ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,582 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 26 תגובות
- 12.3 אלף צפיות
תנאי סף: 1. חדש או עד משנת 2016 ומעלה. 2. צריכת דלק הכי טובה שיש ולא משנה אם זה היברידי או דיזל. 3. אמינות מכאנית לפחות עד 150 אלף ק״מ. 4. מושב אחורי נורמלי עד כמה שאפשר. לשלושה מבוגרים. כרגע המועמדים שלי הם: הקורלה החדשה ההיברידית. או הרנו מגאן גרנד טור דיזל אשמח להצעות ולהערות ...
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום! אמא שלי פנתה אלי היום בבקשה למצוא לה רכב שיתאים לצרכים שלה, אני אשתדל לפרט את כל הצרכים, ואת התקציב, ואשמח אם תוכלו לכוון אותי. קצת רקע: אמא שלי נוסעת עם שלושה כלבים (מתוכם שניים מאוד גדולים: ריזנשנאוצר ואקיטה) ומשפחה לטיולים ביער ירושלים באופן קבוע. נכון להיום - היא מתניידת על סיטרואן C3, שלא ממש מספיקה לה, ומחייבת וויתור על כל המושב האחורי לטובת הכלבים. וגם יכולות העבירות של הרכב הזה בשטח דיי מוגבלות (מדובר בעיקר בשבילי העפר של סטף והסביבה למי שמכיר). הסיטרואן מאוד חסכונית בדלק, אבל לא ממש מצטיינת באמינות לאורך זמן... ועכשיו לדרישות: 1. קודם כל הרכב צריך להיות בתצורת סטיישן/5 דלתות על מנת לאכלס את הכלבים מאחורי המושבים האחוריים (באזור ת…
הודעה אחרונה מאת train, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים, אני מחפש לקנות אוטו בשבילי, במחיר סביב ה10K. ראיתי בינתיים Hyundai Gets 2007 ו2007 Dhaitasu Sirion, וtoyota corola 2001. ה-סיריון הייתי הכי נוחה עד כה וחביבה(אני גם בחור גבוה והיה לי שם מספיק מקום) אבל הרגישה קצת חלשה וסוחבת, לא יודע אם בגלל בעייה באוטו, אני מניח שרק בגלל שהמנוע קטן 1300. אני מתלבט אם לקנות את הסיריון הזאת או להמשיך לחפש משהו עם מנוע 1.6, למשל קורולה RUNX שראיתי. העניין העיקרי הוא צריכת דלק שנראה שיש ביניהם הבדל של 20% פחות או יותר(קשה להבין מחיפוש באינטרנט בדיוק מה ההבדלים) והיא כמובן שיקול מאוד משמעותי. החשש הוא בעיקר שאחרי שנה,שנתיים,שלוש, אני אתבאס על הסחיבות ואולי ארצה אוטו גדול יותר בכל מקרה ואז אספוג פער גדול במחיר ש…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 737 צפיות
שלום לכולם. הולך לקחת רכב מהעבודה ומתלבט בין 3 רכבים חדשים: 1. טויוטה קורולה היברידית סאן 2. יונדאי איוניק פרמיום (אחרי מתיחת פנים) 3. סקודה אוקטביה 1.5 אמבישן הקורולה והאיוניק אותו מחיר והאוקטביה יקרה מהן ב 350 שקל לחודש. מעדיף שלא שלא לשם יותר על האוקטביה אבל אם היא באמת שווה את התוספת בעלות אז למה לא... אני נוסע כ 150 ק"מ ביום (הלוך-חזור משוקלל) ולכן חשוב לי בעיקר שיהיה רכב נוח ומפנק, מאובזר ועם הרבה אחסון. דלק ואמינות לא מעניין אותי. חשוב לי מאוד הנושא של המערכות בטיחות כי אנחנו משפחה עם 2 ילדים קטנים שישבו מאחור בכסאות שלהם בנסיעות משפחתיות. עוד פרמטר מאוד חשוב זה התא מטען - חשוב שיהיה גדול ונוח מספיק להכניס לתוכו לפחות עגלה+אמבטיה וטיולון. אני יודע…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
