ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,568 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, לצערי, אתמול הדייהטסו סיריון (שנת 2006, 100 ק"מ :-() שלנו עברה טוטלוסט בעקבות תאונה (נכנסנו בנו מאחורה). לכן - מחפשים את הרכב הבא: אנחנו זוג, גרים במרכז - לכן מעדיפים בינוני - הכוונה שיהיה יותר גדול מהסיריון (לצורך הגדלת המשפחה), אבל מעדיפים לא משפחתית "פר אקסלנס". רוב הנסיעות במהלך השבוע הן של אישתי - על הציר של פ"ת ור"ג אך בסופשים אנחנו נוסעים הרבה לצפון - ככה שהאוטו לא המון על הכביש, אבל לא מעט. מבחינת תקציב, 50 אלף טופ - נעדיף כמובן בפחות. לאחר קריאה של כמה פוסטים בפורום, הבנתי שהאופציות שלי הן: הונדה ג'אז, פג'ו 308 שנתון 2015, קיה ריו? אם אפשר, המלצות או דיסהמלצות לגבי הדגמים הנ"ל וספציפית על הפג'ו 308 מבחינת אמינות חווית נסיעה וכו'. כמובן, ש…
הודעה אחרונה מאת Yair Hemo, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 572 צפיות
שלום לכולם המשפחה מתרחבת ל4 ילדים גילאים של ילדים הבוגרים גילאי ילדים בני 7 שני ילדים ובכור בן 10. הדרישות: נוחות - יכולת אמיתית שבן 10 או 7 ישבו בשורה השלישית בצורה נורמלית.שמיזוג יהיה מורגש בכל מקום. אמינות וצריכת דלת סבירה מאוד חשובה. הדגמים שחשבתי אליהם זה ניסן X-TRAIL דיזל, ינדאי סנטה-פה דיזל, קיה סורנטו דיזל. בנוסף רציתי לשאול על רכב נוסף שצד את עיני לא מצאתי אליו הרבה מידע אודי Q7 דיזל מהשנתון שיכנס לי בתקציב.מפחד בעיקר באחזקה ואמינות. אופציה נוספת שחשבתי זה וולו XC-90 גם פה חשש מהאמינות ואחזקה. אשמח לשמוע את דעתכם
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 647 צפיות
אחרי חיפושים רבים נראה שצימצתי את הרשימה הפוטנציאלית לשלושה הרכבים הבאים: ג'אז, 308, אוריס היברידי. בגדול, התקציב שלי הוא בין 50-60k. מחפש רכב שנתון 2015+ ואני מתכוון להחזיק אותו לתווך של 5-7 שנים. נוסע כ 15-20k בשנה, לרוב נסיעות עירוניות (ירושלים). מחפש רכב בדגש על אמינות ובטיחות ויהיה נחמד אם גם חסכוני בדלק. שלושת הדגמים שציינתי ניתן למצוא אותם בתווך התקציב שלי כאשר את הטיוטה ניתן למצוא עם ק"מ גבוה (90 אלף ומעלה) והונדה ג'אז וה308 ניתן למצוא עם ק"מ נמוכים בהרבה (50 אלף+). הג'אז הוא הרכב הקטן ביותר מבין השלושה ולכן יש לי נטייה לכיוון ה 308 ואוריס. מה לדעתכם תיהיה קנייה חכמה?
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 822 צפיות
היי חברים, חיפשתי רכב בטווח ה"גדול יותר" של הקטנים ומצאתי 2-3 אופציות מעניינות של NISAN MICRA משנים 2013 ו-2015. אחד בבת-ים השני באריאל. השלישי ברחובות אשמח לקבל המלצות למכונים א-מ-י-נ-י-ם ב-3 הערים הללו. *בנוסף ל-ד"ר רכב חוץ מזה - מישהו מכיר מקרוב את ד"ר רכב? תודה רבה!!!
