שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם התקנה של פילטר אוויר פתוח יכולה לשפר את הרכב מבחינת נסיעה? לפי מה שהבנתי שכאשר נכנס יותר אוויר אז יש גם בערה יותר טובה אז זה מוסיף כוח למנוע? או שסתם עושה הרבה רעש ולא מועיל במיוחד
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם . לא מזמן רכשתי הונדה אקורד 2002 דגם אנגלי . לאחר בדיקה במכון נאמר לי שהגיר תקין , אבל אני שם לב שישנה השהייה בהעברת ההילוכים בין הילוך ראשון לשני ושני לשלישי במיוחד בעליות . האם זה אומר שהגיר בסופו ? יש למישהו מושג על בעייה כזו . (בעלייה הטורים מגיעים לפעמים גם ל5000 סלד וההילוך לא עובר רק אחרי שאני עוזב את הגז .) תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני חושב בימים הקרובים לשים צנרת ברכב . הרכב הוא איביזה 20vt fr 2005 זה הרבה כאב ראש צנרת מבחינת טסטים,ומבחינת הורדה מהכביש? רציתי רק צנרת אבל אמרו לי שעדיף גם דוד אחורי וזה הרבה בלאגן עם משטרות ,מרכבים ישנים שלי אני זוכר את הכאב ראש הזה של הרעש.. מה אתם ממליצים לעשות להשאר מקורי או לקחת סיכון ולהחליף ?,אני מפחד מהקטע של ההורדה מהכביש בגלל הדבר הזה.
הודעה אחרונה מאת Turbo-boY, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה דעתכם על הדבר המגניב הזהhttp://caradvisor.ucoz.com/publ/tunning/convert_your_gas_car_to_electric_motor/convert_your_gas_car_to_electric_motor/5-1-0-1 והכי מעניין שזה עובד
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם ראם אייר חוקי ועובר טסט? שוטר\בוחן יכול להגיד משהו על ראם אייר? תודה מראש מקס.
הודעה אחרונה מאת thestig3, -
צ'יפ לשירוקו 1.4 1 2 3
מאת IdoScirocco- 36 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
אני בטוח שהנושא נטחן פה כבר הרבה זמן אך משום שירשור לא קיבלתי תשובה חד משמעית. איזה צ'יפ לשים? אם בכלל? יש אנשים פה בפורום שעשו את זה ומרוצים? המנוע הוא 1.4 השירוקו 2010. תודה מראש נ.ב. לא אין לי כסף למנוע 2000T.
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן, מדובר על רכב רנו מגאן קופה שנת 2000. רציתי לשאול מה כל ההיתרונות בגאנט ששוקל פחות, והאם זה משעמותי שאפילו חסכת בקילו על גל ג'אנט סה"כ 4 קילו. תודה מראש מקס.
הודעה אחרונה מאת ExoduS, -
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן, הגיע הזמן שחברה שלי תחליף את הצמיגים ברכב, היא ואביה קיבלו הצעת מחיר לצמיגי GoodYear (אין לי מושג מה הדגם ) רביעייה ב2000 ש"ח. רציתי לדעת איזה עוד צמיגים נכנסים בתקציב הנ"ל? ושמעתי המון דברים טובים על 'צמיגי אנטון' ברח' יפת, יפו - ואין שום בעיה להגיע לאיזור . מידה: 205/55/16 בכללי - איזור י-ם והמרכז. תודה רבה! עריכה: בשום פנים ואופן לא מעוניין בזבל סיני או אינדונזי וכו' אז אל תחשבו להציע . נ.ב. שימושים - בעיקר נסיעות בעיר. פעם-פעמיים בשבוע על קו ירושלים - מודיעין.
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
כרגע מורכבים על הרכב DUNLOP DZ101 שמהם אני ממש מבסוט,אך מכיוון שעברו כבר 3 שנים וגם הומלץ להחליף בטענה שהם שחוקים מבקש המלצתכם לצמיגים ברמה לא נחותה ממה שמורכב כרגע על הרכב.
