שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 14 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מה אתם אומרים חברה יד ראשונה ללא שיפורים כלל 2008 42,500KM . כרגע לרכב יש 2 שעונים שהזמנתי מחו"ל של לחץ טורבו ושעון אוויר דלק + פילטר פתוח ונשם אויר . בעתיד נשים צ'יפ ועוד כמה דברים חמודים. http://www.up2me.co.il/v.php?file=27655265.jpg http://www.up2me.co.il/v.php?file=46274714.jpg http://www.up2me.co.il/v.php?file=63213925.jpg מה הייתם ממליצים להוסיף לדגם הזה ספציפי איכותי ומשמעותי ומהותי ????
הודעה אחרונה מאת fish, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מבטלים את בקרת היציבות בנסיעה יום יומית ? או רק כשאתם לוחצים ..?
הודעה אחרונה מאת RENAULT 5, -
-
- 27 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
קודם כל האוטו ממש ניראה שמור מבחינה חיצונית ,יש פורק,צ'פ,ושעונים על הקורה.מחירון הרכב 82000 המוכר דורש 71000 סופי . תוצאות הבדיקה להלן : מנוע,מערכת קירור,מערכת הצתה ,מערכת דלק-רעש תזמון מערכת ושסתומים ושירפת שמן לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה. להחליף רצועת תזמון לפי הוראות יצרן,ניקוי ותיקון מערכת הקירור /מערכת חימום פנימית ,קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים. סרן קדמי ומערכת היגוי,לתקן זוויות היגוי ושחיקת צמיגים. בולמזים קדמיים חלשים שילדה ומרכב משמעות נמוכה,פגיעות פח ולחיצות תיקון בחזית סימני הרכבה ופירוק ברגים ,בפגמים בפגושים (שריטות קלות)לבדוק אטימות סאנרוף בלמים לפרק לבדיקה העברת הכוח הפרדת מצמד לקויה מבלאי גומיות מגן לציריה פגומות חופש ונגישות בציריות נזילות…
הודעה אחרונה מאת RENAULT 5, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי הונדה סיויק 2007 , ידוע לי שזה רכב סדאן משפחתי של בנוי להיות רכב ספורטיבי אף על פי שיש לו נטייה קטנה אשמח לדעת מה אפשר לעשות בנושא של : לעלות מומנט , לשפר (אפילו קצת) מהירות ב 0-100 , וכ"ס. צ'יפים , COLD AIR INTAKE , Short Ram Intake , פילטר אוויר פתוח ועוד. תודה רבה לעוזרים אשמח לחוות דעתכם .
הודעה אחרונה מאת tgt, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
ברשותי מרצדס C-200 שנת 2002 מנוע 2 ל' בנזין קומפרסור (עם מגדש על). לרכב יש 163 כ"ס . הרכב אינו עגלה אבל גם אינו מחורכי האספלט וכדי לקבל תגובות מהירות יותר בהאצה נדרשת בהחלט לחיצה החלטית על דוושת ההנאה (זו לא טעות דפוס ) מאחר ומדובר במגדש על לפי מה שהבנתי השיפור על ידי צ'יפ לא יהיה ענקי ראו למשל בקישור: http://www.upsolute.com/index.php?option=com_upsolute&task=car&id=1255&id_marke=14&id_model=13179&virtuemart=a610523cad9404146ef4ba027f1156f5 לכן אני שואל את עצמי ומתחבט אם בכלל כדאי להיכנס להרפתקאה הזו ? יש אופציות שיפור אחרות ויעלות יותר ?? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת KOOKE, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם האם מתכוון לרכוש את ה Z5 אומרים שז המילה האחרונה בחיסכון בדלק של לפחות 40 % האם מישהו מכיר או שיש לו את זה? מעוניין לקבל חוות דעת
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם התקנת קפיצי הנמכה דורשת כיוון פרונט? או רק כשמחליפים מתלים? תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת mitsugli, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פתחתי שרשור דומה בעבר אבל כעת יש לי שאלה חשובה נוספת, לאחרונה קיבלתי את הרושם (מהאתרים של החברות המובילוןת) שקיימים אגזוזים כאלו רק למנועי טורבו, האם זה נכון? אני נוסע על A3 2.0FSI ללא טורבו, איזה אגזוז כן יתאים לי? בכל האתרים גם של רמוס ושל מילטק מפןורט רק על מנועי ה tfsi וכדומה.
