Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזכות קשר שיש לי עם בריאן גודיין (מוכר בתחוםפ שיפורי המיאטות), והרבה חלקי חילוף למיאטות שהוא מכר בישראל, הוצע לי להיות הדילר של חברה שיצאה עם שיפור תוחכנה למיאטות.

השיפור אמור להוסיף כ 10% לכל סוגי המיאטות, וטוב בעיקר למנוע מצב של עודף דלק כמו שיש היום למיאטות משופרות.

כיוון שאני לא מתעסק בהתקנות ואני לא רוצה להפוך לעסק, חשבתי אולי להעביר את הקשר למקצוען מהארץ - ואז לשלוח את כל חברי לבצע את השיפור אצלו.

השאלות שרציתי לשאול:

1. מי בארץ יכול לקחת את זה על עצמו (פיט סטופ?, E&A?, TIG?)

2. מי ייתן לנו מחירים סבירים?

אשמח לתגובות מהאנשים שמכירים את הענף.

תודה מראש :-)

פורסם

לפי דעתי תעבור בין הסדנאות ולשאול אותם באופן אישי את השאלות הללו ולא בפורום.

מה שכן תוכל לבדוק בפורום זה כמה נפשות "פעילות" קיימות-ז"א כמה בעלי מיאטות יש

וכמה מהם יהיו מעונינים בשידרוג.

לא נראה לי שיש הרבה כאלה.

מה שכן אם כבר במאזדה עסקינן וקיימים שידרוגים נוספים למאזדה 3 נגיד,יהיה לך קהל גדול

למרות שלא הייתי מתלהב שכל נהג במאזה 3 יתחיל לחשוב שיש לו מכונית מירוץ

פורסם
ועכשיו לא כל נהג במזדה 3 מנוע 2.0 חושב שהוא נהג מירוץ?

הספיריט זה עוד רכב שיחסית נוסע סבבה.

מה יגידו על בעלי הליסינג המשפחתומטיות 1.6 ליטר שחושבים שהם מינימום שומאכר??

אני חשוב שהרבה בעלי מיאטות ישמחו על השינוי,אנא למשל ויתרתי על רכישת מיאטה עקב חוסר הכוח שלה.

תוכנה+טיפול ביניקה+פליטה ישים את האוטו על איזור ה 200 כ''ס ~ ,יכול להיות מעניין.

פורסם
יש להם גם שידרוגים למזדה 3

יש להם גם שידרוגים למאזדה 2? ולא, אני לא חושב שאני הכינוי שלי :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...