שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
בראבו נגד קופה 1 2 3
מאת BMW_525_89-
- אחראי פורום
- 39 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
קודם כל אני מתנצל בפני המנהלים שפתחתי את השירשור כאן ולא בייעוץ לרכב והסיבה הפשוטה שאני זקוק לדעה של אנשי מיקצוע ואנשים עם ניסיון. יש ברשותי כיום פיאט בראבו שנת 97 1.6 ידנית המנוע עבר אוברול מלא וכל המערכות ברכב פועלות בצורה מעולה. הבעיה התחילה כאשר גיליתי את הפיאט קופה! רכב מדהים ביופיו כל פרט בעיצוב לפי דעתי מושלם ברמה שקשה לי לתאר בחנתי את הרכב בתמונות וקצת במציאות עד לפרטים הקטנים ביותר הן בצד המכאני ובצד העיצובי של הרכב. הבעיה שלאחר שקראתי די הרבה חומר על הרכב הבנתי שמה שאני מחפש זה פיאט קופה שנת 98 עם מנוע 5 צילינדרים. ולמצוא אחת כזאת למכירה זה יהיה קשה מאוד ויקר מאוד (בין 80 ל 120 אלף ש''ח) לכן אני מתלבט אם במקום להשקיע סכום כסף כל…
הודעה אחרונה מאת ariel_nir, -
-
- 13 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
איפה אוכל למצוא סמלים לאיביזה? שטיחים מקוריים א כל דבר עם סמל של איביזה שיכול לעזור. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת El Negro, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי קפיצי הנמכה של V-MAX, הבנתי שלא מומלץ להרכיב על הבולם המקורי. אשמח לקבל המלצות לבולמים אשר יתאימו לקפיצים ולסוג הרכב.
הודעה אחרונה מאת mishel27, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, איפה אפשר להשיג בארץ חציות של CIVIC TYPE R ל-CIVIC 5D 2006.
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מחפש פנסי ערפל למאזדה לאנטיס מודל 2001 לא חייב שיהיה מקורי אבל שיתאים לדגם של האוטו Mazda 323 LX מה המחיר שזה אמור לעלות לי? ואיפה אפשר לרכוש אותם? אני מתגורר באזור המרכז בחולון. וגם לדעת האם זה חוקי
-
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
איזה אגזוז הכי יתאים לרכב כמו שלי? הרכב נראה מאוד ספורטיבי לאחר כמה שינויים שעשיתי לו, הוא גם לא כל כך איטי, האגזוזים המקוריים מהחברה נראים ממש יפה זה עם סוף כפול מניקל אבל הבעיה זה שהרעש לא לטעמי, כן הייתי רוצה איזה נהמה קלה כשלוחצים על הדוושה, איזה ברררר כזה ברקע כשהנוע עובד, אבל יחד עם זה אני לא אוהב את כל האגזוזים המוגזמים שהערסים מרכיבים על האימפרזות שלהם עם רעש של טרקטורון, מישהו יכול להמליץ על כמה סוגים? לא מתכוון להוציא על זה המון כסף אז יש עדיפות ליד 2 אבל אפשר גם לשמוע דברים בטווח ה1000-1500
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
צמיג R1R במידה 195X50X15 על ג'נט ברוחב 8 אינץ! מתאים? זה ימתח? או שזה ישב טוב. למישהו יש ניסיון עם זה במידות האילו? תודה רבה שחרון
הודעה אחרונה מאת shahar1, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי. ברשותי מאזדה 3 2008 עם חיבור AUX קיים למכשיר האייפון שלי. אני מעוניין לדעת האם ישנה איזשוהי תוספת שמאפשרת שליטה על העברת שירים באייפון דרך ההגה?(לא חייב להיות משהו ש"יתברג" לתוך ההגה, אפשר גם משהו כמו מכשיר שמתחבר לאייפון דרך Bluetooth ומאפשר זאת ואז פשוט אפשר להדביק אותו בצד). כרגע בעת הנהיגה זה ממש סיוט להחליף שירים, שלא לדבר על חוסר הריכוז שזה גורם לי תודה!
