Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מצאתי ביד2 רנו קליאו משנת 2013 יד שניה ידנית מנוע 1150 100k קילומטר במחיר נמוך ב5k מהמחירון. 18 במקום 23. כאשר יצרתי קשר לשאול אם יש היסטוריית טיפולים והאם מתחייבים בבדיקה הסבירו שאת הרכב הם קיבלו בעסקת טרייד אין ולא ביצעו לו בדיקה עקב שוויו הנמוך ולכן אינם מתחייבים בבדיקה שלא היו תאונות. בנוסף לגבי היסטוריית הטיפולים הם יצטרכו ליצור קשר עם בעל הרכב הקודם ולבקש אותם ממנו. אני יודע שאין יותר שקוף מזה וזה צועק "כמה תמים אתה יכול להיות" אבל אולי אני טועה, אולי ז ה לגיטימי שקרסו לא עושה בדיקה ולא לוקחת היסטוריית טיפולים לרכבים שאותם היא קונה במחירים נמוכים בבטריידאין? כי אם באמת אין תאונות והטיפולים היו שגרתיים אז סהכ אחלה אופציה.

מישהו מכיר ויכול לשתף?

פורסם

הייתי מנסה לראות אם ניתן להוציא בעזרתם דוח מאתר הסליקה של חברות הביטוח, בנוסף כאשר תיראה את הרכב אפשר בחלק מהמקרים לבד לראות אם היו תאונות, למשל מרווחים לא שווים בין מכסה מנוע/ תא מטען לכנפיים.

אבל אם הבעלים לא מעביר היסטורית טיפולים הייתי מוותר.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא מבין על מה אתה מלין - הם כנראה "קנו" אותו במחיר שחיטה, ולכם לא השקיעו בו שקל. הם גם נותנים לך גילוי נאות ואמרים לך שאין להם מושג מה מצב הרכב.

בהנתן העובדות הללו - אתה מוזמן להחליט אם ברצונך לרכוש את הרכב או לא.

לך תראה את הרכב, תעשה סיבוב, ותחליט אם שווה לך לבזבז כמה מאות שקלים על בדיקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עזוב רגע.

יש לך פה בפורום מישהו שמוכר את הגרסה הבאמת שווה של ה 0.9 טורבו הידנית.

לאחר דין ודברים עם המוכר סביר שתגיעו למחיר ששניכם מרוצים ממנו ושאינו רחוק בהרבה ממה שאתה רוצה לשלם על הגרסה המוחלשת.

בהנחה והרכב הזה טופל, ותוחזק כראוי (זה אתה צריך לבדוק) לא רואה שום סיבה להעדיף את המנוע 1150. גם אם הנתונים הם מעולים.

פורסם

יש סיבה להעדיף את ה 1.2 ביד 2 עם קילומטר יחסית גבוה אם הרכב לטווח ארוך והבחור לא מחפש ביצועים או זריזות - הרכב יותר אמין לטווח ארוך ואני אומר את זה כמישהו שיש לו 0.9 ומרוצה מהרכב ומהמנוע אבל אין מה לעשות, ה 1.2 סוס עבודה ויחזיק לו לעוד הרבה זמן, מנועי טורבו הם יותר רגישים לטווחים ארוכים שכאלו.

פורסם

מנועי טורבו 1.2 למשל כבר לא מעט שנים איתנו ומגלים אמינות טובה.

לא מדובר על רכב בן 15, אלא על רכב בן 6, לא אמורים להיות בעיות.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתור בעלים לשעבר של רכב כזה בדיוק,תעשה לעצמך טובה ותשקיע קצת במנוע 0.9.

המנוע 1142 פשוט חלש מדי על הרכב,בתוך העיר זה עוד נסבל,אבל בשניה שתצא לכביש מהיר זה יהיה עונש.

• תוכן חדש...