שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
106 ראלי דור שני צמיגים 185-55-14 מאוד מרוצה מהמידה במיוחד עם SDRIVE עליהם חשבתי לעצמי במקום להגדיל ל15 משהו שאין לי כסף בשבילו עכשיו אני יכול לשים ספייסרים על הגאנט המקורי? זה יתן משהו? כדאי? זה חוקי בכלל? ואם לא למה? והאם זה עדיף על 195-45-15? והאם זה יתן לי משהו?
הודעה אחרונה מאת tu3s, -
-
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אני רוצה לעשות הסבה לידני לסיויק 92 רציתי לשאול איזה דגם של גיר אני צריך S20 או S40 והאים זה משנה או שאפשר את שניהם.אים אפשר לפרט מה ההבדל בינהם?
הודעה אחרונה מאת Grabb3r, -
ביום רביעי האחרון רכשתי ג'נט 18' עם צמיג חתך נמוך. התכנון היה 17' אבל העניינים התגלגלו, סיפור ארוך ובסוף קניתי ג'נט 18'. מדהים, חייב לציין. האחיזה של הרכב בכביש, בפניות ובסיסבובים מדהימה, אף פעם לא יצא לי לראות רכב שיושב ככה עם הבולמים המקוריים שלו. הבעיה שלי זה בהתחלת נסיעה, אני מרגיש שהרכב איבד מעט מהזריזרות שלו. הגולף שלי הייתה מאוד זרירזה בפניות ובהאצות ועכשיו אני מרגיש כאילו זה לוקח לה עוד חצי שניה לבצע את "המשימה". יש משהו לעשות כדי שאני יוכל לאכול את כול העוגה ולהשאיר אותה שלמה? או שזה המחיר שמשלמים כשעוברים מ15 סטאנדרטי ל18'. * בכביש בנסיעה רגילה ובמהיריות גבוהות אין השפעה לרעה, לא מרעיש ולא מאט את הרכב, ולא שובר את הגב כמו שנוהגים להזהיר. האמת נסיעה מ…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
- 10 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אהלן, רציתי לדעת מה הגודל של הבושינגים הקדמיים שמתאימים לרכב - 30 מ"מ או 45 מ"מ ומה הדגם הספציפי של חב' POWERFLEX האם מומלץ להחליף גם את הבושינגים האחוריים כשמחליפים את הקדמיים וכיצד זה ישפיע אם אני אחליף רק את הקדמיים? אשמח לשמוע גם חוות דעת מאנשים שהתנסו עם הבושינגים האלה. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ראיתי בeBay מערכת פליטה במחיר מצויין עכשיו השאלה שלי זה איך זה עובד היבוא נגיד אני רוצה להביא את ההזמנה הזו זה יעבור בדיקה של מכס? יקחו לי על זה עוד עמלה? וכמה? אני יצטרך להציג אישורים או שפשוט לשלם ולקחת? הנה הקישור לפריט http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HONDA-CIVIC-1996-2000-HATCHBACK-CATBACK-HEADER-EXHAUST-/160516840748?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AHonda&hash=item255f8c9d2c
הודעה אחרונה מאת Grabb3r, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
לאחרונה רכשתי צמיגי R888. האחיזה השתפרה בצורה מדהימה ביחס ל 070 של ברידג'סטון. הבעיה - רעש מאוד חזק מהצמיגים במהירויות נמוכות מאוד וגבוהות מאוד, ופחות במהירויות ביניים. ניתן לחיות עם זה, במיוחד בהתחשב בגמול שמקבלים בדמות אחיזה פשוט פנטסטית, גם כשהצמיגים קרים.. מה שכן מפריע מאוד - זה ויברציות במהירויות נמוכות. האם מישהו נוסף נתקל בזה? כמובן שחזרתי למתקין ווידאתי (שוב) שהאיזון בוצע כראוי. לא מדובר ברעידות בהגה או רעידות של הרכב כתוצאה מאיזון לקוי, אלא ממש מויברציה/זמזום חזק מאוד שמורגש בעיקר בדוושות (רעש שמזכיר צירייה פגומה, ולא, היא לא פגומה ). תודה.
