ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,560 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רציתי לדעת מה המשמעות של האבחנה הבאה: 8.שלדת מרכב ליקויים בעלי משמעות נמוכה---לא תקין. אבחנה:תיקונים במרכב.תיקון דופן אחורית משמאל+פגוש,חדירת מים לתא מטען,מעיכות בתחתית פגיעות פח ופגמים בצבע,הוחלפה שמשה בדלת קידמית מימין. מה זה אומר הבדיקה הזאת? האם יש(או ניקרא..) קצה שלדה(שאסי)..? בבקשה ממכם רק למי שבאמת מבין בזה. אמור לעורר דאגה?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
התובעים קנו מהנתבעת מכונית משומשת. הם קיבלו אותה ביום שישי בצהרים בלא שבדקו אותה קודם, וסמכו על המוניטין של החברה הנתבעת שהיא תקינה. בגלל השעה המאוחרת לא לקחו אותה לבדיקה. נציג הנתבעת טען היום בביהמ"ש, כי אכן המליצו לתובע לבדוק את המכונית, כי את התקלות שהתובעים גילו זמן קצר לאחר הרכישה, תיקנה הנתבעת על חשבונה ואילו את תיבת ההילוכים שהתובעים תבעו כי תתקן, לא תיקנו משום שהתקלה נתגלתה כעבור 24,000 קילומטר שהמכונית עברה לאחר הקניה בעוד שהאחריות היתה ל- 10,000 קילומטר בלבד. . . . . על יסוד אלה הוא פוסק, שכדי להביא לסילוק מלא ומוחלט של התביעה ובלי לקבוע את מידת אחריותם המשפטית של בעלי הדין לנזקים שנגרמו למכונית, תשלם הנתבעת לתובעים, ביחד ולחוד, 7,000 ¤. …
הודעה אחרונה מאת eyalzo, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 859 צפיות
היי כידוע לכם אני מחפש טיוטה קורולה 2003. יש לי קשרי מישפחה ב חברת ליסינג ידועה. קיבלתי מהקרוב משפחה טלפון היום על טיוטה קורולה 2003 שתיכנס מחר למכירה. הוא גם מסר לי את שם החברה בה היה הרכב ב 3 שנים האחרונות. אמר לי כי הוא אישית בדק כי הרכב טופל כראוי..ללא תאונות והרכב "נקי" וממש בסדר. לגבי המחיר..אוכל לקבל אותה ב 77 אלף שקל . אני אפילו אנסה ללחוץ קצת יותר אליהם. הרכב עם 86 אלף קמ " צבע כסף מטאלי. אוכל לקחת לבדיקה היכן שארצה וכל דבר הכי קטן..יטופל מיידית. חצי שנה אחריות מלאה על המנוע והגיר. סהכ" בעקבות הקשרים שם ..התיחסו אלי ממש בסדר ואוכל לקבל כל אינפורמציה על הרכב. מה דעתכם? היכן יותר טוב לבדוק את הרכב? …
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי חברים אני רוצה לקחת לבדיקה מחר בבוקר קולט ואני צריך את העזרה שלכם דיי דחוף תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש רכב דיי חסכוני עם 4 דלתות גיר ידני או אוטומטי מנוע 1.4 או 1.5 אפשר גם פחות הגה כוח וחלונות חשמל מקדימה ורצוי שלא יהיה הרבה במוסך בכלל. חשבתי על הכיוון של אופל קורסה 1.4 משנת 98 ככה בסביבה או על אלפא 146. אני ישמח אם תתנו הצעות לפי מה שאתה חושבים. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
רציתי לדעת מה המשמעות של האבחנה הבאה: 8.שלדת מרכב ליקויים בעלי משמעות נמוכה---לא תקין. אבחנה:תיקונים במרכב.תיקון דופן אחורית משמאל+פגוש,חדירת מים לתא מטען,מעיכות בתחתית פגיעות פח ופגמים בצבע,הוחלפה שמשה בדלת קידמית מימין. מה זה אומר הבדיקה הזאת? האם יש(או ניקרא..) קצה שלדה(שאסי)..? בבקשה ממכם רק למי שבאמת מבין בזה.
