ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,568 נושאים בפורום הזה
-
היי, חדש בפורום- ראשית אציג את עצמי בן 21 , עובד כבר מגיל 15 ולשמחתי הצלחתי בשקט בשקט להגיע לחיסכון של 200 אלף ש''ח , ואני משתכר במשכורת ממוצעת של 12 נטו (איש מכירות בכול רמח איבריי ) וגר עם ההורים (מצליח לחסוך כ85 אחוז מהשכר מידי חודש ) הכסף נמצא בפוליסת חיסכון של חברת ביטוח תחת מסלול מניות ומציג תשואות די נחמדות כבר שנתיים. בחודש האחרון אני ממש שוקל ברצינות להגשים חלום ישן ולרכוש סיאט לאון FR עכשיו שיש לי ביטחון כלכלי ואני יודע שב3 שנים הקרובות אני לא מתכנן לצאת מהבית והוצאתיי קטנות. לאחר חקירה והבנה של גודל ההוצאה האמיתית הצפויה (ירידת ערך ביטוח וכו' ) אני קצת מהסס כיצד הכי נכון לבצע את זה - ואשמח לעצה של מבוגרים ומלומדים ממני. האופציה הראשונה - לרכוש…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 714 צפיות
שלום, מחפש פיזו 3008 חדשה , הצעה טובה מליסינג. כרגע רוב ההצעות שקיבלתי לא אטרקטביות
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 759 צפיות
היי לכולם. אני ממתין לתשובה מהמעסיק האם הוא יסכים להוסיף לי את הסכום שאני מבקש לנטו במקרה שאני מחזיר את הרכב הישן מהעבודה ובינתיים מחפש גם אופציה למקרה שלא יסכים. עלתה במוחי האפשרות לבקש ממנו במקרה כזה לרכוש מגאן סטיישן PSR 2015 כאלטרנטיבה זולה יותר לאוריס סטיישן (אותה ארכוש אם אחזיר את הרכב ואין סיכוי שהוא יסכים לרכוש את האוריס). אשמח לשמוע איך הרכב ובפרט הנוחות (גם בהשוואה לאוריס), האם המערכת שימושית (בהיעדר מולטימדיה), bluetooth עובד טוב להזרמת מוזיקה מהנייד ושיחות טלפון? האם גג פנורמי נפתח הוא באמת תוספת שמוסיפה לחווית השימוש ברכב לעומת גג פנורמי רגיל באוריס למשל. איך האמינות של מנוע טורבו בנזין+גיר ברכב הזה?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 922 צפיות
[TABLE] [TR] [TD=class: xl65, align: right]היי בדקתי סקודה ראפיד 2016.[/TD] [TD=class: xl64, width: 219][/TD] [TD=width: 175][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: xl65, align: right]1. רכב מדרדר אחרוה ללא עצירה בכלל בשיפוע קל ללא בלימה.[/TD] [TD=class: xl64][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: xl65, align: right]2. ממצב עצירה לוקח שניה אחרי לחיצה על הגז ואז סוג של קופצת רכב קדימה. האם זה נחשב מכה של גיר?[/TD] [TD=class: xl64][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: xl65, align: right]יש אחריות יצרן 5 שנים לגיר נכון? במידה ויצרן מחליף מצמדים, האם זאת בעיה שחוזרת על עצמה אחרי 30000 ק''מ? או יותר? האם לוותר על הרכב הזה ולחפש ללא בעיות האלו? …
- 10 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי מחפש רכב לחברה, חשוב רק המרווח והאמינות, איכשהו ננעלנו על אקורד משנים 2010 2011. האוטו נוח ומרווח וגם נראה טוב מאוד. ידוע לי כי הביטוח והטיפולים מעט יקרים אך חשוב לי יותר נושא האמינות, האם לרכב הזה יש מחלות מסויימות? האם יש פה בעלי אקורד שיכולים לשפוך אור על הנושא? הרכב ישמש לנסיעות בינעירוניות של כ 70 ק"מ כמעט כל יום... בנסיעה רגועה ונינוחה. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת subaru_loyale, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי חברים, אני חדש בפורום. רציתי להתייעץ לגבי 2 רכבים אלה. חשוב לציין שאני נוהג כרגע על רכב גרמני ויש לי דעה קדומה על 2 מכוניות אלה. על הצרפתיות שמעתי די הרבה: בעיות חשמל, איכות חומרים וכו'. על אופל קורסה OPC שמעתי מחבר שהלך לחבר שלו מנוע לאחר 60,000 ק"מ ויש בעיה במנוע זה בבוכנה 3 או 4. חשוב לי לדעת אחת ולתמיד מה החוות דעת של אנשים שנסעו ברכבים אלה מבחינת אמינות מנוע, איכות חומרים, חוויית נהיגה וכו'. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת A.M.T, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 520 צפיות