שלום חברים. נתקלתי בצמיג חדש של TOYO שמדורג בקטגוריית האקסטרים (EP) נתונים מעולים (TREAD=140) עיקבה מבטיחה, ואולי גם מחיר סביר (בכל זאת - טויו) אשמח לחוות דעתכם, או לבירור של האנשים שנמצאים כאן ומקורבים ליבואן... ליאור
הודעה אחרונה מאת eran mizrahi, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רוצה להתקין שעון חום שמן, בנוסף לשעון חום מנוע הסטדרטי זאת על מנת שייתן אינדיקציה יותר מדוייקת על חום המנוע. האם הדבר אפשרי לביצוע? ואם כן, במה כרוך כזה פרוייקט? מה העלויות המשוערות ? תודה
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
חברה שלי קנתה גולף GTI חדשה טוענת שחסר קצת כוח לרכב וגם קצת כוח בשבילי יהיה נחמד מאוד. מה השלב הראשון? אשמח לקבל לינקים לאתרים או סדנאות שמשפרות וכמובן את ההמלצות שלכם מה לשפר קודם. מהנסיון שלי , הנעה קדמית זה לא מתכון הכי טוב להספקים יותר מידי גבוהים.
הודעה אחרונה מאת stanig, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב לכולם. יש ברשותי 323F 1996 1.8 ידנית כרגע מותקן ברכב פילטר פתוח עם צנרת לתוך הכנף השמאלי השבוע עברתי טסט וברצוני להוריד את הממיר קטליתי ולרתח צינור בנקום. איני רוצה רעש חזק אבל שיהיה שינוי קטן. האם מישהו ניסה לעשות את זה בעבר או שמע על משהו דומה? נ.ב הדוד האחורי עבר שיפוץ , פירקתי אותו חתכתי פירקתי את כל הצינורות שהיו בפנים ריתחתי בחזרה והחזרתי. השתנה קצת הרעש אבל לא משמעותי.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 15 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
קודם כל אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה אם לא סליחה מראש. אז הסיפור הוא כזה, לפני חודשיים קיבלתי טויוטה קורולה 2010(החדשה מה שנקרא) עכשיו לרכב בשונה מהקורולה הקודמת(2008) יש בקרת החלקה אני חושב ESP, יש כפתור לניתוק הבקרה אך מה שמעצבן הוא שהיא מנותקת רק עד 50 קמ''ש ואז גם אם ביטלת הבקרה חוזרת לעבוד ב50 קמ''ש נורית הביטול נכבת והבקרה המעצבנת חוזרת. רציתי לדעת אם יש דרך כל שהיא להוציא את ההגבלה הזאת של ה50 קמ''ש? אם כן איך? עדכון תוכנה? רק שתדעו אני לא מתפרע עם האוטו פשוט שרוצים קצת להנות במקום ריק שלא מסכן אף אחד הבקרה פתאום מתערבת באמצע הורסת הכל ולפעמים אפילו מסוכנת. תודה, עידו.
הודעה אחרונה מאת dvirk11, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
במעבדה אמרו לי שאין כזה דבר בארץ - מצד שני אני זוכר שפעם מישהו פרסם משקלים של הרכב שלו בכל פינה - מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת Croc, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב אנשים! יש לי 2 שאלות לגבי צ'יפים: 1) הכנסתי את הרכב לטיפול 100 אלף ובסוף הטיפול הוא התחבר למחשב של הרכב שלי דרך המחשב שלו האם הוא עולה על זה שיש לי צ'יפ ואם כן האם הוא יכול למחוק אותו? (הרכב לא באחריות) 2) האם קיים בארץ צ'יפ חזק יותר מהאבסולוט? 2 השאלות שלי מוכוונות לסיאט איביזה FR 2005 תודה וערב טוב.