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
ערב טוב אני זקוק להמלצה עבור רכב קבריולט, משהו בסגנון של BMW סדרה 3, או רכב אחר שאתם מכירים עם גג נפתח ו-4 מקומות, בסכום שסובב את ה100K ש"ח, ושיהיה כמה שיותר חדש (מה שנכנס בתקציב). *הרכב מבוקש עבור ידידה תודה
הודעה אחרונה מאת יוגב R, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מתעניין בפיאט פונטו - ידני, 1998, 1250, 2 ח"ח, הגה כח, 61000 ק"מ (!) ובמחיר 29,000 ש"ח. הרכב נראה במצב תקין, שמור ומטופל (ללא תאונות). הדגם שמופיע על הרכב הוא SX אבל אין כזה דגם במחירון יצחק לוי. מישהו יודע מהו הדגם המקביל לו במחירון? (S75 אולי?) אשמח גם על חוות דעת על הרכב - האם כדאי לקנות? (בהנחה שאני מחפש אוטו מיני,מA לB, באמינות טובה, עם התפשרות על נוחות וביצועי כביש) המון תודה!!! זיו
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 8 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
החלטתי לשקול רכישת רכב אמריקאי (להלן:הספינה) משיקול של נוחות, מחיר(אפשר להוריד ל 60% מהמחירון) ןמראה מרשים ונאה. מכיוון שאני עדיין שפוי במקצת, החלטתי בכ"ז להתחשב איכשהו בצריכת דלק. להלן רשימה של מודלים שיצאו לקו הגמר - מדובר בשנתון 91-96 . מה צריכת הדלק שלהם? שברולט - קורסיקה 3100 2200 אסטרו 4300 קרייזלר - סרגוטה 3000 קאדילאק - סוויל 4600 פונטיאק - סן-בירד 2000 טמפסט 3100 גרנד-פרי 3100 ביואיק - סנצ'ורי 3100 2000 כמו כן האם האמינות של הגיד האוטומטי האמיריקאי של השנתונים הנ"ל (91-96) היא טובה? תודה על המענה והסבלנות...
הודעה אחרונה מאת YaronJO, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 9 אלף צפיות
צריכת דלק,בעיות כלשהן,התנהגות,סחירות.... אשמח לקבל מאנשים שיש להם או היה להם ניסיון עם הרכבים הנ"ל...או ששמעו מקרובים... המונדאו נפח מנוע 2000 סמ"ק פיג'ו 307 1600/2000 סמ"ק תודה
הודעה אחרונה מאת obarshad, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם, ראיתי סיאט קורדובה 2002, יד ראשונה אוטומטית. מנוע 1600, 100 כ"ס (סטלה),93 אלף ק"מ, רוצים 51 אלף ש"ח. יש לה קצת כתמי חלודה על מכסה המנוע - האוטו אגב לבן - והפלסטיק של הידיות בתא הנוסעים מתקלף. השאלות כדלקמן: 1. קראתי כאן בפורום דברים סותרים לגבי האמינות שלה (ממיר קטליטי, חלונות חשמליים וכו'), אני מחפשת אוטו לנסיעה הכי משעממת שיש, רק ללימודים וחזרה ולא מחפשת שום ריגוש, רק שיסחוב ולא יבלה יותר מדי במוסך, האם האוטו מתאים ? 2. הוא אמר לי במגרש שהוא יתקן את כתמי החלודה עם מכחול - מה ?? זה מה שעושים או שהוא מנסה לחסוך עלי ? ואם לא יתקנו כמו שצריך זה אומר שמכסה המנוע יתמלא חלודה ? 3. בנסיעה המנוע הרעיש, ז…
הודעה אחרונה מאת primekart, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הרכב הוא ניסן פרימרה 2000 GSX אוטומטית אם למישהו יש מחירון (עלון) הוא יכול להגיד לי מה מחיר הרכב משנת 90 ומעלה בבקשה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום חברים, רציתי לשאול לגבי רכישת רכב מסחרי ,מה כדאי מנוע בנזין או דיזל?? אם אני נוסע כל יום לא פחות מ*120 ק"מ.(עבודת הפצה) שאלה שנייה: מהו הרכב המסחרי המשתלם ביותר עד 15k ? האם טנדר סקודה של שנת 96-2000 משהו כזה רכישה טובה ,האם מנוע ה-1300 בנזין של הסקודה מתאים לעבודה הנ"ל? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת hanang, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז המועמדות הסופיות בטווח מחירים של 25,000 פחות או יותר הם: סיטרואן סקסו , פיג'ו 106, יונדאי אקסנט, סיטרואן AX פורד פיאסטה, ודייהטסו שרייד. שנתונים 96-99 בערך... האוטו אמור לנסוע בערך 30-40 ק"מ כ 3 פעמים בשבוע נסיעות בינעירוניות ובלי עליות מיוחדות. חשובה אמינות על כל שאר התכונות. אפשר חוות דעת מה עדיף?