הודעה אחרונה מאת shabydog, -
- 5 תגובות
- 928 צפיות
מה עדיף מבחינת כמות תקלות ועלות תיקונן + עלויות טיפולים ותחזוקה - קיה סיד 2012 או טיוטה קורולה 2008 ? כאשר שני הרכבים יד שניה פרטית עם קילומטראז' באזור ה 120,000 . שואל לגבי שני רכבים אלו מכיוון ששניהם עולים באזור ה 27000 ולכן מתלבט איזה רכב עדיף לקנות. תודה.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 1 תגובות
- 593 צפיות
היי , אשמח לקבל חוות דעת ממומחי התוכן לגבי הרכב הנ"ל והאם שווה ללכת על מהלך שכזה ...? התכנון הוא לשדרג לאישה את הרכב מקורולה 2008 רובוטית GLI (אחלה אוטו קצת מיושן אבל מתוחזק היטב עם 110K קילומטר) להונדה סיוויק האצבק 2011 עם 60K קילומטר רוב הנסיעות הם עירוניות פרמטרים חשובים : אמינות צריכת דלק אחזקה שוטפת במידה וזה שדרוג שרצוי ללכת עליו , כל כמה קילומטרים עושים טיפול בסיוויק ? כל 15K? מה כולל טיפול 60K בסיוויק וסדר גודל של עלות במוסך מורשה ? יש מחלות ידועות לדגם הזה ??? מודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אשמח לחוות דעת בנוגע לרכישה של הרכב הזה מאחר ועבר תאונה (לא פשוטה) אך נטען שאין נזק ישיר לשלדה. ומאחר ואני מתכוון להחזיק ברכב לתקופה ארוכה של לפחות 7 שנים, אני פחות מוטרד מירידת ערך נוספת ויותר תוהה לגבי בטיחות הרכב. זהו יהיה רכב שני במשפחה שישמש בעיקר להסעות לגן בבוקר ולעבודה וחזרה. נתוני הרכב: הונדה ג'אז 2016 דגם Comfort עלייה לכביש: 06/2016 יד ראשונה, פרטי 27,000 ק"מ מטופל במוסך מורשה טסט לשנה(עד 06/2020) עבר טיפול שנתי לאחרונה ה"קאצ'" - הוחלפה דלת אחורית ופגוש אחורי בעקבות תאונה שהרכב עבר בשנתו הראשונה (יש טופס בדיקה בקומפיוטסט והרכעת שמאי) מחירון רשמי עומד על 69,000 ₪ מחיר מכירה מבוקש: 55,000 ₪
הודעה אחרונה מאת khalil, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 867 צפיות
שלום רב אני רוצה לקנות מיני יד 2 ב20-30 אלף המדד העיקרי זה אמינות רכב שלא רואה מוסך וחיסכון בדלק, נוחות לא כל כך פונקציה, מיועד לנסיעות קצרות יחסית 15-30דקות פעמים ביום כ22 קמ ביום, מיועד לאדם יחיד בן כ30 גובה ממוצע, שמעתי על אייגו 2013 או סזוקי אלטו, אני בכיוון או שבכלל כדאי לי משהו אחר? תודה למגיבים������
הודעה אחרונה מאת elihershko, -
-
רכישת סיטרואן C4 1 2
מאת el-ray-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום, אז אתחיל בזה שאני לא מבין גדול ברכבים אך אישתי ואני החלטנו שהגיע הזמן לרכוש רכב ראשון למשפחה (אישתי, אני וילדה קטנה). אני אישית נוהג כעשר שנים על מגוון רכבים אך אישתי רק הוציאה רשיון ולכן חשבנו לרכוש רכב ראשון זול (כ10K) שיקבל את כל המכות והדפיקות בחני,ה ולאחר כשנתיים אם לא נאהב אותו נשתדרג לרכב יותר רציני (45K). היתרון הוא שגם נדע יותר מה הצרכים שלנו, כמה אנחנו נוסעים ולאיפה ומה חשוב לנו. חבר/קרוב משפחה הפתיע אותי עם הצעה לרכוש ממנו סיטרואן C4 שנת 2011 עם 77K ק"מ. מדובר ברכב שני בבית שמור ומטופל כמו שעון. התיקון המשמעותי שעבר זה החלפת מצבר לפני כשנה. הוא רוצה עבור הרכב כ 8-9K ש"ח. מצד אחד זה מאוד קורץ לי כי הרכב נראה פצצה ויש תמורה גבוהה מאוד לכסף, מצד שני …
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
אשמח לקבל חוות דעת על שני הרכבים. מי שיודע ונסיון ממקור ראשון. מה יותר אמין ?
