Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, האוטו על הכביש מאוקטובר 2009 (7-8 חודשים על הכביש) עבר 11 אלף קילומטר.

הרכב אוטומט כמובן, DSG.

רציתי לשמוע חוות דעת על צ'יפ לרכב הנ"ל, כמובן אצל E&A.

השאלה המרכזית היא, האם יש סיכוי אפילו קטן לפגוע בגיר?

ושאלה נוספת, אם אחליט לשים את הצ'יפ אצטרך לשים עוד דברים? (כגון פילטר וכו')

פילטר פתוח כבר יש החלפתי לפני חודשיים גם ב E&A, אני מרוצה מהעבודה אך מהפילטר ממש לא ואני חושב שאני ילך לאלי שיוריד לי אותו כי הוא עושה רעש מטריד מאד כשאני מושך טורים (טור 4-5 המנוע מוציא צפצוף בלתי נסבל). ניגשתי אליהם לפני מספר שבועות ואביחי אמר לי שזה השריקה של הטורבו מה שנשמע לא ממש הגיוני. אם מישהו נתקל בבעיה דומה ויוכל להרחיב לי על המקרה אשמח.

תודה רבה, ולילה טוב!

פורסם

לגבי הצ'יפ למנוע הזה יש הרבה חבר'ה שהתקינו ומרוצים עד הגג,אינני יודע בוודאות על בעיות גיר שהתפתחו עקב עליית המומנט,על זה אני מאמין שיוכלו פה החברים לשפוך אור.

לגבי הרעש מהפילטר תתרגל,השריקה שאתה מתאר זה רעש היניקה,צליל דומה לערס ששורק לכוסית :roll:,

יש קיט יניקה למונעי ה 2.0TFSI\TSI וגם למנוע שלך נסה לבדוק אולי בגלל המבנה שלהם הם יהיו "שקטים" יותר.

בכל מקרה מה שלא תתקין אצל אלי ואביחי,תהיה בטוח שהם עשו על זה מינימום תואר שני ,והתשובות שהם ייתנו לך תמיד יהיה מקצועיות.

פורסם

לגבי ה"צי'פ", תוכנת ניהול מנוע, אני ממליץ בחום על APR שהם הכי איכותיים בתוכנות ניהול מנוע לואגים ..

אם תשים תוכנה המנוע יספק גם כמעט עוד 40 כוח ב6500 ס"לד בתוכנה של STAGE 1.

התוכנה לא תפגע לך בגיר בוודאות.

לא חובה להוסיף דברים שונים אחרי התוכנה, אם זה יספיק לך אתה תוכל להישאר רק איתה, זה יהיה לך הבדל גדול יחסית ובמחיר טוב.

תגיד איזה פילטר זה, אני אישית ממליץ על SIMOTA, כל פילטר פתוח יעשה לך קצת רעש אבל זה חלק מחווית הנהיגה.

פורסם

אתה יכול להחליף את הפילטר הפתוח לפילטר "אינבוקס" שיושב ממש במקום המקורי, ככה גם לא תמשוך תשומת לב מהמשטרה בעת בדיקה.

לגבי צ'יפים ישנה התקדמות בזמן האחרון עם כניסתם של REVO APR GIAC כולם טובים השאלה היא מה אתה מחפש.

כל אחת מהסדנאות (פיטסטופ-APR, טופ רפמ- REVO, אי אנד איי- GIAC, UPSOLUTE) מציעה גרסת ניסיון של כמה שעות ללא חיוב. תעשה בכל שבוע ניסיון בכל תוכנה ותחליט בעצמך איזה אתה מעדיף.

פורסם
אתה יכול להחליף את הפילטר הפתוח לפילטר "אינבוקס" שיושב ממש במקום המקורי, ככה גם לא תמשוך תשומת לב מהמשטרה בעת בדיקה.

לגבי צ'יפים ישנה התקדמות בזמן האחרון עם כניסתם של REVO APR GIAC כולם טובים השאלה היא מה אתה מחפש.

כל אחת מהסדנאות (פיטסטופ-APR, טופ רפמ- REVO, אי אנד איי- GIAC, UPSOLUTE) מציעה גרסת ניסיון של כמה שעות ללא חיוב. תעשה בכל שבוע ניסיון בכל תוכנה ותחליט בעצמך איזה אתה מעדיף.

