Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אנחנו זוג ומחפשים רכב גדול שיחזיק לנו מספר שנים קדימה להתרחבות לשני ילדים בתקופה הקרובה.

לכן מחפש רכב מרווח עם מירווח גדול לנוסעים מאחורה ותא מטען גדול לעגלה/מנשאות וכו' בתקציב עד 60K.

חשוב לי גם שיהיה מפנק באבזור, אמין (לפחות סטטיסטית..) עם מספיק כח זמין שלא ירגיש עצל בלחיצה בריאה על הדוושה בעקיפות.

חשבתי על רכבי מנהלים הללו משנתונים 2013-2016:

1. יודנאי I40 ו- קיה אופטימה, הבנתי שמדובר באותו הרכב, איזה נחשב לדגם מוצלח יותר?

2. סקודה אוקטבה- 1.4-1.8TSI, אשמח לדעת איזה שילוב מנוע+גיר כדאי לחפש ומאיזה להמנע. היחידה שהיא לא מנהלים כי המרווח מאחורה והבגאז שלה מספיק גדולים.

3. הונדה אקורד - אופציה מועדפת, אבל האם יש הצדקה למחירון הגבוה יותר שלה לעומת האחרים?

אשמח לחוות דעת והמלצות,

תודה!

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

למשפחה הרכב הכי נוח הוא סטיישן,אני יכול להגיד שלפני שנה קנינו 308sw 2015 ולאא מצטערים לרגע..יישאר לך עוד עודף מהתקציב...רק אני ממליץ לך ישר אחרי הקנייה להחליף את רצועת הטיימינג באחד מהמוסכים המומלצים בפורום..

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

לא חושב שיש סיבה לרכוש רכב מנהלים כמו אקורד (שגם תעלה משמעותית יותר מ 60K) ואפשר להסתפק ברכב משפחתי כמו יונדאי I35 למשל ואין צורך ב I40 ( רכב עם מנוע טיפה שונה מרכבי הקונצרן,חלפים יקרים שבחלקם תוכל להשיג רק מקוריים אצל היבואן -רכב שלא נמכרו הרבה מאוד יחידות ממנו והוא מאובזר כמו שצריך בגרסת ה ELITE בלבד).

לגבי אוקטביה- הייתי נמנע מרכבים המצויידים עם DSG7 -הגיר הרובוטי היבש שהוא סוג של הימור במיוחד אם רוב הנסיעות יהיו עירוניות זה יהיה לא נעים וגם עלול לעלות ביוקר במוסך (לפחות מצמדים אם לא גם החלפת מחשב הגיר-בשביל "הפתעות" כאלו צריך להכין באיזור ה 8-10K בצד חוץ ממחיר הקנייה).

נכון ש ה I35 לא חפה מתקלות היגוי וסליל כרית אוויר אבל,שם פחות סדרתי וגם אם כן,עלות התיקון היא 1/3 מהאוקטביה,הרכב עם מרווח גדול במושב האחורי.

אופציה אחרת,הונדה סיוויק רגילה או סטיישן -יכנסו רכבים משנתון 2012/13

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הייתי הולך על I40 סטיישן, מלא מקום..

סיוויק צפופה מאחור ועם מושבי ילדים מאחור המושב של הנוסע מקדימה נהיה צפוף.. לא ממליץ - חבר שלי בדיוק מוכר סיוויק מהסיבה הזו

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...