Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 2.5 לקצרי 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב כרגע זה הרכב שעל הכוונת.

לא אכלן, נראה טוב ואמינות שוהכיחה את עצמה.

עשינו נסיעת מבחן במגרש ורק שהגענו אמרו לי שהרכב עבר תאונה, הראו לי תמונות לפני התיקון ואמרו חי שזה רק קוסמטי, כנף ימנית טמבון קידמי ונראלי בקטנה מכסה מנוע.

אמרתי להם שבכל מקרה אעשה בדיקה.

המחירון של הרכב 65, אחרי ההורדה 61.

האוטו 92 קמ יד שנייה פרטית.

בחוץ מושלם קוסמטית

הוחלפו ג'נטים לשחורים 19' בצורת כוכב לא אשקר כבש אותי.

ההגה מקולף עד הסוף ברמה באמת זוועה.

מראה אחת לא מתקפלת חשמלית, צ'ק אנג'ין דלוק.

אמרו לי מסדר לך תמראה והצ'ק אנג'ין זה מצבר אני מחליף לך.

בכל מקרה אמורים לראות בבדיקה לא?

דורשים על האוטו 58 אחרי מיקוח ראשוני.

קשה לי במחיר הזה לקנות אותו בלב שלם.

עשינו נסיעת מבחן הרכב חלק ברמות אחרות, מאוד מאוד נמרץ במיוחד בסלד גבוה האוטו טורף את הכביש.

הבעיה עם הרמת אבזור הזאת שכמעט ואין אותה ביד 2 במיוחד 2013-4 שזה ממש הגבול של התצקיב אחרי חריגה.

יד 2 עמוס במנוע 2.0 שאני לא מעוניין וב2.5 פרימיום/+ שלא בתקציב.

כרגע אמרתי להם שלדעתי המחיר לא הוגן ולא דורשים 3 מתחת למחירון לרכב שעבר תאונה ושהוא לא מלוקק מבפנים.

אמרו לי סה המחיר, 58.

אני חושב שאפשר להוריד עוד אבל בלי קשר אני לא יודע אם אני מוכן לתת עליו יותר מ54-55.

מה אתם אומרים? הרכב שווה 58? איך נשמע כל הסיפור? אולי בכלל לרדת ממנו בגלל התאונה?

ירידת ערך 6.5 אחוז אגב.

פורסם

צריך לראות לאחר בדיקה מצידך מה באמת עבר על הרכב, האם יש פגיעת שלדה? במידה וכן תיהיה לך בעיה למכור את הרכב) ולברר מה המשמעות של נורת ה check engine ועד כמה שלי ידוע בדרך כלל הנורה לא נדלקת בגלל מצבר אלא בגלל בעיה בחלקי המנוע:/זיהום אוויר מה שתוודא לך בבדיקה שתבוצע לרכב מטעמך.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

פורסם
צריך לראות לאחר בדיקה מצידך מה באמת עבר על הרכב, האם יש פגיעת שלדה? במידה וכן תיהיה לך בעיה למכור את הרכב) ולברר מה המשמעות של נורת ה check engine ועד כמה שלי ידוע בדרך כלל הנורה לא נדלקת בגלל מצבר אלא בגלל בעיה בחלקי המנוע:/זיהום אוויר מה שתוודא לך בבדיקה שתבוצע לרכב מטעמך.

בדיקה אעשה בכל מקרה גם לראות את המצב הרכב, העניין אני מתלבט גם לגבי המחיר על רכב שעבר תאונה.

אני צריך לסגור איתן מחיר לפני הבדיקה הרי לא?

ואם אני לוקח לבדיקה והצ'ק אנג'ין זה לא מצבר אז הבדיקה אוטומטית עליו?

פורסם

אם הבדיקה אוטומטית במקרה של הנורה זה בייניך ובינו, בכל מקרה ממליץ לקחת את הרכב לבדיקה ולא להאמין לתשובה של הנורת בדוק מנוע היא בגלל המצבר. סתם שתדע עוד דבר שניתן נורא בקלות למחוק את התקלה מהמחשב עד שהיא תופיע מחדש אחרי שהמחשב יבצע רענון בדיקה. ככה שלא הייתי ממליץ לך להאמין לתשובה של '' בגלל המצבר''.

