Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

obarshad, אני מסכים שאיכות ההרכבה ביפניות *הרבה* יותר טוב משל הצרפתיות (של שלהי שנות ה90)

אבל אין זה אומר שצרפתיה X תהיה פחות אמינה מY.

אני מאמין שאחוז ניכר מרמת האמינות תלוי ברמת התחזוק ההולמת.

מאידך, אני מאמין שאם נטפל בצורה זהה ב2 מכוניות (האחת צרפתיה, והשניה יפנית)

היפנית תשרוד זמן רב יותר.

רוב האנשים קונים צרפתיה בגלל המחיר הנמוך ביחס לשנתון, ובגלל ההתנהגות.

אביחי

פורסם

מאידך, אני מאמין שאם נטפל בצורה זהה ב2 מכוניות (האחת צרפתיה, והשניה יפנית)

היפנית תשרוד זמן רב יותר.

אמרת יפה:idea:

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

כל נושא האמינות היפנית מול בעיות אמינות בצרפתיות נכון לעד לפני 10 שנים פחות או יותר. המכוניות האירופאיות של היום הן איכותיות באותה מידה ולזכותן הן הרבה יותר נוחות וכיפיות (וגם נראות טוב יותר). ובכלל טישטוש היצור בין מדינות שונות והחיבורים בין החברות השונות יוצר בעיה גם בהגדרות. דוגמאות -

1. ניסן היא יפנית או צרפתית - רנו היא בעלת הבית והדגמים החדשים מאד דומים לאלו של רנו

2. טויוטה קורולה תוצרת טורקיה היא יפנית או טורקית

ויש עוד המון דוגמאות - אז נא לצאת מהסטיגמות

פורסם
כל נושא האמינות היפנית מול בעיות אמינות בצרפתיות נכון לעד לפני 10 שנים פחות או יותר. המכוניות האירופאיות של היום הן איכותיות באותה מידה ולזכותן הן הרבה יותר נוחות וכיפיות (וגם נראות טוב יותר). ובכלל טישטוש היצור בין מדינות שונות והחיבורים בין החברות השונות יוצר בעיה גם בהגדרות. דוגמאות -

1. ניסן היא יפנית או צרפתית - רנו היא בעלת הבית והדגמים החדשים מאד דומים לאלו של רנו

2. טויוטה קורולה תוצרת טורקיה היא יפנית או טורקית

ויש עוד המון דוגמאות - אז נא לצאת מהסטיגמות

מכוניתי הפרטית (צרפתיה בת 10) מראה סימני אמינות טובים (טאצ' ווד) ולדעתי מידת השמירה והטיפול של בעל הרכב הם מרכיב מרכזי באמינות הרכב.

כדי לצאת מסטיגמות, צריך לעשות זאת עד הסוף.

האירופאיות של היום לא יותר נוחות ומהנות מהיפניות.

באיזה פרמטר של הנאה או נוחות עולה הפולו על היאריס? (רמז: בכלום, למעשה להיפך)

ה307 והמגאן לא מהנות ויציבות כמו המאזדה 3 לדוגמא.

הB4 נוחה מה 407, בוודאי שמהפאסט והרבה יותר מהנה לנהיגה מה C5 למשל.

לגבי עיצוב, מדובר בטעם נטו, אתה חושב שצריך לומר שהגולף יפה כי היא מיוצרת באירופה, אני חושב שההונדה סיוויק 5 דלתות החדשה (למרות שהיא יפנית) יפה יותר.

דוגמאות יש עד אין-סוף. אני לא מאמין שכיול מתלים נכון הוא נגזרת רק של מיקום המפעל בו הוא הורכב, אלא תיכנון נכון יותר של המהנדסים.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
יפניות נוחות? נהגת על טויוטה קורולה?

אירופאיות נוחות? נהגת בגולף החדשה, בפולו או הפאסאט. דוגמאות למכוניות לא נוחות ניתן למצוא אצל כל יצרן (לא משנה אם אירופאי או יפאני).

זהו? ההוכחה שלך לגבי טיב הנוחות של רכב יפאני, זה הקורולה?

