Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOYOTA YARIS T SPORT vs SUZUKI IGNIS Sport vs HYUNDAI GETZ SPORT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שקספר ציין לפני (אך לא הדגיש זאת כמו שאני אעשה), ה "206XSI" כן מיובאת לארץ. הרי זאת ה 206XS המוכרת. למיטב ידיעתי מדובר באותו הרכב בדיוק אשר שונה רק שמו מ XSI - כך הוא נקרא במדינות מסוימות באירופה, ל XS. (ראה כתבה ב ynet על ה 206XS שם מצויין הדבר בפירוש).

פורסם
אילן, אני לא יודע מה איתך אבל אני הייתי מעדיף לקנות יאריס יד שנייה מאשר איגניס או גטס "ספורט",

אין שום קשר בין ספורטיביות למכוניות האלה.

לגביי הגטס אני נוטה להסכים אבל לגביי האיגניס? מאיפה המידע הזה? ניסית? שמעת? או שלדוד של השכנה שלך יש חבר שלסבתא שלו יש חברה שהנכד שלה חשב לקנות אחת וויתר כי היא לא ספורטיבית.

haters will hate

פורסם

אז במקרה אני כן נסעתי באיגניס (לא נהגתי, היא התפרקה לפני שהספקתי).

האיגניס בעלת יתרונות וחסרונות, מצד אחד יש לה יכולת כניסה מהירה לסיבובים. היא קשיחה מאוד וכמובן בעלת בסיס גלגלים קצר.

מהצד השני היא נוטה להתנדנדות על קפיצות בכביש, היא פחות נוחה מהיאריס ולא ממש בדקתי את היכולות שלה מול היאריס.

עוד חסרונות, היא לא יובאה בייבוא ממש מסודר. בין היתר בגלל שאף פעם לא היה רכב הדגמה, או פרסום, או איזשהוא ניסיון למכירה. ככה שיש מעט רכבים כאלו.

הגטס כמו שציינו הינה הרבה פחות ספורטיבית.

ה 206 הינה בעלת אחיזה טובה אבל מאפיינים ספורטיביים פחות טובים, ידית הילוכים בעלת מהלך ארוך מדי, דוושות ארוכות ולא נוחות לנהיגה ספורטיבית וגם אמינות נחותה (כנראה, לפי מבחני האמינות)

אם היא תקנה איגניס, אחי ישמח מאוד לקבל סיבוב כדי לראות אולי לקנות בעצמו ...

פורסם
ספרינט אני איתך! :mm_yeah:

וכדי שתיסע קודם כל על המשפחתית הרגועה של ההורים

ורק אחרי זה תיסע על מכונית יותר דינמית.זאת דעתי לפחות.

יוגב

יוגב יקירי

זאת הבעיה ,להורים שלה ז"א לאחותי ובעלה,אין ממש משפחתית "רגועה".

אם אתה מתעקש על דגם- יש להם מרצדס E350 חדשה.

ובכלל המהלך הדינמי של כל רכב בכלל, וספורטיבי בפרט ,הוא תוצאה של הנהג

ולא של הרכב. הרכב לא נוסע מהר מעצמו- אלא אם הנהג לוחץ על הדוושה /מאיץ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם
ובכלל המהלך הדינמי של כל רכב בכלל, וספורטיבי בפרט ,הוא תוצאה של הנהג

ולא של הרכב. הרכב לא נוסע מהר מעצמו- אלא אם הנהג לוחץ על הדוושה /מאיץ.

כשיש רכב ספורטיבי, כל העניין בו שהוא "מזמין" אותך ללחוץ עליו, כאשר יש לך סיריון מנוע 1000 אתה לא תהנה ללחוץ עד הסוף כמו שבקליאו ספורט, תסכים איתי, הרעש המתכתי של המנוע, רעש שמזכיר יותר מכונת תפירה, ולא רכב, לא בדיוק מזמין ללחוץ עליו, אולי רק כדי לעלות את העליה ב-60 ולא להידרדר אחורה אז אתה לוחץ.

כשיש לך אוטו ספורטיבי, האוטו רוצה שילחצו עליו, המנגינה שהמנוע מפיק, המהירות שבה המהירות נצברת, האדרנלין, הכניסה המהירה לסיבוב, כל אלה מזמינים את הנהג ללחוץ.

כאשר אין לך את זה, אז אין!

אז זה לא בדיוק תופס מה שאמרת.

נכון שיש כאלה שנוסעים לאט על המכוניות ספורט שלהם, אבל הם מעטים, ויש להם את הסיבות שלהם!

פורסם

לי הכי קורצת לפי מה שקראתי הIGNIS ספורט.

לדעתי בצבע המתאים היא גם נראת הכי טוב (אבל לא בצבע שהיא בתמונה)

חשוב לציין שלא נהגתי באף אחת, רק קראתי עליהם וראיתי אותם, ונסעתי פעם אחת רק ביאריס.

