Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי סיאט קורדובה 2002, יד ראשונה אוטומטית. מנוע 1600, 100 כ"ס (סטלה),93 אלף ק"מ, רוצים 51 אלף ש"ח. יש לה קצת כתמי חלודה על מכסה המנוע - האוטו אגב לבן - והפלסטיק של הידיות בתא הנוסעים מתקלף.

השאלות כדלקמן:

1. קראתי כאן בפורום דברים סותרים לגבי האמינות שלה (ממיר קטליטי, חלונות חשמליים וכו'), אני מחפשת אוטו לנסיעה הכי משעממת שיש, רק ללימודים וחזרה ולא מחפשת שום ריגוש, רק שיסחוב ולא יבלה יותר מדי במוסך, האם האוטו מתאים ?

2. הוא אמר לי במגרש שהוא יתקן את כתמי החלודה עם מכחול - מה ?? זה מה שעושים או שהוא מנסה לחסוך עלי ? ואם לא יתקנו כמו שצריך זה אומר שמכסה המנוע יתמלא חלודה ?

3. בנסיעה המנוע הרעיש, זה נורמלי בקורדובה או שמדובר בתקלה (ממיר קטליטי?)

4. יש לאוטו ספוילר, כדאי להוריד (שדה ראיה) ? האם זה נחשב תיקון שיוריד ערך ?

5. התרשמות כללית - מה דעתכם על הקורדובה והאם זה מה שאני מחפשת לנסיעה יומיומית ת"א-ירושלים ?

תודה !

פורסם

תיקוני צבע עם מכחול??? תיקון רציני מצריך צביעה של המקום! לא עם מכחול זה בטוח. אם הכתמים לא רציניים אז פוליש יוריד אותם.

מה זה מנוע הרעיש? עד כמה?

אם אתה צריך רכב רק בשביל לנסוע ללימודים, משעמם, אז יש עוד אופציות, יותר חסכוניות וזולות.

אתה חייב אוט'? רכב משפחתי כמו הקורדובה?

פורסם

רעש ברמה של שומעים את המנוע, לא משהו מחריש אזניים אבל למשל בסקודה שלנו בבית אין את זה.

ובקשר לרכב - אני חייבת אוטו חזק בשביל ירושלים, רצוי שלא משפחתית אבל אני לא מוצאת קטנה לטעמי (איביזה, סטארלט או פביה).

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי סיאט קורדובה 2002, יד ראשונה אוטומטית. מנוע 1600, 100 כ"ס (סטלה),93 אלף ק"מ, רוצים 51 אלף ש"ח. יש לה קצת כתמי חלודה על מכסה המנוע - האוטו אגב לבן - והפלסטיק של הידיות בתא הנוסעים מתקלף.

השאלות כדלקמן:

1. קראתי כאן בפורום דברים סותרים לגבי האמינות שלה (ממיר קטליטי, חלונות חשמליים וכו'), אני מחפשת אוטו לנסיעה הכי משעממת שיש, רק ללימודים וחזרה ולא מחפשת שום ריגוש, רק שיסחוב ולא יבלה יותר מדי במוסך, האם האוטו מתאים ?

2. הוא אמר לי במגרש שהוא יתקן את כתמי החלודה עם מכחול - מה ?? זה מה שעושים או שהוא מנסה לחסוך עלי ? ואם לא יתקנו כמו שצריך זה אומר שמכסה המנוע יתמלא חלודה ?

3. בנסיעה המנוע הרעיש, זה נורמלי בקורדובה או שמדובר בתקלה (ממיר קטליטי?)

4. יש לאוטו ספוילר, כדאי להוריד (שדה ראיה) ? האם זה נחשב תיקון שיוריד ערך ?

5. התרשמות כללית - מה דעתכם על הקורדובה והאם זה מה שאני מחפשת לנסיעה יומיומית ת"א-ירושלים ?

תודה !

כל מלה נוספת מיותרת

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אוקיי, לקחתי לתשומת ליבי..

מעבר לעניין המגרש (זה אגב סוכנות טרייד אין), מה בקשר לרכב עצמו ? כדאי לקנות ?

פורסם

אינני יודע באיזו סוכנות טרייד-אין מדובר, אך היום כל סוחר זב חוטם - הפך להיות טרייד-אין, בדיוק מאותה שלכל חנות לתחתונים קוראים "בוטיק הת*ת"

אגב, מבחינת הפירוש המילולי אין שום בעיה במילה טרייד-אין שהיא בעצם המונח הלועזי להחלפת רכב והוספת כסף עבור החדש, העניין הוא שבארץ למונח הזה נתווספה פרשנות "מהוגנת" מכפי שהדבר באמת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתור מי שחקר הרבה על הרכב בחודשים האחרונים אני יכול לציין שלדעתי הרכב הוא רכב טוב.

המחיר אולי קצת גבוה ושנתון נמוך (2000-2001) זול משמעותית ונותן תמורה טובה יותר למחיר.

מבחינת נוחות נסיעה ומכלולים אין ספק שהקורדובה מספקת את הסחורה.

מבחינת אמינות - ללא תקלות מיוחדות... התלונות הרגילות על בעיות חשמל לעיתים ועוד תקלות קטנות אבל שום דבר משמעותי.

המינוס הגדול מבחינתי ברכב - הרדיו המובנה שמונע ממך את האפשרות להכניס מערכת משלך... מה הם חשבו לעצמם שם בסיאט? הדבר הכי בסיסי... לעשות הפרדה בין הרדיו למזגן...

בשורה התחתונה: הרכב הוא רכב טוב אבל המחיר הוא גבוה מדי, אני חושב שב 50000 ש"ח יש אופציות אחרות שהן לא רעות בכלל לרכבים אוטומטים ולכן אם הייתי במקומך לא חושב שהייתי הולך על זה.

VW Jetta 2015 MK something :-)Kia Sportage 2017

פורסם
שוב קיבלתי, מדובר באוטו דיל, הם לא זבי חוטם למיטב הבנתי..

והאוטו, איך נראה לכם האוטו ?...

לסיאט יש 11 שנות אחריות על הפח נגד הופעת חלודה!

אם הופיעה חלודה על מכסה המנוע, סביר מאד להניח שהוחלף מכסה מנוע במכסה לא מקורי כתוצאה מתאונה.

אם זה המכסה המקורי והחלודה הופיעה מעצמה, ללא פגיעה חיצונית ואם אתה מנוי וגמור עם עצמך לקנות את האוטו- דרוש מאוטו דיל שיתקנו את המכסה באחריות היבואן! (תיקון יסודי וצביעה כללית. לא עם מכחול!)

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...