ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,568 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לקראת קניית רכב מאוטו סנטר, ניסן מיקרה 2016 מהשכרה מחירון 51.5 מוכרים לי אותה ב35 אחרי משא ומתן, מצרף צילום של הבדיקה שהם עשו. מגיע עם טסט לשנה, אחריות לשנתיים והתחייבות לקניה חוזרת אחרי 3 שנים. מוסיף כי הרכב נראה במצב טוב, נסעתי עליו והכל נראה תקין. האם כדאי? תודה לעוזרים Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת borsood, -
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
בהינתן שמחיר 2 מכוניות בליסינג זהה (יאריס היברידי \ פולקסווגן פולו), ובשני המקרים מקום העבודה משלם על הדלק ומגבלת הק"מ זהה... הבנתי שהקלת המס על רכבים היברידיים הולך להפסיק - אני לא יודע אם זה מחיר הליסינג החודשי או השווי למס או שניהם - אבל להבנתי ברגע שהקלת המס תפסיק המחיר בסה"כ יעלה נכון? כלומר מחיר רכב הדלק ישאר במקומו וההיברידי יעלה - אז עדיף לקחת מראש רכב לא היברידי (שיקול כלכלי בלבד) אני צודק?
הודעה אחרונה מאת green, -
- 1 תגובות
- 552 צפיות
אשמח לחוות דעת על מכון בדיקה אמין ומקצועי באזור נתניה. תודה.
הודעה אחרונה מאת ybte, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי יש הבדל גדול בין השנתונים בשנים 2011-2014? מישהו יודע מה הצריכת דלק הריאלית באופן כללי? מה ההבדל העיקר בינה ובין הספלאש חוץ מהמרחב הפנימי שזה די אובייס, למשל האם ה סוויפט יותר יציבה מה ספלאש? היי, אני מודע שפתחתי הרבה שרשורים אבל אני ננעל על דגם לאט לאט ומאמין שהשרשורים האלה יעזרו לאנשים בעתיד- תודה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
בודק עבור חבר שמעוניין להחליף לרכב הנ''ל. חיפשתי סימוכין בפורום ולא מצאתי. איך האמינות? בעיות נפוצות? זה מצמדים יבשים/רטובים? החבר מעוניין במשפחתית גדולה, חזקה, מרווחת. עובר מסופרב 1.4.
הודעה אחרונה מאת Ameer.86, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
ויכול לשתף על הרכב ? נוחות תקלות צריכת דלק ? תודה
הודעה אחרונה מאת green, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 566 צפיות
שלום לכולם, לאחר חיפושים ארוכים וידע מצומצם ברכבים החלטתי לבוא להתייעץ פה. אני ואשתי מחפשים רכב שיתחשב בפרמטרים הבאים: 1. רכב יחסית מרווח (רוצים להרחיב את המשפחה בשנה-שנתיים הקרובות), אבל עדיין עדיף שישאר בגבולות הסופר מיני 2. צריכת דלק סבירה פלוס (1/12 ומעלה- לרכב אוטומט) 3. רכב שומר ערך טווח המחירים הוא 35 עד 45 אלף אוטומט, עדיפות לסופר מיני. אבל לא חייב. עדיפות שלא יהיה היברידי (בגלל שאם נקנה היברידי זה בטח יהיה שנתון 2013-2012 וזה קצת מסוכן) פחות מעניין אותנו הביצועים. הנסיעות הן בעיקר עירוניות. חשבנו קצת על קיה ריו, I20, יאריס וג'אז. אבל קשה למצוא ג'אז ויאריס. סוויפט לדעתנו קטן מדי. יאריס על הגבול. ממש תודה!
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1 אלף צפיות
מצ״ב בדיקת רכב, ספארק ltz שנת 2016 יד 2 (2 ידיים פרטיות) סיפור קצת הזוי עם היד השנייה, היה אצלם 3 שבועות והם כבר מוכרים, הבדיקה נראית שהבעלים הקודם הזמין (הרכב עבר 600-700 ק״מ מאז) דורשים עליו 49 ואפשר אולי להתמקח קצת (47-48 לא פחות מזה כנראה) הבדיקה התבצעה בקומפיוטסט גלילות דעתכם על הבדיקה ? תודה מראש על העזרה
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
הרכב בן 4 100אלף ק''מ היה הליסינג של סוזוקי , בבדיקה במכון בדינמומטר בירושלים הרכב יצא תקין , מלבד כמה דברים קטנים . בבדיקת מנוע כתוב בלאי עקב ק''מ גבוהה יש צורך לבדוק צריכת שמן . מלבד זה הוא עשה נסיעת סיבוב ואמר שהגיר מתפקד טוב ... שנסעתי על הרכב בעליות בירושלים הוא היה מעט חלש, כמו כן יש רעש מנוע לתא נוסעים ? זה נורמאלי לרכב הנ''ל ?
