ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,571 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
היי לכולם אני זקוק לרכב מרווח בתקציב עד כ 22 אלף. מרווח הכוונה לרכב מנהלים ולא למשפחתית "מרווחת". הפרמטרים הכי חשובים לי זה המרווח והאמינות. אחרי סינון מה שנשאר זה המאזדה 6, פורד מונדיאו , והמאליבו. B4 קטנה מידי ולא נוחה בכלל . אשמח לדעתכם, האם מאזדה 6 שנת 2008 -2009 עם ק"מ ממוצע של כ 150K תהייה אמינה משמעותית מפורד או מאליבו משנת 2012 עם ק"מ קצת יותר נמוך? סביב ה 120-140K? מבחינת מרווח הבנתי שהמונדיאו הכי גדולה אבל אחרי נסיעה במאזדה הבנתי שגם מה שיש לה להציע מספיק בהחלט. אם מישהו מבין ויכול לעזור אני אשמח... תודה!
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 986 צפיות
שלום, אשמח לעזרתכם! מחפש רכב משפחתי להחזיק לתווך של 5 שנים לפחות. הרכב לשימוש עירוני בעיקר ולפעמים בין עירוני (ירושלים-תל אביב) אחת לשבוע. דגש על: אמינות, בטיחות וחסכוני בדלק. אשמח לשמוע רעיונות. תודה.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 0 תגובות
- 601 צפיות
שלום, אני מחפש רכב משפחתי אמין וחסכוני בדלק בתקציב של 55k. רכב אוטומט ועדיפות לבטיחותי ביותר. נסיעות של 20k בשנה בעיקר עירוני וקצת בינעירוני מידי פעם. 2 האופציות שנראות לי הכי רלוונטיות בתקציב שלי הם: קיה סיד דיזל ורנו פלואנס דיזל 2015-2016 אשמח לדעתכם
הודעה אחרונה מאת EfiWeng, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 473 צפיות
היי מחפש רכב רכב משפחתי עד 20k. הנסיעה היא בעיקר עירונית עם לפחות פעם בשבוע בין עירונית בהרים. מחפש רכב עם כוח יחסית אמין וגודל לאחסון פחות חשוב לי הצריכה. סוג הגיר עדיפות לאוטומט אך גם ידני אפשרי חושב על סיוויק האצבק/סדאן סובארו b3/4 4*4 2000 סמק מיצובישי לנסר 1800 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 964 צפיות
אהלן אהלן קונה אוטו פעם ראשונה ,קריטריונים שחשובים לי: גיר אוטומטי צריכת דלק (מסקנתי שהרב תכלס עושות 1/13 בממוצע , חוץ מהספייסטאר שיותר חסכונית אם הבנתי נכון. עוברת למושב ומניחה שרב נסיעותיי יהיו בינעירוניות (בערך 50 קמ ביום הערכה גסה ) מנוע -לפחות 1400 חשוב לי שחוויות הנסיעה בדרכים קצת יותר מאתגרות(עלייה) לא תהיה מתאמצת בטיחות נוחות מושבים הבנתי שבספייסטאר המושבי האחורי לא משו. האם מושב הנהג נסבל? אחזקה - רכב אמין שלא רואה מוסך יותר מדי התרשמותי עד כה שהרבה אוהבים את יונדאי ויפניות בפרט (חשבתי על i20) אבל צריכת הדלק לא משו 1/13-12 וגם לא ראיתי מנוע 1400 את הרעיון לספארק קיבלתי מהפורום- חלקי החילוף של שברולט נחשבים יקרים? את הרעיון למיצובישי…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הי חברים אחרי שהתקבעתי בראש קצת על האוונסיס, חבר בא והוריד אותי קצת מזה... אז נחזור לבסיס... מחפש רכב בתקציב 30+-, תא מטען גדול, מרווח מאחור ל2 כסאות תינוק +, כמה שאפשר חסכוני וכמובן אמין ! הרכב ישמש כנראה לנסיעה יומית ירושליםממרכז ובתוך העיר. עדיפות לרכב קצת גבוה שלא ידפק בכל שביל כורכר (אני אוהב להכנס לשטח). תודה רבה
הודעה אחרונה מאת יעקב סלויז, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 646 צפיות