הודעה אחרונה מאת El Negro, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, למישהו היה ניסיון עם הידית הילוכים הנ"ל. ידית שמציגה את ההילוך שאתה נמצא בו על צג שמובנה בתוך הידית עצמה. אני יודע שזה שטות ולא צריך להסתכל על הידית כדי לדעת באיזה הילוך אתה אבל בתור צעצוע וגאטג'ט זה אסטתי ונחמד. http://www.shinyshiny.tv/gaslock-indy-cator_12.jpg השאלה שלי אם זה אמין או שזה עושה בעיות כי מבחינת מחיר זה לא זול...
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בוקר טוב לכל חברי הפורום, בבעלותי רובר 216 ידנית שנת 98', בימים הקרובים אני משנה את המידת צ'מיגים וג'אנטים מ185\55\15R ל205\45\16R רציתי לדעת עד כמה יהיה שיפור באחיזה\כוח אם בכלל, ושינוי בתצרוכת הדלק?, הסט צ'מיגים יהיה של kumho שחכתי לברר איזה דגם, מבחינת ג'אנט, לא ג'אנט קל או משהו מיוחד. האם משתלם לעשות את השינוי? תודה מראש, רונאל
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
צהריים טובים לכולם. מי מתעסק בארץ עם הורדת פגושים נמוכים או\ו חצאיות?? אני נוהג על איביזה FR2005 טאנקס
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מדובר על ענתיקה 97 המנוע סוחב יפה הגיר תקין (עדיין עם הקולר) במסגרת ישור קו הבולמים הלכו מחפש המלצה לבולמים טובים עם קמצוץ ספורטיביות הציעו לי מונרו ב 720 לזוג (קדמיים) יש המלצות אחרות עד סביבות 1000 לזוג? בצמיגים כבר השקעתי דרך אגב.
הודעה אחרונה מאת mazda f2, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם, יש מישהו עם השעון הנ"ל שיודע לומר לי אם זה נורמלי ותקין שהשעון כשהוא מתחמם (אחרי כמה דק' מרגע ההנעה) אמור להפיץ ריח של כמו שרוף כזה שמתפשט בכל התא נוסעים לפעמים?
הודעה אחרונה מאת judge_shay10, -
-
עוצמה בבמוו 318
מאת SGG-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום רב יש ברשותי במוו 318I . 1998 . E36 הרכב ברשותי סך הכול חודשים וכידוע לי עשו בו ראש מנוע ואני מרגיש שהרכב לא "סוחב" וזאות בהשווה ל 318 שנת 86 השאלה איך אני יכול לעלות את הספק המנוע? האם קופלונג משפיע על הביצוע בתחילת הנסיעה?
הודעה אחרונה מאת SGG, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
אז הנה הפרטים על הרכב: Toyota corolla 2003 1.6L GLI 3ZZ-FE מנוע לא יודע אם רלוונטי גיר ידני בנזין עבר 120 אלף ק"מ. 4 צמיגים הוחלפו ל משלין אנרג'י סבר לפני חודשיים מצב הבולמים לא יודע אני אברר לגבי זה יותר מאוחר. אני מעוניין להתקין אלטרנטור שמוציא אמפר גבוהה וכתוצאה מכך אני אאבד 4 כוחות סוס מהמנוע בעת עבודה בשיא של האלטרנטור. אני מעוניין לשפר את המנוע כדי לפצות את האובדן של הכוח הזה מעוניין בשיפור של עד 5 כוחות סוס אשמח לשמוע איזה אופציות עומדות מולי בדרישה שכזו והאם הדבר בכלל אפשרי לסוג הרכב שלי ?