למה שלא ניקח את האוונסיס לדוגמא, אני יכול לתת לך מספר מכוניות ארופאיות מקבילות שנופלות ממנה מבחינת הנוחות.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

קיצר זה תלוי באוטו שלך ואיך אתה מטפל בו

שלי למשל 205 שנת 89 עם 280K

ואני במוסך רק לטיפולים, נכון שלפעמים יש פה ושם תקלות מוזרות

אבל מב שכיף שהחלקים שלהם זולים, לא מזמן קניתי גיר בפירוקיה ב 400 ש"ח

מנוע שלם עולה 1500 ש"ח ויש על מה לדבר

קיצר אוטו שווה זה אוטו שמטופל יפה

לא משנה אם זה יפני או צרפתי או נאצי

פורסם
קיצר זה תלוי באוטו שלך ואיך אתה מטפל בו

שלי למשל 205 שנת 89 עם 280K

ואני במוסך רק לטיפולים, נכון שלפעמים יש פה ושם תקלות מוזרות

אבל מב שכיף שהחלקים שלהם זולים, לא מזמן קניתי גיר בפירוקיה ב 400 ש"ח

מנוע שלם עולה 1500 ש"ח ויש על מה לדבר

קיצר אוטו שווה זה אוטו שמטופל יפה

לא משנה אם זה יפני או צרפתי או נאצי

גיר 400 ש"ח ????

מנוע קומפלט 1500 ש"ח ????

איך לאמר בעדינות, משהו לא מסתדר כאן.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
גיר 400 ש"ח ????

מנוע קומפלט 1500 ש"ח ????

איך לאמר בעדינות, משהו לא מסתדר כאן.

ברשד, הוא מדבר על גיר 4 הילוכים (מפג'ו 205 שנת 1988_) ומנוע 1100 "שוכב", כמו של פעם :p

:D:D:D

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זה לא שהמכוניות הצרפתיתות לא אמינות.

זה פשוט מי שמחזיק אותם אין לו כסף לכול הבעיות שלהם.

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם
ברשד, הוא מדבר על גיר 4 הילוכים (מפג'ו 205 שנת 1988_) ומנוע 1100 "שוכב", כמו של פעם :p

:D:D:D

איציק

יאצק, צודק לא שמתי לב במה דברים אמורים :roll:

פורסם

חברים אין טעם לבלף את עצמנו, איכות החומרים וההרכבה היפנית ברמה גבוהה יותר מהמקבילה הצרפתית ומכאן נובעת השרידות הגבוהה של היפניות ביחס לצרפתיות.

בעלים של צרפתיה שמתמצא ומבין את המכניקה של הרכב קשוב מאד לרכבו יצליח במחיר תחזוקתי מסויים לגשר על הפרשי האיכויות עד גבול מסויים.

אני לדוגמא, בתור אחד שמשתמש בצרפתיות על ציר זמן די ממושך (מעל לעשור במצטבר) מודע ליתרונות ולחסרונות של ההנדסה הצרפתית ומשתדל לנווט את עצמי לדגם ואקזמפלר שמור כזה שיתן לי יחס ביצועים מחיר טוב מאד במחיר מסויים של תחזוקה.

אבל, היו וכנראה גם יהיו מקרים של "תקלות" מסויימות אצל הצרפתים (וגם האיטלקים) ובטעות מיוצר איזה דגם ששורד בצורה מופלאה (באופן יחסי)......אבל זה באמת נדיר למדי.

פורסם

לפי דעתי השירשור הזה ממש מיותר..(לנעול?)

שכל אחד יסע באיזה פחנוע שהוא רוצה אם זה יפני גרמני איטלקי וכו.

אני אישית אחרי 6 שנים עם 3 צרפתיות שונות נהנה מכל רגע גם מנהיגה ממחיר הקנייה המצחיק מהאמינות(נתקעתי רק פעם אחת ב6 שנים..) ולא יתן לאף בן אדם עם מחשבות שחורות על המכוניות שלי להרוס לי את הכיף.

יוגב

• תוכן חדש...