שלום חברים מחפש לקנות רכב שישמש אותי באופן יום יומי לנסיעות לירושלים מהמרכז (לא בשעות פקקים) ובאופן כללי רוב הנסיעות יהיו כשאני לבד ברכב או עם נוסע אחד מחפש רכב נוח לאדם גבוה (1.9) ושיסחוב את העליות בקלות, חסכוני יחסית עדיפות לסופר מיני ולא למשפחתית ולשנתון גבוה מכוניות שחשבתי עליהן ואשמח להכוונה: טויטה אוריס 1.6 - 2014 סיאט איביזה 2017 הונדה סיוויק האצ בק 2013 שאלה נוספת שאמח לדעותיכם - האם עדיף לעשות את העסקה מול חברות גדולות שנותנות אחריות לרכב מיד ראשונה נגיד או לרכוש מיד שנייה תקציב עד 60000 תודה רבה
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 525 צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש קרוז 2013 לאחר מתיחת פנים והוספת הקיט eco smart, הבנתי שהיא עברה קצת שיפורים בדלק. אשמח לדעת מה הצריכת דלק האמיתית של הרכב והאימנות שלו. מנוע 1.6 בבקשה רק כאלה שיודעים! תודה רבה
הודעה אחרונה מאת liron022, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 673 צפיות
היום הלכתי עם חבר לראות את הרכב, יד 1, שנתון 08 עשתה 170 אלף. ההתרשמות שלי מבדיקה חזותית ונסיעת מבחן קצרה היא שהרכב נראה טוב ושמור מבחינה חיצונית וגם פנימית, הפלסטיקה והריפודים והדשבורד במצב טוב ולא מוזנחים. בהצצה למתלי הרכב, הדבר היחיד שהצלחתי לראות איזה גומיית תפוח הגה קצת בלויה, ואולי איזה בוקסה סדוקה בעין בלתי מזוינת, בנסיעה הרגשתי היטב את תגובת דוושת הגז, האוטו נשמע מעביר הילוכים בצורה די חלקה, הבלמים מגיבים בסדר גמור. (יש איזה משהו שצריך לשים אליו לב לדגם וסוג הרכב). לפני שאני ניגש איתו בכלל למכון בדיקת רכב, דיברתי איתו על ציפיות המכירה שלו, בלי לפני שאני רואה את הליקויים שצריך ליישר קו ברכב, אציין שהטסט של הרכב מסתיים באוקטובר עוד חודשיים. (מינוס אלפייה מ…
הודעה אחרונה מאת claudia5, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 867 צפיות
מצאתי רכב ממישהו שנשמע אמין, וכששאלתי על תאונות הוא סיפר שהייתה אחת. לפי דבריו התאונה הייתה לפני 3.5 שנים וכללה רק נזקי פח (שתוקנו). מצד שני תיאור התאונה כולל אלמנטים קצת מלחיצים כמו החלקה בכביש מהיר. - החשש העיקרי שלי הוא אמינות - מי יודע אם נפגע משהו מבפנים. האם זה חשש מוצדק או שאני סתם פרנואיד אחרי 3.5 שנים בלי בעיות? - מה עוד כדאי לבדוק ולשאול - כדי לוודא את סוג הנזק וכדי לוותר מראש ולחסוך את הבדיקה אם מדובר על משהו משמעותי? - בהנחה שהנזק תוקן, האם דבר כזה מצדיק הורדת מחיר? - כמה נזק כזה יקשה עלי בעתיד למכור את הרכב?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אהלן חברים! אני מתגורר בבאר שבע ובקרוב אתחיל עבודה חדשה באיזור תל אביב/ירושלים (משתנה) אני אשמח להמלצה ממכם לרכב בתקציב של עד 30 אלף ש"ח, שהוא מומלץ לנסיעות יומיות כאלה (מדובר על כ-200 ק"מ ביום להערכתי). כמובן העניין של הדלק גם מאוד מאוד חשוב, תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 525 צפיות
שלום לכולם, היום הייתי בסוכנות וראיתי 2 קרוז 2011 ו 2013 2013: 120 קמ יד 1 טסט עד דצמבר חימום בכיסאות, מערכת מולטימדיה גדולה סביבות 25K 2011: 140 קמ יד 2 טסט עד מרץ מערכת מולטימדיה סביבות 15K רציתי את דעתכם מה כדאי לקחת ואיך הקרוז בשנים האלה, כי שמעתי שבשנים יותר ישנות הגיר עושה בעיות..
