שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, ברשותי אאודי A3 1.8T שנת 2001, הייתי רוצה להרכיב פורק חיצוני מלא ופילטר פתוח ,אך להבנתי ישנן שתי בעיות, הראשונה היא שבדגם שלי יש חיישן אויר של הINBOX וזה מונע להרכיב פילטר פתוח (?) ולגבי הפורק יש בעיה שברכבי מותקנת מצערת אלקטרונית, רציתי לדעת אם אפשר להרכיב את שני אלו ואם כן איך, תודה!.
הודעה אחרונה מאת Turbo-boY, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום אני שוקל לקנות מאזדה 3 2.0 שנת 2008 אוטומטית. אני שוקל לבצע ברכב שיפורים בסיסיים שיניבו תוספת כח מורגשת, בהשקעה של עד 5000 ש"ח. אשמח ללמוד מה האפשרויות שלי. תודה, שחר.
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש פילטר איןבוקס שיתאים לאימפרזה שלי שהיא מנוע 2.0R 2006 160כ"ס מקורי גיר אוטומתי. השאלה האם בית הפילטר ב WRX הוא באותו מידות כמו אצלי? ומאיפה אפשר לקנות פילטר כזה? תודה.
הודעה אחרונה מאת יוסי1234, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי אופל אסטרה דיזל שנת 99 דגם TDL עם 80 כ"ס. האם אפשר לשפר לדגם TDI היותר חזק(בערך 110 כ"ס) כמה עלות?
הודעה אחרונה מאת Leexo, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רציתי לדעת עם זה אפשרי וחוקי להחליף ממנוע 1600 למנוע 2000 בסובארו אימפרזה 96 ידנית? תודה
הודעה אחרונה מאת MaorXXX, -
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ערב טוב, אני מתעניין בהתקנת אינטרקולר לרכב שלי, אסטרה טורבו דיזל 2001. המנוע לפעמים מתחמם כשאני מאמץ אותו מאוד (מהירויות גבוהות), והבנתי שאינטרקולר יכול להפחית את הטמפ' במצבים כאלה. מה שקשור למערכת הקירור - נבדקה ותקינה. איזה אינטרקולר אני צריך לקנות? האם כל אחד יכול להתאים וזה רק עניין של צורה? אני חושב שאני יזמין מEBAY. או שאם אפשר המלצה למקום נחמד כאן בארץ ולא יקר שאולי שם גם יתקינו לי אותו. תודה!
הודעה אחרונה מאת Leexo, -
שיפור 1.4TSI 1 2 3
מאת Sucro- 34 תגובות
- 10.3 אלף צפיות
האם כדאי לשפר את המנוע הזה או שהוא נסחט יותר מדי? כוונה לשיפור היא תוכנה / שבב וכדומה האם זה אמין או מסוכן אני לא רוצה להסתבך עם מנוע דפוק
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רציתי לדעת כמה זה מסובך?,איזה מכלולים כדאי להחליף בנוסף? האם מישהו מכיר מקור טוב ואמין או אתר שמתעסק עם חלקים של מרצדס? וכמה עשוי להיות עלותו של פרוייקט שכזה? תודה
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לא מזמן קניתי רכב ואני רוצה לשים סטקר סאן רוף שזה מדבקה כזו שדומה לסאן רוף אמיתי מישיכול לומר לי איפה קונים וכמה זה עולה תודה רבה ...
