Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

ברשותי אלנטרה 1.6 2006 עם 107 HP.

לאחר שירדתי מרנו קנגו 1998 ועליתי לאלנטרה היה נדמה לי שעליתי על מעבורת חלל לעומת העגלה הקודמת.

כשתרגלתי לכוח של האלנטרה הייתי מעוניין להכניס עוד כמה כוחות סוס למנוע.

האם יש למשהו רעיון איך להגדיל את ההספק והאם זה אפשרי ?

תודה מראש לכל המגיבים . :wink:

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיים דגם אלנטרה עם מנוע 2000.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כדי להוסיף סוסים בפועל תצטרך להשקיע לא מעט כסף ברכב (החלפת מנוע וכל מה שמשתמע מכך).

שיפור "פסיכולוגי" יספק אותך ?

אני מדבר למשל על פילטר פתוח.

זה אומנם לא יוסיף לרכב שלך סוסים בפועל, אבל לפעמים רק הסאונד שהוא מפיק יוצר תחושה שהרכב "זריז" יותר.

אגב, אם עברת מקנגו לאלנטרה והרגשת הבדל משמעותי בכח, אני יכול אולי להמליץ לך לחזור לטנדרונים האלה, רק שהפעם תיקח פיאט דובלו...הרכב הזה יבייש בסגירות שלו חלק ניכר מהמשפחתומטיות,וגם מומנט לא ממש חסר, רכב מאוד מאוד זריז.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
צריך להחליף את הרכב בכדי להכניס לו כמה סוסים.

כן אה חשבתי למכור את האלנטרה או לעשות ראש בראש בפורש 911 ועוד ישאר לי קצת עודף.

מה זה התשובה הזאת אם אין לך תשובה אל תענה.

לגבי אלנטרה 2000 סמ"ק ידוע לי שהיא קיימת , ברשותי 1.6 ורק רציתי לשפר את ההספק מעט.

אז אם יש למשהו רעיון כל שהו אשמח לשמוע.

פורסם

כמה אתה מעוניין להשקיע?

יניקה פליטה וניהול חדש יוסיפו כמה כוחות זבוב, אבל סביר להניח שהרעש שיתלווה יהיה בלתי נסבל בעליל!

ליעד.

פורסם
כמה אתה מעוניין להשקיע?

יניקה פליטה וניהול חדש יוסיפו כמה כוחות זבוב, אבל סביר להניח שהרעש שיתלווה יהיה בלתי נסבל בעליל!

התקציב שעומד לרשותי עד 5000 אלף .

הבנתי שיש צ'יפ שמחליפים במחשב הרכב אבל הוא משנה את רמת ה- CO כך שיש סיכוי שלא אוכל לעבור טסט.

פורסם

ב-5...אני לא יודע כמה רחוק אתה יכול להגיע,

לדעתי אם אתה בכלל מוכן לזה (ולא תעבור טסט), אתה צריך אגזוז מה-HEADER עד הדוד (לדעתי בבניה קאסטום), ויניקה.

ניהול מנוע חדש כדי להתאים לנתונים החדשים.

הצליל לא יהיה נעים, ביוצועים בכזה מצב לא נראה לי נבדקו על רכב כמו שלך (ויכול להיות שלא יהיה שיפור משמעותי) וטסט כנראה שלא תעבור בצורה חוקית.

בתקציב כזה אולי אפשרי להשיג מנוע 2.0 ליטר, במידה והוא מתאים לכל המערכות והתושבות המקוריות זה לא יהיה כזה קשה להתאים אותו.

מה החברה המקצוענים פה אומרים? כי אני לא מבין בהחלפות מנועים...:roll:

נ"ב: עובדה משעשעת, ברשיון של חבר שלי (יונדאי לנטרה 2002 אם אני לא טועה) רשום הספק קרוב ל-120 סוסונים, כמובן מנוע 1.6

עוד משהו, זכור לי שקיים לרכב (הוא שווק ונמכר פה) עם מנוע V6? אבל יכול להיות שאני טועה.

ליעד.

פורסם
ב-5...אני לא יודע כמה רחוק אתה יכול להגיע,

לדעתי אם אתה בכלל מוכן לזה (ולא תעבור טסט), אתה צריך אגזוז מה-HEADER עד הדוד (לדעתי בבניה קאסטום), ויניקה.

ניהול מנוע חדש כדי להתאים לנתונים החדשים.