שלום, אבקש המלצה על דגמים רלוונטיים: חשוב לי: 1. רמת בטיחות גבוהה. 2. רמת אמינות גבוהה. 3. כסא נהג נוח מאוד. ישיבה נמוכה בנהיגה, שפעם היתה נוחה לי , גורמת לי לכאבי גב. 4. אורך: עדף רכב קצר (הנוכחי שלי כ-4.5 מטר, ומעדיף קצר יותר). 5. תא מטען עם שטח רצפה גדול יחסית (לשקי קניות, לא למטען כבד. נתוני נפח-תא-מטען לא כל כך רלוונטיים כי גובה תא המטען לא כל כך מעניין אותי. לשברולט קרוז האצ'בק שיש לי היום יש תא מטען נהדר). 6. רכב זריז (רק כדי לתת קנה מידה - מאזדה 3 1.5 היא עגלה לטעמי, מאזדה 3 2.0 היא בסדר). על מה מוכן להתפשר: 1. נוסע ברכב כמעט תמיד לבד, או עם ילדה אחת עד 3 ילדים, כך שמרחב בספסל האחורי לא חשוב במיוחד. 2. נוסע רק כ-7500 עד 8000 ק"מ בשנה …
הודעה אחרונה מאת OferOfer, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! אחרי לא קצת לבטים, הגעתי לדילמה בין 3 הרכבים האלו, וזה סדר ההעדפה שלי כרגע: 1. סוזוקי סוויפט 2. מאזדה 2 3. דייהטסו סיריון חשוב לי - רכב אמין, די חסכוני, מיני/סופר מיני, אוטומט, לנסיעה יומיומית רגועה ולא רחוקה (עד 40 דק' כיוון). כרגע פחות חשוב לי גודל תא מטען, נוחות נסיעה, אביזרים שונים ודברים שלא קשורים למכניקה / חיסכון בדלק. כן חשבתי על סוויפט ומאזדה 2 בעדיפות עליונה, בגלל נפח המנוע הגדול יותר (1,500) לעומת הסיריון (1,300), כי בדרך הביתה יש כמה עליות שקצת מקשות על רכב עם נפח מנוע קטן (ועדיפות לסוויפט, שחסכוני יותר ממאזדה 2). מה דעתכם? מכל חוות הדעת שקראתי, סך הכל ראיתי רק דברים טובים על 3 הרכבים האלו, השאלה איזה רכב עדיף יותר. …
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 730 צפיות
היי מעוניינת לקנות רכב יד 2, נוסעת עם תינוקת וחשובה לי הבטיחות. מתלבטת בין קיה סול לקיה פיקנטו. קיה פיקנטו יהיה חסכוני יותר וקיה סול חזקה יותר ובטוחה יותר. מה לדעתכם יהיה ההבדל בהוצאות אחזקת הרכב השנתיות בין שני הרכבים, הסול תהיה יקרה הרבה יותר? האם קיה סול באמת בטוחה יותר? הוצאה משוערת 50000-60000. האם עדיף פיקנטו חדשה יותר על פני סול ישנה יותר בסכום הזה?
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 622 צפיות
היי, מתלבטת בין שני רכבים - יונדאי כלשהיא או אופל אסטרה , ההתלבטות היא מה תשמש לי יותר טוב בחיפה מבחינת הנסיעה והכי הכי חשוב מה תהיה לי הכי אמינה , לא רוצה להשקיע יותר מידי כסף על מוסכים . מצאתי 2 אופל אסטרה שיכולות להיות מעניינות - 1 דצמבר 2012 עשתה 127,000 והדגם שלה הוא אנג'וי פלוס . והשניה דגם Essentia היא שנה מתחת 2011 וגם מבחינת הדגם היא פחות משודרגת, אבל עשתה 66,000 קילומטר. אשמח לשמוע מה עדיף מבין שניהן . ובנוסף, גם האם בכלל עדיף יונדאי על פניהן מבחינת אמינות (למרות שפחות מתחברת למראה שלהן) ואיזה דגם של יונדאי עדיף (i20\i25\i30) . תודה מראש, אשמח לתגובות ממכם זה ממש חשוב לי לבחור את הרכב הכי נכון עבורי.