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הרכב בן 3 שנים, עדיין צעיר, עבר קצת פחות מ 60,000 הגיע להזמין להחליף את הצמיגים? חייב לציין שאני ואבי נוהגים הכי זהיר שאפשר, שומרים על הרכב כאילו הוא חלק מהמשפחה =] בעצם הוא כן חלק מהמשפחה. מתי בד"כ אמורים להחליף את הצמיגים לאחר כמה זמן/ק"מ ואיך אני אמור לבדוק כמה "בשר" נשאר לצמיג עוד! תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Vw-golf, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לחבר שלי הונדה סיויק עם מד מהירות שמגיע מובנה עם הרכב,ממש חווית נסיעה. יש לי סובארו אימפרזה 2007,רציתי לדעת מאיפה אפשר להשיג מד מהירות שיהיה לי יותר נוח באוטו? וכמה בערך זה צריך לעלות, (מקווה ששאלתי בפורום הנכון)... תודה
-
- 32 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
שלום לכולם, קצת רקע: כפי שניתן לנחש מהכינוי שלי בפורום, הייתה לי מיאטה. NB שנת 2004 נפלאה. לאחר קרוב לשלוש שנים וילד , הרגשתי שאני רוצה משהו קצת יותר גדול, מפנק ועם יותר כוח, אבל עדיין שיתנהג יפה בסיבובים, כפי שהתנהגה המיאטה. לאחר התלבטויות רבות, נרכשה לפני כשנה סובארו WRX מקורית לחלוטין. (מאחד מחברי הפורום, אגב, וכן - WRX מפנקת יותר ממיאטה, הכל יחסי בחיים). הדבר הראשון שהוחלף באוטו זוהי ידית ההילוכים. למי שמגיע מהמיאטה, העברת ההילוכים ב-WRX (ועוד 90% מהרכבים) מרגישה כמו העברת הילוכים במשאית: חסרת דיוק וארווווכה. Short Shifter של cartboy יובאו מארה"ב כולל הבושינגים הקידמיים ואחוריים והותקנו ב-TIG. (עוד על הסדנה המדהימה הזו ובעליה אילן וערן - בהמשך). השלב…
הודעה אחרונה מאת eyal_ro, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם, היום לתדהמתי ולהפתעתי הרבה אבא שלי רכש לי פולו חדשה, מהחברה . הוא ניסה להיות כמה שיותר נחמד, למרות שאני אוהב רכב יותר אגרסיבי. רציתי לדעת מה ניתן להוסיף לאוטו, כדי לשפר אותו מבחינת עוצמה וכוח ? אני אשמח לשמוע חוות דעת לגבי האוטו עצמו, מבחינת בטיחות ואחיזה. האוטו גיר אוטומט(עוד דבר מבאס, אבל חפיף). כל דבר שניתן לעשות, לשפר את המנוע וכד' אשמח לשמוע מדובר בפולו 2010 החדשה. האוטו בכללי דיי חמוד, הגריל הקדמי מאוד יפה, ואני עומד להוסיף מגנזיום תודה לכל העוזרים, אמיר.
-
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
עד כמה הרכבת ספייסירים תשפיע על הבלאי של המכלולים? האם יש הבדל בין הציר הקידמי לאחורי מבחינת בלאי? אני מאמין שמקדימה יש יותר בלאי עקב מערכת ההנעה וההיגוי. עד כמה ישפיעו ספייסירים במידה צנועה של עד 10 מ"מ מקדימה על ההתנהגות? יפחיתו תת היגוי?
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, הבנתי שקוני לא מייצרים יותר בולמים לקאפה. מישהו יודע אם יש דרך שאפשר להשיג סט בולמים? תודה
הודעה אחרונה מאת umardekar, -
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי.. אמא שלי טסה לחו"ל ביום שלישי ורציתי לדעת אם תהיה בעיה עם זה שתיקח איתה בחזור את הקאמשפטים בתיק? יעלו על זה?תהיה בעיה אם כן?יש מצב שהם יוחרמו? אם אפשר לשפוך קצת אור על הנושא אני ישמח.. תודה.