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 26 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שבת שלום חברים. ברשותי איביזה FR 05 ,וחבר הביא לי אינטרקולר מחו'ל.הבעיה היא שהאינטר הוא יציאה וכניסה מצדדים שונים.יש למישהו רעיון אולי איך אפשר להעביר את הצינור מהטורבו לקולר?מה הדרך המומלצת לעשות את זה,מתחת לאוטו מעל המנוע,מהצד?מה הדרך הנכונה? מהאינטר למצערת זה לא בעיה.עכשיו אני יודע שיש סוג של חישן על האינטרקולר המקורי.מה אפשר לעשות איתו? אם(אם למישו יש תמונה להמחשה של כל הצנרת אני מאוד אשמח) תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Turbo-boY, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי רנו מגאן קופה 96 מנוע 2 ליטר. אני מעוניין לשפר אחיזה ונוחות נסיעה ברכב עצמו. חשבתי על קפיצים חדשים ובלמים. לכן אבקש המלצת הפורום. מחוץ לעניין זה, אני מרגיש שהמנוע טיפה "חנוק" זאת אומרת יש לו כוח לתת אבל איכשהו זה לא מגיע לכביש, מה אפשר לעשות על מנת לאתר את הבעיה/לרענן את המנוע?
הודעה אחרונה מאת BobbyMiata, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן, אתמול הזמנתי קיט HID מ DDMTuning שעלה מחיר מצחיק של 40$. הקיט כולל באלסטים דקים ונורות H4. הבעייה היא שלא הייתה אופציה למשלוח דרך UPS או FEDEX,ולכן בחרתי בדואר אווירי רגיל. כשהזמנתי לפני כחצי שנה קלפים לבנים ללוח שעונים, המחיר כלל TAX ומשלוח עשיתי דרך UPS, החבילה הגיע ישר לסניף דואר תוך שבוע. השאלה היא כזאת, מה יקרה במכס? הבנתי שכאשר מדובר ברכישה מתחת ל50$ לא משלמים מכס? בטעות הזמנתי 2 קיטים כאלה וזה עלה 80$ (שילמתי עם PAYPAL הורדה מהחשבון במקום), האם המוצרים יגיעו ואני אצתרך לשלם כתור דואר רשום, או שאני יצתרך להגיע למכס? והאם בכלל יכניסו את זה לארץ?
הודעה אחרונה מאת FunkyP, -
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אשמח לשמוע על אופציות (במחיר סביר ) - עד 15K לשדרוג מנוע ה FSI 2.0 שלי. האם ציפ יוסיף יותר מ 5 כ"ס או שזה המקסימום? תודה וחג שבועות שמח לכולם.
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לפני כחודש כניתי (קניתי) 206 xs בעלת 8 שסתומים. רוצה לשפר כצת(קצת) אז חשבתי להליף (להחליף) ראש של 16 שסתומים שמוסיף בערך 20 כ"ס. השאילה (השאלה) אם זה אפשרי,חוקי? אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע. תודה מראש. אנא קרא את ההודעות שלך לפני שאתה ממהר ללחוץ על כפתור הפרסום!
הודעה אחרונה מאת PursuitForce, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם לפני כשנה פרסם מישהו בשם [U]uno 1.6 T.ch[/u] את זה: אז רציתי לדעת אם זה אפשרי כן או לא תודה לכל העוזרים "שלום. לכל אלה שרצו להשמיע את הצליל של הפורק לחץ אך ללא טורבו. ללא נזק לרכב, קל וזול לבנייה, נבנה בהצלחה על הרכב שלי, נשמע בדיוק! כמו הפורק האמיתי ויש עוד תוספת שתשמיע את הקול של הגדישה אבל בנתיים נראה אם זה מעניין מישהו אז נמשיך. בקרוב (מחר) יועלו תמונות לכאן, כולל וידאו עם הקול של הפריקה על הרכב שלי, ותגידו את דעתכם. איך לבנות? מצרכים הם: *1- מגבר(אפילו הספק של 320 Watt שיוחבר עם גישור יספיק). כי אצלי הספיק ועוד איך. עדיף להשתמש במנסן נמוכים במגבר, שיסלק את הבסים ויעביר רק טרבל, כמו שמחברים אותו לרמקולים. *2- מגהפון. אני שמתי שניים אבל אחד…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי מאזדה 3 אקטיב בלי שליטה מההגה ואני רוצה שיהיה לי מה אני צריך לעשות תודה לעוזרים וחג שבועות שמח..!!