הודעה אחרונה מאת RuDiK-G, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום אני מעוניין להחליף את הפג'ו 306 שלי לרכב שטח. חשוב לי שהאחזקה שלו תהיה זולה ושיהיה יחסית טוב בשטח. 1. מה דעתכם על סמוראי 97/98? אשמח לקבל מפרט לגבי נתוני הרכב (צריכת דלק, אבזור, תקלות נפוצות וכו') ועל הדייטסו פרוזה? 2. אילו עוד אופציות אתם מכירים בסדר גודל הזה? אשמח לקבל המלצות. תודה, איתי.
הודעה אחרונה מאת rafi_h, -
-
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אנו בכיוון של אחד מהרכבים הנ"ל, אך רצינו לברר מספר דברים בנוגע לאחזקה : לבעלי האלמרה (שנת 2000 SLXI או פרפקט 1800 שנת 2001, וגם אלמרות אחרות...) - האם הטיפולים והחלפים של קרסו יקרים מדי ? אם אפשר, אשמח לקבל מחירים של טיפולים שעשיתם וכו'... לבעלי הפוקוס - רציתי לדעת על מחירי טיפולים שעשיתם, האם אתם מרוצים מהשירות, ובכלל, האם הפוקוס אמינה ברמה של היפניות ? לבעלי הקסנטיה - אני יודע שהיא רמה מעל האלמרה והפוקוס, אבל בגלל המחיר הזול, אנו שוקלים לקנות גם אותה (2 ליטר). מה לגבי טיפולים ואחזקה ? כמו כן, האם היא אמינה ? אנו זקוקים לרכב אמין ולכן שוקלים יפניות, אך מצד שני הקסנטיה מציעה משהו קצת אחר... המון תודה !
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אפשר לקבל חוות דעת על הרכב הנ"ל?מבציר 88 .
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן אנשים, שמי אלי, בן 21 מת"א, חבר חדש בפורום. חייל משוחרר מזה כארבעה חודשים וחושבלקנות את הרכב הראשון שלי. אני פשוט מאוהב במראה של ה פג'ו 106, אבל כידוע האהבה עיוורת ולכן אני פונה אל חברי הפורום שיפקחו את עיניי במידת הצורך. אני יודע שזה מעצבן לראות שאלות שנשאלו הרבה בעבר ואכן עשיתי חיפוש בפורום, וחזרתי עם כמה שאלות ספציפיות וממוקדות... רכב ראשון? מאז שקיבלתי רשיון נהיגה בקושי נהגתי ולכן אני אינני מחפש ספורטיביות אלא רכב שילמד אותי לנהוג האם מהבחינה הזו הרכב הזה יתאים לי. הוצאות אחזקה? כאמור, אני חייל משוחרר, כרגע עובד בעבודה זמנית עם משכורת של 4K, בהמשך אני גם אהיה סטודנט ואז בכלל כסף יהיה בעייתי, ברור לי שמבחינת אחזקה יש אלטרנטיבות …
הודעה אחרונה מאת R.L, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תשמעו אני ממש צריך עזרה. אני מעוניין ברכב הזה. עכשיו אני רוצה לשאול את תעדכם המקצועים והניסיונית יותר משלי. אני לא רוצה לקנות ולהתאכזב כי יש לי סכום שאני לא רוצה להפסיד אלא להשקיע את כולו ברכב. בא לי על רנו קליאו RSI סמ"ק 1400 השאלות שלי. שווה לקנות את ה-RSI או לקנות רנו קליאו רגילה? כי אומרים שהצעירים הורסים את ה-RSI מה דעתכם בכללי? מה כוחות הסוס שלו? האם הייתם הולכים עליו? האמינות שלו? טובה? ככה שאני לא אצטרך להתקע באמצע הכביש ולהתפלל שהאוטו יסחב לפחות למוסך. הנוחות. התנהגות.. קיצר כל מה שתוכלו לספר ולהוסיף אני ממש אשמח לשמוע! מי שמבין ממש טוב אשמח לקבל יעוץ בפרטי. ממש תודה לכל מי שיעזור! אני ממש זקוק לעזרתכם.