הודעה אחרונה מאת LPG, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 47 תגובות
- 10.6 אלף צפיות
היי לכולם, ירדתי מהמונדאו טיטניום בגלל עלויות תחזוקה לא צפויות. אני עכשיו ממש מתעניין בפוקוס טיטניום, בין 2011 ל-2013, מה תוכלו לומר לי לגבי הרכב? אני יודע שמדובר ברכב אמין ומוצלח בסה"כ מלבד הגיר. יש לי מספר שאלות: 1. יש אחריות מורחבת ל10 שנים על מחשב גיר - מה זה אומר בפועל? מה התקלות בדר"כ בגיר ומה מכסה האחריות הזאת? האם היא מותנת בשגרת טיפולים מסוימת? יש לציין שאני נוסע 90% בדרכים בין עירוניות. 2. מהן התקלות הנפוצות בגיר מבין אלה שאינן מכוסות באחריות המורחבת, מה סדר הגודל לעלות תיקון, וכמה זמן אחריות מקבלים על תיקונים כאלה? 3. כשאני מבצע נסיעת מבחן על רכב פורד פוקוס רובוטית, למה לשים לב במיוחד בהק…
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, עברה לה שנה וחצי עם הסונטה הייבריד שלי והגיע זמן להחליף (האוטו מצויין, אבל יש בעיה בראש שמחליף רכב כל שנה וחצי ). אנחנו זוג עם ילד בן 5 (אולי יהיה עוד אחד בעתיד - לא מתחייב). הנסועה השנתית שלנו כ 12000 ק"מ ורובה עירונית (ר"ג-גבעתיים-ת"א). אני חשבתי להחליף את האוטו על אחד מאלה המוזכרים בכותרת, יד שניה שנת 2018. הדרישות מהרכב הן: 1. מרווח לפחות (פחות או יותר) כמו הסונטה. נניח 3008 ו C5 AIRCROSS היו לי צפופות מאחור כשהכסא נהג מכוון לפי הגובה שלי. 2. מערכות בטיחות מלאות ומקוריות. 3. חסכוני. לא ברמת הסונטה אבל שיהיה סביר, אם יהיה 1/11-1/10 עירוני זה יהיה סבבה. 4. מאובזר טכנולוגית. 5. כסאות חשמל עם זכרונות. 6. תקציב כ 160-170. בגלל שלא…
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- 3 תגובות
- 630 צפיות
שלום, אני מתכנן לרכוש קיה ספורטאז שנת 2016 מחברת ליסינג בדיקה שביצעתי ב "המעבדה לרכב" אתמול הראתה שהרכב תקין בדיקה של היסטוריית הטיפולים של הרכב הראתה: טיפול 30,000 בוצע בק"מ של 33,000 טיפול 45,000 בוצע בק"מ של 57,000 אשמח לשמוע מהמומחים פה האם העיקוב בטיפול 45,000 הוא משמעותי ואמור להוות שיקול בקניית הרכב (מציין שוב שה"מעבדה" אמרו שהרכב תקין) תודה!
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 758 צפיות
היי, מה ההפרש בעלויות אחזקה (ביטוח, טיפולים) בין 2 המכונות. הנ"ל? תודה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 804 צפיות
שלום לכל החברים רציתי להתייעץ עימכם על הרכב שברולט קרוז האצבק 2014 1.4 טורבו מישהו פה מנוסה עם הרכב לחוות דעת כללית? בנוסף מה היא רמת האמינות ? ואיזה סוג גיר זה אוטומט רגיל או כפול מצמדים ? תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 877 צפיות
שלום מצאתי ביד2 רנו קליאו משנת 2013 יד שניה ידנית מנוע 1150 100k קילומטר במחיר נמוך ב5k מהמחירון. 18 במקום 23. כאשר יצרתי קשר לשאול אם יש היסטוריית טיפולים והאם מתחייבים בבדיקה הסבירו שאת הרכב הם קיבלו בעסקת טרייד אין ולא ביצעו לו בדיקה עקב שוויו הנמוך ולכן אינם מתחייבים בבדיקה שלא היו תאונות. בנוסף לגבי היסטוריית הטיפולים הם יצטרכו ליצור קשר עם בעל הרכב הקודם ולבקש אותם ממנו. אני יודע שאין יותר שקוף מזה וזה צועק "כמה תמים אתה יכול להיות" אבל אולי אני טועה, אולי ז ה לגיטימי שקרסו לא עושה בדיקה ולא לוקחת היסטוריית טיפולים לרכבים שאותם היא קונה במחירים נמוכים בבטריידאין? כי אם באמת אין תאונות והטיפולים היו שגרתיים אז סהכ אחלה אופציה. מישהו מכיר ויכול לשתף?