הודעה אחרונה מאת m.l, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתלבט האם כדאי לי לרכוש פיג'ו 2008. מאוד אהבתי את הרכב והוא מתאים לי בתקציב. העניין הוא שמכרים אומרים לי לא לרכוש רכב צרפתי בגלל שהוא לא אמין ותיקוניו יקרים. האם הדעה הזאת עוד נכונה לרכבים חדשים של פיג'ו? יש כאן מישהו שיש לו את הרכב ויכול לספר לי איך האחזקה שלו ועלויות הטיפולים השוטפים? תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת aloner, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 735 צפיות
צריך מידע על הרכב? האם נחשב לאמין?עליות אחזקה? האם נחשב לרכב חזק ספורטיבי
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הי, אז אשתי ואני מחפשים רכב (ראשון) עבורינו. חשוב לנו נוחות נסיעה, אמינות, צריכת דלק לא מידי גבוהה ושיגיב טוב לנהג. בעבר נהגתי על מאזדה 2 והרגשתי כל אבן קטנה שעל הכביש והוא פשוט לא סחב בעליות. הנסיעה היא בעיקר בירושלים (לא מידי הרבה) ופעם בכמה שבועות גם למרכז. ראיתי שיש ביד 2 מאזדה 6 שנת 2009/2010 באיזור 25K עם 120KM וכן חשבנו על וולוו S40 מנוע 2000 (לא טורבו) שיש אפילו שנת 2011 עם 120KM. מה אומרים? לגבי הוולוו, לאבי יש S80 כבר המון שנים והוא ממש מרוצה, הוא מטפל במוסך מתמחה וולוו ליד רשלצ שפותר בעיות במהירות ובמחירים לא יקרים. אני מבין שאת הוולוו יהיה לי הרבה יותר קשה למכור, אבל מצד שני אם זה רכב נוח ואמין לא כפת לי להשאר איתו בשנים הקרובות (אם הוא ידידותי כלפי).…
הודעה אחרונה מאת el-ray, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 23 תגובות
- 43.6 אלף צפיות
שלום לכולם, הלכתי היום למגרש של אחת מחברות הליסינג, ביקשתי רכב ספציפי בצבע ספציפי, יונדאי אלנטרה i35 שנת 2011, המוכר, המאוד שירותי יש לומר, חיפש במחשב ומצא כמה אפשרויות, פסל מספר ונשארנו עם רכב אחד שנמצא גאוגרפית רחוק וצריך להביא אותו. סגרנו מחיר שמבחינתי סביר על הרכב והצבע שרציתי, המחיר קרוב מאוד למחיר מחירון לאחר שקלול רישום יד ראשונה כליסינג תפעולי נהג יחיד. הראה לי טופס בדיקה של קומפיוטסט, שכולו תקין, חוץ מסעיף 8 , שלדת מרכב..... שאלתי על כך והוא אמר שמנסיונו מה שרשום שם מתאר דברים שוליים לחלוטין שקורים כל הזמן, ברשותכם אכתוב את המלל המדויק שכתב מכון הבדיקה בסעיף זה במדויק כולל סימני פיסוק. תקוני מרכב, משמעות נמוכה: ,מעיכות/מעוך/שריטות ב…
הודעה אחרונה מאת eldad6000, -
-
- 5 עוקבים
- 27 תגובות
- 5 אלף צפיות
ערב טוב, לאחרונה לאחר המון קריאה בפורום הגיעה לידיי היכולת לאפשר לעצמי להתקדם ולקנות רכב. הכיוון שלי הוא כזה: ידני בלבד, ספורטיבי עד כמה שניתן ומהנה. האפס למאה וכמות האבזור פחות הנתונים הקריטיים בעיניי. הרכב ישמש אותי לנסיעה יומיומית של כ18 ק"מ ביום וכמובן קצת זמן של פאן בסופשים. בדר"כ אהיה הנוסע היחיד ברכב ולאן מעדיף רכב כמה שיותר קטן. הדרישות הן כאלו: ידני בלבד כמה שיותר מהנה ומעניין יותר זריז יותר טוב ק"מ פחות מ100k שנתון מ2010 אמינות כמה שיותר קטן מראה מעניין כרגע הכיוון שלי הוא לחפש אלפא מיטו 155 כ"ס או אם אצליח אפילו את גרסת התלתן, כך שאשמח לשמוע ביקורות על הרכב. מעבר לכך אשמח לשמוע הצעות נוספות. תודה רבה, אראל
הודעה אחרונה מאת Erel, -
- 4 תגובות
- 834 צפיות
מה דעתכם על אופל אינסגניה צורה חדשה 2018? קראתי שלובינסקי שרכשו את הזיכיון יפסיקו לייבא אותו. זה בעיה?
