Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש פה בפורמים,

אני מחפש רכב לי(נהג צעיר) שאמור להתאים לי וגם לאמא שלי- בגלל זה לצערי הוא צריך להיות אוטומטי.

הרכב צריך להיות מיני/סופר-מיני או משפחתית קטנה יחסית כאוטו שני בבית.

צריך להיות דגש על בטיחות ואמינות.

לא מעוניין בצרפתיות(בגלל אמינות) וגם לא במאזדה או יונדאי(סתם בגלל חוסר חיבה).

חשוב גם התנהגות כיפית ומהנה אבל לא על חשבון הבטיחות והאמינות.

מומלץ מאוד שיהיה משנת 2001 ומעלה.

ההתלבטות שלי היא ככה(לפי סדר העדיפויות)

- פורד פוקוס 5 דלתות(קצרה)

- מיצובישי קולט(מעל שנת 2001 כמובן)

- סיאט ליאון

- סיאט איביזה

- משהו אחר(?)

זה עניין יחסית דחוף אשמח אם תעזרו לי כמה שיותר מהר,

תודה מראש

פורסם

הפוקוס דגם 5 דלתות מתאימה לנו מהבחינה הזו.

דווקא על הסיריון הבנתי שהאוטו פשוט עשוי מנייר ודווקא במחני ריסוק האחרונים הקולט של 2003 קיבלה 4 כוכבי בטיחות, השאלה היא איך היא מבחינת אמינות וחוויות נהיגה.

היאריס יקרה ולא נכנסת בתקציב לפי מה שראיתי ועל האיביזה הדעות חלוקות.

אם תוכל בבקשה יותר לפרט.

תודה

פורסם

מכול המכוניות שציינת, דוקא הסיריון החדשה "זוכה" לציוני הבטיחות הגבוהים ביותר.

לדעתי, הבחירה בפוקוס מצוינת. הבדלי האורך של גירסת החמש דלתות קטנים ביחס למכוניות הסופר מיני ובוודאי אינם בעלי משמעות, בנסיעה עירונית.

הפוקוס היא המהנה לנהיגה,הנוחה ביותר והמרווחת מכל המכוניות שהצעת. לקרובי משפחה שלי וגם למספר חברים יש רכבים דומים שמגלים סימני אמינות טובים.

אם הבחירה היא סופר מיני, הייתי ממליץ לך על הטויטה יאירס שהיא מכונית מצוינת, בעייתה העיקרית היא שהיא מאוד מבוקשת וקשה למצוא אחת.

שאר המכוניות שהצעת לא ברמה של המכוניות שהזכרתי.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

תודה,

הבנתי שהפוקוס והיאריס הן העדיפות(למרות שהפוקוס לא סופרמיני, אני יודע),

ובכל זאת אם לא ה-2 האלה מה בכל זאת?

פורסם

אבל מאוד יקרה,

הבעיה שלי עם יאריס זה שאני לא אוהב את הצורה שלה ב-כ-ל-ל(חוץ מהדגם היותר קצר שאותו קצת קשה למצוא).

פורסם

את הפוקוס אני פשוט מתקשה למצוא בלי פגיעות או בקילומטרז' נמוך ועברתי הרבה הרבה לוחות, דווקא עכשיו ראיתי את הקולט ובאמת רכב כייפי ומהנה.

• תוכן חדש...