הודעה אחרונה מאת alex321, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 26 תגובות
- 12.3 אלף צפיות
תנאי סף: 1. חדש או עד משנת 2016 ומעלה. 2. צריכת דלק הכי טובה שיש ולא משנה אם זה היברידי או דיזל. 3. אמינות מכאנית לפחות עד 150 אלף ק״מ. 4. מושב אחורי נורמלי עד כמה שאפשר. לשלושה מבוגרים. כרגע המועמדים שלי הם: הקורלה החדשה ההיברידית. או הרנו מגאן גרנד טור דיזל אשמח להצעות ולהערות ...
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום! אמא שלי פנתה אלי היום בבקשה למצוא לה רכב שיתאים לצרכים שלה, אני אשתדל לפרט את כל הצרכים, ואת התקציב, ואשמח אם תוכלו לכוון אותי. קצת רקע: אמא שלי נוסעת עם שלושה כלבים (מתוכם שניים מאוד גדולים: ריזנשנאוצר ואקיטה) ומשפחה לטיולים ביער ירושלים באופן קבוע. נכון להיום - היא מתניידת על סיטרואן C3, שלא ממש מספיקה לה, ומחייבת וויתור על כל המושב האחורי לטובת הכלבים. וגם יכולות העבירות של הרכב הזה בשטח דיי מוגבלות (מדובר בעיקר בשבילי העפר של סטף והסביבה למי שמכיר). הסיטרואן מאוד חסכונית בדלק, אבל לא ממש מצטיינת באמינות לאורך זמן... ועכשיו לדרישות: 1. קודם כל הרכב צריך להיות בתצורת סטיישן/5 דלתות על מנת לאכלס את הכלבים מאחורי המושבים האחוריים (באזור ת…
הודעה אחרונה מאת train, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים, אני מחפש לקנות אוטו בשבילי, במחיר סביב ה10K. ראיתי בינתיים Hyundai Gets 2007 ו2007 Dhaitasu Sirion, וtoyota corola 2001. ה-סיריון הייתי הכי נוחה עד כה וחביבה(אני גם בחור גבוה והיה לי שם מספיק מקום) אבל הרגישה קצת חלשה וסוחבת, לא יודע אם בגלל בעייה באוטו, אני מניח שרק בגלל שהמנוע קטן 1300. אני מתלבט אם לקנות את הסיריון הזאת או להמשיך לחפש משהו עם מנוע 1.6, למשל קורולה RUNX שראיתי. העניין העיקרי הוא צריכת דלק שנראה שיש ביניהם הבדל של 20% פחות או יותר(קשה להבין מחיפוש באינטרנט בדיוק מה ההבדלים) והיא כמובן שיקול מאוד משמעותי. החשש הוא בעיקר שאחרי שנה,שנתיים,שלוש, אני אתבאס על הסחיבות ואולי ארצה אוטו גדול יותר בכל מקרה ואז אספוג פער גדול במחיר ש…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 729 צפיות
