שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי ברכב סובארו B4 מודל 2006 כמו השהייה קטנה בזמן האצה ולוקח כשניה עד שהרכב מגיב .. מישהו אמר לי שייש אפשרות להתקין משהו על מערכת האויר של הרכב וזה יבטל את הדיליי וישפר תצרוכת דלק וישפר סחיבה ,, השאלה שלי היא האם ההתקנה הזו מוכרת לכם והאם ההתקנה הזו לא תפגע לי במערכות אחרות ברכב ,, אני לא מבין גדול במכונאות אבל יעצו לי להתייעץ לפני שאחשוב להתקין שלא יגרמו לי בעיות עקב השיפור הזה שאני מבין שבחברה ובמוסך מרכזי שלה לא מכירים התקנה כזו כמו כן אם אתם לא מכירים את ההתקנה הזו מה עצתכם ?..תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת fish, -
אוקטביה TDI
מאת tomiboy-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום. ברשותי אוקטביה TDI 2006. עד כה יש ברכב קלאץ של VR6 תוכנת ניהול מנוע של REVO ודוד כפול. המכה היחידה היא שאין לרכב ג'אנטים,אני רוצה להגדיל חתך ל 16 בעל צמיג חתך נמוך האם זה תקין,בעייתי,יפה? תודה לכל העונה.
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
- 3 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
רציתי לדעת כמה יכול לעלות לי הסבה מאוטומט לידני . ועם(והאם) זה חוקי ? הכוונה עובר טסט .
הודעה אחרונה מאת מאור_מורדוך, -
- 16 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שיפורים ומה שביניהם ממולצים לרכבים בעלי גיר ידני בלבד? או שניתן גם לבצע שיפורים ברכבים עם גיר אוטומט? אשמח לדעת, כי ברשותי רכב עם גיר אוטומט.
הודעה אחרונה מאת Corvette, -
- 16 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
אז ככה, האוטו על הכביש מאוקטובר 2009 (7-8 חודשים על הכביש) עבר 11 אלף קילומטר. הרכב אוטומט כמובן, DSG. רציתי לשמוע חוות דעת על צ'יפ לרכב הנ"ל, כמובן אצל E&A. השאלה המרכזית היא, האם יש סיכוי אפילו קטן לפגוע בגיר? ושאלה נוספת, אם אחליט לשים את הצ'יפ אצטרך לשים עוד דברים? (כגון פילטר וכו') פילטר פתוח כבר יש החלפתי לפני חודשיים גם ב E&A, אני מרוצה מהעבודה אך מהפילטר ממש לא ואני חושב שאני ילך לאלי שיוריד לי אותו כי הוא עושה רעש מטריד מאד כשאני מושך טורים (טור 4-5 המנוע מוציא צפצוף בלתי נסבל). ניגשתי אליהם לפני מספר שבועות ואביחי אמר לי שזה השריקה של הטורבו מה שנשמע לא ממש הגיוני. אם מישהו נתקל בבעיה דומה ויוכל להרחיב לי על המקרה אשמח. תודה רבה, ול…
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן. רציתי לשאול אתכם שאלה שכל אחד עונה לי עלייה משהו אחר... איזה גלגל יותר טוב ובריא לרכב, במידה ולוקחים 2 גלגלים אם אותם צמיגים, ואותו גודל, אחד מגנזיום והשני רגיל, מה ההדבל? מה יותר טוב?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
שלום וברכה. רציתי לדעת איפה אוכל להשיג ג'אנטים במחירים ממש זולים... תודה לכל העונה..
הודעה אחרונה מאת razmel, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שבת שלום לכולם! למומחים: האם ניתן להחליף בסוזוקי יורו סוויפט 1300 שנת 98 את המנוע, למנוע 1500 של סוזוקי סוויפט סאדן? האם זה כדאי ובכמה זה ישפר את הביצועים? כמה החלפה כזו צריכה לעלות? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת nitzansegal82, -
איזה צמיגים חצי סליקס מיובאים לישראל פרט לטויו R888?
הודעה אחרונה מאת Cabasse, -
מישהו שמע על geet ?