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 944 צפיות
אהלן אנשים, חדש כאן. אשמח מאוד להמלצה לרכב, להלן קצת מידע: תקציב - עד 40K. סוג הנסיעות - סביבות 24/25 אלף ק"מ בשנה- *נוסע ירושלים - חזור כך שיש עליות משמעותיות* נוסע ב90% מהזמן לבד ברכב - אין משפחה ואין תכנון ל-4 שנים קרובות. מעוניין ברכב אמין וחסכוני בדלק, בבדיקה שעשיתי ראיתי שאני יכול לחסוך 3000-4000 ש"ח בשנה בהתאם לצריכת דלק. לא פוסל מנועי דיזל. אשמח מאוד לשמוע מנסיונכם ולהבין מה הרכב שיתאים לצרכים שלי בצורה הטובה ביותר.
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 567 צפיות
היי, אני מחפש לקנות רכב היברדי, אוטומטי ובטיחותי למשפחתי. זוג +1 (כסא תינוק) תקציב: עד 80,000. אשמח להצעות.. תודה, מתאו
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 463 צפיות
אהלן מחר אני לוקח אכב לבדיקה וסמידה והכול יהיה בסדר אני ירצה לקנות אותו כבר מחר. אני רוצה לרשום את הרכב על שמה של אשתי אבל היא לא תוכל להגיע להעברת הבעלות,איך אפשר יהיה להעביר בעלות כשהיא לא תהיה נוכחת?
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, אני שוקל קניית הרכב הנ''ל בשנים 2010-2012, גיר רובוטי. איך האמינות שלו? אני יודע שהפיקאסו סי4 בעייתית, האם הסי3 חפה מהבעיות של הסי4? בכללי לפי הביקורות ברשת נראה רכב מומלץ, חשבתי לבדוק פה שוב לפני. ובנוסף איך הוא בהשוואה לרנו סניק בשנים 2009-2011. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת ybte, -
יד 1 מיבואן
מאת electro78-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 784 צפיות
שווה לחכות לסוף השנה אולי יהייה רכב כמו שרוצה שנרשם יד ראשונה יבואן? ההנחה שווה את זה? יש לכל היבואנים את זה או שצריך ללכת לחברות הליסינג לרכוש ככה? אשמח לתובנות בנושא
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 872 צפיות
לאחר הטוטאלוס של הרכב הישן שלי, אני מחפש רכבים קטנים בתקציב עד 25K כמובן שגיר ידני ממה שעלה עד כה: שברולט ספארק רנו קליאו (דור 4) אופל קורסה יונדאי i10 רוב הנסיעות היומיומיות לעבודה הן כ20 ק"מ לכיוון ,יש לא מעט נסיעות גם בעיר וגם בין עירוני. פעם בשבועיים נסיעה מהמרכז לאיזור חיפה או במקביל לטיול בארץ - חשוב שהרכב יהיה נוח יחסית.. חשוב שצריכת הדלק תהיה נמוכה יחסית (אחרי הגטס, חשוב חשוב). אשמח להמלצות וחוות דעת! תודה!