הצליל לא יהיה נעים, ביוצועים בכזה מצב לא נראה לי נבדקו על רכב כמו שלך (ויכול להיות שלא יהיה שיפור משמעותי) וטסט כנראה שלא תעבור בצורה חוקית.

בתקציב כזה אולי אפשרי להשיג מנוע 2.0 ליטר, במידה והוא מתאים לכל המערכות והתושבות המקוריות זה לא יהיה כזה קשה להתאים אותו.

מה החברה המקצוענים פה אומרים? כי אני לא מבין בהחלפות מנועים...:roll:

נ"ב: עובדה משעשעת, ברשיון של חבר שלי (יונדאי לנטרה 2002 אם אני לא טועה) רשום הספק קרוב ל-120 סוסונים, כמובן מנוע 1.6

עוד משהו, זכור לי שקיים לרכב (הוא שווק ונמכר פה) עם מנוע V6? אבל יכול להיות שאני טועה.

לאחי יש לנטרה 2001 1.6 עם 114 כ"ס שבע כוחות יותר מהאלנטרה שלי.

לגבי החלפת מנוע ל-2000 סמ"ק זה עסק יקר כי יש להחליף גם גיר וגם מחשב רכב.

פורסם

אם זה גיר רגיל, והוא מתאים במידות למנוע 2000 אני לא חושב שיש למה להחליף, מה גם, יהיו לך יחסי העברה של המנוע הקטן...מהירים וחזקים יותר

ליעד.

פורסם

חברה.

זה עוול מה שאתם עושים פה!

איך אתם ממליצים לו להחליף לפילטר אוויר פתוח?

אני אישית הייתי עד לכמה רכבים שהחליפו לפילטר אוויר פתוח, והתחילו אח"כ לעשות צרות איומות.

ותשאלו כל מוסכניק מבין, והוא יגיד לכם שזה גורם להרבה צרות.

והמלצה אישית לכל אחד, לא לשחק במכלולים של הרכב, כמו שאמרו כאן הרבה חברים מבינים מהפורום.

ולגילי היקר לפני שאתה מחפש שיפורים של כח, נסה לעשות לרכב יישור קו, החלפת כל מה שדורש החלפה תקופתית, כגון שמן איכותי, פילטר שמן, מצתים (פלאגים) איכותיים, פילטר אוויר לא פתוח-מקורי, לעשות כיוון פרונט, למלא אוויר בצמיגים לפי המלצת היצרן - כשהצמיגים קרים (כשהם חמים מומלץ למלא עוד 10% למיטב ידיעתי), בדיקת מחשב לאיתור תקלות, ויש עוד הרבה דברים.

ועוד המלצה קטנה המשקל שרכב משפחתי כמו שלך אמור לסחוב, הוא בסביבות ה-500 ק"ג, אז תעשה טובה אם תשאיר בו רק דברים חיוניים בלבד.

ותאמין לי שכבר תראה שיפור בסחיבה של הרכב, וכל זה בהרבה פחות כסף (ואת העודף תשמור לרכב הבא שתקנה:wink:).

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
לאחי יש לנטרה 2001 1.6 עם 114 כ"ס שבע כוחות יותר מהאלנטרה שלי.

לגבי החלפת מנוע ל-2000 סמ"ק זה עסק יקר כי יש להחליף גם גיר וגם מחשב רכב.

ליונדאי לנטרה אין באמת 114 כ"ס. זהו נתון שקרי.

בשנתונים האלה יונדאי "לא דייקו" בנתון ההספק, הם גם הודו בזה מאוחר יותר.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אולי זה פורום שיפורים? ולא פורם נקיון תא מטען.

פילטר פתוח ד"א לא בריא כי הוא מאפשר כניסה של חלקיקים גדולים יותר לתא הבערה, אפשר לנקות את זה עם תוספים איכותיים אחת לתקופה.

ליעד.

פורסם
אולי זה פורום שיפורים? ולא פורם נקיון תא מטען.

פילטר פתוח ד"א לא בריא כי הוא מאפשר כניסה של חלקיקים גדולים יותר לתא הבערה, אפשר לנקות את זה עם תוספים איכותיים אחת לתקופה.

אוריאון היקר החלקיקים שנכנסים למנוע, זה הצרה הקטנה בפילטר פתוח (ברכבים עם הזרקה, לא עם קרבורטור)!

ובקשר לניקוי תא מטען, אולי לא ניסחתי את זה נכון, אבל משקל עודף ברור לי שישפיע על על הסחיבה של האוטו, מה גם שהרבה אנשים לא שמים לזה לב.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• תוכן חדש...