Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברה.

זה עוול מה שאתם עושים פה!

איך אתם ממליצים לו להחליף לפילטר אוויר פתוח?

אני אישית הייתי עד לכמה רכבים שהחליפו לפילטר אוויר פתוח, והתחילו אח"כ לעשות צרות איומות.

.

קצת נסחפנו ידידי....

הבעיה העקרית שפילטר פתוח יכול לעשות זה לשגע את החיישנים מה שיגרום לרכב לקרטע.

החזרה לפילטר המקורי תפתור את הבעיה ללא צרות איומות.

לא מעט אנשים פה החליפו פילטרים מקוריים לפתוחים, לאף אחד מהם לא נוצרו צרות איומות (כולל אנוכי, אגב).

בוא ניקח דברים בפרופורציות ידידי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קצת נסחפנו ידידי....

הבעיה העקרית שפילטר פתוח יכול לעשות זה לשגע את החיישנים 1.מה שיגרום לרכב לקרטע.

2.החזרה לפילטר המקורי תפתור את הבעיה ללא צרות איומות.

לא מעט אנשים פה החליפו פילטרים מקוריים לפתוחים, לאף אחד מהם לא נוצרו צרות איומות (כולל אנוכי, אגב).

בוא ניקח דברים בפרופורציות ידידי.

בוא נגיד שקצת נסחפתי.

אגב הסיבה שאמרתי שזה עוול, היא פשוטה, תתאר לך סיטואציה שהבחור לא יודע שפילטר אוויר פתוח יוצר בעיות,

הבחור הולך לחנות ל"שיפורי רכב" (חס וחלילה אני לא מדבר על משפרים מקצועיים שמבינים עניין, אני מדבר על הזן השני שנפוץ מאוד וגם לא יודע ולא מבין כלום ברכבים, ויודע רק לדחוף סחורה לאנשים תמימים) מתקין פילטר פתוח, המתקין היקר מספר לו שזה מוסיף כך וכך סוסים, וזה טוב וזה לא עושה בעיות.

לאחר כמה ימים פתאום הרכב מתחיל להניע בקושי, ופתאום הטורים ברכב קופצים, פתאום הרכב מגמגם,(כמו מה שאמרת) ואז הוא הולך למוסכניק,(שקצת לא מבין או קצת חמדן ממון) או לחנות של השיפורים, ואז מתחילה הצרה צרורה.

"בעל המקצוע" אומר נראה לי שמהפלג לא בסדר, צריך להחליף. אחרי כמה זמן שוב הבעיה חוזרת, אז צריך להחליף מחשב, חיישן map, ואולי צריך גם להחליף בית מצערת, וכו' וכו'

ולמפרע אם הוא מגיע ל"חנות השיפורים" אז הוא דוחף לו גם פלגים מיוחדים, וקבלים מיוחדים להצתה.

מה שמתברר לאחר כך, כדברים לא מועילים.

ובשורה הסופית הוא יוצא עם נזק של תיקונים לא נדרשים, הוצאות מיותרות ובסוף הוא גם מוכר את הרכב מתחת למחירון,

וכל זה בגלל שהוא לא ידע, שכל הבעיות נגרמו לו עקב הפילטר אויר.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
אוריאון היקר החלקיקים שנכנסים למנוע, זה הצרה הקטנה בפילטר פתוח (ברכבים עם הזרקה, לא עם קרבורטור)!

ובקשר לניקוי תא מטען, אולי לא ניסחתי את זה נכון, אבל משקל עודף ברור לי שישפיע על על הסחיבה של האוטו, מה גם שהרבה אנשים לא שמים לזה לב.

מי שמרגיש ויודע, לוקח את זה בחשבון, אבל משקל זה לא נושא הדיון.

האוטו שלי מרגיש כל כך הרבה יותר זריז כשאני נוסע על 10 הליטר האירונים של דלק במיכל, אבל מה לעשות אני לא הולך לנסוע כל החיים על 10 ליטר בגלל המשקל!

