Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקוני מרכב :

משמעות נמוכה - כגון - מעיכות/מעוך/שריטות בצבע + פגמים, תקוני מרכב וצבע, נזק לפגושים

משמעות גבוהה - נזק בשילדה , קורות אורך , רוחב , עמודים וכו' .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

זו בדיוק הבעיה, בטופס יש סעיף ״שדלת מרכב״ שככל הנראה מכסה גם את השלדה וגם את המרכב.

כל מה שנשאר זה להסתכל על הטקסט שרשום ליד ה X לא תקין , וזה לא מדבר על השלדה ככל שאני מבין.

הנה לינק לסריקה של החלק הזה בטופס

https://dl.dropboxusercontent.com/u/172026/tofes_bdika_i35.pdf

פורסם

אפשר להירגע הכל בסדר.

עוד לא יצא לי לראות רכב שחזר עם V על שלדה ומרכב ( ואני עובד בתחום ורואה כמה בדיקות ביום ). זהו כסתח של מכון הבדיקה.

נקודה נוספת, משמעות נמוכה יכולה להיות גם לקורות במידה והן מחוברות בברגים.

מעבר לכך, אין שום סיבה למכור רכב שהוחלפה לו דלת ב 25% פחות. סה"כ להחליף דלת זה כמו להחליף חולצה. ישנם הרבה מקומות איכותים שמסוגלים לבצע התאמת צבע מצויינת.

פורסם

במשפט שלך

נקודה נוספת, משמעות נמוכה יכולה להיות גם לקורות במידה והן מחוברות בברגים

אתה מתייחס לטופס שסרקתי? כי אני לא רואה שום דבר בנושא הקורות. יש דרך לבדוק את זה לפני מכון הבדיקה?

פורסם

הוא מדבר באופן כללי, לא על הבדיקה הספציפית שהבאת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרכב חדש לגמרי,

הסעיף הזה הוא סעיף שיופיע בכל בדיקת קניה.

מנסיוני,סביר להניח שהציון בגרף המרכב עומד על 91 או 87

בנוסף,

בסעיף 8 השורה עבה וגדולה יותר מכל שורה.

יש מקום ל-2 איקסים.

העליון מייצג את השלדה שכמובן שלא נפגעה.

התחתון מייצג את המרכב שמדבר על שריטות ופגיעות פח קלות.

בתור אחד שעוסק בתחום,

במידה והיה רשום תיקון תאונה קלה בחזית והחלפת כנף/מכסה מנוע/תיקונים ומילוי חומר היה מה לקחת לבדיקה.

בדיקת קניה של חברה ובדיקה של אדם פרטי יהיו זהות למדי(אולי דברים קטנים שיהיו שונים אך לא משמעותיים).

בכל מקרה,

לפי הבדיקה אין לך מה לדאוג,

כאילו שהרכב יצא מהחברה.

-----------------------------------

Audi A8 6.0L W12 '08

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
משמעות נמוכה כמו שרשמו מעלי, בקניה אן בעיה במכירה זה נהיה פגיעת שילדה.

בפועל אשתי הורידה דלת אחורית וקיבלנו מהביטוח 6 אחוז ירידת ערך,(משמעות נמוכה) וכשמכרנו את הרכב היה צריך

למכור ב 25 אחוז מתחת למחירון. אז אל תקנה את הרכב ,זו דעתי אלה אם אתה קונה ב20-25 אלף פחות ומודע למכירה

בעתיד.

היה לי מקרה מאוד דומה של הונדה סיויק שקיבלה מכה קלה מאחור (החליפו מכסה תא מטען, טמבון ותיקון פח אחורי, הביטוח נתן ירידת ערך של 6% ובפועל הרכב נמכר 33% מתחת למחירון למרות שהיה במצב מעולה!.

מה שכן לא תמיד כל תאונה מסתיימת בפגיעת שלדה.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
רק אני לא הבנתי למה להקפיץ שרשור מלפני שנה שיש שרשור חדש בנושא?.
ראיתי שזה קשור אז שאלתי פה ובנוסף פתחתי חדש

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...