Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכנן לרכוש קיה ספורטאז שנת 2016 מחברת ליסינג

בדיקה שביצעתי ב "המעבדה לרכב" אתמול הראתה שהרכב תקין

בדיקה של היסטוריית הטיפולים של הרכב הראתה:

טיפול 30,000 בוצע בק"מ של 33,000

טיפול 45,000 בוצע בק"מ של 57,000

אשמח לשמוע מהמומחים פה האם העיקוב בטיפול 45,000 הוא משמעותי ואמור להוות שיקול בקניית הרכב (מציין שוב שה"מעבדה" אמרו שהרכב תקין)

תודה!

פורסם

למה לא לרכוש אחת פרטית שטופלה בזמן? השאלה היא האם אכן בוצע טיפול ב 33 אלף או שרק בוצע טיפול שמש?

מי חברת הליסינג? מי המוסך המטפל? האם יש חשבונית על טיפול שמראה שאכן הוחלפו השמנים? או שהנציג יודע לנפק רק "טופס הזמנה" לטיפול שמאוד עוזר כשנגמר הנייר טואלט בשרותים (חלק מחברות הליסינג לא שומרות את הטופס שמראה מה בוצע, אלא את הק"מ והתאריך + כמה זה עלה להם). האם עשו לו עכשיו טיפול 60 אלף? שזה טיפול גדול יותר. אם כן איפה? וכל השאלות שלעיל.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

חסר לי טיפול 15K- רכב אמור להיות מטופל כל שנה או 15K,המוקדם מביניהם ולגבי טיפול 60K זה נראה שעדיין לא הגיע זמנו (היכן שהוא בשנת 2020) או ב 60K בדיוק.

לא הייתי קונה רכבה שלא עבר טיפולים כנדרש וזה רק אני אולי.

מציע להבא,לא לקחת רכב לבדיקה לפני שראית הסטורית טיפולים ואם יש כזה מרווח ו/או דילגו על טיפולים מראש תימנע מהוצאת מאות ש"ח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
למה לא לרכוש אחת פרטית שטופלה בזמן? השאלה היא האם אכן בוצע טיפול ב 33 אלף או שרק בוצע טיפול שמש?

מי חברת הליסינג? מי המוסך המטפל? האם יש חשבונית על טיפול שמראה שאכן הוחלפו השמנים? או שהנציג יודע לנפק רק "טופס הזמנה" לטיפול שמאוד עוזר כשנגמר הנייר טואלט בשרותים (חלק מחברות הליסינג לא שומרות את הטופס שמראה מה בוצע, אלא את הק"מ והתאריך + כמה זה עלה להם). האם עשו לו עכשיו טיפול 60 אלף? שזה טיפול גדול יותר. אם כן איפה? וכל השאלות שלעיל.

התשובה רק אחת "זול וזוגלובק" עם מימון בונוס כפיתוי-הבעיה ששני הראשונים מתחילים באות מאוד בעייתית,שאותה פותח השרשור/כל אחד אחר שירכוש רכב כזה יקבל כי הרכב מוזנח.

תקין מבחינת מכון בדיקה לא ערב לי עתידית,שחלילה בעוד X ק"מ לא תתגלה בוצה במנוע כי הוחלף שמן כל 30K.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...