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
צריך את עזרכתכם ראיתי רכב שמצא חן בעיניי מאחת החברות הגדולות עשיתי את השקלול במחירון הורדה של הליסיג נהג יחיד. אבל הסוכן טוען שיש להוסיף אחריות והשבחה שזה תוספת של 5 אחוז השאלה האם כך זה נהוג או שהוא מסבן אותי???
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 789 צפיות
איך הרכב הזה? יד ראשונה פרטית 92,000 ק"מ. המחירון כ-22,000 ש"ח. מה אומרים? שווה?
- 6 תגובות
- 781 צפיות
שלום, מחפש רכב משפחתי שנתון 2015/2016 בסכום של עד 75000ש"ח. חשבתי על המאזדה 3 אבל אומרים שהיא צפופה מאחורה (אני עם 3 ילדים) ולא סוחבת בצורה קיצונית. איך ה יונדאי I35 או האלנטרה החדשה יותר? או שאולי מומלץ אירופאית טורבו שבטוח יותר מהנה לנהיגה כמו סקודה או רנו?
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 700 צפיות
שלום חברים התלבטות בין שני רכבים. 1) אוונסיס 2010, 142 קמ', יד שניה (יד ראשונה ליסינג), עבר צבע וטיפולים לאחרונה 30,000 שקל. 2) אוונסיס 2009 133 קמ', יד שניה( הכל פרטי), כל מיני תוספות קטנות, 31,000שקל. המלצות ? תודה
הודעה אחרונה מאת subaru_loyale, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש רכב מסחרי קטן לשימוש יום יומי של עבודה. העבודה היא איסוף דברים מנקודות שונות, הרכב יסע 90% מהזמן בכבישים עירוניים בתל אביב. העדיפות הכי גדולה שלי היא שצריכת הדלק והתחזוקה תהיה הכי נמוכה שאפשר, הרכב יעבוד כ-6 שעות במהלך היום. אני מתעניין בעיקר בברלינגו או בקאנגו (אם יש עוד הצעות יתקבלו בברכה) ורציתי לשמוע קצת חוות דעת על שניהם לפני שאני קונה.. תקציב של 10 אלף +- מה עדיף להביא? הדגמים החדשים יותר חסכוניים יותר בדלק? עדיף להשקיע יותר מ10? אמינות? הרכב יעבוד הרבה שעות במהלך היום.. מה יותר אמין? ואם כדאי להתרחק מדגמים ספציפיים ששותים יותר דלק או שיש בהם יותר בעיות? מחזיק ברישיון B (ידני) ולא משאית! תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Hamuds95, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי, אני מחפש רכב 5 דלתות לעצמי בסביבות התקציב שצוין לעיל, ובחיפושיי שמתי לב שהיצע הרכבים מתוצרת אירופאית נראה אטרקטיבי יותר - רכבים משנתונים גבוהים יותר ועם נתונים שנראים עדיפים. אני מחפש רכב עם תא מטען גדול ושמתי לב שיש היצע רכבים שנראים איכותיים, עם ביקורות יחסית חיוביות באתרי ביקורות בחו''ל. למשל, סיטרואן C4 פיקאסו, פיג'ו 308 רגיל או סטיישן, אופל אסטרה, פורד פוקוס סטיישן וכו', כולם משנתנונים 2009-2012. השאלה היא האם יש פה קאץ' כלשהו, ואלו רכבים עם בעיות אמינות ממשיות, או שסתם יצא להם שם רע בארץ ואין שוק? האם יש סיבה אמיתית להעדיף יפנית או קוראנית משנתונים 2006-2008 עבור מה שאני מחפש? מעדיף אוטומט או רובוטי לסוגיו. ואגב האם קניית רכב יד 2 או 3 מחברות הטרייד אין …
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 899 צפיות