הודעה אחרונה מאת dny, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לאנשי השיפורים בעודי משוטט להנאתי בEBAY ומחפש לעצמי חלקי חילוף לאוונסיס (לא חלקי מנוע) כמו מתג לחלונות למשל... נתקלתי בדבר הבא - http://cgi.ebay.com/Toyota-Supercharger-Turbo-Corolla-Avensis-Prius-/370471329549?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5641cfdf0d מעבר לכך ראיתי המון קיטי טורבו למנוע של האוונסיס מהדגם החדש יותר (אצלי זה מנוע D-4D) ואיזה שבלולון שמתאים למנוע שיש בדגם שאני נוהג בו. אני לא מעוניין בקיט טורבו, אני לא מעוניין בשיפור המנוע, הרכב מספק לי את הצרכים שלי כנהג. אבל בכל זאת הטורבינה הקטנה הזו תפסה את תשומת ליבי ועוררה בי עניין - השאלות שלי הן: 1. האם באמת זה אביזר שיכול לשפר לרכב את צריכת הדלק ואת כוחות הס…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן אנשים! אני רוצה להחליף את המתלים ולהנמיך את הרכב התקציב שלי נע בין 4500-5000 ש"ח אני לא כזה מבין בכל החברות שמתעסקות בזה אשמח אם תציעו לי על חברה מסויימת שהיא אמינה. אני נוהג על איביזה FR 2005 תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
רציתי לדעת האם לאחר הרכבת הקאליפר של הSTI הג'אנט המקורי שלי יתאים ולא ייגע בקאליפר? א ם ייגע,האם ממולץ להתקין ספייסרים ברכב???אם כן של כמה מ"מ הכי מינימלי אני אצטרך להסבה הזו??? אם יש משהו שעשה הסבה כזו(פנחס למשל)אשמח לעצות ולמס טלפון בפרטי בכדי לקבל קצת עזרה...
הודעה אחרונה מאת yanwrx, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי חברה רציתי לשאול מה הגודל מקסימלי של גאנט אשר להרכיב לפיאט גרנדה פונטו 2009 כרגע יש לי גודל 15 4 חורים. ניתן לשים 17? תודה ואיפה אפשר לברר לגבי החוקיות של זה?
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם מדובר בסיאט לאון 1800 TSI, תיבת הילוכים DSG שנת 2011 כ"ס: 160 רציתי לשאול אם משתלם להוסיף צ'יפ לרכב הנ"ל, איזה צ'יפ מומלץ להוסיף וכמה כוחות סוס יתווספו?? תודה.
הודעה אחרונה מאת punz, -
אהלן, אני מעוניין לשפר את מערכת הבלימה הסטוק שיש בפולו TSI למשהו רציני יותר. מכיוון שאינני מבין גדול בנושא אשמח אם תוכלו בבקשה לענות לי על כמה שאלות: 1. הבנתי שבמערכת הבלימה מורכבת משלל חלקים שניתן לשפר - דיסקים, רפידות, קליפרים ועוד, שיפור של איזה חלק במערכת יתן את התוצאות המורגשות ביותר? ז"א ישפר הכי הרבה את הבלימה. 2. אם אני אשפר רק רכיב אחד האם יכול להווצר מצב של חוסר תאימות במערכת -בין החלק שהוחלף לשאר המערכת? האם כתוצאה מכך יכול להווצר בלאי מואץ של החלק? 3. בהמשך ל2, האם ממולץ בכלל לגעת רק רכיב אחד או שאם כבר אז את כל המערכת? תודה לעוזרים, שי.
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הבנתי שאין למנוע דיזל בגלל שאין וואקום! מצד שני יש חבר'ה שטוענים. שיש פורק לחץ חיצווני שמחובר איך שהוא למערכת וואקום ברכב. הבנתי שזה רק עושה את הרעש לא נותן שום תועלת. אם אפשר הרחבה בנושא. ואיפה קונים דבר כזה אני אשמח! שחר
-
רפידות של hawk hp plus 1 2
מאת sshh- 18 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
ידוע לכם על מישהו בארץ שמוכר את הרפידות ברקס האלה? תודה
הודעה אחרונה מאת Kundason,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 239 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nadavd4
- TvrSpee12
- `Infinity
- Tal7
- sfargol
- nglancer
- Chmimo
- SlowRide
- itzik123
- shaymolcho
- yuvk
- ofralon