הודעה אחרונה מאת SimonLTZ, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברכב שלי, סיטרואן ZX עם מנוע RGY מותקן MF2 שכרגע מנותק מכיוון שהוא לא מכוון. האם מישהו יודע או יכול להפנות אותי למישהו שיודע להתעסק עם המערכת הזאת ולכוון אותה?
הודעה אחרונה מאת yoni_23, -
- 24 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שאלה , ***שימו לב, לפניכם שאלה, ולא אווז בר מצוי, למקרה שהיו ספקות *** אני מחפש ומחפש ולא מוצא איפה ניתן לקנות ג'אנטים ספורטיביים נורמאליים לרכב. כל מה שאני מוצא זה חישוקי פוזה נטו חסרי מותג , borbet , וכל הגועל נפשות מדינת עולם שלישית הזה. איפה אפשר למצוא BBS ? SPEEDLINE ? מותגים נורמאליים ? אני צריך משהו ספורטיבי בגודל 15 אינץ' במשקל נוצה
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלומות , שאלה לי אליכם אם אני מתקין אגזוז כולל צנרת מלאה ללא ממיר קטליטי האם זה עובר טסט ? כיצד הם בודקים את זה ? האם הם מחפשים אותו פיסית לראות אם קיים או שהרכב פשוט נפסל בזיהום אויר . האם קיים מצב להיפסל גם על רעש אגזוז חזק מדיי במידה והממיר הקטליטי עושה זאת ?
הודעה אחרונה מאת andernalin_junk, -
-
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
צמיגים מקוריים 195 65 15 החלפתי ל17 אינץ 225 45 עם ג'נט עכשיו הצמיגים עושים לי רעש סוג צמיג צורת חצים עם כיוון נסיעה, להחזיר לצמיג רגיל ומה שרשום במותר שזה 215 45 17 או שייעלם הרעש? כי הצמיג הנוכחי יותר יפה ספורטיבי..
הודעה אחרונה מאת eliran_bmw, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הדבר בר ביצוע? זה משתנה משילובים של מנועים לגירים? דוגמא היפותטית - גיר של במוו למנוע של סיוויק ידרוש יותר התאמות ויעלה יותר מאשר גיר של מרצדס, למשל. אם אפשרי, מה סדר גודל המחירים? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום חברי הפורום. רציתי ללמוד טיפה על נושא הגדישה בטורבו. לפי קריאה פה בפורום אני מבין שעד ל 0.6 באר זהו לחץ אסמוספרי. המטרה בגדישה היא הרי לדחוס כמה שיותר אוויר לטובת העלת ההספק, מה זה אומר בעצם שהלחץ יורד או עולה? זאת אומרת עם בנסיעה בהילוך 4 בשעון הגדישה אמור להופיע מספר הקטן מ0.6 או הגדול ממנו? דבר נוסף שקראתי בויקפדיה לטובת העיניין מופיע כי 1אטמוספירה = 1.013 באר איך יכול להיות? (הרי נאמר שרק עד ל0.6 זה אטמוספרי ) תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ofir, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני צריך להחליף ברקסים שיש לי עכשיו ברכב,אין לי שום בעיה להחליף למקורי חדש אבל אני רוצה לשפר את הבלימה של הרכב (יותר מהירה חלקה). וחשבתי להחליף את הברקסים החוראים גם לדיסקים כרגע יש לי תוף. רציתי לדעת כמה יעלה לעשות ברקסים דיסק מאחורה אם זה אפשרי? ולאיזה ברקסים לשפר את הקידמים ראיתי כמה פרוקיטים פה וגם ברקסים במחיר סביר בפיטסטופ. אז מה אתם ממליצים? תודה לכול העונים
הודעה אחרונה מאת 12cobra12, -
חידה ליום גשום
מאת שרגאמן- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה החלקים שבתמונה? בתמונת החלקים עצמם מסתתרת חידה או בעיה שמונעת את ההתקנה, מה היא? בין הפותרים נכונה יוגרל קישור להודעה של מישהו עם רכב כחול בסמלון. נ.ב יש באחת התמונות רמז ברור מאוד
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קיבלתי הצעת מחיר ל4 צמיגים של גודייר מדגם DURAGRIP 91T 195/65/15 1200 שקל הצמיג לפיגו'307 רוצה קצת נתונים על הצמיג הזה והאם הוא משתלם וטוב ? תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת nahum123, -
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
רציתי לקנות גולף קבריולט (2002) ומצאתי רק אחד למכירה שהוא ידני והמחיר מופקע. יש בשכונה שלי בחור שמוכר רכב כזה אוטומט עם נתונים מצוינים לשנה שלו והוא נראה חיצונית ממש טוב. רציתי לברר אם מישהו יודע תווך מחירים לתיבת הילוכים ידנית(או במקרה מישהו שעשה הסבה כזאת),לא אמור להיות בעיה למצוא גיר מתאים כי גולף זה רכב נפוץ ואני מאמין שיש בפירוקיות. וגם לקחת בחשבון את הקלאץ' את כל החיבורים,תושבות ושאר הדברים שצריך להחליף+עבודה. מקווה שזה ישתלם לי כי מאוד אהבתי את האוטו ומקווה שהכל יכנס לתקציב שלי. תודה
הודעה אחרונה מאת s.levi, -
מצמד קרמי.
