Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש אני פעם ראשונה רוצה לקנות רכב מצאתי אוודי דגם טיטי שנת 2001 עם 160 אלף קילומטר במחיר טוב ורציתי לדעת אם זה הגיוני לרכב שהוא עבר 11 ידיים ובכללי איך אני בודק אותו לפני קניה מה צריך לעשות מה זה ספר רכב ספר טיפולים וזיכרון ימים :?::?::?:

ודרך אגב לא שאלתי את המוכר אם יש לו בכלל ספר טיפולים מה עושים אם אין ?65489194_2595867120436986_5106475175868628992_n.jpg תמונה להמחשה בלבד

פורסם

רכב כזה בן כמעט 20 - הגיוני שעבר 11 ידיים. לרכבי ספורט/פוזה זה די נפוץ.

ספר טיפולים לא מאמין שיהיה, לו אני במקומך - הייתי לוקח את הרכב לבדיקת במוסך רון בתל-אביב.

קח בחשבון שהמכונית הזאת לא זולה לאחזקה, על אחת כמה וכמה - בגילה המתקדם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הגיוני שעשתה 160 אלף קילומטר ?

הציעו לי אותה ב20 אלף המחיר הגיוני והאם אתה ממליץ ללכת על רכב אחר אני מחפש משהו ספורטיבי עם החזקה יותר זולה ?

אני פתוח להצעות

פורסם

160 אלף נשמע לי נמוך מדי לרכב בן 18 שנה. לצערי אני לא מכיר דרך קלה לגלות אם שיחקו עם לוח השעונים או לא.

מצטרף להמלצה לבדוק את הרכב אצל רון. כמו כן תכין בצד לפחות עשיריה לכל מקרה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בתקציבים כאלה הייתי מתרכז בלמצוא רכב אמין ושמור ומוריד כל יומרות ספורטיביות מהמשוואה, בטח לא אאודי TT כרכב ראשון בתקציב נמוך, נשמע לי אישית כמו מתכון לאסון.

פורסם

יאפ - יולי\אוגוסט

כמה חריגה מהתקציב השארת לך? לרכב כזה הייתי דואג שיהיו לי בצד שתי עשיריות לפחות לצורך של יישור קו מכאני ויכולת לעמוד בתקלה או שתיים.

תיקח לבדיקה - אם תוכל להשלים אם מה שתגלה - החלטה שלך.

אני באופן אישי אם הייתי מגלה שהרכב סה"כ במצב תקין - משאיר כפי שציינתי שתי עשיריות בצד ויוצא להרפתקא, למה לא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין אף אחד בעולם כולו שהייתי ממליץ לו לרכוש את הרכב הזה או רכב דומה לו כרכב ראשון שהוא רוכב.

שמע, זה הרכב הראשון שלך כך שכנראה תהנה מהרכב בכל מקרה. לך על משהו עם פחות פוטנציאל לבעיות.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

תיקח לבדיקת קניה ומיד אחרי זה לבדיקה אצל רון.

בדיקת הקניה תעלה על בעיות שקשורות לחוקיות הרכב בנוסף לדברים טכניים ברורים ומיידיים לעין - בדיקה אצל רון או מוסך מתמחה תיתן לך חוו"ד לגבי המצב האמיתי של הרכב.

זה רכב נדיר ולא קל למצוא - אם הוא במצב טוב - אפילו קנית לכמה חודשים ושלחת לגריטה - זו עדיין חוויה של פעם בחיים - זו מכונה ואם היא במצב טוב למה שלא תהנה ממנה?

רוצה משהו קצת יותר סולידי? תביט כאן ביד 2 ותראה מאזדה 6 2003 שנראית פשוט מלוקקת (ומהיכרות שלי עם המוכר הסיכוי לרכב שמור במיוחד מאוד גבוה) ב6K שקלים - במקרה ונפלת עם הTT.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה רכב נדיר ולא קל למצוא - אם הוא במצב טוב - אפילו קנית לכמה חודשים ושלחת לגריטה - זו עדיין חוויה של פעם בחיים - זו מכונה ואם היא במצב טוב למה שלא תהנה ממנה?

הTT.

תגדיר "חוויה"?

לשפוך 20,000 פלוס יישור קו על הנאה קצרת מועד מרכב זה דבר שקוסם למעטים

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

ה-TT רחוקה מלהיות חוויה של פעם בחיים.

השאלה בשביל מה אתה קונה רכב. אם זה כי אתה רוצה צעצוע זה עניין אחד, אם אתה צריך להתנייד סיפור אחר.

המשמעות של ההרבה ידיים היא שאף אחד לא השקיע ברכב הזה לטוח ארוך. חבר'ה קנו, נסעו קצת, היה צריך לתקן משהו רציני נבהלו וגלגלו את הבעיה הלאה.

מה שכן TT עם 160K אמיתיים יהיה לו שוק, הרוב מגרדים את הכפול.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...