הודעה אחרונה מאת Robin hood, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 11.2 אלף צפיות
TOYOTA YARIS T-SPORT vs SUZUKI IGNIS SPORT vs HYUNDAI GETS SPORT ספורטיבית למתחילים אחיינית שלי עברה טסט ראשון בסופ"ש שבוע האחרון. והיא חושבת בכיוון של השלושה- התלוויתי אליה לחיפוש אחר ספורטיבית למתחילים אצל יבואני הרכב. מכוניות שהן כרטיס הכניסה לעולם הספורטיביות החדשות בישראל - 2006. סוזוקי איגניס ספורט - 100,000 ש"ח. טויוטה יאריס T ספורט - 110,000 ש"ח. יונדאי גטס ספורט - 111,000 ש"ח. מחירן פחות או יותר זהה: היאריס T ספורט יקרה בכ- 10,000 ש"ח מהאיגניס ספורט, אך היונדאי גטס ספורט- לוקחת את התואר היקרה בחבורה עם הפרש של 1000 ש"ח מהיאריס T ספורט. נפח מנוע : 1.5 ליטר ב יאריס T ספורט ,וב איגניס ספורט, לעומת 1.6 ליטר ב יונ…
הודעה אחרונה מאת turbo, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלה קצת מוזרה אך בכל זאת דוד שלי מחפש רכב ורוצה שיהיה: 1.אוטומטי (גם אישתו תנהג). 2.מרווח (מקום לעגלה מאחורה). 3.שלא יהיה יותר איבוד מכוח המנוע בגלל הגיר האוטומטי (גר בצפון ההררי). 4.מנוע סביב 1600-1800. 5.אחזקה זולה יחסית. 6.בגלל שכרגע הנטיה היא לכיוון האירופאי שהגיר יהיה אמין ונוח לשימוש (שמע על הגיר הפז'ו ובמאגן). 7.מינימום שנת 2000 עקרונית התקציב סביב 50K אך יכול להימתח קצת. מה תציעו לו אתם חברי הפורום בלי תגובות צרפתי חרה של אוטו!!
הודעה אחרונה מאת rgunv, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברים יש לי הצעה לרכישת מזדה לנטיס ידנית, 1600, מודל 98, עשתה 200,000 ק"מ. 1. האם המזדות הידניות הן רכב מוצלח בשנתון הזה? 2. האם 200,000 הוא לא קילומטרז' גבוה, אני בעיקר מפחד מהחלפת מנוע... לתשובתכם אודה
-
רכב ב25-30
מאת rafi_33- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אחי מחפש לקנות רכב הוא מתלבט בין מספר רכבים לא קטן , אשמח אם תעזרו לו לגבש החלטה בעזרת תשובתכם הוא מחפש רכב בתקציב של 25-30 אלף שח,אוטומט, אחזקה זולה יחסית ושיהיה אמין עם כמה שפחות תקלות ונח לנסיעה עד כמה שאפשר לנסיעה במחיר כזה .. ולא גדול במיוחד המכוניות שרלונטיות הם : אופל קורסה דייהטסו שרייד טויוטה סטארלט(קשה למצוא אחת כזאת) יונדאי אקסנט סיאט איביזה פולו פיאסטה קליאו
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני יודע שהנושא הזה הופיע בפורום 30 אלף פעם, אבל אני אשאל שוב למען הדרישות הספציפיות שלי: אני זקוק לרכב משפחתי (כמו הלאנטיס, לדוגמא) אמין, חסכוני ואם אפשר שגם נוחות תיכנס לתמונה. שנת 2000 ומעלה, אוטומטי בלבד. חיפשתי בפורום והאפשרויות שמצאתי הן: 1. מאזדה לאנטיס 2. ניסאן אלמרה 3. סובארו אימפרזה 4. הונדה סיויק 5. טויוטה קורולה 6. יונדאי לנטרה 7. מיצובישי כריזמה (לא יודע כלום עליה...) המון אפשרויות, אם תוכלו לקזז כמה לפי הדרישות שלי אני אשמח... המון תודה !
