Jump to content

Hamuds95

  • הודעות

    15
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של Hamuds95

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אוקי הבנתי בערך שבשביל הצרכים שלי (שטח,עבודה) עדיף טורבו דיזל 1.5 עם 4x4.. מה ההבדל בין דגם Laureate לבין Prestige? שניהם טורבו דיזל 1.5 עם 4x4. עדיף רגיל או אוטומט לצרכים האלה? ראיתי שידני יותר זולים. בערך 25 כמה שפחות עדיף
  2. צודק. מוכן להתפשר. ראיתי שהמחיר ממש אטרקביטי, מצידי אסע על דאסטר כתומה! איזה דגם לחפש, ראיתי שיש כמה? איזה מנוע?
  3. הדסטר ממש מכוערת ידני אפשרי!
  4. ריסקתם אותי אלטרנטיבה חברים? חשוב לי שיהיה לפחות גיפ קצר טיריוס? 😧
  5. קודם כל תודה על המענה חברים. חשוב לי לצייון שהעבודה היא במהלך הלילה (לא תחת השמש) העבודה בערך כ4-5 שעות לא יותר העמסה של 300 קילו בערך על נגררת ופיזור ברחבי העיר. כאילו זאת לא ממש עבודה סזיפית של 8-10 שעות רצוף. הנסיעה תהיה עדינה טורים נמוכים תמיד. עם זאת, ואם הגיפ מטופל היטב (לוקח לבדיקה במוסך) לקחת? יציאות השטח יהיו לא ממש אקסטרים, יותר שבילים וכו׳ לא יהיה טיפוס סלעים או משהו קיצוני. חוץ מ4-5 שעות האלה ביום יום הגיפ לא יסע הרבה, קילומטרים בודדים..
  6. שלום חברים.. אני מעוניין לרכוש פאג׳רו קצר לשימוש יום יומי לעבודה (קצת העמסה ונסיעות בתוך העיר). יש תקציב לפגרו קצר שנה 2002. איך השנתונים האלה של הפאג׳רו? 300-350 אלף קילומטר, תקין? איך הוא מבחינת תחזוקה? דלק? יעבוד כ4-5 שעות יומי ופעמיים שטח בחודש. האם הבחירה כדאית? אלטרנטיבות?
  7. תודה אבדוק! וו גרירה על קורולה ולהעמיס בערך 600 קילו (ונהג 70 קילו) יהיה תקין? חשוב לציין שהרכב יעבוד רק בלילות ככה שחום/שמש פחות בעייתי.. יש עדיפות לאוטומט גם, הבנתי שרוב רכבי העבודה גיל רגיל. איזה דגם מומלץ קורולה לחפש? שנתון מומלץ?
  8. שלום אני מחפש רכב לעבודה יומית עם וו גרירה. לוקח עגלה ומעמיס בערך 600 קילו כל פעם. נסיעות בתוך העיר פחות מרחקים ארוכים.. הכי חשוב שיהיה חסכוני כמה שיותר ושיוכל לסחוב את המשקל.. האם כדאי לקנות רכב עבודה? או רכב פרייבט? אני מחפש רכב עם הוו גרירה מוכן לקנייה. המלצות? ממה להתרחק? תקציב בערך 10 אלף אין אפשרות ליותר..
  9. היי חברים יש ברשותי במוו סדרה 318i E90 שנת 2009. אני מעוניין לשפר קצת את המראה החיצוני של הרכב. הרכב בצבע לבן אני רוצה לשלב את הלבן עם שחור. מה שאני רוצה לעשות: 1) גאנטים שחורים מידה 18 (במקום 16 שעל הרכב) ולצבוע את הבלמים בצהוב. 2) השחרת חלונות 3) השחרת הגג והמראות (שאלה למטה) 4) ספוילר קטן שחור, אנטנה כריש שחור, ליפים וכו׳ (שאלה למטה) לגבי 1 ו-2 יש כבר בעלי מקצוע שדיברתי איתם ואני כנראה אלך אליהם לגבי 3, איזה השחרה הכי כדאי לעשות לגג ולמראות? כמה בערך יעלה? לגבי 4, אפשר להזמין חלקים כמו ספוילר קטן, אנטנה כריש, ליפים, פנסים וכו׳ לארץ מחו״ל? יש אתרים מומלצים? איביי? או שעדיף כבר לחפש פה? תודה מראש
  10. האם יש דרך להפחית את מחירי האחזקה של רכב עבודה? 70% מההוצאות זה דלק וביטוח האםיש אפשרות להוזיל את מחיר הביטוח? מישהו אמר לי שאם אני שם מצלמת דרך המחיר יורד? יש עוד דרכים להפחית את הביטוח? דלק? כדאי להתקין דלקן? עד כמה זה חוסך אם בכלל?
  11. תודה! מנסה לחפש מציאה טובה
  12. אני אישית יותר אהבתי את הברלינגו, פחות את הקנגו. מצאתי ברלינגו מנוע 1.6 טורבו דיזל שנת 2011 עם ק״מ יחסית נמוך (140), ב13,000₪. זאת הבחירה הטובה ביותר מבחינת הדלק? מה ההבדלים בין התת-דגם של הברלינגו? מה שמצאתי זה דגם SXN. יש תת-דגם שיותר כדאי לי לחפש? מה עם ביטוח וטסט? יחשב לי כמו רכב רגיל או שזה משתנה? במה כדאי הכי להסתכל ולבדוק בזמן הקנייה?
  13. תודה רבה על המענה חברים! אז ככה לגבי ליסינג, הלוואות וכו׳ אין אפשרות עיקולים בבנק אללה יוסתור לגבי התקציב, אם זה להוסיף עוד כמה אלפי שקלים אבל לקבל משהו הרבה יותר טוב וחסכוני יותר אז אין לי בעיה. השאלה איזה דגם ספציפי יותר כדאי לי לחפש? שוב שיהיה חסכוני כמה שיותר. מה איזור הק״מ שכדאי לחפש? כמה זה יותר מדי ק״מ? תודה מראש!
  14. אני מעוניין לרכוש רכב מסחרי קטן לשימוש יום יומי של עבודה. העבודה היא איסוף דברים מנקודות שונות, הרכב יסע 90% מהזמן בכבישים עירוניים בתל אביב. העדיפות הכי גדולה שלי היא שצריכת הדלק והתחזוקה תהיה הכי נמוכה שאפשר, הרכב יעבוד כ-6 שעות במהלך היום. אני מתעניין בעיקר בברלינגו או בקאנגו (אם יש עוד הצעות יתקבלו בברכה) ורציתי לשמוע קצת חוות דעת על שניהם לפני שאני קונה.. תקציב של 10 אלף +- מה עדיף להביא? הדגמים החדשים יותר חסכוניים יותר בדלק? עדיף להשקיע יותר מ10? אמינות? הרכב יעבוד הרבה שעות במהלך היום.. מה יותר אמין? ואם כדאי להתרחק מדגמים ספציפיים ששותים יותר דלק או שיש בהם יותר בעיות? מחזיק ברישיון B (ידני) ולא משאית! תודה מראש!
×
×
  • תוכן חדש...