Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית עד 75 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

מחפש רכב משפחתי שנתון 2015/2016 בסכום של עד 75000ש"ח. חשבתי על המאזדה 3 אבל אומרים שהיא צפופה מאחורה (אני עם 3 ילדים) ולא סוחבת בצורה קיצונית. איך ה יונדאי I35 או האלנטרה החדשה יותר? או שאולי מומלץ אירופאית טורבו שבטוח יותר מהנה לנהיגה כמו סקודה או רנו?

עריכה אחרונה על ידי yulianx
פורסם

בני כמה הילדים, אכן ה3 צפופה יחסית מאחורה, אך תלוי מה גודל הילדים, ילדים קטנים ייכנסו בקלות ובנוחות,

לגבי "לא סוחבת בצורה קיצונית", אם אתה מדבר על ה1.5 אז כן, הרכב נוסע די בסדר אך אל תצפה לביצועים לא שגרתיים, אך במחיר הזה אתה יכול לקנות דגם הספיריט עם מנוע 2.0 165 כ"ס החל משנת 2014, שזה אותו רכב עד 2016,

אני יכול להגיד לך שהמנוע הזה חזק מאוד, אחרי חצי שנה כל מה שאני דוחף לרכב מרגיש לי כאילו אני נוהג לבד, המנוע מספיק חזק עם מומנט מכובד בשביל לסחוב את הרכב בכל מצב ללא מאמץ מיותר.

פורסם

אני מעדיף שנתון וק"מ נמוך יותר מאשר ללכת אחורה ל מודל 2014. אני יודע שהיונדאי מרווחת יותר מישהו יכול להמליץ על הרכב הזה? וגם מבחינת איכות הרכב והנסיעה שלו?

פורסם

אם הנאה מנהיגה חשובה לך, אני מצטרף להמלצה של itamarg, לך תבדוק בעצמך, אם הרכב מרווח לך ולמשפחתך, אתה תהנה מרכב מדהים, מהנה לנהיגה , אמין ובטיחותי מאוד, והרבה יותר איכותי מהיונדאי. (גילוי נאות, אני מחזיק באחת כזו שנת 2014 ספיריט (הכי מפואר) מנוע 2.0 ונהנה מכל רגע)

פורסם

אני יכול להמליץ על גולף, לנו יש אחת (2014) . היא מרווחת מספיק, המנוע למרות הנפח הצנוע (1.2 טורבו) סוחב טוב וגם חסכוני .

הרכב האופן כללי נוח ונעים לנסיעה, יש מיזוג לאחור והכל מרגיש טוב, איכותי ומוצק.

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

הגולף יש גיר חולה, לא מומלץ

המזדה רכב טוב, צפוף מאחור, גרסת ספיריט עדיפה מן הסתם, נוסע יפה שלוחצים, מנועי הטורבו מן הסתם יותר זמינים בהרבה בסלד נמוך.

היונדאי עגלה מיושנת, תכוון לספיריט, אם אתה צריך יותר מקום, מקסימום תביא 6 2014, לא יקרות מידי.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...