צודק הבחור,

אני יודע שבפיטסטופ נותנים תוכנת ניסיון של APR ל6 שעות, בלי לזלזל בREVO וGIAC, אני אישית עם A3 1.8T הולך ישר לAPR.

פורסם
צודק הבחור,

אני יודע שבפיטסטופ נותנים תוכנת ניסיון של APR ל6 שעות, בלי לזלזל בREVO וGIAC, אני אישית עם A3 1.8T הולך ישר לAPR.

למה?

וגם עם רכב 1.8T אחר?

Auto Emoción

פורסם
אני ממליץ בחום על APR שהם הכי איכותיים בתוכנות ניהול מנוע לואגים ...

אני סקרן לשמוע איך הגעת לדיעה הנחרצת הזאת... אתה יכול לשתף אותנו גם בבקשה?

פורסם

אני חושב שנחרץ לא נחרץ שלמנועים 1.8 ב APR יש את האופציה שנקראת V TUNE

ואני חושב שזה פיצר מדהים לגמרי שיכול למקסן את הביצועים בשילוב הזרקת מתנול

חוץ מיזה לפי סקר שוק הAPR מצהירה על יותר מומנט ויותר סוסים מכל שאר החברות.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
למה?

וגם עם רכב 1.8T אחר?

כמו שהגיבו אחרי, APR מתמחים במנועים האלה, לכל רכב מתאים תוכנה אחרת אז תלוי באיזה 1.8T מדובר.

אני סקרן לשמוע איך הגעת לדיעה הנחרצת הזאת... אתה יכול לשתף אותנו גם בבקשה?

תשמע, APR מתמחים בסוג מסויים של מנועים, לA3 1.8T אין ספק בכלל איזה תוכנה הכי תתאים לו אין פה בכלל וויכוח

אחד מהיתרונות בAPR ציין פה המשתמש מהתגובה הבאה :

אני יכול להגיד שנסעתי בCUPRA 1.8T עם תוכנה של APR ומתנול והתוצאה בהחלט מעולה.

פורסם

תרשו לי לתקן אתכם חברים:

1.אופציית ה V-TUNE ,רלוונטית רק למחשבי ה ME7 ,הרכב הנ"ל מצוייד במחשב MED17 ולכן הפיצר הזה כלל לא רלווני .

2. נשמח לעשות השוואה (ע"ג דיינו כמובן!) בין סיאט איביזה קופרה שלנו,לבין אחת כזו של המתחרים.

פורסם

ל CORVETTE-

ניסית פעם קופרה עם מתאנול ותוכנה לבוסטקונטרולר של אלי&אביחי?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
תרשו לי לתקן אתכם חברים:

1.אופציית ה V-TUNE ,רלוונטית רק למחשבי ה ME7 ,הרכב הנ"ל מצוייד במחשב ME-17 ולכן הפיצר הזה כלל לא רלווני .

2. נשמח לעשות השוואה (ע"ג דיינו כמובן!) בין סיאט איביזה קופרה שלנו,לבין אחת כזו של המתחרים.

באיזה קופרה מדובר אם אפשר לשאול קודם.

ל CORVETTE-

ניסית פעם קופרה עם מתאנול ותוכנה לבוסטקונטרולר של אלי&אביחי?

ניסיתי עם מתנול ותוכנה לבוסטקונטרולר של פיטסטופ..

פורסם

אתה מוזמן להביא את הרכב שלך ,תפרט מה יש בו, ואנחנו נביא רכב בעל שיפורים זהים.

התוכנה והכיוונים כמובן,יהיו שונים.

קבענו?

פורסם
אתה מוזמן להביא את הרכב שלך ,תפרט מה יש בו, ואנחנו נביא רכב בעל שיפורים זהים.

התוכנה והכיוונים כמובן,יהיו שונים.

קבענו?

הבעיה היא שלא אני בעל הרכב, ואני גם לא כיוונתי כך שאני לא רואה צורך בזה..

אבל סחטיין על הרוח הספורטיבית, אהבתי..

פורסם

אני אישית ממליץ על REVO.

בתור אחד שניסה כמה תוכנות אבל לא את כולן..:evil:

את התוכנה הכי חזקה ל1.8T ראיתי אצל עידו שהיה הבעלים של ספוילד.

קופרה עם צ'יפ אפסולוט+צנרת פתוחה+פילטר+ וסת דלק+קולר חזית מקורי לקחה ממש במעט (2 רכבים, אפילו פחות) FR עם צ'יפ של עידו+ פילטר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...