הודעה אחרונה מאת yaf16, -
צנרות פליטה
מאת אליאל- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה נותנות כל הצנרות פליטה של ה 3'' לרכב רגיל? מדבר על כל ה : Tic , Full Race, Go Power ראיתי הרבה סרטונים שאנשים מרכיבים אותם.. לדוגמא: http://www.youtube.com/watch?v=0DvGNEK5BLs
הודעה אחרונה מאת DavidCivicSi, -
- 35 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שלום פורום שיפורים, לפני כמה ימים רון (ממוסך רון) פירסם שהוא ייבא תותבים משופרים לכל מני דגמים של ווגים. עכשיו, באופן עיקרוני הנהיגה שלי לא רגועה ומאופיינת בכניסה לפניות, איך נגיד, על המגבלה (מגבלת היגוי יתר) של הגולף שלי. אני אוהב פניות! יש את אלה של הדוך, ואני מאלה של הסיבוב. חזרה לתותבים, השאלה הראשונה שלי, היא האם אני צריך אותם (יעזור לי איכשהו?), והאם למישהו יש ניסיון (לאו דווקא עם תותבים ספציפיים) שיכול לכוון אותי ולייעץ לי. אני יודע באופן כללי שכדי להשיג שיפור בסיבובים, יש לטפל בבולמי זעזויים. אבל נכון לעכשיו אני לא יכול להרשות לשנינו (לי ולגולף) את התענוג הזה (מזומני), מצד שני, אני מחפש לשפר איכשהו את הרגשת "החמאה במחבת" בשינויי כוון חדים או בפניות עצמן. איפ…
הודעה אחרונה מאת מוסך רון, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום. בסיירה יש וונטה אשר משולבת יחד עם משאבת מים, החלטתי להוריד אותה בגלל שיקולים כאלה ואחרים. יש ברשותי פלטה עם וונטות חשמליות מסיירה מדגם אחר (הפלטה מתאימה לרדיאטור והכל). עכשיו אני צריך לבחור ביוניט חום מתאים (אשמח לקבל מידע לגבי חיבור הריליי וכו'). הטרמוסטט שלי נפתח באופן מלא ב82C, באיזה מעלות אני צריך את היוניט? תודה על העזרה, JEP.
הודעה אחרונה מאת JEP, -
שיפור E36 BMW
מאת vader-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם האם ניתן להרכיב מנוע של ה 325 (2.5) ל320? או 318 אם כן במה זה כרוך ומי מסוגל לעשות את העבודה (שם ומספר טלפון) תודה אורן
הודעה אחרונה מאת sag, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קניתי מאזדה 6 יד שניה, יש לה את מערכת בקרת היציבות (שאמורה להיות משולבת עם TSC - בקרת משיכה) ניסיתי לבדוק בזינוק אבל המערכת לא נכנסה לפעולה (כמובן בשטח ריק וסגור - מה שנקרא המציגים הינם מקצוענים אל תנסו בבית) איך אני בודק שהמערכת עובדת והיא תקינה?
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, האם ניתן להרכיב סעפת ומצערת של מנוע הD16 למנוע DXI 1.5 לסיויק 93?. האם יהיה שיפור כלשהו בתגובות הדוושה?. והאם מזרקים 240CC של הD16 יתאימו אחד לאחד למנוע ה1.5?. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת STAS-S, -
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בזכות קשר שיש לי עם בריאן גודיין (מוכר בתחוםפ שיפורי המיאטות), והרבה חלקי חילוף למיאטות שהוא מכר בישראל, הוצע לי להיות הדילר של חברה שיצאה עם שיפור תוחכנה למיאטות. השיפור אמור להוסיף כ 10% לכל סוגי המיאטות, וטוב בעיקר למנוע מצב של עודף דלק כמו שיש היום למיאטות משופרות. כיוון שאני לא מתעסק בהתקנות ואני לא רוצה להפוך לעסק, חשבתי אולי להעביר את הקשר למקצוען מהארץ - ואז לשלוח את כל חברי לבצע את השיפור אצלו. השאלות שרציתי לשאול: 1. מי בארץ יכול לקחת את זה על עצמו (פיט סטופ?, E&A?, TIG?) 2. מי ייתן לנו מחירים סבירים? אשמח לתגובות מהאנשים שמכירים את הענף. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם. לאחר שהחלפתי בולמים, תפוחי היגוי,בול ג'ויינטים ומוטות קישור ברכב הגעתי לשלב הבוקסות משולשים. יש לי אפשרות לרכוש בוקסות משולשים ובוקסות לאנטי רול העושיים פליאורטן תוצרת SUPERPRO כולל משלוח זה יוצא כ300ש"ח. הרכב הוא מאזדה לאנטיס 97, השאלה שלי היא מה היתרונות והחסרונות בבוקסות מפוליאורטן לעומת בוקסות מגומי ובמה הדבר יביא לשיפור? מחיפוש בפורום הגעתי לאשכול שהיה כתוב שאחד החסרונות הוא רעידות בתא הנסעים, האם הדבר מורגש מאוד, אפשר חו"ד? תודה יקיר.