הודעה אחרונה מאת skitz, -
שלום יש לי את הרכב הנ"ל ורציתי לדעת אם קיים ציפ שמוסיף כוח ומומנט משמעותי? אם כן מה הטווח מחירים ואיפה קונים אותו..?
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
חברים יקרים לילה טוב. היום קרה לי משהו מעצבן(בשבילי כמובן.) אני נוסע עם הרכב שלי אימפרזה GT משופרת קלות(דאון פייפ,דוד פתוח,עוקף מאפHKS שמכוון על 2 שזה נמוך,בוסט קונטרול,פורק לחץ ומשאבת דלק)ולידי ברמזור הונדה סיוויק האצ'בק מהצורה של שנת 93 92,ההונדה מונמכת דוד פתוח מה שהצלחתי לראות,יפה מאוד,בתוכה כמובן ישבו שני ערסים קטנים ובחורה מאחורה,הרמזור מתחלף אני לוחץ ועוקף אותו ואז עד ל170 ההונדה ממש קרובה אליי מאחור בערך כמכונית וחצי שניים ואני סוחט תאימפרזה עד הסוף ופשוט לא פותח פער!!!!אחרי 170 כבר פתחתי פער של כמה מכוניות. טוב מגיעים לעוד רמזור וכולי בעצבים על ההונדה כבר(שני ערסים עם הונדה ששווה 20 אלף שקל,זה מעצבן,בטח הם צוחקים עליי עד עכשיו.)מתחילים לסוע ראשון רגוע ואז ב…
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ברשותי מאזדה 3(2008) ואני אשמח לקבל סוגי צמיגים מקצועיים יותר מאשר הגלגלים שמגיעים עם המאזדה מהיבואן. הסיבה העיקרית לכך היא שאני מרגיש שאין לי כמעט אחיזה בכביש עם הגלגלים הנוכחיים ולא החלפתי אותם מאז שרכשנו את הרכב. אני אשמח גם לתג מחיר משוער לצד כל סוג מומלץ ומה היתרונות של אותו סוג. אגב, אני אשמח לדגמים ללא תופעות לוואי מוזרות כמו רעידה בהגה לאחר מהירות מסויימת או רעש חזק כתוצאה מהחיכוך בכביש. תודה!
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת עם אני משפר קופרה בציפ בכמה זה משפר את תאוצת הרכב מ0-100 בשניות?
-
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם מדובר במרצדס e class מישהו ניסה שינוי כזה? האוטו יהיה אנושי לנסיעה בחתך 40? ולגביי הצמיגים.. שמעתי מחירים מטורפים לגמרי, אם מישהו יודע לתת טווח מחירים (מבלי להשקיע 1200 על צמיג אחד.) תודה
הודעה אחרונה מאת adiel1, -
חוסר אחיזה בפניות 1 2
מאת oorenn- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכם חברי הפורום,לאחרונה שמתי לב כאשר בפניה אני מאיץ ההגה בורח ו"התחת נזרק ". מדובר כאשר הכביש יבש ולא רטוב . רציתי לדעת האם הסיבה יכולה להיות כתוצאה מצמיגים אחוריים ' גמורים ' בני 4 שנים שעברו 23 אלף ק"מ(מיום קנית האוטו) אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת D.liven, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו ניסה פה את vmaxx על TFSI? התגובות שאני קראתי הם חצי לרע וחצי לטוב אשמח לשמוע דעות שלכם
הודעה אחרונה מאת naor shriki, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים! אני מעוניין בקניית צמיגים חדשים לרכבי, במידה 16.55.205 אדרג את הצרכים שלי לפי סדר חשיבותם. 1) נוחות -רכות 2) נסיעה שקטה 3) מחיר פחות חשוב 4) אחיזת כביש 5) אורך חיים נא המלצותיכם המחכימות! תודה מראש ונהיגה בטוחה לכולכם!
