Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלי/אביחי, טוב לדעת את מה שרשמת.

הבעיה היא נניח מישהו מהצפון שמתקין ציפ' ונוצרת לו תקלה שבגללה הוא לא יכול לנסוע והוא צריך להגרר למוסך. איך לעזעזל הוא יחזיר את התוכנה למקורית בלבד?!

Got To love It

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יודע על אחת מהחברות שמתמחות בנושא שיבואו לשחרר לך את התוכנה להחזיר לסטוק.

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

פורסם
שאלה, האם אין מונה "פלאש" שסופר את כמות הפעמים שדרסו תוכנת ניהול?

האם הוא ניתן לאיפוס על ידי כל החברות?

אכן ,חלק מהמחשבים החדשים כמו ה MED9 וה MED 17 קיבלו מונה שכזה,אבל גם הוא ניתן לאיפוס...:lol:

דרך אגב:מהנדסי חברת BOSCH ניסו לחסום כליל את האפשרות לשנות את תוכנת ניהול המנוע ,ע"י גורם חיצוני ,ודאגו לצייד חלק מהמחשבים החדשים בתוכנה הגנה הנקראת "ANTI-TUNING".

תוכנה זו מונעת את האפשרות לשנות את התוכנה דרך ה OBD PORT והדרך היחידה כרגע לתכנת את המחשב הזה מחדש,היא לעשות זאת על השולחן בשיטה הנקראת BOOT MODE.

עשינו זאת אתמול על אודי Q 5 והעלנו תמונות ב FACEBOOK.

הרכב דרא"ג ,נוסע חזק.

פורסם

מיניסיון על מנוע1.4! E&A מספקת תוכנה מעולה לרכבים האלה.אני בעלים של רכב עים מנוע כזה יש עליו תוכנה כבר שנה לפחות ואין שום בעיות.האוטו לא מפסיק להפתיע!הוא גודש 1.6 1.7 באר עד היום,לחצתי עים רכבים חזקים מימנה כבר מהחברה(200 כ"ס) בעלי מנוע 2 ליטר כמו האודי טיטי לדוגמה, לא נעים :oops: אבל לא היה עים מי לדבר נעלמתי לו והאיתי עים דלק98 רגיל, ושוב מצוייד רק בתוכנה זהו!מעניין מה יהיה עים קיט מתנול וכ"ו:twisted:.אבל אצלי האוטו מישפחתי, ולא לצרכים כאלו מדובר על .Volkswagen Jetta

באמת ממליץ בחום על התוכנה של E&A

פורסם
אני לא מאמין שיש למישהו צ'יפ על שירוקו מעל שנה.

מהסיבה שהרכב נמצא בארץ רק שנה וחצי וכולן עדיין באחריות.

אופציה יחידה היא רק גולף TSI 140 שנמצאת איתנו כ 2-3 שנים.

דעתי האישית-חכה לפחות עד סוף תקופת האחריות,אם תצטרך את האחריות,צמפיון יבדקו כל בורג ברכב רק כדי למצוא תרוץ למה לא לממש לך אותה.

השירוקו 1.4 הראשונה עם APR נצרבה ב 24.6.2009, קצת יותר משנה. נוסעת (כמו כל האחרות אחריה) חזק, נעים ובלי שום בעיות. יש כ 40 כאלו זהות על הכביש היום.

כל הבעיות שהיו בגרסאות התוכנה המקורית של ה 1.4TSI היו בשירוקו מסדרה מסויימת וזו נחלת העבר כיוון שהתוכנה עודכנה ע"י היצרן והבעיות נפתרו.

החסרון הוא שגרסאת התוכנה המעודכנת של VW לרכבים האלו בארץ לא מספקת 160 כ"ס כפי שמובטח אלא פחות. משמעותית פחות.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

אם הייתי שם תוכנה (צ'יפ) לרכב עם מנוע 1.4TSI אז רק תוכנה של APR ולא שום צ'יפ אחר!

תקרא באתר שלהם ובפורומים של VW בחו"ל, אז אחת המסקנות שתגיע אליה היא:

שאם אתה רוצה מקסימום אמינות וכמה שפחות דאגות על הראש אז רק APR, נקודה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...