Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור זה שהפרויקט כבר כמעט בסופו וכנראה שההספק יהיה מעל ל450כ"ס ,הגיע הבעיה של הדלק.

עכשיו יש שני אסכולות בנושא מקריאה באינטרנט .

1. שהיא התקנת 2 משאבות וולברו במיכל המקורי .

2.הוספת מיכל דלק 5 ליטר נוסף חיצוני ,ואז וולברו במיכל דלק המקורי רץ למיכל הנוסף ,ובקו של המיכל הנוסף תהיה מוזנת משאבת בוש 044 .

עכשיו המזרקים היו 1000 סיסי של דינמיקס ,הבנתי שזה הטכנולוגיה הכי חדשנית שיש ,ולא היה שום בעיה בסרק.

אז עכשיו צריך גם קו דלק עם קוטר יותר גדול ,10 מלימטר היה מספיק ?

מה בדרך כלל החברה פה בארץ עושים עם ה1.8 טורבו?

פורסם

PUMP3.jpg

ניתקלתי פעם בתמונה הזאת בגוגל,מישהו ייצר תושבת לשתי משאבות במיכל של 1.8T

עשיתי חיפוש ומצאתי לך את הקישור ,לא היתעמקתי בו יותר מידי אבל אולי תמצא משהו שיעזור לך

http://forums.vwvortex.com/showthread.php?4474938

היה לא מזמן 1.8T עם טורבו קצת יותר גדול משלך ועם קצת יותר הספק ממה שאתה רשמת,היה לו קו דלק גדול יותר ומיכל דלק נוסף,כמובן שתי משאבות דלק.

בהצלחה.

פורסם

גם קו 8 מ"מ יעשה לך את העבודה אבל עדיף 10 מ"מ

בעניין המשאבה , מגניב לשים 2 משאבות במיכל , ממה שאני מכיר לרוב עושים מיכל מעבר עם משאבת קו חזקה

בעניין המזרקים של ID , המזרקים האלו בהתנגדות גבוהה והטכנולוגיה שלהם שמבדילה אותם מאחרים

זה היכולת לעבוד בלחצי דלק מטורפים , אם אני לא טועה עד 8 באר לחץ (!!! )

קח בחשבון 2 דברים :

מזרק אלף של ID נותן בפועל 850 ב3 באר לחץ (לפי מה שכותבים באתר שלהם )

המזרקים באלה לא זולים , שאני הזמנתי לחבר המחיר לסט של 4 עמד על 460$ לפני משלוח וכל המסביב

חוץ מזה , יש להם דגם של 725 CC שאולי גם יתאים לך

אם בא לך לסבך את עצמך במיליון פרטים וטבלאות תוכל לקרוא עליהם הכל פה :

http://www.injectordynamics.com/injectors.html

פורסם

קח בחשבון שאם תתקין משאבה על הקו ועוד באיזור התא מנוע,הדלק עצמו יגיע לטמפרטורה גובהה מאוד,דבר שפוגע בביצועים ויחיב אותך להתקין קולר דלק בטמבון.

פורסם

רעיון מעולה של הקיט לשתי המשאבות ,אני יראה לחרט שינסה ליבנות לי גם אחד דומה .

וכן אני מכיר את היכולת של המזרקים והמחיר שמוכרים אותם ששווים כול שקל וגם קלים לכיוונים .

ועוד שאלה היא מאיפה אפשר למצוא מצערת מכנית 70 מילימטר ויותר ?

פורסם

BIG Y,

להתקין משאבת דלק בתא מנוע בהחלט לא מומלצת, והאמת שלא ראיתי מעולם בתא מנוע הזרקה משאבת דלק.

רק במנועים קרבורטורים ראיתי אבל זה משאבות שונות.

פותח הת'רד.

הייתי ממליץ להתקין שני משאבות ולגמור סיפור מהסיבה של החוסר נוחות של מיכל נוסף.

וגם בזמנים קשים שיש לנו כיום עם המשטרה, זאת סיבה נוספת שלא הייתי עושה זאת.

לא אמורה להיות בעיה של חוסר דלק עם מיכל הזרקה מקורי כמו שיש לך.

A.R.T Performance

פורסם

בונים לי סעפת תובולרית ויניקה .

עכשיו אני אוכל סרטים עם לקנות ראש מנוע עם מעברים גדולים .

מצערת 80 זה יותר מידי 70, 75 זה נורמלי .

• תוכן חדש...