Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה אקסייט Excite

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דוקא במקרה הזה הייתי מסתכל על שער הפאונד ולא היין.

כיוון שהקורולה האצ'בק מיוצרת בבריטניה.

המחירים בד"כ נקבעים לפי ארץ היצרן ולא ארץ הייצור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

לגבי הפרש המחירים בין המחירונים של הדגמים, חלק ממנו חוזר אליכם במכירה עתידית (לאחר 6 שנים בקורולה תקבלו חזרה בערך 45 אחוז מההפרש).

כאמור אין באקסייט פלוס יתרונות ממשיים (יתרונות קוסמטיים) ומצד שני יש בה חסרונות ממשיים (עלויות נוספות ונוחות פחות טובה).

מי שקונה קורולה הוא אדם מחושב אין מה לעשות :) ולפי קו המחשבה שלך קל לזהות שאתה אדם כזה, ויתרונות קוסמטיים פחות מדברים אליך, אז לך על הקורולה אקסייט.

אני קיבלתי בחינם מצלמת חניה רגילה ללא תצוגה במסך המולטימדיה ולא ראיתי טעם בכל מקרה במצלמה עם תצוגה במסך המולטימדיה לאור כך שבמסך המולטימדיה יש את הקוים של המצלמה עם הפס האדום שמראה מתי צריך לעצור ובנוסף יש את הצפצופים של מצלמת החניה (תצוגת מרחק במסך המולטימדיה יכולה אפילו להפריע ולהסתיר את המסך- לא ראיתי איך זה נראה. בכל אופן זה מיותר כאמור). את מד המרחק שאמורים להתקין מתחת למראה המרכזית התקינו לי בתוך הדשבורד לבקשתי מאחר ולא רציתי בהתקנה מקומית נוספת במיקום הזה ולאור כך שאין לי כאמור צורך במד מרחק.

בסוכנת משנה תוכל לקבל בחינם אולי גם פסי מגן לדלתות (לדעתי זה מיותר, בלאו הכי דלתות של רכבים ליד הם בגבהים שונים ונקודת המגע שלהם עם הרכב שלך לא תהיה תמיד עם פסי המגן).

איתוראן, קודן כספת לא הייתי מתקין אפילו בחינם, עדיף בלי התקנות מקומיות וקודן גם מסרבל את ההנעה, אני ביטחתי את הרכב ללא שום מיגון.

דרך אגב, אם הייתי רק עם אישתי ללא ילדים, הייתי רוכש בכלל את ה- chr, תנוחת הנהיגה בו גבוהה יותר ולדעתי נוחה יותר והוא מאד מחניף, נותן תחושת פרימיום מודרנית.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
חסכון של 5K עכשיו עלול לעלות ביוקר בהמשך.

אם נחשוב על מכירה עוד 5 שנים,רוב הקונים יעדיפו דגם מאובזר יותר ועוד בטח כזה עם גג נפתח (מודה שלי אישית יש חולשה לעניין כבר עשור),שעד כה לא הוצעה באף קורולה ( כי באוונסיס /קאמרי היה גם היה) למעט אולי כאלו שנמכרו בייבוא מקביל ואפשר היה "לשפצר" אותן.

היה גג נפתח בגרסה המאובזרת של ה-Runx

• תוכן חדש...