שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
גלגל תנופה קל 1 2
מאת airwolf1980-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
כמה לדעתכם יורגש הבדל אחרי החלפת גלגל תנופה לאחד קל יותר? והאם זה יגרום לעבודת מנוע לא יציבה בסרק?
הודעה אחרונה מאת AlexN, -
-
שלום, אני מעוניין לייבא לארץ גולף R32. מה האופציות של השיפורים לרכב זה? תודה
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. החלטתי להחליף ארבע בולמים ברכב. אני האמת לא מבין בזה אפילו טיפה... אשמח להמלצות על דגם/חברה או משהו כזה, מה טוב מה לא וכד', כי אני ממש לא יודע מה לקנות ולאיזה בעל מקצוע לפנות. תודה.
הודעה אחרונה מאת אשר הנסיך, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש ברשותי רנו מגאן קפוה, וכפי הידוע, הג'אנט מתהדר ב 4 ברגים. עכשיו בכוונתי להעלות מידת ג'אנט, והדגם שננעלתי עליו, מגיע בגרסאת ה 5 ברגים בלבד. השאלה שלי היא, האם אפשרי להרכיב איזשהו מתאם, או שאני אצטרך להחליף את כל הסרן? תודה מראש.
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום. אני מעוניין לעשות לרכב הנמחה רציתי לדעת כמה עולה דבר כזה , והאם זה יותר מועיל/או מזיק לרכב מבחינת אחיזת כביש ואיכות נסיעה (ניסאן אלמרה). תודה.
הודעה אחרונה מאת smallars, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מחפש לקנות פילטר אוויר של סימוטה אודה לכל העוזרים.
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי ניסן אלמרה 1.6 ידנית שנת 96 אני רוצה שהרכב היה יותר חזק מה אני יכול להוסיף לה שלא יפריע בטסט השנתי תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת שבלול, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני יודע שדובר בפורום על הנושא אבל לא מצאתי תשובה. אם ניתן להתקין בקרת שיוט איפה ניתך לעשותזאת (בלי להזמין חלקים מאיי ביי וכאלה) וכמה לדעתכם אמור לעלות התענוג ? תודה לעוזרים דניאל .
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מתנצל מראש על השאלות שבטח עניתם עליהם לא מעט רכשתי סיאט איביזה 20vt טורבו מקורי תקין מה יהיו מספר הסוסים לאחר צ'יפ?איזה צ'יפ? האם כדאי להחליף את הטורבו ל-k03s או k04-001 (ללא צורך בשינוים) האם השנוי יהיה גדול וכדאי?מה המחירים?היכן לרכוש? כל המלצה תיתקבל בברכה ושוב מתנצל מראש ...
הודעה אחרונה מאת lavie333, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי מיציבושי לאנסר המנוע 1.6 אני יודע שלדגם הזה יש גם מנוע גדול יותר 1.8 ו 2.0 השאלה האם ניתן להחליף למנוע גדול יותר עפ"י החוק (אפשר לקבל אישורים) והאם יש לשנות משהו מבחינה מכנית או שהמכלולים מותאמים גם למנוע גדול יותר? זו לאנסר שנת 07 הדגם הספורטיבי אבל רק באביזרים ולא מבחינה מכנית.
הודעה אחרונה מאת Shotdown, -
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום. יש לי מאזדה לאנטיס 1997 1800 ידנית. רציתי לדעת אם אפשרי ומתאים לרכב הזה אגזוז זרימה חופשית? ואם כן מה המחירים ועל מה ממליצים? וגם אם אפשרי פילטר פתוח.?או שרק מספיק אגזוז. ודרך אגב אמרו לי שלא קיימות הרבה מאזדות כאלה ידניות,האם זה נכון?
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קניתי איביזה sc ואני אמור לקבל אותה עוד כמה ימים בדגמים האלה יש ג'נטים הרבה פחות יפים מהקודמים ואני רוצה להחליף אותם רציתי לדעת האם מותר לשים 17'? ראיתי מכוניות שאישרו להם ברישיון רכב ג'אנטים יותר גדולים. איך עושים את זה? ויש לכם אתר ממולץ לדגמים של ג'אנטים ומחירים? תודה רבה
- 7 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אהלן חברים! קוראים לי אור ואני חדש פה בפורום המליצו לי עליו בגלל אנשים שמבינים פה עניין אז ככה.. קניתי סיאט איביזה 1800 טורבו FR שנת 2005 אוטו יפייפה באמת! בכל מקרה הייתי מעוניין להחליף צמיגים ברכב R16 אבל אף אחד לא יכול לתת לי תשובה חד משמעית מהו הצמיג הטוב ביותר לכלי רכב כמו שלי מבחינת אחיזה , בלאי צמיג , וחיסכון בדלק (עד כמה שאפשר) בנוסף לכך האם קיימת שיטה לבדוק את מצב הטורבו שלי עצמאית לפני שאני מכניס אותו למוסך? אשמח לתשובה ממכם! חג שמח
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם ,אני מעוניין להזמין רפידות מ EBAY הרפידות של חברת פרודו ומתאימות לי לרכב הבעיה/הפחד שלי הוא שהן "יפלו" במכס ויבקשו ממני להמציא אישורים למיניהם למשל ממשרד התחבורה.. עד כמה הסיטואציה רלוונטית? למישהו יש ניסיון עם הנ"ל? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ליאור קלה, -
שוב מבצע נגד כלי רכב משופרים היחידה המרכזית של אגף התנועה החלה במבצע רחב להורדת כלי רכב משופרים מהכביש. "אנו רואים בשיפורים תופעה מסוכנת ונלחם בה ביצירתיות". http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1718744 במקום להתעסק בדברים הקצת יותר חשובים זה מה שהם עושים. כנראה זה בשביל להראות לציבור שהמשטרה עוד עושה דברים בימים האלה.