הודעה אחרונה מאת Lior Rachmani, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אני לפני רכישת רכב בתקציב של 50k הנסיעות שלי ברובם הם בין עירוניות יהוד הרצליה 4 פעמיים בשבוע ומעט בתוך העיר הקריטריונים שחשובים לי הם: חסכונית בדלק. חווית נהיגה. ושלא היה כמו עלה נידף ברוח. הרכבים שהמליצו לי הם: קיה פיקנטו. קיה נירו. מאזדה 2 . i20 . רנו קילאו . על ותרתי מכיוון שהחזקה השלה יקרה חלקים וכדומה. אשמח לשמוע את דעת המומחים בפורוםץ תודה
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים אני רווק שגר בת"א ורוצה לקנות רכב קטן עד קטן -בינוני. הרכב ישמש בעיקר לנסיעות מחוץ לת"א סביב 25-15 ק"מ לכיוון ופעם בשבועיים נסיעה של 80 ק"מ. אשמח להמלצות(ברבים
הודעה אחרונה מאת shabydog, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח להמלצות בעד נגד, התקציב כאמור באיזור 15K. ידני בא מאוד בחשבון, הדברים שהכי חשובים לי בגדול הם צריכת הדלק, כמה שפחות "מחלות" לדגם כזה או אחר, וכוח.. (זריזות יותר נכון) אני מודע לתקציב שאני מציב ולהספקים של מכוניות המיני אבל אשמח שתהייה כמה שיותר זריזה. בינתיים מהתרשמות שלי בלוחות יד 2 מצאתי את האופציות הבאות: ספייס סטאר ידנית. ספארק ידנית הדור/הצורה הקודמת. סיאט מיי ידנית. פיג'ו 108 ידנית. אלטו ידנית (רק מהפורום היא באופציה אחרונה כי רואה כאן מהמון אנשים שהרכב הזה זה פשוט חתיכת קרטון). אשמח לשיקולי בעד/נגד ואפילו להצעות על דגמים אחרים. תודה רבה לעונים ושבת שלום ומבורכת. *ענייני סחירות ויימכר לא יימכר אחר כך פחות חשובים לי, יותר חשו…
הודעה אחרונה מאת Crazy motorcycle, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
האם הרכב מומלץ ? מדובר לנסיעות בין עירוניות .2015
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב פורסם כי זהו המחיר יש מי שהתנסה ברכב המדובר ויכול להאיר את עינינו ?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 863 צפיות
מחפש סופר מיני עד 45 אלף ש"ח. דרישות: אוטומט, אמינות יחסית, צריכת דלק סבירה. המועמדות העיקריות שחשבתי עליהן: דאצ'יה סאנדרו סטאפווי, פיג'ו 208, מיצובישי ספייס סטאר. עשיתי סיבוב במספר מקומות היום(מגרשי ליסינג + טרייד אין יבואן). במגרשים היחס "בינוני" ותחושה שמנסים לדחוף לך רכב שלא ביקשת. בטרייד אין יבואן היחס יותר אדיב וניסו לתפור עסקה לתקציב. קיבלתי הצעה ל2 דאצ'יות 2016 במחיר בין 40-44 אלף(צירפתי תמונה של הבדיקות שהם עשו, כמובן שאקח את הרכב לבדיקה שלי אבל צריך להתפקס איזה אחד להזמין לבדיקה) עם שנתיים אחריות. אשמח לחוות דעת על הבדיקות. כמו כן, ראיתי שלובינסקי מוכרים 308SW במחיר החל מ35... מה הסיכוי להשיג רכב עם נתונים סבירים במחרים עד 45 והאם זו עס…
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
היי. מתעונין לאחרונה בג'יפון חדש ולא יקר. שמתי עין על 2 ג'יפונים זולים. האחד זה דאצ'ה דאסטר אוטומטי והשני MG ZS. הייתי רוצה לדעת למה נחשב ליותר מולצח, מבחינת אמינות, בטיחות, צריכת דלק. איכות חומרים. תודה