אבל הIGNIS, גם הכי חזקה, מושבים של RECARO, הכי מהירה מ0-100, זולה משמעותית (!) ובשחור עם ג'נטים לבנים היא נראת הכי יפה לטעמי מבין השלושה, גם פחות נפוצה ויותר ייחודית.

גם את הפנים (INTERIOR, לא פרצוף..) שלה אני הכי אוהב.

הייתי יורד מהגטס ונוהג ביאריס ובIGNIS - וסביר להניח נעשה בעלים של סוזוקי.

ignis sport int.jpg

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

אגב, לטוענים שאחת מהמכוניות הנ"ל לא מתאימה לישר אחרי הרשיון, שיחזור למציאות לשניה?

אימפרזה WRX או S2000 לא מתאימות לרכב ישר שמקבלים רשיון, זה כן.

אבל אף אחת מהמכוניות המדויינות פה לא ממש שורפת גומי עצבנית.

בוא נגיד, תאונה תהיה עם פוטנצייל אחוזים באחת מאלה בדיוק כמו שהיא תהיה בלאנטיס.

בעצם, עם התנהגות של 1.6 משפחתומטיות, לנהוג במשפחתומטית "של ההורים" או באחת מהנ"ל נהיגה "ספורטיבית" סביר להניח שהמכונית של ההורים תישק לעמוד קודם..

פורסם
תביא לה פיאט קופה .

מאובזרת ועולה פחות , חוץ מזה שיש לה פוזה והיא תוכל לתפוס חתיכים ובתכלס' לאף לא יהיה איכפת אם היא תתרסק...

אם היא הייתה מתרסקת בפיאט, גם לה לא נראה לי היה אכפת יותר...

פורסם

אך ורק חדש? זה סופי ? והתקציב סביב ה110?

חבל, כי ישנם אופציות משומשות מאוד מעניינות...

הייתי בוחר חד וחלק ביאריס, רבים כבר ציינו למה.

טיוטה ידועה באמינות שלה, הסחירות שלה גבוה יותר, הרכב מקנה תחושת ביטחון, ולא כמו האיגניס שמשדרת שהיא הולכת להתפרק.

פורסם
חשוב לציין שלא נהגתי באף אחת, רק קראתי עליהם וראיתי אותם, ונסעתי פעם אחת רק ביאריס.

אבל הIGNIS, גם הכי חזקה, מושבים של RECARO, הכי מהירה מ0-100, זולה משמעותית (!) ובשחור עם ג'נטים לבנים היא נראת הכי יפה לטעמי מבין השלושה, גם פחות נפוצה ויותר ייחודית.

גם את הפנים (INTERIOR, לא פרצוף..) שלה אני הכי אוהב.

הייתי יורד מהגטס ונוהג ביאריס ובIGNIS - וסביר להניח נעשה בעלים של סוזוקי.

מצחיק שציינת דווקא את האיגניס כבעלת הפנים הכי קורץ. יצא לי לנהוג קצת באיגניס, והפנים שלה הוא אולי הדבר המזוויע ביותר שראיתי במכונית חדשה. נכון, יש מושבים של רקארו, אבל כאן זה נגמר. הפלסטיקים הם מהאיכות העלובה ביותר, העיצוב משמים, התחושה היא של מכונית צרה מדי וגבוהה מדי, האיבזור נחות, איכות ההרכבה עלובה (רעשים מעצבנים ביותר מכל פינות הרכב) ובכלל - אפילו אם היא הייתה מהנה לנהיגה (והיא לא ממש), רק בשביל לא להצטרך לסבול פנים כזה נורא הייתי מעדיף עליה את הגטס.

ובנוגע ל"הכי מהירה מ-0-100" - תעשה לי טובה, 0.1 שניות הפרש? זה לא שווה כלום בעולם האמיתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

על האיגניס והיאריס אני לא יכול להמליץ כיוון שאין לי ניסיון איתם, אולם על היאריס שמעתי רק דברים טובים.

אבל על הגטס אני יכול לתת חוות דעת- הגטס קטנה וקצת חמודה, בגרסה ה"ספורטיבית" היא נראית

קצת יותר טוב וקצת פחות המונית- ספורטיבית היא לא, אין לה שום דבר ספורטיבי מלבד השם, אבל

אני מאמין שהיא לא מחפשת ראש בראש עם אימפרזות אז הגטס או היאריס יעשו את העבודה כמו שצריך.

1.8T 8)

פורסם
אני מאמין שהיא לא מחפשת ראש בראש עם אימפרזות .

ממש לא, למרות שלחברה שלה , יש אימפרזה WRX.... :shock:

אילן פ ייביש - turbo

• תוכן חדש...