקת הרכב ומתגלים ליקויים בעלי משמעות גבוהה והוא מתנער מהחזר תשלום הבדיקה, איך להמנע ממצבים כאלה ומה יש לעשות כדי לא ליפול בין הכסאות.
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 470 צפיות
התכוונו לרכוש סוזוקי קרוסאובר 2016 עבור משפחה עם 2 ילדים קטנים. לאחר שקראתי על בעיות הגיר בשנתון זה, אני מחפש אלטרנטיבה ראויה. דגש על אמינות, בטיחות, תא מטען מכובד. רכב מעט גבוה מהווה יתרון. מעדיפים רכב שאינו ארוך עקב חניה בעלת זוויות מאתגרות... שקלתי את הויטרה, אך אני חושש שתא המטען שלה קטן עבור משפחה. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 916 צפיות
שלום, אני מחפש לרכוש רכב חדש מאחד היבואנים התקציב בגדול סביב ה-140K ש"ח, אך אני פתוח לשמוע גם על דברים אחרים שחורגים מהתקציב אך עונים לדרישותיי. הקריטריונים שלי בבחירת הרכב הם לפי סדר העדיפויות הבא: 1. רכב קומפקטי יחסית - שאורכו יהיה קצת יותר מ-4 מטרים (נגיד עד 4.5 מטר בערך) 2. שהרכב יפגין אמינות גבוהה 3. שהרכב יהיה חסכוני בדלק (כמה שיותר קילומטרים לליטר - מבורך - גם רכב הייברידי ואולי אף פלאג אין בא בחשבון) 4. שהרכב יהיה נוח לנסיעה (לא מחפש רכב עם מתלים קשים שמתרסק על כל בור בכביש) 5. בטיחות ואביזרי בטיחות זה דבר מבורך 6. בידוד רעשים טוב תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 757 צפיות
לפני רכישה של הרכב הנ"ל הרכב עבר 100k נראה מאוד שמור, ומאוד מצא חן בעיני גם בנהיגה וגם הפרקטיות שלו שמתאימה מאוד למשפחה כמובן שהכול תלוי בדיקה במכון. השאלה האם יש תקלות ובעיות שצריך להשים עליהם לב לפני הקניה? והאם זו קניה נכונה או כניסה להרפתקה ? ניסיתי למצוא חומר בפורום משום מה מצאתי מאט מאוד ועל מודלים יותר ישנים
הודעה אחרונה מאת rotemb, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 623 צפיות
אהלן לכל החברים, מבקש עזרה בייעוץ לגבי רכישת רכב מסחרי לעבודה עם ציוד (לא כבד מדי אבל כן ממלא את התא מטען). התקציב הוא עד 50 אלף, עדיפות שנתון כמה שיותר גבוה כמובן ( שנת 2016 ומעלה, בשאיפה....) דיזל / לא דיזל, גם התלבטות. הרצון כמובן שתהיה חסכונית ואמינה. נסיעות שלבין 40 ל 50 אלף ק"מ בשנה. האפשרויות שראיתי: ברלינגו - בטיחות נמוכה מאוד. 3 כוכבי בטיחות ואחוזים מאוד נמוכים בכל הפרמטרים של בטיחות. רנו קנגו - לא חסכונית דאצ'יה דוקר - לא אמינה כלל מה כן מומלץ ? יש אפשרויות אחרות? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת viperoey17, -
-
בדיקת רכב 0 ק"מ 1 2
מאת raz-tapu-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום שלום שאלה האם יש סיבה לבצע בדיקה במכון לרכב 0 ק"מ מליסינג (סקודה אוקטביה), ואם לא במכון, אז למה כן כדאי לשים לב מנסיונכם?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 543 צפיות
מחפש רכב לתקופת הלימודים. משהו קטן וחסכוני עדיפות על יפני.