הודעה אחרונה מאת zivk, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אשמח לחוו״ד על ראב 4 בנזין דגם Emotion-Q 4x4. ליבואן יש מעט דגמים כאלו, אמרו לי שזה Limited Edition.. האם יש הבדל משמעותי בינו לבין הדגם המוצע באתר של טויוטה למשל Expirience 4x4? האם בכלל שווה לקחת 4x4 לעומת 4x2? (לא נוסעת בשטח) ומבחינת מחיר די אותו מחיר יוצא לי הexpirience 4x2 והemotion-q 4x4. עוד שאלה מאוד חשובה, אני נכה ומחליפה רכב כל 4 שנים, האם ייתכן של4x4 יש יותר ביקוש מאשר 4x2? כלומר, האם סביר להניח שיהיה לי יותר קל למכור את ה4x4 עוד 4 שנים מאשר את ה4x2? בנוסף רק אציין שלא רלוונטי היברידי - אין זמינות במאלי עד סוף שנה וצריכה להחליף רכב עכשיו. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת bikeyb, -
רכב מיני
מאת יבגני המלך-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 606 צפיות
שלום , אני מחפש רכב מיני בתקציב של עד 45,000, כרגע מצאתי רכב יונדאי I10 שנתון 2015 מנוע 1.2 kia picanto 2015 1.2 ושברולט ספארק 2018 מנוע 1.4 בתקציב אני מעוניין ברכב קטן וחסכוני על מה אתם ממליצים מהרכבים ברשימה או רכב אחר בתקציב
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
הלכתי לראות רכב מושבח מהיבואן, ונורת כרית אוויר בו דולקת (לא מהבהבת). כמובן שזה יתוקן לפני שאקנה, ובנוסף יש שנה אחריות (שאמורה להיות לא רק גיר מנוע, אבל עוד לא ראיתי את כתב האחריות). מעדיף לא לפרט יותר מדי אבל מדובר על אחד היבואנים שנחשבים אמינים. הרכב במצב טוב באופן כללי ועם קמ נמוך ולכן נמכר במחיר יחסית גבוה. לא הייתי רוצה לשלם הרבה ואז לגלות שאני מבלה כל כמה זמן במוסך לגלות למה הנורה שוב נדלקה, ובטח לא לגלות שיש בעיה בטיחותית. מצד שני קשה למצוא רכב כזה אז אני לא רוצה לרדת מהעסקה אם מדובר בתופעה סטנדרטית. דעתכם, האם מדובר במשהו סטנדרטי או לברוח כל עוד אני יכול? האם יש הבדל לכאן או לכאן בין אם איפוס פשוט פותר את הבעיה או שגם איתרו בעיה ספציפית?
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. זוג מבוגרים פנה אלי להתייעצות. הם מחפשים רכב חדש בליסינג 0 ק"מ. הם רוצים להשקיע כמה שפחות כסף. הם לא נוסעים הרבה אבל צריכים רכב אמין ובטיחותי שייקח אותם מנקודה א' לנקודה ב'. קניות/איסוף של הנכדים ו..זהו בגדול. לפעמים נסיעות מחוץ לעיר. אם אפשר שיהיה בטיחותי עד כמה שניתן בקטגוריה הזו. איזה רכב מבין הבאים הכי מתאים / משתלם בעסקת ליסינג 0 ק"מ ומציע את הבטיחות הטובה יותר מבחינת מערכת בטיחות אקטיבית (אם יש דבר כזה בקטגוריה הזו)?. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת orle, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום, אנחנו מחפשים רכב משםחתי עם 7 מקומות - הסיטרואן פיקאסו 2015 מופיעה בהמון מקומות (גם אצל הסוחרים וגם ביד2). משיחות עם בעלים לשעבר של המודל הזה הבנתי שמדובר ברכב שרואה בעיקר את המוסך (ולכן המחירים נמוכים משמעותית). אך אצל הסוחרים הסיפור מתגלגל שהמודל החדש (2015 ומעלה) תיקנו את הבעיות הכרוניות שהיו, ועכשיו מדובר ברכב אמין ויציב. האם אתם יודעים אם אכן, מדובר על רכב אמין? תודה מראש, יאיר