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, קראתי את הדעות שלכם בפורום לגבי לנטרה, והגעתי למסקנה שהאוטו די מתאים לי חוץ מכמה דברים שקראתי ורציתי לשאול: 1. האם הדגם הידני צורך גם הוא הרבה דלק ( אם למישהו יש תצרוכת ממוצעת אשמח )? 2. האם הרכב באמת לא סוחב כמו שכמה כתבו פה ( נסעתי על האקסנט לדוגמא והיא היתה די זריזה וסחבה בלי שום בעיה)?
הודעה אחרונה מאת gorenziv, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
חברים יקרים. קראתי רבות על נושא צריכת הדלק הקיצונית והגבוהה של הגטס 1.4 אוטומאט. יש לי אפשרות לקנות רכב זה מודל 2005 במחיר מעולה!! האם באמת מומלץ שלא להתקרב לרכב זה בגלל אותה צריכת דלק גבוהה או במידה והמחיר ונתונים אטרקטיביים אז לא כדאי לשלול אותו? מודה לכולכם
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
האם רכב צרפתי באמת לא אמין ? או שסתם יש לו סטיגמה רעה ?אומרים שאין כמו רכב יפני האם יש אמת בדבר אני שוקל לקנות פיג'ו 106\205 או משהו יפני מקביל סוזוקי סוויפט ,קיא פרייד, דייהטסו שרייד? אם יש למישהו ניסיון עם אחד הרכבים אני אשמח לקבל חידודים לגבי צריכת דלק,ביטוחים אחזקה כללית וסתם נקודות חשובות או לא חשובות מה שבא לכם.....
הודעה אחרונה מאת יוגב R, -
-
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום אני חדש פה בפורמים, אני מחפש רכב לי(נהג צעיר) שאמור להתאים לי וגם לאמא שלי- בגלל זה לצערי הוא צריך להיות אוטומטי. הרכב צריך להיות מיני/סופר-מיני או משפחתית קטנה יחסית כאוטו שני בבית. צריך להיות דגש על בטיחות ואמינות. לא מעוניין בצרפתיות(בגלל אמינות) וגם לא במאזדה או יונדאי(סתם בגלל חוסר חיבה). חשוב גם התנהגות כיפית ומהנה אבל לא על חשבון הבטיחות והאמינות. מומלץ מאוד שיהיה משנת 2001 ומעלה. ההתלבטות שלי היא ככה(לפי סדר העדיפויות) - פורד פוקוס 5 דלתות(קצרה) - מיצובישי קולט(מעל שנת 2001 כמובן) - סיאט ליאון - סיאט איביזה - משהו אחר(?) זה עניין יחסית דחוף אשמח אם תעזרו לי כמה שיותר מהר, תודה מראש
הודעה אחרונה מאת TipTronic, -
- 0 תגובות
- 3 אלף צפיות
שנת 92' מנוע 1600 איך ההתנהגות שטח וכביש של הרכב? מהי צריכת הדלק שלו? עלויות אחזקה -+?
הודעה אחרונה מאת itaizvi, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם שמעתי הרבה דעות על האיביזה, חלקם אומרים שזאת מכונית לא אמינה בעלת נטיה לביקורים תכופים במוסך ורמת גימור נמוכה וחלק אומרים שהדגמים היותר חדשים ( 2000 ומעלה ) הן מוצלחות ואמינות. הייתי רוצה לשמוע דעה של אנשים שהיה או יש להם את הרכב בבקשה
הודעה אחרונה מאת ibiza 20VT,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 401 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- sperial
- Markm4
- RBRB
- אהרן ג
- gadik6
- עדי-אל
- eladts
- amosbmw
- אלפרד חיות
- Carjhpua
- asix