Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב למשפחה צעירה עד כ-55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אנחנו מחפשים רכב שישמש אותנו לנסיעות של עד כ-15K בשנה, 2 מבוגרים + אופציה להתרחב מעט :-)

לי חשוב שיהיו אביזרי בטיחות אקטיביים ושהרכב יהיה בטיחותי ועם איכות נסיעה סבירה. רוב הנסיעות יהיו עירוניות או בין-עירוניות קצרות.

חשבנו על פג'ו 208 או קליאו מהשנים 2015/2016. מסיאט/VW/סקודה אני קצת חושש, בעיקר בגלל הגיר אבל אם ישנה הארכת אחריות משמעותית, אולי נשקול זאת.

אשמח לקבל המלצות לרכב שכזה, בעדיפות עם עלות אחזקה לא גבוהה

תודה!

פורסם

בשביל בטיחות אקטיבית צריך לחפש הונדה ג'אז 2015 ברמת אבזור קומפורט, וזאת משימה קשה מאוד למצוא אחת כזאת.

זה גם רכב מרווח, חסכוני, אמין וסחיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אפשר לבדוק באוטו סנטר מה יש להם להציע- הם טרייד אין של הונדה ומגיעים אליהם גם רכבים פרטיים של לקוחות שביצעו טרייד אין בחברה והשתדרגו מרכב משומש לחדש ולא רק מצי הליסינג/השכרה של הרץ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מצטרף להמלצה על הג'אז ועל אוטוסנטר. מה שכן יש הבדל במחירים שתקבל בין סניפים שונים וזה נכון לגביי כל חברה.

דבר נוסף, תבדוק מתי החליפו מצבר ואם לא, אז להחליף/לקזז כי המצבר לא זול כי לרכב לש מערכת s&s (סביב 1100-1200 למצבר מקורי חדש).

זו סקירה שלי על הג'אז:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?664748-הונדה-ג-אז-2015-שרשור-סקירה-ותחזוקה-מתעדכן

• תוכן חדש...