שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אז ככה יש לי ZX מנוע 2.0 8 שסתומים. שנת 95 ,במצב מעולה,עשיתי ישור קו,כל מה שהיה ישן נזרק. עכשיו אני רוצה להתחיל לשפר טיפה את האוטו מבחינת כוח כרגע לאוטו יש 123 סוסים. היתי רוצה להגיע לסביבות ה150. השאלה היא מה האפשרויות ומה בערך העלויות של שיפור כזה?והאם זה בכלל אפשרי ואיך? כמו כן לפי מה שהבנתי וולקנים עם 16 שסתומים מגיעים מהמפעל עם כ-160 סוסים. אולי כדאי להחליף בכלל מנוע? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לחבריי הפורום זה עתה אמרתי שלום לפאסט v5 שלי(104000 ק"מ שבקושי נמכרה ב 41000 ש"ח) לטובת b4 2005 עם 47000 ק"מ שנאמר כחדשה לגמרי יש לי מספר שאלות האם השיפור בהספק המנוע בשנים 05\06\07 מ 138 סוסים ל 150 ל 165 בוצע על אותו המנוע? לי יש אגזוז יחיד מ2006 הם הגיעו כפולים האם אגזוז free ישפר במעט את ההספק? האם מדובר בניהול מנוע? ובכלל מה השיפור ביחס \עלות\תועלת הכי טוב שניתן ליישם במנוע הזה? המון תודה !!
הודעה אחרונה מאת loolilon, -
- 3 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
יש למישהו נסיון עם הצמיגים שאוטו דיפו מוכרים עכשיו במבצע של good year ? המידה היא 175/70/13 אני מחפש צמיג בעל אחיזה טובה למידה 175/70/13 אפשר המלצות ?
הודעה אחרונה מאת אאוץ, -
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן חברה לפני שבוע עברתי עדכון תוכנה (צ'יפ) בFR שלי והאוטו אכן עבר שינוי מטורף! השבוע התקנתי צינור אינלט לטורבו ומשום מה אני מרגיש שהרכב טיפה כבד לעומת שבוע שעבר.. הגיוני הדבר??
הודעה אחרונה מאת punz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש הרבה זמן בולמים ל205 gti שלי. מצאתי באיביי 4 בולמי בילשטיין B4 עם הנמכה של 40 מ"מ. השאלה שלי : מה דעתכם על הדגם הספיציפי הזה של בילשטיין והאם בכלל ניתן להנמכה? תודה http://cgi.ebay.co.uk/PEUGEOT-205-GTi-40MM-LOWERING-SPRINGS-BILSTEIN-SHOCKS-/270662392063?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f04bc58ff
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
-
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
רכשתי אתמול רביעייה מהדגם הנ"ל אחרי המלצות גורפות של המוכר לא מצאתי בשום מקום חוו"דים על הדגם מומלץ???? המידה היא 225/45/17/W יש לציין שעל הצמיג מוטבע Made in japan שאם להיות פייר זה והעובדה שהם טריים טריים זה מה שקנה אותי... המלצות או אי המלצות יתקבלו בברכה ליאור
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 9 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
קניתי מיצובישי לנסר 2007 טפטרוניק ואני רוצה לשפר את המנוע להוסיף כונס אוויר ופורק לחץ . כמה עולה השידרוג הזה ואיפה עושים אותו ,ואיזה עוד תוספות אפשר להוסיף ליופי של הרכב ? תודה מראש השמח לדעת יותר על הרכב !
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3 אלף צפיות
חוו דעתכם על הצמיג Dunlop DZ101. מיועדים לגולף 160. דגש על רמת רעש נמוכה ואחיזה במהירויות גבוהות (אני נוהג כמובן כחוק. זה החוק שנוהג מהר..) הם לא יאותגרו בנס הרים. יותר לכיוון כביש 6. תזכו למצוות.
הודעה אחרונה מאת Croc, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אובכן, בטיפול שהיה לרכב ב 60,000 בחודש יוני, הוחלפו גם רפידות הבלמים, לבלמים מקוריים חדשים של פולקסוואגן, לא התפשרתי על תחליפי, כי זה לא משחק. עכשיו, מאז ומתמיד, הבלמים שהכי התלהבתי מהם, הם הבלמים אצלי ברכב, באמת, בולמים כמו שצריך טפו טפו טפו. עכשיו רציתי לשאול, האם הבלמים המקוריים של פולקסוואגן, מספקים את הסחורה? או שבפעם הבאה כשאחליף בלמים, אלך על משהו יותר חזק?