שלום לכולם. הולך לקחת רכב מהעבודה ומתלבט בין 3 רכבים חדשים: 1. טויוטה קורולה היברידית סאן 2. יונדאי איוניק פרמיום (אחרי מתיחת פנים) 3. סקודה אוקטביה 1.5 אמבישן הקורולה והאיוניק אותו מחיר והאוקטביה יקרה מהן ב 350 שקל לחודש. מעדיף שלא שלא לשם יותר על האוקטביה אבל אם היא באמת שווה את התוספת בעלות אז למה לא... אני נוסע כ 150 ק"מ ביום (הלוך-חזור משוקלל) ולכן חשוב לי בעיקר שיהיה רכב נוח ומפנק, מאובזר ועם הרבה אחסון. דלק ואמינות לא מעניין אותי. חשוב לי מאוד הנושא של המערכות בטיחות כי אנחנו משפחה עם 2 ילדים קטנים שישבו מאחור בכסאות שלהם בנסיעות משפחתיות. עוד פרמטר מאוד חשוב זה התא מטען - חשוב שיהיה גדול ונוח מספיק להכניס לתוכו לפחות עגלה+אמבטיה וטיולון. אני יודע…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
שלום, אבקש המלצה על דגמים רלוונטיים: חשוב לי: 1. רמת בטיחות גבוהה. 2. רמת אמינות גבוהה. 3. כסא נהג נוח מאוד. ישיבה נמוכה בנהיגה, שפעם היתה נוחה לי , גורמת לי לכאבי גב. 4. אורך: עדף רכב קצר (הנוכחי שלי כ-4.5 מטר, ומעדיף קצר יותר). 5. תא מטען עם שטח רצפה גדול יחסית (לשקי קניות, לא למטען כבד. נתוני נפח-תא-מטען לא כל כך רלוונטיים כי גובה תא המטען לא כל כך מעניין אותי. לשברולט קרוז האצ'בק שיש לי היום יש תא מטען נהדר). 6. רכב זריז (רק כדי לתת קנה מידה - מאזדה 3 1.5 היא עגלה לטעמי, מאזדה 3 2.0 היא בסדר). על מה מוכן להתפשר: 1. נוסע ברכב כמעט תמיד לבד, או עם ילדה אחת עד 3 ילדים, כך שמרחב בספסל האחורי לא חשוב במיוחד. 2. נוסע רק כ-7500 עד 8000 ק"מ בשנה …
הודעה אחרונה מאת OferOfer, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! אחרי לא קצת לבטים, הגעתי לדילמה בין 3 הרכבים האלו, וזה סדר ההעדפה שלי כרגע: 1. סוזוקי סוויפט 2. מאזדה 2 3. דייהטסו סיריון חשוב לי - רכב אמין, די חסכוני, מיני/סופר מיני, אוטומט, לנסיעה יומיומית רגועה ולא רחוקה (עד 40 דק' כיוון). כרגע פחות חשוב לי גודל תא מטען, נוחות נסיעה, אביזרים שונים ודברים שלא קשורים למכניקה / חיסכון בדלק. כן חשבתי על סוויפט ומאזדה 2 בעדיפות עליונה, בגלל נפח המנוע הגדול יותר (1,500) לעומת הסיריון (1,300), כי בדרך הביתה יש כמה עליות שקצת מקשות על רכב עם נפח מנוע קטן (ועדיפות לסוויפט, שחסכוני יותר ממאזדה 2). מה דעתכם? מכל חוות הדעת שקראתי, סך הכל ראיתי רק דברים טובים על 3 הרכבים האלו, השאלה איזה רכב עדיף יותר. …
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 724 צפיות
היי מעוניינת לקנות רכב יד 2, נוסעת עם תינוקת וחשובה לי הבטיחות. מתלבטת בין קיה סול לקיה פיקנטו. קיה פיקנטו יהיה חסכוני יותר וקיה סול חזקה יותר ובטוחה יותר. מה לדעתכם יהיה ההבדל בהוצאות אחזקת הרכב השנתיות בין שני הרכבים, הסול תהיה יקרה הרבה יותר? האם קיה סול באמת בטוחה יותר? הוצאה משוערת 50000-60000. האם עדיף פיקנטו חדשה יותר על פני סול ישנה יותר בסכום הזה?