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי אודי A3 מנוע 2.0TFSI לאחרונה חשבתי על הרכבת צ'יפ. רציתי לשאול איזה צ'יפ עדיף (Absolute,APR). שאלה נוספת הרכב אינו ידני אלה DSG. הצ'יפ אמור להוציא בסביבות ה-40 קג"מ. קראתי בהרבה פורומים כי יש להגביל את המומנט אלקטרונית למקסימום 38 קג"מ. אם לא כתוב שלגיר היה בלאי מואץ ולא בקצת (הבדל של שני קג"מ יכול להיות כל כך משמעותי ?!). חשוב לציין הרכב יתודלק אך ורק בדלק 95. האם כדאי ? לא יגרום נזק לגיר ? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי בוסט קונטרולר של גריידי פרופק B SPEC 2 הדיגטילי וכל שבועיים בערך המכשיר מתאפס וחוזר להגדרות ברירת מחדל פתאום זה קורה אני פותח סוייץ המכשיר עושה מלא רעשים ומתאפס מישהו נתקל בתופעה או יודע מה עושים לגביי זה?
הודעה אחרונה מאת OzRacing, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי חברים, אני עתיד לקבל פולו פולקסווגן חדשה בקרוב. אני רוצה להחליף לה ג'אנט מגנזיום מיד אחרי שאקבל אותה. השאלה האם הדבר יכול לגרום לחוסר איזון בגלגלים ולרעידות בהגה במהירות גבוהה. הג'אנט של פולקסווגן הוא לא מקורי. הם קונים אותו מסין ופשוט מוסיפים סמל - כך ש"ג'אנט של החברה" ממש לא מקנה עדיפות כלשהי. על הג'אנט הם רוצים 4000, עקב עמלות של מוכר-קונה שעובר כמה ידיים עד שמגיע לסוכנות. אשמח לשמוע דעתכם תודה
הודעה אחרונה מאת D.liven, -
CRD-TUNING, מישהו מכיר? 1 2 3
מאת GOLF-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
לפני כשלוש שבועות שמעתי על מישהו שהזמין סוג של צ'יפ ל-M קלאס הדיזלית שלו. דיברתי עם אותו אדם והוא אמר לי שהוא הזמין את החלק הנ"ל (לינק בסוף הסיפור), והשיפור בביצועים מורגש מאוד. הרכב לא נבדק בדיינו לאחר ההתקנה, אך הוא סיפר שיש שינוי משמעותי בהאצות, והרגשה כאילו השהיית הטורבו הפכה למינורית. ההתקנה פשוטה מאוד ולוקחת מספר דקות, והצ'יפ הזה מיועד לדיזלים בעלי מסילה משותפת. החלטתי גם אני להזמין ולנסות, במיוחד לאור המחיר הנמוך יחסית - 90 אירו פלוס דמי משלוח (כ-450 ש"ח בסך-הכל). באתר מדברים על תוספת של כ-30 כ"ס וכ-6 קג"מ שזה נשמע מעולה על הנייר, אבל אני כמובן לוקח את עניין המספרים בערבון מוגבל. נכון להיום יש לי רק את אותו בחור שהזמין ויכול להעיד שאכן מרגישים שיפור. אני מח…
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי מיצובישי קולט שנת 94 והייתי רוצה לדעת האם הצי'יפ הזה: http://www.crd-tuning.de/product_info.php/info/p153_chiptuning-tuningbox-fuer-mitsubishi-colt.html יתאים למנוע שלי גם כן או שזה רק לחדשות יותר?
הודעה אחרונה מאת dvirk11, -
מוטות מיצבים
מאת El Negro- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
סליחה על הבורות אבל מה תפקיד המוטת מיצבים? תודה!