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם! בסופו של דבר החלטתי לרדת מעניין הפורטינג והקאמשאפט החם, ובמקום אני הולך להחליף את כל הראש+סעפת+מערכת הזרקה רב- נקודתית+מחשב וצמה, הכל קומפלט של 306 שנת 99' בתודה ענקית ל- hoba_jm שסיפק לי את הכל טוב, אז התחלתי כבר קצת עם הפירוקים - מכסה ראש, מצבר, צינורות למינייהם ופילטר. יהיו תמונות של הפירוק מחר אחר"צ, ובינתיים הנה כמה תמונות של האוטו והמנוע:
הודעה אחרונה מאת francis_r, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עקב חוסר בצמיגים ספורטיביים לחתך שלי (235/55/17) האופציה הכי סבירה שאני מוצא כרגע היא הADVAN SPORT. הרכב הוא מוסטנג 2008. מחפש חו"ד כללית על הצמיג שתתייחס גם לרעש ואורך חיים למרות שהאחרון משתנה לפי ההתנהגות. אני מגיח למנחתים מדי פעם וחובב לחיצות.. אני יודע שהTRED שלו הוא 180. כמה זמן אני יכול לצפות מצמיג כזה להחזיק? תודה.
הודעה אחרונה מאת A.M.T, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יצא לי להחליף כמה מילים עם בחור בעל סיאט איביזה 05 TDI 130HP סטנדרטית. הבחור טען שלזכות הרכב עומדים 32.7 קג"מ (שלמיטב זיכרוני מנתוני יצרן הוא מגיע עם 31.6) ועם כל עסקת החבילה הזו הוא טוען שלקח כמה וכמה קופרות סטנדרטיות (180HP). מסיבוב קל עם הבחור על האיביזה שנשמעה כמו מונית לכמה רגעים והרבה נסיונות קורדנציה בשילוב הילוכים בסל"ד של ניתוק הצתה וסיבובים חדים ,לא בלעתי את זה שהוא מסוגל(מבחינה מקצועית,וגם מכנית)לאכול FR ובטח ובטח לא קופרה בישורת וגם לא בגמייקנה זה הרושם שקיבלתי ונפתחה ביני לבנו סוג של התערבות שבה מקובלת תגובות של כמה מכם כאן המקצוענים בקטגוריה שיביאו לסופה של ההתערבות הזו . אם איני מבזבז את זמנכם היקר אנא ממכם אשמח לדעה בנושא. סיאט איבי…
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי פיאסטה שנת 2000 במצב ממש ממש טוב אני רוצה לשפר אותה קצת להוסיף לה כוח לא משהו רציני ושיהיה גם רעש נחמד.. וחשבתי על פילטר פתוח.. מישהו יודע איפה אפשר להשיג לרכב הזה ? או שאפשר לקנות כל פילטר פתוח וזה מתאים.. אם כן יש מקומות טובים לקנות שמישהו ממליץ?
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעונין להרכיב ג'אנט 16' בלנציה דדרה הג'אנט ברוחב 9' אך אני לא יודע מה היא מידת הברגים בלנציה דדרה כי המידה בג'אנט 4/100 ועל הדרך אם מישהו יודע מה היא המידה המירבית המקובלת ברכב המדובר ואיזה מידת צמיגים כדאי להרכיב לג'אנט הזה זה הג'אנט המדובר... אם מישהו מכיר חנות שמוכרת אותו במחיר טוב אני אשמח Uploaded with ImageShack.us
הודעה אחרונה מאת הייכל, -
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני וחבר החלטנו לבנות מערכת פליטה חדשה שתכלול צנרת מבנייה עצמית + דוד מEBAY,החומר יהיה נירוסטה בקוטר 2.5". בעקרון ישלנו כמה שאלות: אפשר לרתך נירוסטה עם רתכת CO2? אם לא איזה ריתוך?(ארגון?) יש הבדל בין דוד של דיזל (הקסארה היא דיזל) לדוד בנזין? תודה מקס
הודעה אחרונה מאת eldor, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן,ברשותי פיג'ו 306 XT מנוע 1800. על האוטו מותקן פילטר אוויר פתוח של סימוטה עם חיפוי נגד חום והצנרת שלו מנירוסטה,הוא ממוקם מאחורי הרדיאטור. בנוסף יש ממיר ספורטיבי ודוד פתוח. המנוע מרגיש לי קצת אנמי וחלש יחסית לנפח שלו,הוא מתעורר רק במצערת פתוחה לגמרי ובסל"ד גבוהה וגם זה בקושי. האם יכול להיות מצב שהפילטר יונק אוויר חם ובגלל זה המנוע קצת עייף? או שפשוט ככה המנוע? אני לא יודע איך האוטו מתנהג עם פילטר מקורי כי אלו תוספות שהיו מורכבות על הרכב כאשר קניתי אותו.