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, מתלבט בין שתי מכוניות דומות מבחינת ק"מ ושנת ייצור, אחת מהן בעלת גיר אוטומט ואחת טיפטרוניק. האם יש יתרון מובהק בלבחור אחת מהן? או לחילופין "מחלות" שעדיף להמנע מהן? אשמח לחוות דעת. תודה!
הודעה אחרונה מאת LEGACY 1.8, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ניסאן נוט 2010, 90,000 קילומטרים, יד שניה, מצבר וצמיגים חדשים. 24,000, נשמע לכם הגיוני ?
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 29 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום לכולם, היום הלכתי למכון בדיקה למיצובישי ספייס סטאר 2013 105 אלף קמ יד 2 פרטית (הוא קנה את הרכב מאלבר 0 ק"מ) טסט לשנה הוא דורש על הרכב 27,500 ולא מוכן להתפשר. רציתי את דעתכם לגלבי הבדיקה ואם הרכב שווה את הכסף. להלן התוצאות: תודה לעוזרים ) עריכה: משום מה התמונה לא עולה, אבל דברתי עם מכונאי וסהכ הבדיקה יצאה תקינה. האם הרכב שווה את המחיר או שזה גבוהה מידי?
הודעה אחרונה מאת ereznaa, -
-
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שוב ההאשכול הכמעט שנתי, כרגע בבעלותי פונטו HGT שכבר ממש לא שווה הרבה, הלך לי הרדיאטור ואני מתלבט מה לעשות. השקעה על הרדיאטור תעלה בסביבות האלפייה, מסביב לזה יש לי עוד הרבה דברים שיגיעו בקרוב (מצבר, בולמים, טיימינג יקר, ואין לי מזגן ברכב), מעריך הוצאה של כמה אלפים טובים בשנה הקרובה ואי אפשר לדעת מה עוד יופיע. שוקל את האופציה להחליף לרכב חדש יותר באיזה עשור ומעלה, שנת 2012+, משהו קטן חסכוני, ידני שיתן לי קצת שקט. יש רכב כזה שיכול להתאים לשנה-שנתיים גג (בתקווה עד שאסיים לימודים ואקבל רכב חברה) והירידת ערך תיהיה מספיק קטנה כדי שכל העניין ישתלם לי? (כמובן שבכל רכב קיים סיכון לבלאי אבל הכל יחסי וכמובן שהרכב יבדק) חשבתי על סיטרואן C1 (ידנית) או משהו בסגנון, מצאתי 2012-…
הודעה אחרונה מאת non22, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
בוקר טוב, לאחר בדיקה אין אופציה לקבל מחברת הליסינג בעבודה את הארונה ואת הקקטוס. נשארו בחירות מאוד יבשות כמו סטוניק LX 1.0T סוזוקי בלנו יונדאי אלנטרה בדקתי על סטוניק ועל פניו היא אמנם בישיבה נמוכה יותר מהארונה וקקטוס ואכן נופלת מהם בהרבה פרמטרים (כמו מומנט) אבל הרכב דווקא באבזור בטיחות אקטיבי מאוד מכובד ביחס לציי הרכב. מישהו יכול להמליץ?