הודעה אחרונה מאת Kreios, -
חוסר כוח ברכב
מאת OmerL- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם לפני משהו כמו שבועיים קניי (מה זה?) רכב שתמיד רציתי סיאט איביזה שנת 2000. ידנית, אבל מחוסר תקציב לקחתי את הדגם סטלה מנוע 1.4 ידנית (כבר אמרת ידנית), קופה, הכל טוב ויפה. האוטו יחסית נוסע יפה ואני די מבסוט מהמנוע. כעיקרון התחלתי להשקיע בוא (בו)מבחינה קוסמטית כגון ג'אנט 16 של איביזה טורבו, כמה חצאיות,קסון וכו'.. רציתי לדעת האם יש משהו שיכול להוסיף לרכב טיפה יותר כוח? אני לא מדבר על שיפור רציני כמו טורבו וכל השאר. פשוט היום בדקתי את הרכב והוא מגיע מ 0-100 ב12 שניות. האם אפשרי לעשות משהו שיגיע מי (מ) 0-100 ב10 שנייות? הצעות התקבלו בברכה מקווה שהניסוח שלי היה יחסית ברור לילה טוב והמשך שבוע נעים
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
שעון גדישה
מאת El Negro- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אנשים! התעניינתי בשעון גדישה לרכב ואני מחפש שעון אמין ומדוייק אשמח להמלצות כמו כן האם שעון דיגיטלי מדוייק יותר מהאנלוגי? תודה והמשך יום טוב.
הודעה אחרונה מאת TOP RPM, -
- 15 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש מד סל"ד חיצוני עם נורת SHIFT מתכווננת מדובר בטנדר של שברולט, מודל 1979 שעובד על טורים נמוכים, מנוע קרבורטור עם מפלג ל8 צילינדר. ועוד שאלה, סתם לידע כללי, איך עושים מד סל"ד למנועי סולר ישנים?
הודעה אחרונה מאת MiT5, -
- 9 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
הצעות לשיפור חיצונית + מנוע סופר לנסר 1994 אוטומט תקציב יש הצעות לאיזה צבע לעשות מכניס לפחחות וצבע אגב הג'אנטים למכירה 195*50*15
הודעה אחרונה מאת liorharush, -
מאוורר ספאל.
מאת 620SI-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום. עקב מעבר לרכב גודש הוחלט להחליף את מאווררי הרכב למאווררים דקים של ספאל. באיזה פרמטר נמדד ההספק של המאווררים ואיך אני יודע אם הכוח של המאוורר יספיק לי. תודה.
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום שמי רונן יש לי פורד פיאסטה 2001 שאני מאוד אוהב את הרכב אבל הוא חלש במיוחד . כמו כן יש לי טורבו של פורד קונקט עם כל החלקים כולל צמות והכל רציתי לדעת עם זה בסדר לחבר את הטורבו לרכב הזה ספציפית ועם זה לא פוגע ברכב ?
-
הגה ספורט לאיביזה 1 2
מאת El Negro- 15 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ערב טוב אנשים! אני רוצה להחליף את ההגה ברכב שלי, ועברתי על מספר דגמים שניתן לרכוש פה בארץ. הבעיה היא שבדגמים שמצאתי בסדנאות שמתעסקות בזה אין כרית אוויר וזה מהווה בעיה חוקית (לפחות ככה הבנתי) בנוסף לזה לא בא לי לקנות הגה חדש מהחברה כי גם ישחטו אותי במחיר וגם בא לי לגוון במשהו ייחודי. האם קיימים בארץ דגמי ספורט בעליי כריות אוויר שיתאימו לסיאט איביזה FR 2005 מבחינת קוטר ונפץ? תודה ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת El Negro, -
חיפוש סמי סליק איפה? 1 2
מאת BIG Y- 24 תגובות
- 5 אלף צפיות
למידה 205\45\16,Tire Rack אין כלום במידה הזאת,חוץ מסליק מלא. בארץ אפשר למצוא יבואן שמחזיק סמי למידה הזאת?
הודעה אחרונה מאת BIG Y,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 15 אנונימיים, 665 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Cherniy Bumer
- DareDevil
- benwin21
- AUDIO KING
- RK
- מי
- בנימין מאמציק
- om2
- yoav911gt2
- Loder
- garicho
- Beacon