אפשר להוציא גלגל רזרבי ואפשר לחסוך במשקלים מיותרים, אבל זה לא הדיון והשאלה פה,

וכאן נראה לי שאתה צריך להתחיל לחשוב באמת על איך משפרים אילנטרה.

ליעד.

פורסם
בוא נגיד שקצת נסחפתי.

אגב הסיבה שאמרתי שזה עוול, היא פשוטה, תתאר לך סיטואציה שהבחור לא יודע שפילטר אוויר פתוח יוצר בעיות,

הבחור הולך לחנות ל"שיפורי רכב" (חס וחלילה אני לא מדבר על משפרים מקצועיים שמבינים עניין, אני מדבר על הזן השני שנפוץ מאוד וגם לא יודע ולא מבין כלום ברכבים, ויודע רק לדחוף סחורה לאנשים תמימים) מתקין פילטר פתוח, המתקין היקר מספר לו שזה מוסיף כך וכך סוסים, וזה טוב וזה לא עושה בעיות.

לאחר כמה ימים פתאום הרכב מתחיל להניע בקושי, ופתאום הטורים ברכב קופצים, פתאום הרכב מגמגם,(כמו מה שאמרת) ואז הוא הולך למוסכניק,(שקצת לא מבין או קצת חמדן ממון) או לחנות של השיפורים, ואז מתחילה הצרה צרורה.

"בעל המקצוע" אומר נראה לי שמהפלג לא בסדר, צריך להחליף. אחרי כמה זמן שוב הבעיה חוזרת, אז צריך להחליף מחשב, חיישן map, ואולי צריך גם להחליף בית מצערת, וכו' וכו'

ולמפרע אם הוא מגיע ל"חנות השיפורים" אז הוא דוחף לו גם פלגים מיוחדים, וקבלים מיוחדים להצתה.

מה שמתברר לאחר כך, כדברים לא מועילים.

ובשורה הסופית הוא יוצא עם נזק של תיקונים לא נדרשים, הוצאות מיותרות ובסוף הוא גם מוכר את הרכב מתחת למחירון,

אתה צודק ב100%, בקטע של הבעלי מקצוע שסוחטים כסף.

פורסם
חברה.

זה עוול מה שאתם עושים פה!

איך אתם ממליצים לו להחליף לפילטר אוויר פתוח?

אני אישית הייתי עד לכמה רכבים שהחליפו לפילטר אוויר פתוח, והתחילו אח"כ לעשות צרות איומות.

ותשאלו כל מוסכניק מבין, והוא יגיד לכם שזה גורם להרבה צרות.

והמלצה אישית לכל אחד, לא לשחק במכלולים של הרכב, כמו שאמרו כאן הרבה חברים מבינים מהפורום.

ולגילי היקר לפני שאתה מחפש שיפורים של כח, נסה לעשות לרכב יישור קו, החלפת כל מה שדורש החלפה תקופתית, כגון שמן איכותי, פילטר שמן, מצתים (פלאגים) איכותיים, פילטר אוויר לא פתוח-מקורי, לעשות כיוון פרונט, למלא אוויר בצמיגים לפי המלצת היצרן - כשהצמיגים קרים (כשהם חמים מומלץ למלא עוד 10% למיטב ידיעתי), בדיקת מחשב לאיתור תקלות, ויש עוד הרבה דברים.

ועוד המלצה קטנה המשקל שרכב משפחתי כמו שלך אמור לסחוב, הוא בסביבות ה-500 ק"ג, אז תעשה טובה אם תשאיר בו רק דברים חיוניים בלבד.

ותאמין לי שכבר תראה שיפור בסחיבה של הרכב, וכל זה בהרבה פחות כסף (ואת העודף תשמור לרכב הבא שתקנה:wink:).

