Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת - Dunlop DZ101

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוו דעתכם על הצמיג Dunlop DZ101.

מיועדים לגולף 160.

דגש על רמת רעש נמוכה ואחיזה במהירויות גבוהות (אני נוהג כמובן כחוק. זה החוק שנוהג מהר..)

הם לא יאותגרו בנס הרים. יותר לכיוון כביש 6.

תזכו למצוות.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

נהגתי עליו רבות באיביזה FR 2008,

אמנם לא הצמיג הכי יפה שיש, אבל הייתי בהחלט מגדיר אותו כטוב יותר ממשפחתי חביב. מאמר מוסגר: עם ה- FR הוא לא היה שקט...

יחד עם זאת, בטווח המחירים הזה הייתי ממליץ לך על ה- Toyo T1R שעדיף על הדנלופ בכל הפרמטרים.

גיא.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

לי יש Z1 ופעם אחד בעל פנצ'ריה "נחשבת" התרברב בטיפול ברכבי ספורט רבים ניסה לשכנע אותי שזה כמעט אודו הדבר......

בכל אופן Z101 מקרוב אני לא מכיר אבל הוא אם כבר משווים אותו ל-T1R הוא עשוי להחזיק מעמד הרבה יותר זמן לעומת טויו.

מבחינת טויו לשימוש משפחתומטי הייתי עולך על פרוקסיז 4.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...