שלום. זו בדיקה של רכב פיג'ו 107 משנת 2013 גיר ידני עם 100k קמ. המוכר מבקש 15 במקום מחירון 18. מה דעתכם? בנוסף עלות תיקון צינור הדלק תיהיה על המוכר
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום,חדש פה, מעוניין לקנות רכב אמין וחסכוני מודל 2016 , רכב משפחתי, בתקציב לא גבוה וחשבתי על: רנו קפצור טורבו דיזל / רנו פלואנס טורבו דיזל / רנו קליאו סטיישן טורבו דיזל .כמה שאלות: 1. האם ארץ המוצא באמת משנה לגבי אמינות הרכב לאורך זמן: טורקיה מול ספרד ? 2. האם קנייה מליסינג או חברה בעייתית במידה והרכב עבר בדיקה ויצא שאין תאונות או בעיות מיוחדות ? 3. מה הרכב המועדף לדעתכם ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 835 צפיות
אהלן, אני לפני רכישת רכב חדש ורציתי להתייעץ, ההתלבטות שלי היא בין שני הרכבים בכותרת, שניהם יד 2 ושניהם עם 120 קילומטר,שניהם ידניים, שנת 2011 ושניהם שמורים ומטופלים בזמן אבל אני לא יודע במה לבחור, חשוב לי שהרכב יהיה אמין, שלא אצטרך לקחת אותו למוסך כל שבוע ולשלם עליו בלי סוף, שיהיה חסכוני ולא יהרוג אותי מבחינת דלק, ושיהיה נוח וכיף לנסוע בו גם בנסיעות ארוכות. אשמח לדעת גם אם יש לאחד מהם מחלות או דברים שצריך להתרחק מהם, או לחלופין בכלל המלצה על רכב אחר באותו המדרג. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Knucklebox, -
-
- 1 תגובות
- 501 צפיות
שלום אני מתלבט ברכישה בין המכוניות הנ"ל הקרוז 2015 1.4 ליטר, יד 1 עם 135000 ק"מ 30000 ש"ח הג'טה 2011 1.6 ליטר, יד 2 עם 125000 ק"מ 20000 ש"ח מה ההמלצה שלכם? תודה גיא
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אהלן, מחפש רכב מנהלים חדש או מהשנתיים האחרונות. בחיפוש ראשוני עלו לי כמובן השמות האלה: volvo s60 mercedes c clas infinity qx 30 lexus 3s \ ux אני מחפש רכב מותג שנראה יוקרתי שמביא איזשהי איכות, אתה מסתכל עליו ואתה יכול לדמיין את הבן אדם שיושב בפנים והוא לא מניאק. אני עובד בעסקים וחשוב להציג חזות כזאת, אני מאוד אשמח שהוא יהיה היברדי. בכל אופן הצעות?
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי אני מחפש רכב קטן שלא מרגיש קופסת שימורים (כמו מיקרה למשל) אך שעדיין קטן. יש לי ניסיון מעולה עם סוזוקי. מצאתי 2 סוזוקי ספלאש שנת 2013. ראשונה - שממוקמת במיקום נוח יותר: שנת 2013 יד 2 (גם ראשונה פרטית) עם 89,000 ק"מ ב-20,000 השנייה - גם כן 2013 אך יד 1 (פרטי) עם 110,000 ק"מ ב-22,000 מחירים הורדו בטלפון... הערכה שלי אולי עוד איזה 1000 במקום. 1. יש משמעות אם זה יד 1 או 2 כששתיהן רק בידיים פרטיות? 2. ההפרש של 21,000 ק"מ ביניהן צריך להילקח בחשבון? אודה לעזרתכם. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת shabydog, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני בודק כרגע סי4 פיקאסו 7 מקומות שנת 2008 מנוע 2.0 גיר אוטומטי (לא רובוטי). לקחתי את הרכב לבדיקה בקומפיוטסט ולהלן הממצאים. מה דעתכם? עיקר הבעיות שצוינו הן בבלמים, במשולשים ובצמיגים - הומלץ להחליפם ולעשות כיוון פרונט. הטסט הוא עד אמצע אוגוסט ואני אצטרך להעביר את הרכב טסט. האם לדעתכם חלק מההמלצות הן החמרות יתר או שיהיה צורך להחליף את כל הרכיבים הנ''ל? וכמה טיפול כזה אמור לעלות? תודה