ידידי היקר

הרכב שלי בין הרכבים היותר מטופלים שיש, שמן מנוע פול סינטטי 5/40 עובר טיפולים כל 10 ולא כל 15 (המלצת יצרן) פלגים ופילטרים מקוריים בלבד.

ואם ישנה בעיה היא נפתרת אצל מומחי יונדאי בלבד.

איני רוצה רכב ספורט, אני מעוניין שיעלה ההספק במעט , מה שמציק לי זה בעקיפות ובעליות הרכב מרגיש לי חלש מדי.

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

גילי היקר, סתם לידע כללי שאתה אומר ''מומחי יונדאי'' אתה מתכוון למוסכים המורשים??

ולדעתי אם אתה מעוניין בשיפורי המנוע אולי כדאי שתיצור קשר עם סדנאות רכב שחברות פה בפורום ותראה מה יש להם להציע לך בתקציב שלך, יש כאן אנשים מסוימים שחושבים שאם אין לך הוט טאצ' או איזה טורבו מהולל, אז אין לך מה לחפש בשיפורים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
גילי היקר, סתם לידע כללי שאתה אומר ''מומחי יונדאי'' אתה מתכוון למוסכים המורשים??

ולדעתי אם אתה מעוניין בשיפורי המנוע אולי כדאי שתיצור קשר עם סדנאות רכב שחברות פה בפורום ותראה מה יש להם להציע לך בתקציב שלך, יש כאן אנשים מסוימים שחושבים שאם אין לך הוט טאצ' או איזה טורבו מהולל, אז אין לך מה לחפש בשיפורים.

כשאני כותב מומחי יונדאי אני מתכוון למנהל המוסך שעומד ליד הרכב ומפקח על העבודה

"במבה" זהו שמו של מנהל הסדנה איש בן 60 שאת כל הידע שלו הוא משקיע ברכב שלי אף מתלמד לא נוגע ברכב שלי.

פורסם

לפותח האשכול יש לי משהו קטן להעיר לך, ברשותי יונדאי אלנטרה 06 מנוע 2.0, ברגע הראשון שעליתי עליה היא היייתה מליגה אחרת(נהגתי על שברולט 1.6) וההבדל היה מורגש גם באחיזה גם בביצועים אבל למען גילוי נאות הרכב צורך דלק בצורה מזוויעה 5 וחצי קילומטר לליטר, הביצועים הם ביצועים מביישים למנוע 2.0.

והרכב שלי מטופל גם במוסך יונדאי ועל כל פיפס קטן שאני מרגיש שהוא לא בסדר או חשוד ישר הרכב מושבת ליום במוסך לבדיקה או החלפה של אותו רכיב עד לפתירת התקלה. ולמען האמת הוא לא מרגיש חזק בכלל נכון שהמעבר מורגש מ1.6 ל2.0 אבל כל מי שנהג על הרכב שלי שהוא בעל רכבים עם מנועים שהם קצת יותר גדולים מ2.0 אמר שהוא מרגיש חלש אז נרגעתי שאני לא הייחידי שמרגיש זאת. וגם ל"בעייה" זאת באתי למוסך ושאלתי אותם למה המנוע מרגיש חלש והתיבת ההילוכים מעבירה באיטיות הילוכים (למרות שלהעברות הייתי רגיל מהאופטרה שגם היא לא מעבירה הילוכים מהר) בעל המוסך אמר לי " תשמע, לך יש דרישות גבוהות וזה לא שזה לא טוב אז אל תבין אותי לא נכון פשוט הרכב הזה בנוי משפחה והוא לא בנוי לביצועים, אם היה בארץ את האלנטרה GT שהיא גם בנוייה למשפחה וגם עם מנוע V6 הלקוח מהטוסון (2.7) עם גיר ידני ומתלים של יונדאי קופה אז זה באמת רכב לביצועים ויש לו ביצועים מדהימים!" ואמרתי לו שמע בוא נתרכז באלנטרה שלי ולא במה שיש אז הוא אמר לי שתראה יונדאי הגיעה להישג של רכב משפחתי עם מנוע 2.0 עם מלא האיבזור (חלנות חשמל, סאן רוף, חלונות כהים,פנסי ערפל קידמיים, הגה+ ידית הילוכים מצופות עור) אז ברור שהמנוע לא יספק גם ביצועים ברמה גבוהה כי את מה שתוכנן הוא מספק, ומספק טוב (משפחתי עם מנוע2.0) אז אמרתי לו שעל השברולט אני נהגתי אבל הרכב הראשון שנהגתי עליו באמת היה טויוטה קורולה 94 1.6 שהיא הייתה ממש חייה רעה, וגם אמרתי לו כשלוחצים על האובר דרייב המחוג פשוט נשאר על 4 וחצי אלף סל"ד ופשוט הרכב מתכונן להמראה מהמהירות, אז כאן במנוע 2.0 צריך להיות משהו קצת יותר נשכני, אבל מה אפשר לצפות מרכב משפחתי?

