Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור R32

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מנסה לברר אופציות לשיפורים לרכב שהוא מבחינתך אופציה ליבוא אלא שאתה לא בדקת ויתכן ואין אופציה לייבא רכב זה.

לא עדיף לך להשקיע בתיק אגח"ים+ אופציות?

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

ראיתי בארץ את הדגם, אז אני מניח שיש אופציה לייבוא.

נסעתי ברכב כמה אלפי קילומטרים בחו"ל ואני מעוניין בו+בירור אופציות לשיפור.

פורסם

ראית בארץ גולף עם מדבקות של R32 אולי...

אפשר לייבא R32 לארץ, זה פשוט לא משתלם לכן הרוב קונים S3 וזהו...

בחו"ל בדרך כלל בונים לאוטו הנ"ל קיט של טווין-טורבו, זה שיפור די נפוץ.

הספק מדובר של 450-500 כ"ס, תלוי בקיט.

תדאג שיעשו את זה בחו"ל ותייבא את האוטו כשהוא כבר משופר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
ראית בארץ גולף עם מדבקות של R32 אולי...

אפשר לייבא R32 לארץ, זה פשוט לא משתלם לכן הרוב קונים S3 וזהו...

בחו"ל בדרך כלל בונים לאוטו הנ"ל קיט של טווין-טורבו, זה שיפור די נפוץ.

הספק מדובר של 450-500 כ"ס, תלוי בקיט.

תדאג שיעשו את זה בחו"ל ותייבא את האוטו כשהוא כבר משופר.

כעיקרון אם בחו"ל מרכיבים את הטווין טורבו ואני מייבא את זה לארץ ככה, יש סיכוי שזה יחשב כחוקי?

עושים בשביל הקיט חיזוקי מנוע נכון?

פורסם

אתה מדע לזה שאי אשפר לייבא רכב שנמצא מעל שנתיים על הכביש, כן? עד כמה שידוע לי(זה לא הרבה, אבל אני יודע כמה דברים) אין דגמי R32/R34 בשנתיים האחרונות.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

יש R36 אבל הסיכוי שהבחור יצליח לייבא אחת לארץ ועוד במחיר שמשתלם כלכלית שואף לאפס.

אם הוא היה באמת רציני הוא היה קונה S3 וממשיך משם.

הבעיה הכי גדולה שלו היא שקשה מאוד לקנות S3 או R36 מדמי כיס ועבודה בבורגר ראנץ'.

ובכלל, מי שמייבא כזה רכב לא שואל שאלה כללית "במה אפשר לשפר את הרכב" וגם אם כן אז הוא לא ישאל לפני שהרכב כבר פה בארץ והוא מיצה את היכולות שלו עד הסוף.

אגב, קיימת R32 אחת כסופה פה בארץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...