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 710 צפיות
אני מחפש המלצה לרכב סופר מיני. התכנון הוא לנסוע בסביבות ה100 קילומטר ליום. מיועד לזוג צעיר כרגע בלי ילדים אבל כן בעתיד. רוב הנסיעות הן מחוץ לעיר - אזור הצפון בעיקר. צריך להיות אוטומט מבחינתי חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני ועם ביצועים טובים. התקציב הוא בסביבות ה35K. אשמח לעזרה, תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת gobits, -
-
בוקר טוב חברים. מבקש את חוות דעתכם על פורד מונדאו 2009, מנוע 2300, רמת גימור טיטניום. מבחינת דלק אני יודע, לא מתרגש, לא נוסע הרבה. מבחינת אמינות? זו השאלה שהכי מטרידה אותי, חלק אומרים אמין כמו סלע, מנוע וגיר של מאזדה, חלק אומרים זוועת עולם. מדובר בגיר אוטומט רגיל, מנוע 2300 אטמוספרי.
הודעה אחרונה מאת m.l, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, ננעלתי על טויוטה פריוס גם בשל אמינותה וגם בשל החסכון (שכולל החלפת סוללה היברידית עדין משתלם). הגדרתי תקציב של עד 30k ש"ח. לאחר שבועיים וחצי של חיפושים ביד 2 עלו שתי האפשרויות הבאות (שעוד לא נסעתי לבדוק, מפאת הזמן והמרחק): 1. 2009, יד 1, טסט עד 1/20, 181 km ,מנוע 1.5 מחיר 25,000 ש"ח. טוען שטופל במוסכים מורשים, הוחלפו כל הצמיגים ויש פגיעות פח קלות (ללא שלדה). 2. 2010, יד 2, טסט עד 2/20, 98 km, מנוע 1.5 מחיר 38,500 ש"ח. טוען שטופל רק במוסכים מורשים. אז האופציה השניה חורגת מהתקציב די משמעותית (ביחס לתקציב) אבל נשמע כמו משהו שווה להוסיף עליו..מה אומרים? נ.ב: כמובן שאקח לבדיקה. ד"א מלחיץ העניין, של הקילומטר הנמוך, איך אפשר לבדוק שלא שונה? …
הודעה אחרונה מאת orenweb, -
- 6 תגובות
- 649 צפיות
אהלן! לאחרונה קראתי המון על הפולו מהשנתונים של 2007-2009, אני מתכנן לקנות אחד בקרוב ויש לי כמה שאלות. אשמח לקבל תשובות מחבר'ה שיש להם ניסיון אישי לגבי הרכבים ובמידה והידע מקריאה ולא מניסיון אז אשמח את תציינו זאת. - מה הדגמים שיש בשנתונים האלו? ראיתי בהמון אתרים כל מיני סוגים ואני לא מצליח להבין. להבנתי יש דגם 3 דלתות 75 כ"ס, דגם 5 דלתות 80 כ"ס ו105 כ"ס. - מה הצריכת דלק של המנוע 75 כ"ס ידני, 80 כ"ס ידני, ו105 כ"ס אוטומט (הבנתי שאין ידני)? - מי מהדגמים נחשב אמין ומי לא, מבחינת מנוע, גיר, שילדה וכו' לרכב מעל גיל עשור? תודה רבה לעוזרים! דר
הודעה אחרונה מאת darbirr, -
היי אני מחפש רכב קטן עד קטן-בינוני מהקטנים: i10 \ ספארק \ מיקרה \ פנדה מהקטנים "גדולים" יותר: ספלאש \ סוויפט \ קורסה \ קליאו \ פיאסטה \ i20 \ 208 \ 308 אשמח לשמוע מי 5 העדיפים בפן של: 1. בטיחות 2. אמינות וטיפולים+חלפים לא יקרים מידי 3. צריכת דלק 4. תא נוסעים נוח יותר הרכב ישמש לנסיעות בגוש דן(לרוב) סביב 15ק"מ לכיוון (א-ה) ואחת לשבועיים נסיעה 80ק"מ לכיוון אני אנהג באוטו בדרכ לבדי...מקסימום אחת לכמה חודשים יהיו 2 נוסעים מאחור. תודה רבה! ========================================== בנוסף: רכב יד 1 פרטי שנקנה במגרש ובעל המגרש השאיר את הרכב על שמו (לכן נותר יד 1) שנת 2016 קילומטרז 25,600 מצב חדש מחיר 32,000(מחירון 40…