ואגב לגיר של האלנטרה 2.0 אין לחצן אובר דרייב, ובאמת כשצריך אותו, צריך ממש לסחוט את הדוושה.

אז לסיכום, ואני מקווה שזה לא היה ארוך מידי מה שאני בא להגיד שאם אתה תלך לסדנאות שיפור רכב ויוציאו מהרכב עוד כמה סוסים שבהחלט יעזרו, אני מוריד את הכובע לפניך!

אני בינתיים מסתפק ב145 סוסים למנוע עצל עם תצרוכת דלק של שברולט סוואנה :twisted:

נ.ב

פה אני יותר מדבר על הגרסה של ה2.0 ומאשר ה1.6 אבל אני חושב הרבה הבדל כי לשניינו זה מפריע עיניין הביצועים

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

ובסוף הוא מת....הכל בגלל הפילטר אויר.

ידידי,אתה שוב נסחף (קבל את זה ברוח טובה).

מי שבוחר ללכת ולשפר את הרכב על מנת להעלות את הספק המנוע צריך גם ללמוד את משמעות השיפורים שהוא עושה.

על אותו משקל, מישהו יחליט לשפר את הקלאץ', יקנה סט קלאץ' קרמי, פתאום תיהיה לו תחושה שהוא צריך לדחוף משאית כדי ללחוץ את הדוושה, הוא ילך למוסך, שם יגידו לו שיש לו בעייה בדוושה, הוא יחליף דוושה,זה לא ייפתר, יגידו לו שהבעיה כנראה ברגל שלו, הוא יקטע את הרגל וימות מאינפקציה.

אם רק היה מבין שאחת ההשלכות של קלאץ' קרמי זה שהדוושה נהית מאוד קשה ולא נעימה ביום יום...

:wink: (אני מקווה שאתה מקבל את זה בהומור).

אין תחליף ללמידה,לא רק בשיפורי רכב, בכל תחום בחיים.

לכל שיפור יש מחיר בנוחות\פרקטיות בשימוש יומיומי.

אחת ההשלכות של התקנת פילטר אויר יכולה להיות (לעיתים,ממש לא תמיד) שהקריאה של החיישן אויר תיהיה שגוייה וכתוצאה מכך המנוע עלול קצת לגמגם.

מצד שני, ייתכן (כמו ברוב המקרים) שההחלפה תעבור בשלום, המחשב ילמד שיש ערכים חדשים לחיישן וילמד לחיות עם זה בשלום.

בכל מקרה, אין סיבה בעולם שהמנוע "יהרס" רק כתוצאה מהחלפת הפילטר אלא אם משהו כבר היה דפוק בו מראש.

אנשים חמדנים יש בכל תחום בחיים, לא רק במוסכים או סדנאות שיפורים, לכן אין תחליף ללמידה בטרם עושים מהלכים, הרי לא צריך לשפר מנוע כדי לאכול צינור במוסך אם אין לך ידע והבנה בסיסיים ("המנורה נשרפת לך תמיד כי נמס לך הקאמשפט"...).

