Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כששקלתי לקנות רכב חדש מהסוכנות כל החברים והמכרים הרתיעו אותי, למה לך.. יאבד המון מהערך שלו תוך 3 שנים.. תקנה אם כבר רכב שכבר עלה לכביש וספג את הירידה..

אז התחלתי לשקול רכב יד שניה (בסביבות ה- 70-80K), אבל גם רכב כזה בממוצע יאבד מהערך שלו 10-15אלף בשנה! אז מה ההבדל? גם רכב חדש מאבד מהערך שלו משהו דומה (לא נראה לי שהרבה יותר מזה. אולי תלוי בדגם. נגיד פיגו תרד יותר מאשר יונדאי או מאזדה).

אז באמת אני לא מבין, אם בכל מקרה אתה הולך לספוג ירידת ערך, עדיף אם כבר לנהוג ברכב חדש ולא משומש!

מה אתם חושבים?

פורסם

אני אומר שחדש זה חדש, ולא יעזור כלום.

מי שיש לו את האפשרות הכלכלית אין ספק שחדש זה סיפור אחר לעומת רכב שאתה לא באמת יודע מה עבר עליו.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

ברוב הדגמים ירידת ערך ב 3 השנים הראשונות יותר גבוהה מ 35%.

כמובן שיש עוד יתרונות ברכב חדש חוץ מקריעת ניילונים - אחריות 3 שנים, אין בלאי, וזה שאף אחד לפני זה לא נהג ברכב ( ולא ברור אין התייחס אליו בנהיגה ובטיפול ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רכישת רכב חדש היא יקרה יותר מרכישת רכב משומש (אחרת כולם היו קונים חדש).

כמה יקרה יותר - זה נושא שלם שכולל בתוכו המון אספקטים שונים,

מסטיגמות, בעיות אמינות, מחירון/ים שקובע אדם בהתאם לאינטרסים שהוא משרת, מחירי אחזקה וכו'.

מה שבטוח - ככלל לרכבים סטנדרטיים, ירידת הערך היא באחוזים.

וככל שהרכב חדש יותר, אחוזי ירידת הערך יהיו גבוהים יותר.

אם קורולה חדשה עולה 130 ואחת בת 3 עולה 70.

גם אם ניצמד להערכה אופטימית של 10% בשנה, מדובר ב13,000 בשנה ראשונה אל מול 7,000 בשנה רביעית (כמעט חצי).

בפועל, בשנה הראשונה זה בדרך כלל יותר מ10% ויותר לכיוון ה15-20 אחוז שכן בשביל 10% הנחה, קונה יעדיף לקנות חדש מהחברה.

ככה שהסכומים גבוהים בהרבה .

פורסם

קורולה זה יוצא דופן ( אולי ביחד עם מאזדה 2 מאובזרת 2000 סמ"ק ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש רכבים שנמכרים ביד 2 במחירים הזויים שאני לא מבין את מי שקונה אותם ולא קונה חדש או מליסינג 0 ק"מ. למשל מאזדה 3 ספיריט, טויוטה אוריס/קורולה ועוד.

לפעמים זה פשוט לא משתלם. ולפעמים כן. מישהי שעובדת איתי למשל קנתה ג'יפון בן חצי שנה עם 6000 ק"מ במחיר ממש נמוך לעומת חדש מהחברה.

• תוכן חדש...