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 647 צפיות
שלום קראתי הרבה חוות דעת על השברולטים, אבל המחיר מפתה. יש לי תקציב של 30K. ואני מחפש רכב משפחתי ובטיחותי. יש לי אפשרות לרכוש שברולט קרוז 1.4 טורבו, 2014 עם 110000 ק"מ או 2015 עם 135000 ק"מ, שניהם יד 1 מליסינג, שינהם נקיים מתאונות ושאסי לפי המוכרים(מגרשים). כמו כן ראיתי קשקאי 2012 עם 110000 ק"מ מפרטי (יד 2) אבל במחיר של 34K במחיר הזה אני יכול לרכשו גם רכבים כמו יונדאי I30CW אבל עם שנתון 2010 או נמוך. מה דעתכם על קרוז? תודה גיא
הודעה אחרונה מאת Shay Shd Dave, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 540 צפיות
שלום מעוניין לרכוש מיד 2 אשמח לקבל חוות דעת בנושא ממישהו שיש לו את הדגם הנ"ל מבחינת האמינות (לפי מיטב הבנתי ישנן בעיות של חיישנים) סחיבה? חווית נהיגה? טיפולים וכו'. תודה
הודעה אחרונה מאת robertf, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 895 צפיות
היי אני מעוניין לקנות רכב סטיישן שנתון 2016 . חשבתי על יונדאי i30cw סטיישן או קיה סיד סטיישן. עיקר הנסיעה היא עירונית. הבנתי שיש לרכבים אלה גיר רובוטי אשר לא ידוע כאמין במיוחד. מה דעתכם? האם אכן הגיר מהווה בעיה? אופציות נוספות אולי? ( עדיפות לרכבים יפניים / קוריאנים) תודה.
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
רנו קפצ׳ור
מאת yehonac- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 692 צפיות
שלום למבינים. בשבועיים האחרונים אני מסתובב בין מגרשים ופורומים (בעיקר כאן..) ומנסה להבין מה הרכב הבא שלי. כתוצאה מהידלקות מפתיעה על מראה חיצוני לקחתי קפצ׳ור 2015 לנסיעת מבחן ונהניתי מאוד. חבר שנסע איתי דיווח מידי כמה דקות על חוויה חיובית מהמושב האחורי ותא המטען המרווח מפתה גם הוא. השאלות הן (א) אני לא מסתבך עם ירידת ערך משמעותית כשארצה למכור בעוד 3 שנים? (ב) התקלת גיר המדוברת באמת נפוצה? ועד כמה אני הולך לקבל פרצופים מהמוסכניק שלי כל פעם שאני מגיע לטיפול (כמו שקרה על בסיס קבוע בהתנסות לא חיובית עם c3 והתכנון הבעייתי שמקשה על נגישות לנורות למשל) ? הצרכים שלי: רכב בטיחותי, אמין מכנית ונוח לנהיגה (ותנוחת ישיבה גבוהה). זריז אך לא שתיין. 2 מושבי בטיחות מאחור. תא…
הודעה אחרונה מאת yehonac, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום ותודה מראש לעוזרים, לקחתי רכב לבדיקה ולאחר הממצאים אשמח לעצה ולחוות דעתכם. פרטים כלליים על הרכב: יונדאי I30 שנת 2009 יד 2, 121,000 ק"מ. מעבר לצמיגים, ברקסים ונקישות במערכת היגוי מה שאני מתלבט לגביו זה דו"ח ממצאי מנוע. בממצאים נכתב: כ"ס יצרן 126 וכ"ס בבדיקה 98.2 (כמובן מהגלגלים) א. בלוק מנוע- סימני שריפת שמן, תצרוכת שמן מהצלינדרים ב. ראש מנוע- רעש שסתומים ג. מערכת שמן- בדוק תצרוכת שמן בנסיעה. ד. מערכת דלק והצתה- לתיאום (החלפת פלגים לפי הבוחן) ה. מערת קרור מנוע- לבדוק מערכת הקירור בלחץ (לעשות זאת במסגרת הטיפול). כשחזרתי לבוחן לאחר שהתחבטתי עם עצמי בבית ולא הבנתי מה השורה התחתונה הוא אמר לי כדלקמן: סעיפים א' וב' זה באמת שטויות זה לא משהו…
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 967 צפיות
שלום, רציתי לדעת מאיזה שנה הפסיקו עם הדגם עם הגיר הרובטי? כי אני נתקל במודעות שאנשים לא יודעים איזה גיר יש להם ואני מחפש את הגיר הרציף בלבד
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
ערב טוב. מחפש רכב 7 מקומות, אבל אין לי כ"כ תקציב בשבילו. גג 20K. עם מעט חריגה. אשמח לשמוע תובנות והצעות בנושא. מה שחשוב לי שהוא יהיה אמין, בלי כאבי ראש של תיקונים. וכמה שיותר חסכוני. תודות!