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 618 צפיות
היי, מתלבטת בין שני רכבים - יונדאי כלשהיא או אופל אסטרה , ההתלבטות היא מה תשמש לי יותר טוב בחיפה מבחינת הנסיעה והכי הכי חשוב מה תהיה לי הכי אמינה , לא רוצה להשקיע יותר מידי כסף על מוסכים . מצאתי 2 אופל אסטרה שיכולות להיות מעניינות - 1 דצמבר 2012 עשתה 127,000 והדגם שלה הוא אנג'וי פלוס . והשניה דגם Essentia היא שנה מתחת 2011 וגם מבחינת הדגם היא פחות משודרגת, אבל עשתה 66,000 קילומטר. אשמח לשמוע מה עדיף מבין שניהן . ובנוסף, גם האם בכלל עדיף יונדאי על פניהן מבחינת אמינות (למרות שפחות מתחברת למראה שלהן) ואיזה דגם של יונדאי עדיף (i20\i25\i30) . תודה מראש, אשמח לתגובות ממכם זה ממש חשוב לי לבחור את הרכב הכי נכון עבורי.
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 941 צפיות
אהלן אנשים, חדש כאן. אשמח מאוד להמלצה לרכב, להלן קצת מידע: תקציב - עד 40K. סוג הנסיעות - סביבות 24/25 אלף ק"מ בשנה- *נוסע ירושלים - חזור כך שיש עליות משמעותיות* נוסע ב90% מהזמן לבד ברכב - אין משפחה ואין תכנון ל-4 שנים קרובות. מעוניין ברכב אמין וחסכוני בדלק, בבדיקה שעשיתי ראיתי שאני יכול לחסוך 3000-4000 ש"ח בשנה בהתאם לצריכת דלק. לא פוסל מנועי דיזל. אשמח מאוד לשמוע מנסיונכם ולהבין מה הרכב שיתאים לצרכים שלי בצורה הטובה ביותר.
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 564 צפיות
היי, אני מחפש לקנות רכב היברדי, אוטומטי ובטיחותי למשפחתי. זוג +1 (כסא תינוק) תקציב: עד 80,000. אשמח להצעות.. תודה, מתאו
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 459 צפיות
אהלן מחר אני לוקח אכב לבדיקה וסמידה והכול יהיה בסדר אני ירצה לקנות אותו כבר מחר. אני רוצה לרשום את הרכב על שמה של אשתי אבל היא לא תוכל להגיע להעברת הבעלות,איך אפשר יהיה להעביר בעלות כשהיא לא תהיה נוכחת?
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, אני שוקל קניית הרכב הנ''ל בשנים 2010-2012, גיר רובוטי. איך האמינות שלו? אני יודע שהפיקאסו סי4 בעייתית, האם הסי3 חפה מהבעיות של הסי4? בכללי לפי הביקורות ברשת נראה רכב מומלץ, חשבתי לבדוק פה שוב לפני. ובנוסף איך הוא בהשוואה לרנו סניק בשנים 2009-2011. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת ybte, -
יד 1 מיבואן
מאת electro78-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 779 צפיות
שווה לחכות לסוף השנה אולי יהייה רכב כמו שרוצה שנרשם יד ראשונה יבואן? ההנחה שווה את זה? יש לכל היבואנים את זה או שצריך ללכת לחברות הליסינג לרכוש ככה? אשמח לתובנות בנושא
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 870 צפיות
לאחר הטוטאלוס של הרכב הישן שלי, אני מחפש רכבים קטנים בתקציב עד 25K כמובן שגיר ידני ממה שעלה עד כה: שברולט ספארק רנו קליאו (דור 4) אופל קורסה יונדאי i10 רוב הנסיעות היומיומיות לעבודה הן כ20 ק"מ לכיוון ,יש לא מעט נסיעות גם בעיר וגם בין עירוני. פעם בשבועיים נסיעה מהמרכז לאיזור חיפה או במקביל לטיול בארץ - חשוב שהרכב יהיה נוח יחסית.. חשוב שצריכת הדלק תהיה נמוכה יחסית (אחרי הגטס, חשוב חשוב). אשמח להמלצות וחוות דעת! תודה!
הודעה אחרונה מאת Lior Rachmani, -
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 594 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nir eli
- הרקוליטו
- אלעדית
- BEEKER
- yor2
- Froyne
- יצחק מכירות
- Rongaflugen
- ציטי
- itaysamurai
- nadavd4
- hans