Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני ועוד כמה חבר'ה רוצים לעשות בדיקת דיינו לרכבים שלנו,

מישהו יכול להפנות אותנו למישהו מומלץ?

יש את שי מהרצליה, אבל היינו מעדיפים מישהו אחר,

כמה בדיקה כזאת עולה? (אני זוכר שלפני כמה שנים זה עלה 350)

תודה לכולם,

פורסם

יש דיינו נאבות שנמצא בשפיים, הוא די מדויק משני רכבים שיצא לי לראות.

אם אני לא טועה זה עולה בסביבות 400 או 500 ש''ח

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

השאלה המתבקשת היא האם כבר היית על דיינו מסוים ?

כי אם כן , לחזור לאותו דיינו יהיה חכם כי תראה את השינויים מהפעם האחרונה

מעבר לכך וחוץ מהדיינו של שי יש את המוסטנג דיינו ברחובות שהוא דיינו גלגלות מהטובים שקיימים

(וגם הבנתי שהוא יותר זול מהדיינו של שי )

תהייה שעוברת לי בראש:

מזה כמה ת'רדים שעניתי לך על כל מיני שאלות

וכרגע עלתה לי שאלה - יש לך אימפרזה עם 650 סוסים ולא כיוונת אותה על הדיינו ? :shock:

פורסם

נו באמת ,,הרי לכל אימפרזה לפני הדיינו יש 650 סוסים ולפעמים גם יותר לא ??

הקטע הוא שברגע שהרכב על הדיינו הרבה מאד סוסים בורחים :oops:

רק המאד אמיצים נשארים :mrgreen:

only the turbo guys have the ability to disappear

פורסם
נו באמת ,,הרי לכל אימפרזה לפני הדיינו יש 650 סוסים ולפעמים גם יותר לא ??

הקטע הוא שברגע שהרכב על הדיינו הרבה מאד סוסים בורחים :oops:

רק המאד אמיצים נשארים :mrgreen:

חחחחחח מסכים לחלוטין :lol:.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בפורומים בחו"ל יש מושג שנקרא Butt dyno, זה משהו מיוחד מאוד שמפרגן תמיד במספר הסוסים למי שמעריך אותם... :roll:

ועכשיו להמלצה - ליובל מלמד יש דיינו, שווה לברר אצלו, 400 ש"ח למיטב זכרוני. לא ידעתי שיש מוסטנג דיינו בארץ ד"א, טוב לדעת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...