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, מחפש רכב לבן שמתחיל ללמוד במכללה אקדמית הדסה ירושלים. מחפש רכב זול לתחזוקה ודלק, וכמובן אמין. שיתאים לנסיעות לירושלים באופן יום יומי מהשפלה. תקציב בסביבות ה - 26 אלף ש"ח. אשמח לחוות דעת על הרכב? בעיות נפוצות? המלצה על רכב אחר בתקציב זהה, או מעט גבוה יותר, יתקבלו בברכה. תודה.
הודעה אחרונה מאת אורח לרגע, -
-
- 4 תגובות
- 6 אלף צפיות
היי, אני בחיפושים אחר רכב חדש, וקיבלתי הצעה להונדה סיוויק האצבק 2016 1800 (קומפורט) עם 71000 קמ, באזור ה72 אלף שקל. אז לגבי המחיר סה"כ נראה קצת יותר כי זה ממקום מסודר עם אחריות והכל, אבל בתקציב. מה שכן מעניין אותי זה: 1) האם הקילומטראז הגבוה יחסית בעייתי ברכב הזה? 2) מבחינת טיפולים, איזה טיפולים גדולים מתקרבים? 3) איזה דברים אני צריך לדעת על הרכב שאני לא יודע לשאול את המוכר? בדיקות מיוחדות לדגם? דברים כלליים? (חשבתי על צמיגים, מצבר, מה עוד?) 4) חוות דעת כללית על הרכב תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת claudia5, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 590 צפיות
שלום, האם הייתם פוסלים רכב רק כי הטסט שלו היה אמור להיות במאי ולא נעשה עד כה? הנתונים ביד 2 נראים סבבה אבל הפרט הזה מפריע לי. דיברתי עם הנהג הוא לא ניסה לתרץ או משהו.
הודעה אחרונה מאת Tom777, -
-
שלום לכולם! פונה אליכם לעזרתכם הנדיב כבן אדם שלא ממש מבין או מתעסק ברכבים, ואשמח מאוד לשמוע את דעתכם... האוטו שלי עשה את שלו - הלך כנראה הגיר - ואני מחפש אוטו משומש. חבר מאוד טוב הציע לי פיג'ו 2008 שעלה לכביש 05/2017, מונית (שיהפוך לפרטי עבורי), מנוע דיזל, עוד לא ראיתי ספר טיפולים אבל אמור להיות הכל לפי הספר וטופל רק אצל המוסך המרכזי בראשל"צ, ובדיוק לאחר טיפול גדול והחלפת טיימינג. בשנתיים וקצת האוטו עשה 160,000 קילומטר (כמונית). אני מחפש אוטו שישרת את המשפחה שנים רבות אם אפשר - אני לא אחד שרוצה להתעסק עם קנייה ומכירה כל שנתיים שלוש, ולא רוצה יותר מדי הפתעות, ראש שקט וטיפולים לפי הספר ככל האפשרי. מדאיג אותי שהאוטו עשה 160,000 קילומטר בשנתיים - בצדק? אני צרי…
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחר שאני ככל הנראה נפרד מהפאביה הידנית והזריזה בימים הקרובים, אנחנו מחפשים רכב בעד 65 אלף ש"ח גדול מעט מהפאביה ועדיף שיהיה אוטומטו פלנטרי עם תחושה סופרטיבית כרגע המיקוד הוא על פוקוס טיטאניום 2016 שכרגע אין כאלה ביד 2 (הכיוון התגלה לאחר חפירה בפורום וברשת לאור אמינות יחסית טובה ותמורה יחסית ספורטיבית). אשמח לקבל מידע על החזקה השוטפת, אני מבין שהיא יחסית יקרה (צמיגים יקרים חלקים אני לא מכיר אשמח למידע). כאפשרות שנייה, חשבתי על איביזה 18 ידנית (גדולה יותר מהפאביה), מכיר את הרכבים של הקונצרן מעולה מכלל הבחינות. כאפשרות שלישית, חשבתי על סוזוקי כל שהיא ידנית, לאור ניסיון נהדר עם אלטו ידנית שהיה פשוט רכב כיפי אך עם בידוד רעשים גרוע, נסעתי בבלנו אוטומטי (גיר מעצ…
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 759 צפיות
היי לכולם, לפני כמה זמן פתחתי אשכול לגבי התלבטויות רבות, והגעתי לשלב שאני מתלבטת בין 2 מכוניות אחרונות, אשמח שתעזרו לי לבחור סופית פיג׳ו 108 מנוע 1.2 ידנית 2015 או רנו קליאו דור 4, מנוע 0.9 ידנית 2013 על מה הייתם הולכים? למה צריך לשים לב במכוניות האלה לפני רכישה? בקליאו שמעתי על נושא המזגן, חוץ מזה נשמע שהיא מדהימה. גם ממש יפה, נוחה ויחסית חסכונית בפיג׳ו לא מצאתי מילה רעה, חסכונית מאוד, סתם פחות יפה וצרפתית. תודה מראש לכל העונים!