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן, מחפש חישוקי מגנזיום לרכב הונדה סיוויק 1998 (4 ברגים 14"). איפה אפשר לקנות בבאר שבע? **הלכתי לפני כמה ימים למוסך הצמיגים "אלימלך", יש לו מבחר יחסית גדול אבל המוצרים לא יפים.
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רוצה להזמין דוד פתוח מ- eBay ורציתי לדעת אם יעשו לי עם זה בעיות במכס? אם יש למישהו מושג בנושא אשמח לתשובה. בתודה, אלי.
הודעה אחרונה מאת eli3, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם וצהריים טובים יש ברשותי פיאט אונו עם מנוע 1.6 הזרקה של רגאטה(מנוע אטמוספרי) אין ברשותי את הפילטר אויר המקורי אבל יש לי פילטר פתוח עם מתאם אבל בעיני הייתה שם בעיה הכל ישב קרוב מידי למנוע וכל החום שם לא כל כך עשה טוב לא למנוע ולא כלום ומה שיצא זה צליל בלבד בלי שום שינוי בכח המנוע. מה שעשיתי בעניין הוא . הלכתי וקניתי צינור סיליקון בקוטר של 2 צול והעברתי את הפילטר אויר עצמו לאחורי ה גריל הקדמי של האוטו (יש בגריל רשת) אבל הצינור ארוך יחסית ואין כבר את צליל היניקה שהיה כשהצינור היה קצר. כשאני אומר ארוך אני מדבר על 45 ס"מ של צינור בכדי להגיע לקדמת ה רכב (לגריל). אני רוצה בבקשה לשמוע את דעתכם וקראתי מספר נושאים בעניין אבל איןתשובה לנושא שלי. א…
הודעה אחרונה מאת asaf123456, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, מה דעתך על המוצר הזה: http://www.performancechiptuning.com/Stage+1+Performance+Chip/8/ שווה משהו או סתם שטויות?
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם החלפת הגיר לגיר של ראלי 1300 או של ראלי דור שני יגרום לשיפור בתגובות הרכב? אני שואל כי בכל מקרה צריך להחליף גיר .
הודעה אחרונה מאת amir k, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טוב אז אחרי שנה עם הקליאו והקואילאובר וכל החוויות האדירות שהספקתי לרכוש, צריך להחליף את הבולמים. הבולמים החדשים צריכים להיות שונים מהנוכחים בגלל שהנסיעות שלי קצת השתנו, כרגע האוטו מונמך ב70 ממ, המטרה כרגע היא שהואטו יהיה מונמך ב30 או 40 או אם יהיה אופציית כיוונון יהיה הרבה הרבה יותר טוב, חוץ מזה גם עדיף מאוד שאופציית הקשיחות תיהיה ניתנת לכיוונון. בסופו של דבר אני מחפש אוטו טיפה פחות אגרסיבי, פחות להרגיש כל חור קטנטן שיש בכביש ויותר נוחות. תודה מראש לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת eyal_ro, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום מחפש המלצות, מחירים , ותופעות לוואי - מי יכול להמליץ ומהם המחירים בארץ תודה!
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים,