Jump to content

המפתחות בפנים

  • הודעות

    21
  • כאן מאז:

הנקודות של המפתחות בפנים

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. מנוע משופץ לא צריך לעלות יותר מ2500 שקל אפילו פחות לדגם הזה האמת זה לא משנה, כי אם שאתה קונה אוטו המוכר מתחייב במנוע, גיר, שלדה זה ברור מאליו שהוא צריך לתקן גם את הבולמים ואת הגיר. השאלה היא: כמה צריך לקזז על מנוע כזה? אני מאמין שהוא יכול לסחוב עוד 20 אלף לא ממש בטוח שאני מוכן לקחת את הסיכון ליתקע איתו בדרך לאילת ליד איזה אוהל של בדואי מה שמפתיע שהאוטו עבר טסט לפני חודשיים וחצי.
  2. אני יודע שקיימים עוד רכבים אבל אני רוצה את הרכב הזה כמה מקזזים על מנוע במצב הזה?
  3. שכחתי להזכיר שלאוטו אין שאסי זה: פונטו דור ראשון ירון העלת רעיון מעניין, אני אנסה להתקשר מחר לשאול אותו לגבי העניין מקווה שהוא יזכור את הבדיקה. צביקה האם קיימת הורדת ערך על פגיעות כאלה? ניסיתי לחשוב על איזה סוג "תאונות" לפי תוצאות הבדיקה הרכב עבר לא הגעתי לשום מסקנה.
  4. שלום רב האם ניתן לשים הגה הידראולי על מנוע דגם 176A8000 לפונטו דור ראשון? וכמה יעלה התענוג הזה. תודה
  5. שלום רב לקחתי אוטו לבדיקה במכון ואלה תוצאות הבדיקה לגבי השלדה: ליקויים בעלי משמעות נמוכה- תיקוני תאונות בגוף הרכב כיפוף פח אחורי הוחלפו חלקי מרכב תיקוני פגיעות במרכב וצבע כולל משקופים פגיעות פח וכיפוף גשר מצננים ופגמים בצבע מעיכות+תיקונים ספים שמאל/ימין קרע פגוש אחורי. חשוב לציין שהאוטו נראה טוב מבחוץ בלי עקימות או דפיקות פח המוכר התחייב בעל פה ובכתב שהאוטו לא עבר תאונות מה דעתכם לגבי התוצאות (האם אלה כסתחים?) האם הם באמת מצביעים על תאונה שהאוטו עבר ואם כן איזה תאונות תודה
  6. שלום רב מבקש לשאול כמה מורידים מהמחיר ברכישת רכב למנוע במצב די גרוע לפני הבדיקה במכון כמובן רשמתי את השילוש הקדוש: מנוע,גיר,שילדה בהתחייבות המוכר דגם המנוע:176B4000 פונטו דור ראשון S60 תוצאות בדיקת מכון: לא תקין- בלאי פנימי גבוהה מנוע לאחר התחממות+שיפוץ ראש דחיסה לא זהה צריכת שמן רעשים במנוע אביזרים נזילות שמן תושבות מנוע חלשות צינור נשם פגום/מנותק קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים. לחץ דחיסה : 16,21,18,19 המוכר מוכן להוריד לי 1000 שקל על המנוע האם זה הוגן? האם זה מעט מדי? כמה בעיקרון הוא צריך לקזז את מחיר המנוע? תודה
  7. אשמח לעוד חוות דעת תודה
  8. אם אין לך מושג אז למה אתה מגיב? אמרת גם ששיפוץ גיר צריך לעלות בין 6-7 אלף זה פיאט ישנה ידנית זה לא רנו קליאו אוטומטית נראה לי המחיר שכתבת קצת הזוי (אשמח לתשובות לגבי העניין) בכל מקרה אני מברך את נסיונך לעזור.
  9. סער תודה על תגובתך לגבי המנוע: יכול להיות שלהחליף אותו יעלה יותר זול מלתקן, לקחתי את זה בחשבון כי זה נראה שהוא במצב די גרוע! ולא שווה להשקיע על תיקון לשם הצורך כמה אמור לעלות תיקון? ירון מה אני נראה לך מהמסכנים האלה שמחפשים פוזה? (מי שחושב שמכונית מביאה בחורות מצטער להגיד לך אבל הוא טיפש, ולא שאני צריך מכונית בשביל זה חברה שלי תעיד) אם הייתי מחפש פוזה, הייתי הולך לקנות אוסטין מרטין אני לא מתכוון להוציא 160 אלף שקל על: מיני קופר CABRI0 הפיאט היא בין המכוניות הבודדות שיש בארץ מהמיני קטנות בקטגוריה הזאת. אשמח לחוות דעת בונות,ומקצועיות וכמובן מהמבינים להערכת מחירים ליישור קו תודה
  10. שלום רב הנידון ברכב פיאט CABRI0 ידני שנת 96 220 אלף קילומטר הרבה X לא יודע אם לצחוק או לבכות (אתם תקבעו) מבקש ייעוץ לגבי תוצאות מכון בדיקה: האם הרוב כסתחים או בעיות רציניות? אשמח לחוות דעת ממומחים,מוסכניקים,ומכל מי שיש לו ידע בדבר כמובן אשמח להערכת מחיר לתיקונים תודה
  11. לגבי הפונטו רוב המכוניות אפילו אם לא הרבה ידים, בדרך כלל במצב מכני די גרוע שאני אומר די גרוע, אני מתכוון לבלמים גמורים, בולמים גמורים, גיר גמור, מסרק הגה במצב גרוע, בלאי רכב גבוהה ועוד ועוד ועוד... הגג האמת זה החלק הקטן אחרי הכל המכוניות האלה עברו בדרך כלל את ה200 אלף קילומטר האם שווה להשקיע על מצב מכני כזה? האם באמת ניתן להחזיר את האוטו למצב נסיעה שלא כל יום אבקר במוסך?
  12. אחרי סינון נשארתי רק עם: 306 אוט' רנו 19 ידני גולף אוט' פונטו ידני צריך את חוות דעתכם על כל אחת מהמכוניות מבחינת: נוחות,אמינות,אחזקה,איכות וכו... כמובן שאם יש עוד סוגים אשמח לשמוע עליהם.
  13. לפי מה שהבנתי הרנו 19 אוטו מאוד מוצלח, אבל קשה מאוד למצוא כאלה אופל קדט זה שנים יותר מדי מאוחרות תחילת השמונים.
  14. ראיתי את ה306 היא קצת גדולה(ארוכה) לא? הייתי הולך על הפונטו פשוט אין כאלה במצב טוב למכירה מה היא חוות דעתך לגבי הגולף?
  15. רועי ת' על תגובתך מהרובר אמרו לי להתרחק! לגבי הפונטו:אפשר למצוא אותו או במצב מכני גמור או כיד ארוכה לא מצאתי אחת "נורמלית" (אולי אתה מכיר מישהו שמעוניין למכור?) לגבי ה206CC היא לא בתקציב שלי רוב המכוניות עולות בין 46-55 אלף וגם אני מחפש עם 4 מושבים ולא דו ה206 היא דו אם אינני טועה אשמח לתגובה לגבי הפונטו או לחילופין על דגמים נוספים.
×
×
  • תוכן חדש...