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- 1 תגובות
- 738 צפיות
חושבים כבר תקופה על החלפת הפלואנס חושבים על הדגם הזה כי האשה רוצה תא מטען גדול ואופציה של עוד 2 מושבים לעתיד מה שראיתי זה מנועי 1.5 דיזל ו 1.2 טורבו בנזין עם 3 בוכנות המנוע בנזין באמת מתאים לרכב הזה?? ב 5008 למשל זה 1.6 טורבו עם 50 כ"ס יותר מהסיטרואן על אותו משקל ( צודק ? ) למישהו יש תובנות בקשר לדגם הזה? תקלות מנועים? איך הדיזל עצמו? נסיעות עירוניות בכלל מתאימות לו?
הודעה אחרונה מאת electro78, -
- 0 תגובות
- 500 צפיות
היי חברים, הנסיעות שלי הן בעיקר בינעירוניות - משהו כמו 100-150 ק״מ ליום. הרכב הקיים היום (X1 2017) עושה עבודה נהדרת ומגיע ל-12 ק״מ לליטר (נוסע פגז) אני רוצה להחליף אותו לרכב יותר חסכוני, אבל לא יודע אם רכבים כמו נירו וכו׳ באמת עושים 19 ק״מ לליטר בנסיעה מהירה ולא רוצה להחליף את הרכב ולקבל פחות או יותר את אותם הביצועים מבחינת ק״מ לליטר. האם רכב היברידי הוא חסכוני בעיקר לנסיעות עירוניות עם עצירות מרובות ונסיעה איטית או שהמנוע החשמלי עובד גם בנסיעה מהירה? יש עצות לרכבים חסכוניים? לא מחפש רכב מיני, רכב בשבילי בעיקר אבל שלא יהיה קטן ועם פוזה חמודה (לא יאריס, פריוס וכו׳) יד שניה כמובן. אגב, חשבתי על הרכבים הבאים: - קיה נירו - סיאט לאון תודה!
הודעה אחרונה מאת eldadv, -
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי לכולם, אז לאחר שהיתה לי חוויה לא משהו ברכב הקודם שבדקתי בו התגלה שעבר תאונה והתומכים קיבלו מכות ויש סימני תיקון ו"כיווצ'וצ'ים"), הפעם בדקתי סוזוקי ספלאש שנת 2013 יד 2 פרטי(גם 1). *אגב, הוא פרסם אותו 2014. 1. הבעלים שחרר אותנו לדרכנו ונסענו לבד לבדוק את הרכב במעבדה בחולון - ממליץ בחום!!! איזה צוות! שירות! מקצועיות! הנסיעה חלקה ומרגישה ממש טוב. הגיר (ידני) גם כן עובד נהדר (ממש אהבתי את המיקום). 2. הבעלים נראה ישר ובעיקר תמים. הוא לא בדק את הרכב טרם הקנייה ולא היה ידוע לו על משמעות ממצאי התאונה. גם לי וגם לגיסי, שהוא איש עם ניסיון ולא הכי בוטח בקלות באנשים, היתה הרגשה שהבחור באמת ישר ואמין. הוא עשה טיפולים ושמר את המסמכים. הבחור ש…
הודעה אחרונה מאת shabydog, -
- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי, מעוניין לרכוש טויוטה אוריס סטיישן 2014-2015. ממה צריך להיזהר כאשר מדובר בקילומטראז גבוה 100k ומעלה? חוץ מחיי הסוללה, האם יש ממה לחשוש? והאם רכב כזה עם קילומטראז של מאה אלף שווה את ה 60-65k? מחפש רכב גדול ומרווח שיהיה חסכוני, בטיחותי ואמין. נסיעות עירוניות בעיקר ובינעירוני מידי פעם. 10-15k בשנה. תודה.
הודעה אחרונה מאת papula,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 594 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nir eli
- הרקוליטו
- אלעדית
- BEEKER
- yor2
- Froyne
- יצחק מכירות
- Rongaflugen
- ציטי
- itaysamurai
- nadavd4
- hans