פורסם

אני בכל מקרה לוקח לבדיקה אחי גם אם אני מוצא רכב ניילון.

לא מאמין לו עם המצבר תאמת, בבדיקה במכון גם אם הוא מעלים תנורה איכשהו התקלה תופיע בטופס?

אפשר לשים לרכב כזה מצבר רגיל? רכב עם סטראט אנד סטופ, כי אולי סה העניין כי בנסיעה לא נכבה הרכב ברמזור עכשיו שאני חושב על זה.

מה אתה אומר על המחיר בגדול?

פורסם

ניתן לשים מצבר רגיל, מצבר שכולל בתוכו את האופציה של כיבוי והתנעה עולה הרבה יותר. אבל זאת לא הסיבה להידלקות הנורה. בהצלחה שיהיה.

בנימה אישית הייתי מחפש רכב שלא עבר תאונה. צריך לבדוק את נושא הכריות האוויר ונוסף על כך תבצע בדיקה דרך האתר של סליקת הביטוח לוודא שהרכב לא עבר אובדן להלכה בעקבות תאונה.

פורסם
ניתן לשים מצבר רגיל, מצבר שכולל בתוכו את האופציה של כיבוי והתנעה עולה הרבה יותר. אבל זאת לא הסיבה להידלקות הנורה. בהצלחה שיהיה.

בנימה אישית הייתי מחפש רכב שלא עבר תאונה. צריך לבדוק את נושא הכריות האוויר ונוסף על כך תבצע בדיקה דרך האתר של סליקת הביטוח לוודא שהרכב לא עבר אובדן להלכה בעקבות תאונה.

תמיד בדיקה, אין שאלה

כנראה עוברים הלאה בגלל התאונה,לא יכול בלי רכב יותר

פורסם

לך לבדיקה, מצבר גמור לא מדליק מנורת מנוע במזדות... הגה מקולף - סימן ב 92K ? מוזר מאוד...

בלי קשר - לך לבדיקה, אולי הרכב 250 אלף ק"מ ורימו את הקילומטרג'.....

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

נתוני הפתיחה לא נשמעים טוב- מגרש (כנראה לא טרייד אין של היבואן/חברה מוכרת), תאונה עם ירידת ערך של 6.5% שזה המון (ויתכן,שיש כאן לפחות קצה שילדה וחבל בכלל לקחת לבדיקה).

אם רוצים רכב טוב,מחפשים כזה בטרייד אין של היבואן ברעננה- טופ טרייד מוטורס/מקסימום במגרשי טרייד אין של יבואנים אחרים ולא במקומות בעייתיים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מגרש קטן + תאונה + Check engine דלוק - אין שאלה בכלל, נשמע כמו המתכון הכי בטוח כדי ליפול בגדול. דלג הלאה ותתרחק ממקרים כאלה מלכתחילה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

תכל'ס, תברח... יש כאלה בפרטי שמתחלקות לשניים - או נבלות שחוטות של דודים\ערסים עם כובע של נייק , או שמורות מלוקקות של מבוגרים... תהיה סבלני ותמצא..

מזדה חולה זה מתכון להרבה שיער לבן וקמטים.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
תכל'ס, תברח... יש כאלה בפרטי שמתחלקות לשניים - או נבלות שחוטות של דודים\ערסים עם כובע של נייק , או שמורות מלוקקות של מבוגרים... תהיה סבלני ותמצא..

מזדה חולה זה מתכון להרבה שיער לבן וקמטים.

חחחח כן אתה דיי צודק

https://www.yad2.co.il/s/c/etz9aj

חברה מה אתם אומרים על המודעה? אני אראה אותה יום ראשון,גמיש מעט.

היסטוריית טיפולים יש בהתחלה מהחברה והוא אומר שאפשר להשיג של היד האחרונה אבל בגדול זאת לא היסטורייה מלאה.

• תוכן חדש...