אגב, אני בשום מקום לא ציינתי שהפילטר אויר פתוח ייתן לו שינוי ממשי, נהפוכו, אפילו הדגשתי שהשינוי שיושג יהיה פסיכולוגי נטו (גם לי היה פילטר פתוח ואני חזרתי לפילטר אינבוקס רגיל מקורי, לא בגלל שנוצרו לי בעיות, פשוט כי לא חשתי איזשהו שיפור אמיתי אבל לא יודע, כל אחד והקיק שלו).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

על אותו משקל, מישהו יחליט לשפר את הקלאץ', יקנה סט קלאץ' קרמי, פתאום תיהיה לו תחושה שהוא צריך לדחוף משאית כדי ללחוץ את הדוושה, הוא ילך למוסך, שם יגידו לו שיש לו בעייה בדוושה, הוא יחליף דוושה,זה לא ייפתר, יגידו לו שהבעיה כנראה ברגל שלו, הוא יקטע את הרגל וימות מאינפקציה.

אם רק היה מבין שאחת ההשלכות של קלאץ' קרמי זה שהדוושה נהית מאוד קשה ולא נעימה ביום יום...

מתעלק קצת על השירשור, טוב לדעת על החיסרון של הקלאץ הקרמי.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
לפותח האשכול יש לי משהו קטן להעיר לך, ברשותי יונדאי אלנטרה 06 מנוע 2.0, ברגע הראשון שעליתי עליה היא היייתה מליגה אחרת(נהגתי על שברולט 1.6) וההבדל היה מורגש גם באחיזה גם בביצועים אבל למען גילוי נאות הרכב צורך דלק בצורה מזוויעה 5 וחצי קילומטר לליטר, הביצועים הם ביצועים מביישים למנוע 2.0.

והרכב שלי מטופל גם במוסך יונדאי ועל כל פיפס קטן שאני מרגיש שהוא לא בסדר או חשוד ישר הרכב מושבת ליום במוסך לבדיקה או החלפה של אותו רכיב עד לפתירת התקלה. ולמען האמת הוא לא מרגיש חזק בכלל נכון שהמעבר מורגש מ1.6 ל2.0 אבל כל מי שנהג על הרכב שלי שהוא בעל רכבים עם מנועים שהם קצת יותר גדולים מ2.0 אמר שהוא מרגיש חלש אז נרגעתי שאני לא הייחידי שמרגיש זאת. וגם ל"בעייה" זאת באתי למוסך ושאלתי אותם למה המנוע מרגיש חלש והתיבת ההילוכים מעבירה באיטיות הילוכים (למרות שלהעברות הייתי רגיל מהאופטרה שגם היא לא מעבירה הילוכים מהר) בעל המוסך אמר לי " תשמע, לך יש דרישות גבוהות וזה לא שזה לא טוב אז אל תבין אותי לא נכון פשוט הרכב הזה בנוי משפחה והוא לא בנוי לביצועים, אם היה בארץ את האלנטרה GT שהיא גם בנוייה למשפחה וגם עם מנוע V6 הלקוח מהטוסון (2.7) עם גיר ידני ומתלים של יונדאי קופה אז זה באמת רכב לביצועים ויש לו ביצועים מדהימים!" ואמרתי לו שמע בוא נתרכז באלנטרה שלי ולא במה שיש אז הוא אמר לי שתראה יונדאי הגיעה להישג של רכב משפחתי עם מנוע 2.0 עם מלא האיבזור (חלנות חשמל, סאן רוף, חלונות כהים,פנסי ערפל קידמיים, הגה+ ידית הילוכים מצופות עור) אז ברור שהמנוע לא יספק גם ביצועים ברמה גבוהה כי את מה שתוכנן הוא מספק, ומספק טוב (משפחתי עם מנוע2.0) אז אמרתי לו שעל השברולט אני נהגתי אבל הרכב הראשון שנהגתי עליו באמת היה טויוטה קורולה 94 1.6 שהיא הייתה ממש חייה רעה, וגם אמרתי לו כשלוחצים על האובר דרייב המחוג פשוט נשאר על 4 וחצי אלף סל"ד ופשוט הרכב מתכונן להמראה מהמהירות, אז כאן במנוע 2.0 צריך להיות משהו קצת יותר נשכני, אבל מה אפשר לצפות מרכב משפחתי?