שלום, כששקלתי לקנות רכב חדש מהסוכנות כל החברים והמכרים הרתיעו אותי, למה לך.. יאבד המון מהערך שלו תוך 3 שנים.. תקנה אם כבר רכב שכבר עלה לכביש וספג את הירידה.. אז התחלתי לשקול רכב יד שניה (בסביבות ה- 70-80K), אבל גם רכב כזה בממוצע יאבד מהערך שלו 10-15אלף בשנה! אז מה ההבדל? גם רכב חדש מאבד מהערך שלו משהו דומה (לא נראה לי שהרבה יותר מזה. אולי תלוי בדגם. נגיד פיגו תרד יותר מאשר יונדאי או מאזדה). אז באמת אני לא מבין, אם בכל מקרה אתה הולך לספוג ירידת ערך, עדיף אם כבר לנהוג ברכב חדש ולא משומש! מה אתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי, האם זו קניה חכמה: טויוטה פריוס בת 7, שאחרי 5 שנים החליפו בה את הסוללה, ז"א הסוללה עצמה די חדשה, ז"א תוקף הביטוח סוללה בכפוף לבדיקה הוא לעוד 3 שנים. היא צברה 250 אלף ק"מ, והמחיר הוא 35 אלף ש"ח. מבחוץ ומבפנים נראית סבבה. מה שאני מנסה להבין זה: 1. למה בכלל החליפו סוללה? היום לפי אתרי היצרנים הסוללה לא אמורה להיות מוחלפת. ז"א זה לא רכיב כמו טיימינג וכו' שכל 100 אלף ק"מ נדרש להחליפו. במילים אחרות האם זה מצביע על בעיה? כי לפי חישוב זה תוך 3 שנים עוד פעם אצטרך להחליף סוללה. 2. איך אני יכול לדעת שהמערכת ההיברידית תקינה? קראתי שזה עוד עקב אכילס ידוע בהיברידיות משומשות ועלותו 12-15 אלף ש"ח כולל עבודה ומע"מ. האם בבדיקה לפני קניה יגידו לי? אפשר לקפוץ למוסך שיבדקו בדיוק כמ…
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 847 צפיות
אהלן מבקש המלצה לרכישת רכב, דגשים חשובים: שנתון 2011+ אוטומט תקציב של עד 25000 אלף ש"ח בלבד הרכב אמור לסחוב בעליות אז רצוי מנוע 1200 מינימום הרכב אמור לעשות בסביבות ה 28000 אלף ק"מ בשנה. וחסכוני עד כמה שניתן בדלק הצעות?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש רכב משפחתי - סטיישן , בדגש על בגז גדול ו שיהיה אוטומט. יש לי 2 דגמים שאהבתי אז אבקש חוות דעת / או דגמים אחרים שיכולים להיות בתקציב שלי. שנתנון 2011-2014 1. אופל אסטרה 1.4 סטיישן בנתיים מעודף עליי , אבקש לדעת חוות דעת. 2. פורד פוקוס סטיישן . הבנתי שיש לו המון בעיות אבל לא הבנתי איזה בדיוק 3 יונדאי I30 - לא הצלחתי למצוא בתקציב שלי תודה מראש
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
שלום לכולם! אני בישורת האחרונה של רכישת רכב 7-מקומות (אחרי התלבטויות לגבי דגמים, אחרי סקרי שוק בסיסיים, אחרי חיפוש עסקה שבמבט ראשון נראית סביר, וכו'). הרכב שאני מסתכל עליו עכשיו הינו דאצ'יה לודג'י 2016, עם קילומטראז' של בערך 85K ק"מ. טרם עיינתי לעומק בספר טיפולים. המחיר שרוצים עליו הינו כ-47,000 ש"ח. שאלתי למומחים וליועצים פה בפורום: מחיר סביר? יקר מדי? זול מדי באופן שמעורר חשד? אחר? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת צפוניאא, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם ותודה מראש אני פעם ראשונה רוצה לקנות רכב מצאתי אוודי דגם טיטי שנת 2001 עם 160 אלף קילומטר במחיר טוב ורציתי לדעת אם זה הגיוני לרכב שהוא עבר 11 ידיים ובכללי איך אני בודק אותו לפני קניה מה צריך לעשות מה זה ספר רכב ספר טיפולים וזיכרון ימים : ודרך אגב לא שאלתי את המוכר אם יש לו בכלל ספר טיפולים מה עושים אם אין ? תמונה להמחשה בלבד