הודעה אחרונה מאת yosilogen, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי פורום אני חדש פה לגמרי(ברוך הבא לי) אני אשמח לקבל המלצה בנוגע לאיזה רכב לקנות ולאיזה שנתונים לכוון. הפרמטרים אותם ארצה ברכב שאקנה : 1.דבר ראשון שיהיה בטיחותי - חשוב לי שיהיו כריות אוויר לפחות מקדימה 2.שימוש - אני לא מכיר את מדד השימוש כדי לומר בינוני או שימוש ניכר . לכן, אפרט : 3 פעמים בחודש נסיעה של 350 ק"מ + ניקח 200 ק"מ(בחודש) ליוםיום = 1200 3.מחיר- עד 20 אלף ש"ח 4.ורצוי מאוד עלות דלק נמוכה 5.לא ידני (לא אכפת לי רובוטי-(וכן אני מכיר את הרובוטי ונהגתי עליו) או אוטומוט) 6.לגבי שנתון - מינימום 2010 7.אמינות - מכיר בזה שיש בעיות וצריך להחליף חלקים פה ושם אבל לא בא לי להחליף מנוע אחרי חודשיים מה אני מצפה שתענו : 1.יצרן + דגם 2.מחיר בערך 3.…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, מעוניין ברכב משפחתי סטיישן מרווח. דגש על חסכוני בדלק, אוטומט, בטיחותי ואמין. מתכוון להחזיק את הרכב ל6-7 שנים. עדיף שהרכב יהיה עם ק"מ נמוך יחסית ושנתון 2015+. נראה שיש לי 2 מועמדות: פיג'ו 308 סטיישן או קיה סיד דיזל. את שניהם ניתן למצוא באותו מחיר(הפיג'ו טיפה יותר זולה) ביד שנייה. מה דעתכם על הרכבים הנ''ל? תקציב 50-60k
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 571 צפיות
היי, אנחנו מחפשים רכב שישמש אותנו לנסיעות של עד כ-15K בשנה, 2 מבוגרים + אופציה להתרחב מעט לי חשוב שיהיו אביזרי בטיחות אקטיביים ושהרכב יהיה בטיחותי ועם איכות נסיעה סבירה. רוב הנסיעות יהיו עירוניות או בין-עירוניות קצרות. חשבנו על פג'ו 208 או קליאו מהשנים 2015/2016. מסיאט/VW/סקודה אני קצת חושש, בעיקר בגלל הגיר אבל אם ישנה הארכת אחריות משמעותית, אולי נשקול זאת. אשמח לקבל המלצות לרכב שכזה, בעדיפות עם עלות אחזקה לא גבוהה תודה!
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 621 צפיות
ב-7 השנים האחרונות נסענו עם יונדאי I30 CW יש לנו גם כלב שנוח להסיע בסטיישן מאחורה ובכלל הרבה פעמים תא המטען מלא. הילדים גדלים ונראה שמתחיל להיות להם צפוף מאחורה. אשמח לרעיונות לסטיישן או SUV עם תא מטען גדול יד שנייה בן שנתיים-שלוש. נוסעים כ-20 אלף ק"מ בשנה. תודה
הודעה אחרונה מאת מישי בישי, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 3 אלף צפיות
אהלן חברים, חבר מתעניין ברכב הנ"ל, 260 כ"ס 3.6 אוטו' V6 גיר DSG שנת 2011 כ-150K ק"מ בעיות מוכרות בגיר או המנוע בשנתון הזה ? אלטרנטיבות מעניינות בסדר גודל של 50-80K ש"ח עם 4X4, זריזות מכובדת מרווח מאחורה למשפחה ?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה דעתכם על קניית סקודה סיטיגו 2014 גיר רובוטי עם 40 אלף קמ. מחירון משוקלל 32 מוכרת לי ב30. אשמח לחוות דעת על הרכב ועל המחיר, האם כדאי? Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 880 צפיות
אז נכון, לא אותו סגמנט, אבל חושב מה יותר טוב לצרכים שלי ומה החסרונות הרכבים שחשבתי עליהם זה פיזו 208 2015 1.2 טורבו אוונסיס 2011-12 גיר רציף מה שחשוב לי ברכב: -יציבות על הכביש, נוחות גבוהה מבחינת כיוונוני מושב והגה, ונוחות כללית של לא להרגיש כול מהמורה בכביש. -לא חייב להיות ראשון בכול רמזור ,אבל שיהיה מספיק כוח זמין לעשות עקיפות מהירות בנסיעה בינעירונית. - צריכת דלק- ברור שהפיזו תהיה חסכונית יותר, אבל קראתי שהאוונסיס יחסית חסכונית שאפשרי להגיע ל 1ל-14 בנסיעה קבוע על 110 עם רוב לבינעירוני? אני חושב שהאוונסיס תתאים לדרישות שלי ותהיה יותר טובה, השאלה היא האם הפער מצדיק ירידה ב-3 שנים, וצריכת דלק פחות טובה? אגב אשמח אולי להצעות אחרות ממה שהעל…