הודעה אחרונה מאת Croc, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, הרכב הינו רנו 19 מידת צמיגים 165/70 קוטר חישוק 13" כרגע שניים קדמיים הם good year GT-2 במידה הנ"ל - לא מראים סימני התייבשות או עייפות, איך הם נחשבים? מאחורה צמיגים ישנים מאוד ומראים סימני גסיסה, אשמח לקבל המלצה לזוג צמיגים אחוריים, לא מצאתי באינטרנט את אותו הסוג שיש לי כרגע מקדימה, זה משמעותי ? התקציב הוא 200 - 300 לצמיג.
הודעה אחרונה מאת adi89, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
בזמן הכיוונים הילוך שלישי נשבר ,הקיס למזלי נשאר שלם . איזה אופציות יש לחזק גיר O2J? אוו שנשבר בגלל התישנות ובלאי ? למרות כשפתחנו אותו הסיכרונים והמשלבים הכול נראה בלי יותר מידי בלאי . הנזק לתיקון הוא באמת מזערי ולא רציני מבחינת כסף ,כדי לתת לו עוד צאנס ? הגיר שיך לאודי אי 3 טורבו 1800 20VT
הודעה אחרונה מאת MORE BOOST, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה - אם לא אני מתנצל ובבקשה נא להעביר למקום הנכון את השאלה שלי. אז ככה...רכשתי לפני חודש וחצי בערך שעון EGT של אפקסי רק לאחרונה הזדמן לי להתקין אותו ולצערי החיישן לא תקין. מכיוון שאין לי למי לפנות כי החיישן נקנה ע"י בחור מאי ביי ואני קניתי אותו ממנו נתקעתי קצת ואני מחפש פתרון כלשהו לגבי הבעיה. קצת כואב לי לזרוק כסף ולקנות שעון חדש עם חיישן... יש למישהו הצעות/רעיונות/פתרונות...אשמח לשמוע ולהעזר בכם. תודה מראש ויום נעים!
הודעה אחרונה מאת judge_shay10, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום וברכה, ראיתי שהפורום הזה מתעסק בתחום הזה יותר, אז אני שואלת גם אתכם: אני מעוניינת להחליף את הגלגלים ביונדאי גטס 1,600 שלי. אני רוצה שיהיו לי גלגלים עם אחיזת כביש מצויינת!! ושהיציבות של הרכב תהיה טובה איתם. אני מתלבטת בין מישלין לשאר המותגים: טויו, ברידג'סטון, פירלי ועוד. הבנתי שהמישלן הם צמיגים ירוקים ולא כדאי? וגם לגבי המישלן: האם אני צריכה H או V? מצד שני הבנתי שגם לא כדאי טויו כי הם נשחקים מהר? מה אתם אומרים? איזה צמיגים כדאי? אני לא מבינה בכלל בתחום. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Lev11, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום קניתי הגה ספורט היה מורכב על הונדה סיוויק 92 כולל הכל שבא באריזה... האם ניתן להרכיב אותו על סופר לנסר באותו מתאם??או צריך מתאם לסופר לנסר?? האם הוא חוקי ועובר בטסט??
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום ! ברשותי סיאט איביזה 2001 מנוע 1600 SR . אני מעוניין לעשות קפיצים להנמכה של חברת V-MAXX . השאלה שלי העם צריך אישורים להנמכה ? תודה מראש יקיר !
