Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם לאחרונה במסגרת פרוייקט יישור הקו של הפייבוריט שלי שיניתי גם רוחב צמיגים ל185/70/13 ועכשיו איכשהו אולי זאת סתם הרגשה נראה לי שעוצמת הבלימה פחתה. מאחר ובטיחות זאת בטיחות אני מעוניין לבדוק מהן האופציות הקיימות בשוק לשיפור הבלימה , תעלו רעיונות כמו כן מחירים ומקומות.

תודה

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

לפני שאתה רץ, בדוק תקינות מערכת קיימת.

נזל בלמים אם לא הוחלף בשנים האחרונות - החלף.

רפידות כמעט גמורות, אפילו 50% בשר - הזדמנות לשים רפידות מפירמה ידועה וטובה.

כנ"ל שאר חלקי הבלימה.

פורסם
לפני שאתה רץ, בדוק תקינות מערכת קיימת.

נזל בלמים אם לא הוחלף בשנים האחרונות - החלף.

רפידות כמעט גמורות, אפילו 50% בשר - הזדמנות לשים רפידות מפירמה ידועה וטובה.

כנ"ל שאר חלקי הבלימה.

קיבלתי המערכת אצלי תקינה לחלוטין ייתכן וזה סתם הרגשה אבל בכל אופן התכוונתי יותר להחלפת קליפרים וצינורות פלדה ולא מעבר לזה

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

שמע אין משהו תואם לפאבוריט על פי הידוע לי ולכך כל דבר שתביאה צריך התאמות!!

במידה ותביאה סט של רכב כל שהוא או חברה המתמכה בקליפרים תצטרך לעשות התאמות סטים כאלה יקרים יחסית גם בחו"ל

ועוברים את המחיר של הפווריט!!

בנוסף תצטרך להחליף משאבת ברקס ליותר מסיבית או תואמת לקליפרים וזה לדעתי יהיה קשה יותר בקיצור תשקול אם שווה לך כל זה הרי אין לך הספק מטורף שאתה ממש חייב את זה!!

יכול להיות שחשבתה שאפשר להרכיב משהו תואם שישב על הנבע (כמו בפגיו וסיטרואן נגיד ברקס ברלינגו ל106 או 307 ל205)

אין דברים כאלה עם הפאבוריט!!

• תוכן חדש...