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אוקיי הגעתי להחלטה סופית לגבי שני הרכבים האלה. ירדתי מה פיקנטו כי היא לא מספיק חסכונית. ספארק 2016 יתרונות: שנתון גבוה, מנוע חזק, יחסית מאובזרת. חסרונות: נמוכה, פחות מרווחת, אמינות לא לגמרי ברורה . סוויפט 2011 - 2012 יתרונות: אמין, חסכוני בדלק, יותר מרווח. עכשיו השאלה היא כזאת, אני מניח שהספארק פחות אמינה מה סוזוקי (לשברולט אין ממש שם טוב כשזה מגיע לאמינות ממה שהבנתי) פלוס זה דגם די חדש אז אולי עדיין לא התגלו המחלות. לגבי ה סוויפט, בייסקלי השנתון נמוך 2011-2013 במקרה הטוב, אנשים דורשים סכומים פשוט מטורפים לרכב כ"כ ישן. השאלה היא כזאת, על מה הייתם הולכים? האם עדיף רכב עם שנתון נמוך אבל בוודאות אמין וכנראה עם יותר ק"מ, או רכב אם שנתון יותר גבוה ורוב…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 755 צפיות
מדובר בשנת 2016,יד ראשונה מפרטי, 38K ,דגם LT + מאובזר עם מערכת מולטימדיה מקורית וכו בלי תאונות. הטסט הוא עד ספטמבר. דורשים עליו 45000. מחירון לוי יצחק הוא 44000 בערך. (43500 לדגם LT הבסיסי) כמה הייתם דורשים לרדת במחיר?
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלומות, מתלבטים אם לרכוש את הרכב הנ"ל. זוג צעיר, ללא ילדים כרגע. כיום אופי הנסועה עומד על משהו כמו 50% עירוני ו-50% בינעירוני. כ20 אלף ק"מ בשנה. יש את הכסף לרכוש את הרכב, אך מעדיפים לרכוש במימון ולשמור את שאר הכסף לצורכי השקעה/ צרכים שונים. יש לנו אופציה לרכוש במימון ל7 שנים בריבית 1.25% (הטבה מהעבודה). ביצענו נסיעות מבחן על מגוון דגמים של רכבים (סיאט ארונה, מגאן, איוניק, נירו), לכל אופציה יתרונות וחסרונות אך האקסייט הייתה ההכי מתאימה ומשמעותית לנו מבחינת היתרונות שלה- בטיחות, חיסכון ושקט (המבחנים בוצעו באותו מסלול נהיגה שכלל עירוני ובינעירוני). לדעתנו היא גם הייתה הנוחה מכולן. אנחנו גם מתלבטים לגבי רמות האיבזור: נסיעת המבחן בוצעה על האקסייט+.…
הודעה אחרונה מאת mottis, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 545 צפיות
שלום חברים מחר אני אמור לקפוץ לראות טויוטה אוונסיס שנראית לי מעניינת, האם אני אמור לעבור במוסך לפני כן לקחת ספר טיפולים ? המוכר אומר שהמוסך לא מסכים לשלוח וחייבים להגיע למקום. מה אני אמורה לבדוק בספר טיפולים? אם יש עוד טיפים שאני אמור לבדוק אני אשמח לשמוע, כמובן שאני אקח את הרכב לבדיקה במכון (אם יש מכון מומלץ באיזור נתניה, אשמח לשמוע) תודה רבה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, אני מחפש רכב נוסף קטן וזול לנסיעות עירוניות בעיקר. הייתי במספר סוכניות רכב בימים האחרונים ופחות או יותר הציעו לי אותו הדבר: רכבים ב30-40 אלף ש"ח משנתון 2016 (מהדגמים לעיל) עם קילומטראז' גבוה מליסינג. דעתכם בנושא. האם אולי שווה לבחון רכבים אחרים? מה בנוגע לרכבים הרובוטיים מתוך הרשימה שהצגתי? אודה לעזרתכם.
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 594 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nir eli
- הרקוליטו
- אלעדית
- BEEKER
- yor2
- Froyne
- יצחק מכירות
- Rongaflugen
- ציטי
- itaysamurai
- nadavd4
- hans