Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספארק 2019 - 0 ק"מ או מהיבואן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הספארק עקב גיר רציף.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב, אז לטובת שימור הידע לבאים אחריי:

רכשתי לבסוף את גרסת LT+ מטרייד מוביל!

לאחר בירור מקדים מול UMI, הרכב אכן בעל 5 שנות אחריות. הסוכן בטרייד מוביל אמר שאינו יכול לגבות את העניין בחוזה, אך אני מוזמן ליצור קשר עם היבואן ולוודא איתו.

בנוגע לליסינג - הצפתי את הנושא במעמד הרכישה, המנהל שמע ואמר שמוכן להתחייב בצורה חוזית שלא היה ולא יהיה שום אזכור לחברת (או אפילו למילה) ליסינג ברשיון (או בחוזה). אז כשהגענו למעמד הרכישה, הסוכן זיהה במחשב שהספארק שנמצאות בסניף שלהם (ראשל"צ) אכן בעלות רישום כזה או אחר של ליסינג (לא הבנתי אם מדובר ברישום מקורי או בבעלים קודמים), וקיימת ספארק כזו ללא רישום כזה או אחר בסניף בילו. הסוכן עירב את את המנהל בנושא, המנהל הגיב בקור ובבטחון מלא, והנחה לארגן לנו נהג מטעמם ולהסיע אותנו לסניף בילו, שם נסגור את העסקה ונבצע את החתימה הסופית.

כך היה, הרכב שם היה בעל רישום כפי שציין (ראיתי מן הסתם ברשיון), ובשעה טובה סגרנו את העסקה. יום לאחר מכן קיבלתי הודעה שהבעלות הועברה ואני יכול כבר להנפיק את רשיון הרכב.

סה"כ חוויה מאוד טובה הייתה לי עם החברה שם, מאוד ממליץ לבאים בתור! (לפחות ברכישת בספארק 0 ק"מ :-D)

• תוכן חדש...