הודעה אחרונה מאת shabydog, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
צריך רכב משפחתי עם תא מטען של 400-500 ליטר לא פוסל סטיישן ... נוסע 23-25 KKM בשנה דברים שחשובים לי : אמינות ,עליות צריכת דלק ואחזקה סבירה , בטיחות . מה שיצא לי לראות שנכנס לי בתקציב שנתונים 2015-2014 : קיא סיד - I25 1400(מעט קטנה אבל שווה ללכת לכיוון ?) סוזוקי קרוסאובר, 308 סטישן . סקודה ראפיד 1.4 . מה ממולץ לפי דעתכם ? כרגע מה שהכי נראה לי נכון זה הסוזוקי , לא גדול או קטן מדי , צריכת דלק סבירה ועליות נמוכות , אך איך האמינות שלו ? היה בעבר כאן שרשור על גיר בעייתי שתיקון שלו עולה עשרות אלפים ....כמה זה מצוי וצריך להיזהר מזה ?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי מעוניין לקנות איוניק סביבות 2017 18 מליסינג ק''מ סביבות ה60 יתרונות חסרונות ?הייתם קונים ? מחפש רכב משפחתי חסכוני עד 80 90K
הודעה אחרונה מאת מולטיפלה 05, -
-
- 8 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי מתלבט עבור רכב לאשתי לנסיעות בחיפה ומידי פעם גם לתל אביב. מצאתי הונדה סיוויק 2010 עם 83,000 קילומטר יד 02 פרטית ומצאתי גם יונדאי i30 יד 02 שנת 2012 עם 115000. ידוע לי כי ההונדה אמינה מאוד , אך מצד שני המנוע שלה 1800 ואשתי חוששת מצריכת הדלק . אשמח לעצות מה עדיף , בהתחשב בשנים גם . מחפשים אוטו אמין , חזק לעליות בחיפה , ולא יקר לתחזוקה .
הודעה אחרונה מאת Potato, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן חברים, אני משתחרר בקרוב וצריך רכב לתקופה של לפחות השנה הקרובה. כעקרון התכנון היה לקנות ג'ימני (גר במושב, אוהב שטח), אבל לאחר בדיקה נוספת של הצרכים והשיקולים הגעתי למסקנה שעדיף לקנות רכב עד השחרור ואחריו, לחסוך, ולקנות רכב שאני באמת רוצה משתנון נורמאלי ולא אחד שחוק בזול. התקציב הוא כעקרון עד 15 אלף, עדיפות להוציא בסביבות ה12-13 במקסימום אבל במידה ואמצא רכבים שבאמת מצדיק את ההוצאה הנוספת אלך לכיוון ה15. אני מחפש רכב שיעמוד בכמה קריטריונים. כמובן שמכיוון שיהיה מדובר ברכב שעבר לפחות עשור על הכביש ברור לי שחדש הוא לא יהיה, אבל חשבתי על כמה קווים מנחים: - שוב, שייכנס בתקציב של עד 12-13 אלף, במידה ובאמת מצדיק 15. - שיהיה שפוי מבחינת צריכת דלק, רכבים שיורדים מעשר…
- 0 תגובות
- 513 צפיות
שלום, אני בחור גבוה שרוצה לקנות את הרכב הראשון שלו. אני מתעניין לאחרונה גם בג'יפונים קטנים והטריוס נראה כמו רכב שיכול להתאים לדרישות. הביקורות עליו יחסית טובות ברשת, אך מאחר שיבוא דייהטסו בארץ הופסק, אני תהיתי האם הקנייה כדאית. האם עדיין אפשרי למצוא חלפים במקרה של תקלות? האם יש לרכב תקלות חוזרות כלשהן שצריך לשים לב אליהן? והאם 15k עבור רכב שעשה 150k ק''מ זה מחיר סבבה? תודה.
הודעה אחרונה מאת ybte,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 594 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nir eli
- הרקוליטו
- אלעדית
- BEEKER
- yor2
- Froyne
- יצחק מכירות
- Rongaflugen
- ציטי
- itaysamurai
- nadavd4
- hans