מאת One_T- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
צהריים טובים. האוטו הולך לפרוייקט חודש הבא. ויש לי רק חור קטן שנישאר לסגור וזה הקלאץ. הקלאץ שלי בסדר גמור, אבל עדין ההספק קופץ פי שתיים. שברתי תראש כבר, להחליף או לגמור את שלי. רציתי לשמוע מה דעתכם? מה לעשות? האוטו לא ליום יומי, בשבוע אולי 200KM אולי פחות. האוטו 6 הילוכים.
הודעה אחרונה מאת One_T, -
- 13 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום חברים, קיבלתי את הוסת דלק החדש, התקנתי אותו וכיוונתי לתערובת אופטימלית, בגלל הדיאפרגמה הקרועה בווסת הישן נסעתי תקופה עם תערובת דלק עשירה מאוד, ומכאן לשאלתי, כרגע, אחרי כיוון לתערובת דלק אופטימלית, ה-EGT מראה לי ערכים גבוהים יותר (70 + מעלות) לעומת נסיעה עם תערובת עשירה, ההגיון אומר איפה שיש יותר דלק יש יותר קירור אבל 70 מעלות הבדל זה קצת משמעותי, חשבתי שאין הבדל טמפרטורות בין תערובת עשירה לבין תערובת אופטימלית, אלא רק בשימוש עם תערובת ענייה, האם בתערובת עשירה טמפרטורת גזי הפליטה תהיה נמוכה יותר מאשר בשימוש עם תערובת אופטימלית? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת TIG Motorsport, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חג אורים שמח, היות וכבר יש לי אגזוז עקום שככל הנראה דורש החלפה של החלק האחרון בשרשרת (דוד והמפלט עצמו) עם אופציה שאפילו את החלק האמצעי אני יצטרך להחליף, אז חשבתי לשים מאחורה כבר אגזוז פתח אם כי בקוטר קטן יחסית, לא המפלצות שיגרמו להורדה שלי מהכביש, השאלה שלי היא מה האמינות של החלקים האלה מתוצרת: דראגון, ראמוס וחבריהם, כמה זה יעלה לי ללא התקנה וכמה יעלה חלקים מקוריים של הונדה סיויק 97, ואם יש תועלת בלשפר את החתיכה הזאת. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת stas911, -
רכישת פורק לחץ 1 2
מאת El Negro- 18 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
ערב טוב אנשים.. אני מתעניין בפורק לחץ לFR שלי רק שאני לא מצליח לבחור איזה פורק אני רוצה.. (על איזה חברה הייתם ממליצים מבחינת אמינות ועמידות? ) תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת oranp83, -
- 8 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום חברים, אני ועוד כמה חבר'ה רוצים לעשות בדיקת דיינו לרכבים שלנו, מישהו יכול להפנות אותנו למישהו מומלץ? יש את שי מהרצליה, אבל היינו מעדיפים מישהו אחר, כמה בדיקה כזאת עולה? (אני זוכר שלפני כמה שנים זה עלה 350) תודה לכולם,
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי סופר לנסר 97 מנוע 4G92 האם יש אפשרות להחליף ראש מנוע לראש של גלאנט מנוע 4G93? מה עוד צריך חוץ מהראש? יתן שיפור אם בכלל? ואם כן אז - משמעותי? מה היתרונות ומה החסרונות בפעולה זו? מקס
הודעה אחרונה מאת liorharush, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אפשר להרכיב קפיצים נמוכים על בולמים מקוריים שהם בולמי גז? וולוו S40 2.0 SE.
