Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה הרכבת ספייסירים תשפיע על הבלאי של המכלולים? האם יש הבדל בין הציר הקידמי לאחורי מבחינת בלאי? אני מאמין שמקדימה יש יותר בלאי עקב מערכת ההנעה וההיגוי.

עד כמה ישפיעו ספייסירים במידה צנועה של עד 10 מ"מ מקדימה על ההתנהגות? יפחיתו תת היגוי?

פורסם

הבלאי לא משהו ב 10 מ"מ, אבל חייבים להתקין עם ברגים ארוכים יותר, ועם מירכוז מדוייק לציר המרכזי.

בעיקרון, ע"פ ההיגיון, אם תתקין רק מלפנים, תהיה מעט יותר אחיזה , אבל זוויות האקרמן יפגעו.

לי יש רכב (שטח) עם חישוקי אופסט 28 מ"מ (כמו ספייסר 28) והיגוי נהיה עייף יותר ועם פחות רגש ופחות חזרה למרכז של ההגה, בסרן האחורי (הקשיח) אין שום שינוי כי הוא קשיח, ואצלך כנראה תהיה השפעה, לפחות של רכות יתר (הגלגל "רחוק" יותר מציר הבולם והקפיץ.

בזמנו רכשתי סט כזה, אבל החלטתי לא להתקין...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

פיליפ - לדעתי כן, תנסה לחפש ממישהו זוג ספייסרים ותנסה פעם על הציר הקדמי ופעם על האחורי, אם היו לי הייתי משאיל לך.

ירון - קשה למצוא שלדות 106, כולן נרקבו או התרסקו אצל ילדים מתלהבים, אפילו זקני פיג'ו לא זוכרים מתי בעשור האחרון יצא כלי סביר מהיצרן המשעמם הזה... הדגם הכי ספורטיבי שיש היום זה הRCZ שהוא חיקוי עלוב ל VAG ספורטיבית (TT)

ליאור (שהיו לו AX ספורט, ZX וולקן ושלושה רכבי פיג'ו)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...