Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אהלן

קונה אוטו פעם ראשונה ,קריטריונים שחשובים לי:

גיר אוטומטי

צריכת דלק (מסקנתי שהרב תכלס עושות 1/13 בממוצע , חוץ מהספייסטאר שיותר חסכונית אם הבנתי נכון.

עוברת למושב ומניחה שרב נסיעותיי יהיו בינעירוניות (בערך 50 קמ ביום הערכה גסה )

מנוע -לפחות 1400 חשוב לי שחוויות הנסיעה בדרכים קצת יותר מאתגרות(עלייה) לא תהיה מתאמצת

בטיחות

נוחות מושבים הבנתי שבספייסטאר המושבי האחורי לא משו. האם מושב הנהג נסבל?

אחזקה - רכב אמין שלא רואה מוסך יותר מדי

התרשמותי עד כה שהרבה אוהבים את יונדאי ויפניות בפרט (חשבתי על i20) אבל צריכת הדלק לא משו 1/13-12 וגם לא ראיתי מנוע 1400

את הרעיון לספארק קיבלתי מהפורום- חלקי החילוף של שברולט נחשבים יקרים?

את הרעיון למיצובישי קיבלתי מהפורום - מה הכוונה שבסיבובים חדים מתלה קדמי רך-רוכנת קדימה? ועד כמה זה קריטי לי בבחירת רכב?

תודות

יעל

פורסם

אם אין צורך בתא מטען גדול יותר הייתי בוחר בספארק.

הספארק חזקה יותר, שקטה יותר ומושבים עדיפים.

הספייס אכן חיסכונית, את הרכינה מרגישים יותר בסיבובים למשל בכביש מפותל.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מנוע 1.4 מוריד את הספייס סטאר מהרשימה,

מהניסיון שלי עם האטראז' שדומה מאוד לספייס סטאר, הרכב ייתן לך את צריכת הדלק המתבקשת (ואפילו מעבר) אבל אני לא חושב שזה הרכב שהייתי רוכש אם הייתי נוסע על בסיס יום יומי בעליות.

לדעתי מהקטגוריה של מכוניות המיני, הספארק היא האופציה הטובה ביותר במסגרת התקציב שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אם אין צורך בתא מטען גדול יותר הייתי בוחר בספארק.

הספארק חזקה יותר, שקטה יותר ומושבים עדיפים.

הספייס אכן חיסכונית, את הרכינה מרגישים יותר בסיבובים למשל בכביש מפותל.

ראיתי את הסקירה שלך על המיצובישי ,יוליאן . אם היית נהג רווק היית קונה ספארק בעצם? מבין השתיים? (מיונדאי ירדתי)

(לא נתתי תשומת לב גדולה למושבים עד שראיתי תמיצובישי. זאת רק אני באוטו אבל עדיין ציינתי כקריטריון)

פורסם
מנוע 1.4 מוריד את הספייס סטאר מהרשימה,

מהניסיון שלי עם האטראז' שדומה מאוד לספייס סטאר, הרכב ייתן לך את צריכת הדלק המתבקשת (ואפילו מעבר) אבל אני לא חושב שזה הרכב שהייתי רוכש אם הייתי נוסע על בסיס יום יומי בעליות.

לדעתי מהקטגוריה של מכוניות המיני, הספארק היא האופציה הטובה ביותר במסגרת התקציב שלך.

אהה נכון , עכשיו ראיתי שאין 1.4 לסטאר.. היה נדמה לי שכן.

אז בעצם נשארתי עם הספארק.

עדיפה על מאזדה2??

פורסם

לרווק בהחלט הייתי בוחק בספארק.

מזדה 2 תהיה אולי יותר זריזה אבל פחות חיסכונית, פחות מאובזרת אם אתה משווה לספארק ltz, גם רמת איבזור מאובזרת יותר חמעט בקרת אקלים שיש במזדה דינמיק.

מה שכן מרווחת ייתר עם תא מטען גדול יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השאלה איזו מאזדה 2 תיכנס בתקציב שלה,

אם מדובר על הדור הנוכחי זה לא רע, צריכת הדלק השתפרה, בזכות גיר 6 הילוכים אוטומטי והאבזור לא רע, יש גם בלימה אוטונומית (עד 30 קמ"ש, אבל גם משהו).

רק צריך לקחת בחשבון שאנשים כאן בפורום דיווחו שיש איזו בעיה במדחס של המזגן במאזדה 2.

אם מדובר על הדור הקודם פחות עדיף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הדור החדש לא נכנס.

• תוכן חדש...