Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי אאודי A3 1.8T שנת 2001, הייתי רוצה להרכיב פורק חיצוני מלא ופילטר פתוח ,אך להבנתי ישנן שתי בעיות, הראשונה היא שבדגם שלי יש חיישן אויר של הINBOX וזה מונע להרכיב פילטר פתוח (?) ולגבי הפורק יש בעיה שברכבי מותקנת מצערת אלקטרונית, רציתי לדעת אם אפשר להרכיב את שני אלו ואם כן איך, תודה!.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לא זכור לי חיישן שיושב על האינבוקס, החיישן אמור להיות אחרי הפילטר ואז אין בעיה.

פורק חיצוני מלא אתה יכול להרכיב (יש פה מדריך איך בדיוק להרכיב) אבל קח בשבון שיש סיכוי לבעיות או ירידה קטנה בביצועים.

פורסם

יש חיישן שיושב על הצינור לפני הקופסא של הINBOX, אז זו לא צריכה להיות בעיה? כמו כן האם העניין עם הפורק אינו מדע מדוייק?, מז"א שיש סיכוי לירידה בביצועים? זה 50\50 או מה? :roll:

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לגבי החיישן לא תהיה לך בעיה,הפורק אמור לעבוד,לי היה באוטו פורק חיצוני יותר כ-4 חודשים ועבד ללא שום תקלות.

לגבי ירידה בביצועים יכול להיות שזה פסיכולוגי,אבל אני הרגשתי שינוי ממש מינורי ויש כאלה שיגידו שאין שום שינוי.

פורסם
יש חיישן שיושב על הצינור לפני הקופסא של הINBOX, אז זו לא צריכה להיות בעיה? כמו כן האם העניין עם הפורק אינו מדע מדוייק?, מז"א שיש סיכוי לירידה בביצועים? זה 50\50 או מה? :roll:

אין שום בעיה להרכיב פילטר פתוח, אם אתה רוצה אני מוכן להתקין לך בחינם (במידה ויש לך פילטר)

התקנת פורק חיצוני לרכב הנ"ל בצורה שלא תיגרום לבעיות מורכבת מ2 דברים:

1. התקנה איכותית (E&A מומחים בזה ובעלי הרבה ניסיון, אולי גם הפיטסטופ אבל את זה אני לא יודע)

2. מזל, הכוונה היא שראיתי עשרות רכבים מתוצרת וואג שנוסעים עם פורק חיצוני והרכבה איכותית, אצל רובם אין בעיות, לחלקם הקטן לא משנה מה עשו זה לא עזר והם "נאלצו" להרכיב פורק פנימי בסיגנון הפורג' 007.

עשה חיפוש על פורק חיצוני, תמצא המון תוצאות ודעות לפה ולשם.

פורסם

אחלה פיש קודם כל תדוה רבה על ההצעה!, דבר שני אז זה באמת 50\50 לגבי הפורק.

פורסם

למה היתכוונת ב50\50?

פורק 50\50 או שחמישים אחוז שפורק חיצוני יעבוד?

ישנם פורקים 50\50 שעובדים נהדר על הרכב שלך, הם פשוט טיפה פחות חזקים "ברעש" מפורק חיצוני מלא.

תתחיל בלעשות חיפוש על פורקים בפורום, יש המון מידע.

ישנם 3 סוגי פורקים עיקריים:

1. פנימי מלא

2. חיצוני מלא

3. פורק 50\50 שפורק חלק חזרה וחלק החוצה.

פורסם

לא לא, אכן התכוונתי שיש סבירות של 50\50 שהפורק יעבוד\לא יעבוד, ידוע לי על כל סוגי הפורקים ולא בכדי בחרתי בחיצוני המלא, כעת רק ניתן לקוות שאשתייך לקבוצה ללא הבעיות, שוב תודה על העזרה!

פורסם

אין שום בעיה, להרכיב פילטר פתוח ושסטום פריקה חיצוני מלא ,באודי A-3.

כל עוד תשתמש בשסתום איכותי ,בעל בוכנה כפולה ותתקין זאת נכון,לא תהיה לך שום בעיה.

פורסם
לא לא, אכן התכוונתי שיש סבירות של 50\50 שהפורק יעבוד\לא יעבוד, ידוע לי על כל סוגי הפורקים ולא בכדי בחרתי בחיצוני המלא, כעת רק ניתן לקוות שאשתייך לקבוצה ללא הבעיות, שוב תודה על העזרה!

אין שום בעיה, להרכיב פילטר פתוח ושסטום פריקה חיצוני מלא ,באודי A-3.

כל עוד תשתמש בשסתום איכותי ,בעל בוכנה כפולה ותתקין זאת נכון,לא תהיה לך שום בעיה.

בקיצר קפוץ לאלי, שתה קפה ואחרי רבע שעה תוכל להפחיד זקנות שהולכות לידך על המדרכה :wink:

פורסם
הרכב שלך 2001 אין לך בעיה להרכיב פורק חיצוני מלא

מצערת מכאנית ,לגבי הפילטר גם אין שום בעיה

תהנה :)

יש 2001 עם מצערת אלקטרונית(שלי לדוגמא לא טורבו אבל עדיין) , פלוס הבחור אמר לבד שיש לו מצערת אלקטרונית.

• תוכן חדש...