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, הגיע הזמן ואני משדרג את הסיויק שלי למשהו חדש. בעיקרון אני מחפש להיכנס לקטגורית entry level luxury, ומכל מה שראיתי הכי משך אותי הסדרה 1. כבר עשיתי בדיקה פחות או יותר לגבי הרכב, אך אשמח לשמוע ביקורת נוספת למי שרכב כזה בבעלותו, התקציב שלי הוא עד 100K והתכנון הוא להחזיק אותו לטווח קצר של עד 3 שנים. התלבטתי בין הA3 ל118i אבל מכיוון שאני יכול להביא את הסדרה 1 בקמ מאוד נמוך יחסית ל A3 שבשוק אז אני מעדיף את הבימר. מצאתי בנתיים כמה הצעות של 118i 2017 עם לא יותר מ40 אלף קילומטר, וכל שאר הדברים שמצאתי בתקציב הזה באודי היו מעל 80אלף קמ (אני שם דגש על דגם 2017 ולא פחות בשביל שיהיה לי אחריות חברה לעוד שנה של שקט נפשי). שאלתי היא כזו, מכיוון שאני לא מתמחה בשוק הרכב …
הודעה אחרונה מאת Potato, -
שלום, עקב שיקולי צורך-תקציב אני מחפש משפחתומטית בשנתונים 2004-2008 סביב 200KKM. אני מודע לעובדה שכמה שהרכב יהיה אמין רכב כזה יהיה עם בלאי מכובד ויתכנו הפתעות ותיקונים בהתאם. דרישות: אמינות מעל הכל (יחסית,יחסית..) כיון שאני בעיר הררית יש יתרון מסויים לרכב שיסחוב יותר טוב בעליות. הרבה נסועה בין עירונית - אם יש דבר כזה אשמח להילוך אחרון עם יחס העברה מכובד (לא כמו לנסר קלאסיק שנמצא על סל"ד 3.5+ ב100-110) אני חשבתי על: אימפרזה 1.6/1.5/B3 -הבנתי ש-B3 לא סוחב טוב, איך אימפרזה 1.6/1.5? אלמרה 1.8 -איך האמינות? הבנתי שהוא טיפה יותר חזק, נכון? לנסר קלאסיק -מנוע חלש וצמא לעומת אמינות טובה ושוק גרוע שנותן רכב יותר שמור באותו תקציב. אשמח לקבל התייחסות…
הודעה אחרונה מאת yonisi, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 732 צפיות
היי חברים, אשתי ואני מחפשים רכב חדש וממש נודה על עזרתכם! - עד 40,000 ש״ח - גיר אוטומטי - נסיעה משוערת של 4000 ק״מ בשנה - רכב עד אורך 4 מ׳ (גרים בת״א) - תא מטען שיכיל עגלת תינוק ביום מן הימים - אנחנו ניסע עם הרכב עד שימות, אז אין משמעות לשמירת ערך, אך יש משמעות גדולה להוצאות אחזקה (טיפולים, ביטוח) נמוכות - רכב בטיחותי (4 כוכבים זה סבבה, לא צריך להיות טנק) - לא חובה רכב ״כיפי לנהיגה״ דוגמת טורבו וכדומה עד כה עלו בחכתנו מספר אפשרויות: - קיה ריו 5 דלתות, 2014-2015 - יונדאי i20, שנת 2014-2015 - ניסאן נוט, 2015 - סוזוקי SX4, שנת 2014 לגבי הונדה ג׳אז, שמענו על בעיות קרינה שנובעות מהבטריה ובעיקר משפיעות יושבי המושב האחורי, אז אם אתם ממליצים…
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן חברים. לקראת קניית פורד אסקייפ 2010, האם מישהו מכיר את הרכב? בעיות שאני צריך לדעת עליהן? ומבחינת מחיר הרכב, המוכר דורש 60א ש"ח יד 05 ברשיון, נסע 62א מייל. מחיר מוגזם? לא מצאתי דרך לחישוב המחירון. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת guy.a,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,327 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraCar
- AmitGo
- רכוב כעומד
- NickName1
- avizaz
- נהג חדש תקציב קטן
- גולדן191
- hans
- WideFocus
- pooh-bear
- yovel673
- BoazB11