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 17 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
השבוע אני יקבל אודי A3 חדשה... אמנם המנוע שלה הוא 1.6 (לא יפרט למה לא לקחתי 1.8 טורבו אבל זה מה שיש עכשיו) רציתי לשאול האם אפשרי להוסיף טורבו למנוע הזה.. ואם כן, מה בערך יהיה המחיר וכמובן תוספת הכוח תודה לעוזרים
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן, יש לי אימפרזה 2006 מנוע 2.0R גיר אוטמתי, רציתי לדעת האם אפשרי להפוך אותה לגיר ידני? וכמה יעלה לי +- הפרוייקט הזה? והאם הגיר שיש לי כרגע הוא אותו גיר של אימפרזה 1.6 וגם 1.5 וB4 ? תודה.
הודעה אחרונה מאת יוסי1234, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתלבט בקניה בין 2 אגזוזים שונים לרכב שלי הראשון הוא סברינג אובאלי - מה שכולם מחפשים ורוצים כי הוא מתאים לרכב והשני הוא דראגון עם 2 יציאות - כרגע יש לי 2 יציאות באגזוז הסטנדרטי אז חשבתי להשאר ככה גם באגזוז הפתוח השאלה שלי מבין אלה האם יהיו הבדלים בסאונד? כי זאת נקודה דיי קריטית - את הסברינג אני מכיר על אודי 1.8 ויש לו צליל באס שאני אוהב את הדראגון אני לא מכיר לכן השאלה הועלתה כאן. תודה מראש לכולם ויום נעים.
-
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אהלן, עשיתי חיפוש ולא מצאתי כל כך תשובה לשאלה שלי. אני מעוניין לשפר את מערכת הבלימה ברכב שלי, רנו מגאן קופה שנת 2000. 1.6 16V. ואני מתכוון למערכת בלימה סופרטיבית, וכן ידוע לי שמדובר בסכומים מעל 2K. השאלה העיקרית היא, כמה התוצאה תיהיה טובה בשביל להשקיע סכום יחסי גבוה למערכת הבלימה. מה יתן לי את התוצאה המספקת והכי טובה למערכת הבלימה שיש לי באוטו. דיסק? קליפר? רפידות\ברקס? אם התקציב שלי כרגע אני יכול לקנות רק דיסק שזה המצב כמה אני ירגיש את השיפור במצב עצירה של הרכב? סבבה אז בכביש רטוב הדיסק המשופר יתנהל יותר טוב, אז בגלל החורים שעל הדיסק, הדיסק יתנקה יותר טוב, מה שאני רוצה לדעת האם מערכת הבלימה ברכב תשתפר מצב כזה שאני יוכל להיות מפסוט ולהרגיש\לראות את התו…
הודעה אחרונה מאת Carmageddon, -
- 8 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
איפה אני יכול למצוא חומר בידוד נגד חום (טמפ' גבוהות מאוד) כמובן שחייב להיות לא דליק בעליל (קרוב לפליטה של הטורבו) ומספיק גדול שיוכל לכסות קיר אש תודה
הודעה אחרונה מאת andernalin_junk, -
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן חברה. יש לי מספר שאלות בנוגע לעשיית RAM AIR "תוצרת בית". האם מיקום של הפורט יניקה בחזית כמו בתמונה הנ"ל מסוכן? אורך הצינור הולך להיות מטר + , תיבת האוויר גבוהה יותר מגובה הצינור, האם יש סיכון בשאיבת מים בצורה הזאת שהפורט יהיה מותקן עד לתיבת האוויר במקרה של שלולית עמוקה/ גשם? מה דעתכם? תודה רבה. 2: תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת p_306_m, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מאיפה? תודה
הודעה אחרונה מאת BLUE-R, -
- 3 תגובות
- 9.9 אלף צפיות