הודעה אחרונה מאת E&A-AUTOSPORT, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלומות לכם חבר'ה ! ברשותי הונדה סיויק 2007 מידת צמיג 255\50\16. 2 צמיגים אחוריים של ברינגסטון לא סגור על הדגם אבל אני חושב ש potenza או משו בסגנון, אני יודע שהסוג הזה עלה יקר מאוד בזמנו שהוחלף וזה נאמר לי ע''י דוד שלי שממנו קיבלתי את הרכב. 2 צמיגים קדמיים Contact 2 של קונטיננטל. הקדמיים חדשים יותר עברו 10 אלף ק''מ ויש עליהם בשר, אני עשיתי על האוטו הזה בסך הכל 4 אלף ק''מ כל השאר נעשו ע''י אשתו של דוד שלי. האחוריים דיי שחוקים עברו 35 אלף ק''מ. אני בתור נהג חדש בלי יותר מידי ניסיון על הכביש (שנה על הכביש) לפני החורף והגשמים במיוחד שאני נוסע כל יום מחוץ לעיר, רוצה מהאוטו שלי כמה שיותר בטיחות ואחיזה בכביש גם שהכביש חלקלק, אני לא צריך את האוטו למטרת ה…
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- 14 תגובות
- 3 אלף צפיות
כמו בכותרת,אני מרגיש שבסביבות 5 אלף סלד האוטו מפסיק ל״הדביק״ וממשיך קרוב ל 6.ממש מרגישים תהפסקה ואת החזרה. האם יש דרך לםתור סרג׳ים אלה?(חוץ מלהחליף צ׳יפ) מדובר בגולף gti 04 ציפ ואנלייט. ד״א,מישהו ניסה את הצמיגים של maxxis?איך ביחס למחיר?( ma z1 למי שמכיר)
הודעה אחרונה מאת Aviv_DsX, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שבת שלום יש לי אסקורט RS עם גאנטים מקוריים (מידה מקורית 195\50\15) אני גר בדרום ועשיתי סיבוב בפאנצריות והכי טוב היה 1600 לרבעיה T1R האם המחיר טוב? האם אני יכול לרדת בחתך ולהישאר עם הגנט המקורי? האם כן, כדאי לי לעשות את זה? יש אולי צמיג אחר יותר טוב בסביבות המחיר הזה שכדי לי ליקנות?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום חברים, למישהו יש ניסיון עם Screamer Pipe? אני רוצה לחבר אחד אצלי ברכב, אבל אני מפחד שאחרי שבוע זה כבר יוציא אותי מדעתי, מישהו ניסה את העיניין? תודה רבה,
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 5 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום חברים, אני רוצה לנתק זמנית את ווסת הדלק הנוכחי אצלי ברכב, עד שיגיע הווסת החדש, האם ניתוק צינורית הוואקום מהווסת תבטל את פעולתו? האם לבורג כיוון הלחץ יש השפעה כשהצינורית הזו מנותקת? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי כרגע סובארו גראנד לאונה ידני 1996 שמורה מאוד ורציתי לדעת מה הצריכת דלק המומצעת שהיא צריכה לקחת בעיר? ובכביש מהיר? ועוד שאלה יש לי תחושה אחרי ששמתי אגזוז לחץ(זרימה חופשית) נראה לי שהרכב שותה לי יותר דלק זה מעניין אותי מאוד לגבי השארת אגזוז או לסדר משו אחר? שהרכב יחסוך דלק תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בעקבות הגשם הראשון ובשילוב עם 0 אחיזה וכמובן קצת פניקה כשהרכב התחיל להחליק כשננעלו הגלגלים. הצמיגים בחודש הבא יהיו בני שלוש על האוטו.(יוצרו כשלושה חודשים לפני ההרכבה על האוטו). http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=15&a=55&s=205&sc=v&CheckAllMessages=on&mm=18&mm=27&mm=5&mm=7&mm=15&mm=11&mm=113&mm=50&mm=6&mm=26&mm=3&mm=63&mm=12&mm=30&mm=105&mm=82&mm=4&mm=46&mm=25&mm=58&mm=24&mm=33&mm=43&mm=41&mm=159&mm=55&mm=60&mm=28&mm=54&mm=81&mm=84&mm=23&mm=34&mm=19 אם נעזוב לרגע את המחירים, כי נראה ל…
הודעה אחרונה מאת MiT5, -
- 30 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
שלום, ברשותי הונדה סיוויק האצבק 98 ידנית 1400 סמ"ק 90 כ"ס. הרכב במצב מצויין עבר 120K ק"מ, טופל רק במוסך מורשה. בסה"כ אני מאוד מרוצה מהרכב, מבחינת התנהגות כביש, נוחות, יופי ואמינות. הבעיה שחסר לי כוח...וגיליתי שמנוע 1.4 פחות חסכוני מה1.6, מכיוון שהוא מתאמץ יותר. הרכב עושה לי צריכת דלק ממוצעת של 1 ל14, 60% מחוץ לעיר. באותם תנאים, הרכב הקודם שלי בעל נתונים דומים ונפח 1.6 הגיע לצריכת דלק קצת יותר טובה וסיפק ביצועים נאותים יותר. השאלה האם כדאי וניתן לעשות הסבה לרכב ל1.6 125 כ"ס ויטק כמו שיש לסדאן. האם שווה להכנס להרפתקאה הזו? הבנתי משירשורים קודמים שצריך להחליף את המחשב והצמה, האם צריך להחליף גם את הגיר? מה סדר גודל של העלויות, אם אני רוצה להביא מנוע מייבוא ולע…
הודעה אחרונה מאת nivshemer, -
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יכולים לעשות לי בעיות \ להרוס את הבולמים ? או שאני חייב לקנות גם בולמים מיוחדים בשביל להרכיב קפיצים מונמכים ?
