Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנו בכיוון של אחד מהרכבים הנ"ל, אך רצינו לברר מספר דברים בנוגע לאחזקה :

לבעלי האלמרה (שנת 2000 SLXI או פרפקט 1800 שנת 2001, וגם אלמרות אחרות...) - האם הטיפולים והחלפים של קרסו יקרים מדי ? אם אפשר, אשמח לקבל מחירים של טיפולים שעשיתם וכו'...

לבעלי הפוקוס - רציתי לדעת על מחירי טיפולים שעשיתם, האם אתם מרוצים מהשירות, ובכלל, האם הפוקוס אמינה ברמה של היפניות ?

לבעלי הקסנטיה - אני יודע שהיא רמה מעל האלמרה והפוקוס, אבל בגלל המחיר הזול, אנו שוקלים לקנות גם אותה (2 ליטר). מה לגבי טיפולים ואחזקה ? כמו כן, האם היא אמינה ? אנו זקוקים לרכב אמין ולכן שוקלים יפניות, אך מצד שני הקסנטיה מציעה משהו קצת אחר...

המון תודה !

פורסם

בתור בעל אלמרה פרפקט 2003 בשלושת החודשים האחרונים

לא יצא לי להתקל בבעיות מיוחדות ברכב, הטיפולים לא עולים הרבה - אבל זאת לא חוכמה

כי אני מטפל במוסך חצר ברוב הטיפולים השוטפים. (הרבה יותר אמין והעבודה מקצועית יותר).

לגבי חלקים, אני משתמש רק במקוריים של ניסאן, לא החלפתי עד עכשיו כלום מלבד פילטר שמן + שמן סינטטי. הפילטר עלה בסביבות ה60 ש"ח למקורי והשמן 5W40 סינטטי מלא 120 ש"ח.

חוץ מזה, משיחה עם הרבה בעלי ניסאן, מסתבר שהאלמרה היא רכב אמין מאוד

וזאת הייתה אחת הסיבות לקניה. את הטיפולים השוטפים אני עושה כל 10,000 (ולא 15,000 כמו שניסאן ממליצים) או חצי שנה.

בסה"כ בכל רכב יש יתרונות ויש חסרונות. האלמרה היא רכב משפחתי-אוטומטי אמין ועומד בכל קריטריון מול שאר היפאניות.

פורסם

חלק מהתשובה כבר טמון בשאלה.

אתה כותב שהקסנטיה רמה אחת מעל האחרות (וזה נכון!) אבל מחירה אטרקטיבי

למה לדעתך הקסנטיה לא שומרת מחיר? למה לדעתך מחיר השוק שלה יחסית נמוך?

התשובה בגדול- עלויות האחזקה השוטפות יחסית יקרות!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אני בעל קסנטיה שנתיים.

בשנתיים האלה אחלפתי צלחות ברקסים לא זוכר את המחיר, שסתום של ברקסים עלה 800 שקל בלי עבודה יחסית הרבה לחלק כזה קטן ו לא מסובך. תיקנתי מנוע ש מרים חלון הקדימי ליד הנהג ב300 שקל. ו אחד הצינורות של נוזל LHM שעלה 163 שקל בלי עבודה. בנתיים זה הכל.

אציין שבתחילת הקניה הבעל הקודם החליף משאבת מים.

הדוושת בלמים עושה בעיות לפעמים כי היא עשויה כמו כפתור גדול שבלחיצה עליו מתחיל לעבוד אור הבלמים מאחורה וממסר שמאפר עברת הילוך מPARK לD,1 ,2,3 עם הזמן המגעים בתוך הדוושה לא מתחברים כמו שצריך אבל להחזיר אותם לעבודה סדירה זה לא בעיה. זה הכל נירא לי!

פורסם

תודה על התגובות.

אפשר עוד תגובות מבעלי קסנטיה, למשל ? ובעיקר מבעלי פוקוס ואלמרה, מכיוון שאני מפחד שהפוקוס יקרה לאחזקה ושהאלמרה גם היא (קרסו :S)...

תודה!

פורסם

שלחתי ה"פ לkompy, שביקש שאעלה את שאלותיי לדיון זה.

אם כן... רציתי לדעת לגבי רמות אבזור שונות בפוקוס. איזה דגמים יש, מה ההבדלים וכו' ? כמו כן, רציתי לדעת מה דעתך לגבי קנייה מליסינג לשעבר. יש המון פוקוסים בליסינג, האם כדאי?

מה ההבדלים בין האצ'בק לסדאן מבחינת חיי היומיום ? האם האמינות של הפוקוס מספיק טובה אם לא רוצים צרות במוסכים?

תודה,

בר

פורסם

לי יש קסנטיה, כמעט חצי שנה, טיפולים יזומים יחסית יקרים, במוסך המורשה כמובן, כל מיני שטויות במערכת ההידראולית, אבל זה באשמתי, חוץ מזה, האוטו הכי נוח שתמצא.

אה ובסיס גלגלים של 2.74

קצת גדול...

פורסם

באופן עקרוני הטיפולים באלמרה לא זולים מאוד משמעותית מול המתחרות אבל היתרון הוא שהאלמרה צריכה קודם להתקלקל כדי שתצטרך לטפל בה... :razz:

פורסם
באופן עקרוני הטיפולים באלמרה לא זולים מאוד משמעותית מול המתחרות אבל היתרון הוא שהאלמרה צריכה קודם להתקלקל כדי שתצטרך לטפל בה... :razz:

נכון.....:wink:

וגם הביטוח זול יותר מאשר אצל המתחרות היפניות המובילות (טויוטה ומאזדה).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...