היי. לאחי יש הונדה סיוויק 4 דלתות ידנית 1996 SR. אני והוא מעוניינים בשיפור הרכב מבחינה קוסמטית חיצונית,אבל לא להגיע ל"עונדה סיביק" ערסית ,למשל : מכסה מנוע עם כונס אוויר,חצאיות עם כונסי אוויר, כנף אחורית לא מוגזמת,ספוילר תחתי אחורי,פגוש קדמי ואחורי משופר וספורטיבי,אנג'ל אייז קדמיים, פנסים אחוריים עם לדים,העברת מספר הרישוי והתאורה שלו לפגוש והחלקת המקום המקורי של המספר רישוי. התוצאה שאנחנו רוצים היא בערך כזאת: תוכלו לכוון אותי לחנות-סדנה-מוסך שיכולים לבנות את זה / למכור לי את כל מה שפירטתי בפחות מ- 3 אלף? אם לא, תוכלו לומר לי כמה בערך כל חלק עולה ולכוון אותי לחנויות-סדנאות-מוסכים שמוכרים כל חלק בנפרד? …
הודעה אחרונה מאת fiat tipo, -
שלום לכולם פתחתי נושא זה בתקווה לקבל ממכם עזרה וכל עצה תתקבל בברכה אבל,בבקשה,לא לנסות ולסטות מהנושא על ידי הצעות למכירת רכב ושדרוגו לצרפתיות או כל דבר דומה.כי אני לא מתכוון לעזוב את האוטו בגלל הכח שיש לו כפי שידוע לכם האוטו סובל מתת היגוי עצבני ביותר במיוחד ביציאה מהפניה תחת כח.קודם כל אני הולך להחליף צמיגים קדמיים (כנראה יהיו אלו קונטיספורט3,אלא אם כן יש לכם הצעה עדיפה) כי אחוריים חדשים (PZERO NERO). דבר שני אולי להרכיב מוט גישור עליון מאחורה ,דבר שיקשיח חלק אחורי שיתרום להפחתת תת היגוי.לגבי קוייאוברים,כרגע יקר מדי ומקשיח מדי.אולי בולמים? תודה
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מדובר בדגם של 1.9ל' SDI האם ניתן לגדוש איתו אבל לא במובן שיוציא מהאוטו עוד המון כוחות סוס אלה להפוך אותו לTDI ?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, שאלה לי אלייכם, איזה פורק מומלץ למנוע פיגו 605 טורבו? פנימי או חיצוני? יש הבדל בין הפורקים החיצוניים? ראיתי כאלו ב250 וכאלו ב1000. מה השוני?
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- 18 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אצלי בלנצ'יה (קאפה טורבו) מורכב סט של קפיצי הנמכה, כ 200 ק"מ לאחר שהרכבתי את הקפיצים החזירו הבולמים את נשמתם לבורא... מקרים זהים קרו בעוד 2 קאפות עם הנמכות (כולם כולל אני הרכיבו את ההנמכות על בולמים שעבדו כבר על הרכב). עכשיו אני בדילמה, צריך דחוף לקנות בולמים אבל לצערי אין קוני צהוב לקאפה וכל מה שיש זה מונרו או הבולמים המקוריים. השאלה היא, אם אני ארכיב בולם "רגיל" הוא יתפוצץ לי? למי יש ניסיון עם הנמכות ובולמים רגילים? ברכבים הקודמים שהיו לי ההנמכות כללו בולמי קוני ולכן לא היתה לי בעייה.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
אינטרקולר.
מאת tomiboy- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי סקודה אוקטביה 2006 TDI ידנית ,כמה ייעלה לשים לה אינטרקולר, איזה חברה הכי מומלץ ,ומה הכי זול ומומלץ?
הודעה אחרונה מאת andernalin_junk, -
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ברשותי פאסאט 1.8 טורבו שנת 2005 עם גיר טיפטרוניק שעברה כ-110 אלף קילומטר. אני מעוניין להוסיף ציפ לרכב אך הבנתי שהגיר האוטומטי בפאסאט קצת רגיש ולכן אני מתלבט. האם באמת הגיר רגיש ויתפרק מהתוספת הנכבדת? אשמח לתגובות יום טוב
הודעה אחרונה מאת andernalin_junk,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,511 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- garicho
- SlowRide
- orsh99
- דובצע
- פאטון
- lanosforce
- nglancer
- בנא
- ארז 1
- hunter22
- Obgel
- Rשף