Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לרכב עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב דיי חסכוני עם 4 דלתות גיר ידני או אוטומטי מנוע 1.4 או 1.5 אפשר גם פחות הגה כוח וחלונות חשמל מקדימה ורצוי שלא יהיה הרבה במוסך בכלל.

חשבתי על הכיוון של אופל קורסה 1.4 משנת 98 ככה בסביבה או על אלפא 146.

אני ישמח אם תתנו הצעות לפי מה שאתה חושבים.

תודה מראש.

פורסם

קורסה היא 5 דלתות, אלפא לא ממש אמינה בלשון המעטה...

סיאט קורדובה מתאימה לך מאוד..

אתה חייב שיהיה 4 דלתות? כלומר עם בגאז' גדול?

פורסם

עד 25K? ושלא יבקר הרבה במוסך?

הייתי ממליץ על ילידות המזרח ולא אירופה.

אז נכון שהן פחות נעימות לשהיה (לא תמיד)

אז נכון שמחירן גבוה לשנתון מקביל של יוצאת אירופה.

אבל אין להן תחרות באמינות (בתקציב הנתון)

בקיצור:

סובארו 1.6/1.3

דייהטסו אפלאוז 1.6

ולכל מי שיגיד שיש לו ZX או קסרה או לא יודע מה שהיא אמינה ביותר, תעשו חשבון קטן עם עצמכם - אם אתם יד שלישית ומעלה, נכון שבעל מוסך או שניים בנה מרפסת מהתיקונים/שפצורים/טיפולים או כל שם נרדף. ואם לא יש לכם מזל עם הרכב...

פורסם

מצטרף להמלצה של חגי,

היה לי אפלאוז דיי הרבה קילומטרים, מאוד אמין, מאוד מהיר, חסכוני כשמדובר באוטומט 4 הילוכים ולא באוטומט 3 הילוכים. באיזור שנת 95 התחלף הגיר.

רכב מאוד חזק למשקל שלו, 105 כ"ס.

פורסם

אם אין העדפה מסוימת לסוג הגיר אז תשלול גיר אוטומטי- זה ישאיר לך אופציות טובות בגיר בידני.

אמינות וכיוצא בזה תמצא בשרייד,אקסנט, סוויפט, ג'סטי וכדומה..

ה-ZX שהוזכרה פה אמנם לא תשתווה לאלה הרשומות מעלה אבל היא תספק פאן אחר ונוחות נסיעה בליגה אחרת מעליהם.

רכב ישן בסופו של דבר זה עדיין רכב ישן. בלאי תמיד יהיה, גם ביפניות הכי אמינות.

חשוב להקפיד על מציאת אקזמפלר טוב!

אמיר.

פורסם

אמממ באמת האפלאוז היא רעיון טוב לא חשבתי עליה...לאבא שלי הייתה אחת מזמן מזמן והיא באמת אוטו מעולה הוא לפחות היה מרוצה.

הבעיה היא שהיא לא הכי חסכונית בדלק לפי מה שאני מבין.

עוד דבר האופל קורסה היא גרמנית גרמניות לא מבקרות הרבה במוסך או שאני טועה?

פורסם

הגרמניות מבקרות בהרבה סרטים מאוד איכותיים :-P .(גם אני יודע לעשות הכללות) ועכשיו ברצינות, זה הכל דעות קדומות. הכל תלוי באיזה מצב הרכב, איך טיפלו בו ומי. איזה חלקים הוחלפו ומתי וכו'.

פורסם

קורדובה כפי שציינו פה היא אופציה טובה מאוד. במחיר הזה תוכל לקנות מודל 99 שתיתן לך איכויות נהיגה טובות וגם יתרון בשנתון גבוה יחסית.

האמינות שלה היא לא רעה בכלל והיא מאובזרת באופן יחסי לדרישות שלך.

יש לך אפשרות גם לבדוק את האופציה של פולו קלאסיק שנת 97 שהוא גם באיזור המחיר המדובר.

VW Jetta 2015 MK something :-)Kia Sportage 2017

פורסם

אופציות נוספות שאני הייתי בודק זה פורד פיאסטה וטויוטה סטארלט. אם יש דרישה לרכב משפחתי אז אסטרה האצ'בק או סדאן שנת 97 נכנסת לתקציב (בשנת 97 כבר עם מנוע אקוטק).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...