הודעה אחרונה מאת VW Vento 1994, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום שמי ישי ואני נהג חדש(יותר מחצי שנה על הכביש) ויש ברשותי דייהטסו yrv ורציתי לשאול האם אפשר לייבא מנוע טורבו ולהתקין אותו ברכב(המנוע מיועד לרכב רק בתת דגם אחר) כמו בסרטון?
הודעה אחרונה מאת ishay1011, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חג שמח לכולם התחדשתי לפני יומיים בסיטרואן xm שנה 97 מנוע 2 ליטר טורבו,יד 2 עשתה 200000 ק"מ היסטורית טיפולי מעודכנת ממוסך מורשה . אשמח לחוות דעת וטיפים.
הודעה אחרונה מאת באשיר, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום רב! ברשותי רנו קנגו שנת 2008 מנוע 1.5DCI עם 70 כ"ס - דיזל ידני כמובן.. כרגע הרכב משמש אותי לנהיגה מהבית (נתניה) לבסיס (צריפין) שזה 50 ק"מ לכיוון. רציתי לדעת אם יש דברים קטנים שאני יכול להוסיף ע"מ לשפר את חווית הנהיגה ברכב. בגלל שאני לא כ"כ מבין בנושא רציתי לקבל את התייחסותכם לנושא.. כמו כן אני יודע שהרכב אינו רכב ספורטי או משהו כזה. פשוט חשבתי על דברים קטנים שיגרמו לרכב להיות קצת יותר זריז, בלי לפגוע הרבה בצריכת דלק שלו (אחד ל 14-17 +- תלוי בנהיגה..) בברכה! ותודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Drx, -
-
צבעי פנינה בארץ
מאת gt11- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נראה לי שזה הפורום המתאים... רציתי לדעת האם יש מקומות בארץ שאפשר לצבוע בהם את הרכב בצבעי פנינה בצורה מקצועית ומה הסדר גודל של המחירים. צבעי פנינה הכוונה שלי למה שנקרא באנגלית pearlescent כלומר צבעים שמחליפים את הגוון שלהם לפי זווית ההסתכלות. תודה
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
רציתי לדעת איזה צמיגים מומלצים, אני נוסע כ 15 K בשנה, צמיגים שלא ישחקו מהר מדי אבל ספורטיבים ובעלי אחיזה והתנהגות טובה. יש עכשיו באוטו דיפו מבצע על גוד איר. איך הם ואיזה עדיף?
הודעה אחרונה מאת adi_n, -
- 2 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם. אני שואל בשביל בן משפחה (בן דוד) הרכב honda accord 1996 2.2 כרגע נועל 195/60/15 של DUNLOP האופציות הן: Yokohama S.drive Yokohama Parada Spec-2 Toyo Proxes T1R VR Kumho Ecsta ASX BFGoodrich g-Force Sport Pirelli P6 Four Seasons מחפש צמיג עם האחיזה הכי גבוהה מבין הרשימה הנ"ל לנסיעה יומיומית וכשצריך אז גם "נהיגה אגרסיבית" תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת nety_b, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
בעתיד המאוד קרוב אני אמור להעלות את יחס הגדישה אצלי באוטו (תמה טורבו). הגדישה תיעשה ע"י ברז מכני, ואני מחפש שעון שיתן לי קריאה אמיתית לגבי הגדישה. אשמח להמלצותיכם. השעונים שנמכרים ב200 שקל בארץ שווים משהו?