ואגב לגיר של האלנטרה 2.0 אין לחצן אובר דרייב, ובאמת כשצריך אותו, צריך ממש לסחוט את הדוושה.

אז לסיכום, ואני מקווה שזה לא היה ארוך מידי מה שאני בא להגיד שאם אתה תלך לסדנאות שיפור רכב ויוציאו מהרכב עוד כמה סוסים שבהחלט יעזרו, אני מוריד את הכובע לפניך!

אני בינתיים מסתפק ב145 סוסים למנוע עצל עם תצרוכת דלק של שברולט סוואנה :twisted:

נ.ב

פה אני יותר מדבר על הגרסה של ה2.0 ומאשר ה1.6 אבל אני חושב הרבה הבדל כי לשניינו זה מפריע עיניין הביצועים

שלום חבר.

צירפתי לך קישור בכדי שתלמד יותר על רכבך כ"ס, תיבת הילוכים וכדומה >>> http://www.motocar.co.il/test/547.aspx

פורסם

תודה רבה! אני מכיר את זה וקראתי את זה עוד מזמן ,אגב לגבי סגירת הדלת אהבתי את מה שכתבו על זה, כל פעם שמזכירים את הסגירות הדלת והאקוסטיקה של הרכב אני ממש צוחק.

פורסם

מתעלק על השירשור עד כדי העלאת תמונה של הרכב... 8)

לא מזמן ערכתי סשן צילומים די רציני לרכב

יונדאיR.jpg

פורסם

אני לא רוצה להעליב אבל האילנטראה GT שאתה מדבר עליה נשמעת כמו סיפור רע,

הקופה מתנהגת לא משהו ביחס למכוניות ספורטיביות, והמנוע של הטוסון הוא מנוע עצללללןןןןן!

ד"א ישנן הרבה מכוניות משפחתיות עם מנועים קטנים וגירים אוטומאטים, וחלקן עדיין סוחבות יופי (ראה הונדה סיוויק החדשה 1.8 כדוגמא) וגם מתנהגות יופי ביחס למשפחתומאטית הממוצעת.

אולי באמת ללכת לכיוון של החלפת מנוע זה לא נכון, לפי הדרישות פה, אבל אני מאמין שמיפוי מנוע ויניקה/פליטה יעלה בערך אותו הדבר, ולא חושב שיניב את הביצועים המיוחלים.

ועוד משהו קטן, ברכבים אוטומאטים אוברדרייב זה בעצם מוריד/מגביל את הגיר להילוך שלישי, ברוב הרכבים שאין אוברדרייב, יש אופציה להכניס להילוך שלישי, זה אותו הדבר בפועל.

ליעד.

פורסם
אני לא רוצה להעליב אבל האילנטראה GT שאתה מדבר עליה נשמעת כמו סיפור רע,

הקופה מתנהגת לא משהו ביחס למכוניות ספורטיביות, והמנוע של הטוסון הוא מנוע עצללללןןןןן!

האמת אני רק שמעת עליה ביקורות חיוביות ביחס לאלנטרה 2.0 אוט'! היא טובה אני לא יודע איך היא ביחס למשפחתיות אוטומטיות אחרות.

נ.ב

ההונדה סיווק החדשה היא נהדרת יצא לי לנסוע בה כמה פעמים ובכלל עם האפשרות של תיפעול ידני זה בהחלט משדרג את חווית הנסיעה לקצת פחות משעממת.

• תוכן חדש...