הודעה אחרונה מאת ליאור קלה, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני רוצה להחליף את האור הצהוב שבפנים האוטו שפותחים את הדלת לאור כחול הרכב הוא פורד פוקוס איזה מנורה אני צריך ומאיפה או שיש מנורה ניפרדת ?
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אז בימים האחרונים הצלחתי למכור את הרכב שהיה לי וי 5 אדום 2002 רכב סבבה חמוד ולא יותר מזה , בימים הקרובים אני מתעניין בסיאט איביזה קופרה 2008 ללא תוספות כלל הכל מקורי וסטנדרטי לחלוטין. רציתי לשאול איך הרכב הזה מבחינת אמינות ותחזוקה שוטפת , בעיקרון הרכב הזה דיי חדש עבר 42.000 אלף יד ראשונה . מה כדאי לבדוק ברכב כזה ומה המחלות שלה ובכלל מה אתם חושבים על זה. בעתיד חשבתי לשים פורק ותוכנת ניהול מנוע אחרת (צ'יפ בשפה שלנו ) . תודה רבה לכולם ...
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן, אני רוצה להוריד את הזויות גלגול של הרכב משמעותית. האם ניתן לעשות את זה בלי לפגוע משמעותי בנוחות של הרכב? כיצד? ( מובן שהרכב יהיה קצת פחות נוח) אמיר
הודעה אחרונה מאת MR.sUB, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אם אני מקצר את מוט ההילוכים אני מקבל שליטה חדה וטובה יותר בהילוכים? (כמובן ידני)
הודעה אחרונה מאת Romek, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שבת שלום, כמה יעלו לי ג'אנטים 14 אינץ'? ושאלה נוספת: ברישיון שלי רשום שאני צריך ג'אנט 14 אינץ' עכשיו אני רוצה להשים ג'אנט 15 כי מבחינת גודל הוא יותר יפה שהוא גדול ג'אנט 14 ממש קטן... אני אצטרך להחליף את כל הצמיגים כדי שג'אנט 15 יכנס?
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ערב טוב לכולם לאחרונה במסגרת פרוייקט יישור הקו של הפייבוריט שלי שיניתי גם רוחב צמיגים ל185/70/13 ועכשיו איכשהו אולי זאת סתם הרגשה נראה לי שעוצמת הבלימה פחתה. מאחר ובטיחות זאת בטיחות אני מעוניין לבדוק מהן האופציות הקיימות בשוק לשיפור הבלימה , תעלו רעיונות כמו כן מחירים ומקומות. תודה
הודעה אחרונה מאת MiT5, -
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
בתחילת השבוע נפרדתי בצער רב (ובדמעות) מהסיאט-לאון-טורבו-4 שליוותה אותי ב 5 השנים האחרונות. הרכב, שהיה באמת משודרג בהתאם לרוח הפורום "שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם" מצא כנראה בית טוב שישמור עליו. אני פניתי לדרך ישנה חדשה שלא מתאימה כ"כ לרוח הפורום - (רכבי כביש חזקים) וחזרתי לאהבה האיטלקית הדו גלגלית הישנה. אז, עד שאחזור שוב לרכבי ספורט חזקים, להתראות לכולם. נ.ב: מצב "היצירה" האיטלקית, האדומה והחדשה (צילום זהה לכלי שלי) היא כבר קיבלה את השיפור הראשון: פילטר פתוח - מחשב ניהול מנוע Ducati Performance ומערכת פליטה תואמת. ליאור
הודעה אחרונה מאת Nakamichi,
-
מי מחובר 19 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 859 אורחים (הצג רשימה מלאה)