Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי כרגע אקסנט 2006 עם 270 קמ המצב המכני שלה לא להיט בכלל... אך נוסעת... מספטמבר אצטרך לעשות מידי יום נסיעות מאשקלון לרחובות אז לדעתי מומלץ לשדרג את הרכב בעיקרון התקציב שלי הוא 10 אלף (אם מאמץ מאוד רציני יכול להגיע ל20.. עדיף שלא... רק אם ההבדל קריטי) תמליצו לי על רכבים שמותאמים לכזאת נסיעה מידי יום (אוטומט) רכבים עד 10 ואם אחליט בסוף ששווה את המאמץ אז עד 20 אלף בדגש על חיסכון בדלק ובטיחות ואיך הם בהשוואה לאקסנט 2006 אם זה בכלל שווה את השדרוג?

פורסם

בגלל ריבוי הק''מ הייתי ממליץ לך על רנו פלואנס דיזל אבל לדעתי היא לא תיכנס בתקציב שלך.

לך על מיצובישי לנסר עם נפח 1800 ( שכוללת גם בקרת שיוט) המחיר שהם נמכרות הוא סביב ה 15-20 והן נחשבות מאוד אמינות.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

פורסם

תגדיר "מצב מכאני לא להיט". אם תשקיע כמה אלפי שקלים היא תהיה כשירה?

תכל'ס רכב עם נתונים כמו שלך במצב לא מאד שמור שוויו שואף לאפס.

להבנתי מצבך הכלכלי לא משופר, לפיכך יתכן שהשקעה של כמה אלפי שקלים באקסנט ונסיון לחסוך עוד כסף במקום לקנות צרות של מישהו אחר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...