הודעה אחרונה מאת Gidi, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום ! ברשותי סיאט איביזה שנת 2001 מנוע 1600 sr עם 100 כוח סוס . שמתי נשם שמן פתוח , אך אחרי 3 שבועות התחלתי להריח ריח של שמן ליד האוטו ,בדקתי וראיתי שהמנוע יורק (לא הרבה) שמן וכך הנשן נושם פחות טוב. ניקיתי בלחץ אוויר טוב טוב ,עכשיו זה בסדר אין בעיות , אבל כל שבועיים אני יצתרך לנקות את הנשם ? שמעתי שיש פיתרון עם מיכל איסוף שמן עם אפשר הסברים קצת או פרויקטים מצולמים ! תודה מראש יקיר
הודעה אחרונה מאת yakirdrive, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לכולם. רציתי לשאול מה יהיה הכי נכון להוסיף או לשפר ברכב מבחינת כוח ואחיזה על הכביש? הרכב: מיצובישי לאנסר ספורט 2005 מנוע 2000, מנוע זהה לאיוו גיר רגיל תקציב 6000-8000 שח תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת 123 boom, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חברים אשמח לקבל המלצות לסט שישפר את האחיזה ואיכות הבלימה במאזדה 3 שלי,עכשיו לקראת החורף זה חשוב לי מאוד . צמיגים כבר החלפתי.
הודעה אחרונה מאת mazda2005, -
-
אהלן, בדקתי אאודי A3 1800T כוח סוס 150 שנת 2003. הבחור אומר שהגברת הראשונה של הרכב הוסיפה צ'יפ שיפור מהחברה ל210 כוח סוס מ150 מקוריים שמגיע עם האוטו ! האם הגיוני דבר כזה ? שיפור כל כך משמעותי...???? אשמח לקבל עזרה !!! תודה רבה !!!
הודעה אחרונה מאת AVIHAITOPOR, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
גלשתי להנאתי באייבי כמו שאני נוהג לעשות , לחפש דברים לקנות נתקלתי בהרבה סוגים של צ'יפים שמסווגים כצי'פ למומנט, כוח סוס , האצה וכו'. המחירים הם ברצפה באמת כמה עשרות שקלים , יש החזר מלא על כל המוצרים. התגובות של אנשים בשמיים ( POWERSELLERS ONLYׂ) אנשים באמת רושמים שיש שיפור, הם טוענים שהצריכת דלק נשארת אותו דבר או יורדת , ותגובת מצערת וכו' משתפרים. הם מדמים את הצי'פ הזה ליום קררר בחורף ללא גשם לדוגמא, אך שהמנוע מבצע אבל יותר טוב. מה אתם אומרים דברים כאלה באמת קיימים ? ניהול מנוע , תוספת של 5-10 כ"ס ? שיפור ההאצה ? דוגמא : http://cgi.ebay.com/HONDA-CIVIC-VTEC-LSI-LS-TYPE-R-CRX-ESI-VTI-TUNING-MOD-/190452451407?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash…
הודעה אחרונה מאת חגי107, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.powersystem.fr/UK/fiche_pdt.php?id_produit=24&categorie_def=2&soucategorie_def=6&motor_def=Essence יש מכירה שלו בארץ גם. עוד 14 כ"ס מה106?
הודעה אחרונה מאת oren99,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,511 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- garicho
- SlowRide
- orsh99
- דובצע
- פאטון
- lanosforce
- nglancer
- בנא
- ארז 1
- hunter22
- Obgel
- Rשף