הודעה אחרונה מאת amir74, -
-
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 6 אלף צפיות
לפני זמן מה רכשתי 4 כריות בולם חדשות וארבעה בולמים של וויטק שמיועדים לקפיצי הנמכה של 60 מ"מ (הקפיצים שמורכבים אצלי) ומיועדים לE30 קבריולט שלי. ההזמנה התבצעה דרך פיט סטופ והיום סוף סוף הרכבנו אותם. קודם כל למרבה ההפתעה הבולמים הסטנדרטיים שהיו מורכבים על הרכב 4 שנים ביחד עם קפיצי הנמכה של 60 מ"מ היו במצב לא רע מה שדי שובר את הסטיגמה שאם מחליפים קפיצים לקפיצים קצרים אז הבולמים הולכים לעולמם אחרי מספר חודשים. שנית, ההרכבה לקחה פחות משעתיים מה שגם הפתיע אותי אחרי שאמרו לי במוסך שהרכבה של בולמים לוקחת יום שלם+המחיר המגוחך שדרשו ממני בגלל זה (זאת הסיבה שלא הרכבתי אותם במוסך בסוף אלה אצל חבר). כמובן שאחרי ההרכבה לקחתי את האוטו לעשות כיוון מחדש. בכל מיקרה נגיע לעיקר- כנירא…
הודעה אחרונה מאת liran_r, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שבוע טוב שמי יהודה , רציתי לדעת האם הגאנט שהיני רוצה לקנות יתאים לרכב מבחינה שלא ישטפשף מברכב הרכב.. סוג הרכב זה פיגו 205 1996 1.4 יש לה כרגע 175/65/13 ואני רוצה להלביש לה 185/55/15 זה אמור לתפוס ברישיון . שוב, אני רוצה לדעת אם בקפיצה או בעומס על הרכב לא יהיה בעיות אם שפשוף בצמיג . בבקשה לענות ברצינות ותשובות בונות .
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 10 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לאור זה שהפרויקט כבר כמעט בסופו וכנראה שההספק יהיה מעל ל450כ"ס ,הגיע הבעיה של הדלק. עכשיו יש שני אסכולות בנושא מקריאה באינטרנט . 1. שהיא התקנת 2 משאבות וולברו במיכל המקורי . 2.הוספת מיכל דלק 5 ליטר נוסף חיצוני ,ואז וולברו במיכל דלק המקורי רץ למיכל הנוסף ,ובקו של המיכל הנוסף תהיה מוזנת משאבת בוש 044 . עכשיו המזרקים היו 1000 סיסי של דינמיקס ,הבנתי שזה הטכנולוגיה הכי חדשנית שיש ,ולא היה שום בעיה בסרק. אז עכשיו צריך גם קו דלק עם קוטר יותר גדול ,10 מלימטר היה מספיק ? מה בדרך כלל החברה פה בארץ עושים עם ה1.8 טורבו?
הודעה אחרונה מאת co_udi, -
- 23 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
בוקר טוב! יש לי אימפרזהgt שנת 2000 ואני רוצה להתקין תוכנת מנוע ecutec. רציתי לדעת איך זה פועל ומה זה נותן למנוע בדיוק?כמה סוסים?
הודעה אחרונה מאת Eran@TIG Motorsport, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כרגע יש די-וי-די,מגבר,סאב,בקליות שקופות,ג'ינטים,צמיגים חדשים,חתך נמוך,קשתות ניקל. אשמח לשמוע על כל השיפורים האפשריים,הן מבחינת יופי,והן מבחינת ביצועים. כרגע התקציב לא מוגדר ולא מוגבל,לכן אשמח לשמוע את כל השיפורים האפשריים,דברים שעוברים טסט כמובן. ועוד שאלה קטנטונת - למי שמכיר את הרכב,יש סוג של 2 חלונות בכל צד של הרכב,אחד הוא "משולש" קטן,והשני חלון רגיל,השאלה היא איזה מהם מותר להשחיר בכדי לעבור טסט,רק את המשולש,את שניהם,או אף אחד מהם לא עובר טסט עם השחרה?
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כבר שמתי מנורות בוש 50 אחוז יותר אבל אני רוצה תאורה כמה שיותר בהירה וחזרה ושכן יעבור טסט ולא יורידו לי את האוטו מהכביש...קיים דבר כזה?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רכשתי אתמול את הפג'ו 206 CC 2.0L ידנית. הרכב כאשר נרגש היה מאוד מאוד מוזנח,ולאחר טיפול,שטיפה וניקיון בשווי 600 ש"ח בקאר-קליניק פ"ת,הוא נראה כאילו יצא מתצוגה. בכ"א,הרכב כרגע ממש יפה,בקליות שקופות,צבע כסוף ממש נוצץ לאחר השטיפה,מערכת יקרה,סאב,די-וי-די,מסך,גלגלי מגנזיום,חתך נמוך,הרבה פי'צרים שכאלה,וכנראה ביום שישי הקרוב תותקן דיבורית בלוטוס בשווי 300 ש"ח,ריפודים או כיסויי ספורט חדשים,והשחרת החלונות. רציתי לשאול אם השחרת החלונות לא תהיה בעייתית,כלומר האם האוטו יעבור טסט כאשר כל החלונות מושחרים? עוד שאלה שהייתה לי,ברשותי המון פיצ'רים לאוטו,בין היתר גם מגן רוח שאני לא מרבה להשתמש בו,אך ראיתי פה באחד האשכולות שבעל רכב זהה אומר - "אגזוז זרימה חופשית של סברינג (פשו…
הודעה אחרונה מאת tamir123, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, יש לי 205 mi16 . התחלתי להרכיב צמה של mi16 המיקורית של מנוע d6c ויש לי בעיה, הרכבתי את הצמה ועכשיו אין לי הצתה. לא יודיע מה לעשות, מחפש עזרה. הרכב עומד עכשיו, לא יודיע מה לעשות, תודה.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,764 אורחים (הצג רשימה מלאה)