הודעה אחרונה מאת U-re, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
למיטב ידיעתי הגיעו לארץ 2 סוגי מנועים 3200 ו' 2000. האם המנוע 2000 הוא TSI או FSI? עם כמה כח סוס הוא במקור? לכמה כח סוס ניתן להגיע עם שידרוג של צ'יפ בלבד, ואיזה? תודה
הודעה אחרונה מאת AVIHAITOPOR, -
-
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חברים יש המלצות למקומות איכותיים שמוכרים שיפורים חיצוניים כמו חצאיות וכו'? הרכב שלי הוא VW ונטו CL 1.8 שנת 1994. הנה כמה דוגמאות של מה שאני מחפש: http://img267.imageshack.us/i/jetta5no.jpg/ http://www.modifiedcars.com/pix/cars_large/28535_111020.jpg
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן,כרגע יושב לי על הרכב צמיג ברוחב 175/65, היתי מעוניין להחליף אותם לג'נטים מגנזיום רחבים. לפי מה שבדקתי בעבר ניתן לאשר אצלי צמיג ברוחב 195/60. נשאלת השאלה מדוע אני לא קונה צמיגים וגנטים במידה הרחבה וזהו? כי קניתי את הרכב עם צמיגים חדשים, הצמיגים התוקף שרשום עליהם הוא רק 8 חודשים. היתי מעוניין קודם להוסיף את המגנזיום הרחבים (שיתאימו למידה הרצוייה בעתיד 195) עם הצמיגים הקיימים 175. האם זה אפשרי? לא יעשה לי בעיות מבחינת ציריות איזון גלגלים וכו'? לפי מה ששאלתי בפנצ'ריות הם לא הבינו מה אני רוצה, הם סתם דחפו לי ג'נטים בלי בכלל להבין שאני ארחיב את הצמיגים ב4 מידות! אשמח לתשובות מבעלי הניסיון.
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחיר טוב?? http://up203.siz.co.il/up2/dcz1nemtz4qw.png
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, ברצוני להחליף בקמארו 2001 3.8 גיר אוטומטי לידני. עכשיו אני צריך לדעת מה העלות?,האם זה כדאי מבחינת מחיר? ומה כרוך בהחלפה. בארץ אני לא חושב שאמצא אבל באיביי ראיתי כמה ויש אחד במצב חדש ב 400 דולר השאלה היא כמה יעלה לי להכניס את הגיר לארץ? והאם יאשרו לי להכניס אותו. ועוד שאלה הגיר של המנוע הגדול יותר יתאים? כי כאלה יש יותר. תודה רבה חזי
הודעה אחרונה מאת hezi241, -
שלום חברים. ברשותי אלנטרה 1.6 2006 עם 107 HP. לאחר שירדתי מרנו קנגו 1998 ועליתי לאלנטרה היה נדמה לי שעליתי על מעבורת חלל לעומת העגלה הקודמת. כשתרגלתי לכוח של האלנטרה הייתי מעוניין להכניס עוד כמה כוחות סוס למנוע. האם יש למשהו רעיון איך להגדיל את ההספק והאם זה אפשרי ? תודה מראש לכל המגיבים .
הודעה אחרונה מאת גילי29, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב האם ניתן לשים הגה הידראולי על מנוע דגם 176A8000 לפונטו דור ראשון? וכמה יעלה התענוג הזה. תודה
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם הוא יותר טוב מפילטר בד מבחינת זרימת וסינון אויר? האם מישהו התנסה איתו או עם אחד דומה לו של חברה אחרת? בברכה, אלי.
הודעה אחרונה מאת PursuitForce, -
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
כמה תמונות ממפגש מירוצי תאוצה מהיום - סליחה על האנגלית אבל המקלדת הוירטואלית הורגת אותי בקיצור, המירוצים נעשים על שדה תעופה קטן ליד העיירה הנל הכל חוקי המכוניות די מזכירות את מה שהולך בארץ אך כמובן שלVW / Audi נוכחות חזקה... T First the unusual ones Chevy Nova, 412 ci SBC Opel Omega Lotus Super 7 One of the fastest cars on the day, a 454 Corvette, built in mexico and imported to Austria, did high 10s
הודעה אחרונה מאת 123 boom, -
פילטר פתוח
מאת micha_kb- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש פה רציתי לשאול האם פילטר פתוח יעשה משהו לטיוטה RUNX 06 ? רעש? כוח? בלאי?
הודעה אחרונה מאת micha_kb, -
ג'אנטים של ROTA
מאת Mi16-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מישהו יודע מי מייבא לארץ ג'אנטים של ROTA ? אני מחפש דגם ספציפי Rota G-Force במידה 18" תודה מראש
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חבר הביא לי את הזוג הזה ואני צריך עוד 2 אבל לצערי לא מצאתי חנות שמוכרת אותם אפילו לא ביד 2 מישהו יודע איולי איפה יש כאלו לקניה ולא במחיר אסטרונומי אני צריך זוג כאלו בגודל 13 אינץ' ובכלל אם מישהו מוכר ג'אנט 13 יפה ובמחיר סביר שישלח הודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 920 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- MRobot
- tuple
- T_A
- mikyl
- דניאל1983
- לירון .ה.
- yoav911gt2
- SlowRide
- GTאי
- Nico62
- natco
- D4K