הודעה אחרונה מאת Jack457, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, אני עומד לרכוש רכב יד שניה השבוע ולכן אשמח לדעתכם המקצועית: האופציות הן- Seat Leon 1.4 FR 2015 50 אלף ק״מ, יד 3 Seat Leon 1.4 FR 2015 78 אלף ק״מ, יד 2 מחיר נדרש לשתיהן: 69 אלף ש״ח, בתקווה להוריד ל65. שתיהן ידני. לאחרונה גיליתי עוד 2 אופציות: Audi A1 Sportback 1.4 2015 130 אלף ק״מ Audi A1 Sportback 1.4 2013 90 אלף ק״מ מחיר נדרש: 58 אלף ל2015, 55 אלף ל2013. שתיהן ידני. גם האאודי וגם הסיאט עם 122 כ״ס התקציב ההתחלתי שלי הוא 55 אלף, אני יכול להגדיל אותו ל65 בהתאם אבל לא יותר. שתיהן מבחינתי טובות בביצועים(באופן יחסי כמובן), אני יודע שהסיאט יותר זולה לתחזוק(חלקים וכו׳) שזה יתרון. מצד שני היא גם עולה קצת יותר, ואאודי זה…
הודעה אחרונה מאת Alf3, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 616 צפיות
אז כמו שרשום בכותרת ביצעתי נסיעת מבחן על הקונה ואהבתי מאד. קצת חסר לי שם בקרת שיוט אדפטיבית ובלם יד חשמלי אבל מבחינת ביצועים הוא מעולה! העניין הוא ששנה הבאה מגיעה הגירסא ההיברידית עם יחידת ההנעה של האיוניק. שתהיה יותר מאובזרת אבל כמובן נחותה בביצועים. השאלה היא אם הההבדל בביצועים הוא כל כך קריטי שלמי שחשוב (כמוני) זה מצדיק ויתור על צריכת הדלק ועל האיבזור העדיף בהיברידי? בקיצור מה הייתם לוקחים?
הודעה אחרונה מאת Enir, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חושב על רכישת רכב בתשלומים או בסוג של תשלומים וכל 3 שנים להחליף והגעתי לאתר שלהם. מוכרים בשוק? אמינים? יש אולי הצעות לחברות אחרות?
הודעה אחרונה מאת stum, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, צריך את עזרתכם הזריזה לקראת סגירת עסקה. קיבלתי הצעה מהיבואן (יש שבוע מבצעים ליום העצמאות האמריקאי): דגם LTZ - ב77,230 ש"ח כולל אגרת רישוי בנוסף, לאחר סקר שוק קצר, וייעוץ טלפוני עם קארקליק, קיבלתי את ההצעה הבאה מטרייד מוביל: דגם LT+ - עסקת 0 ק"מ ב67,230 ש"ח כולל העברת בעלות ואגרת רישוי. כאשר ההבדל היחיד (!) בין רמות הגימור הללו השנה הינו חישוקי הגלגלים - "15 רגיל (LT+) מול "15 אלומניום (LTZ). אז כמובן שאני נוטה בצורה מובהקת לעסקת 0 ק"מ, אבל לפני כן יש לי כמה שאלות: 1) האם טרייד מובייל חברה אמינה בהקשר הזה? כל העסקה הוצעה בצורה טלפונית ומעמד הקניה צפוי להיות בשלישי. 2) בנוגע למחירון הרכב - נטען כי הרישום המקורי של הרכב ברשיון ישאר…
הודעה אחרונה מאת borisYalzin, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 495 צפיות
שלום חברים. אז במסגרת חיפושי אחר מחליפה מעניינת לבראבו(עדיין שוקל את הדלתא), נתקלתי בוולוו S40 משנתון 2012 עם מנוע 2.5 ו-230 כ"ס. רכב סליפר כמו שאני אוהב ודי מעניין מבחינת ביצועים. ממה שאני קורא ברחבי הרשת, הוולוויים הללו די אמינות ומספקות את הסחורה. אשמח לשמוע תגובות ודעות מלמודי ובעלי ניסיון על הוולוו הזו מבחינת ביצועים וכמובן אחזקה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת adamL, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 502 צפיות
אוקיי, צמצמתי את התקציב אז לצערי הספארק והקליאו יורדת מהפרק. לפי מה שקראתי כאן הפיקנטו טיפה יותר נוחה אבל המיקרה הרבה יותר מרווחת וחסכונית. איזה מהרכבים יותר יציב בכביש המהיר ומרגיש חזק בכללי ? מה לגבי עלות אחזקה: ביטוח / טיפולים? יש הבדל גדול בשנתונים של המיקרה למשל 2014 או 2015? בהנחה שהייתם משיגים אותם באותו המחיר איזה הייתם מעדיפים? תודה.
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 752 אורחים (הצג רשימה מלאה)